2010 Şubat Anneleri

bende hiç olmadı hatta eskiden olan lekeler bile geçti

Fatos cum ben her gün öğlen değişik bir et grubu yiyorum (balık köfte tavuk). Balık ve köfte haftada 2, tavuk haftada 1 gün. Et yemediğim 2 gün ise kuru bakliyat yiyorum. Bunun yanında miktarı belli ölçüde sebze, yoğurt ve salata oluyor. Sabahları bitki çayı, yarım yağlı peynir, zeytin, maydanoz, domates salatalık yiyorum. Arada meyve ve pekmezli süt var. Öğleden sonra saat 3 gibi 2 porsiyon meyvayla fndık ceviz ya da badem yiyorum. Saat 5 te leblebi ya da diyet bisküvi var. Akşam 7 de ise sebze yoğurt ya da cacık ve salata var. Ekmeği unuttum 3 öğünde de tam buğday unu ekmek var, folik asit yönünden çok zenginmiş. Her gün en az 2 lt su. Haftada 3 4 gün yumurta.. Bu şekilde 1,5 ayda 5 kilo verdim. Ama kendimi zorlamaktan dolayı yemeklere karşı ilgim çok azaldı. Yavaş yavaş mide bulantılarım geçmeye başladığından beri iyiyim. Bunların dönüşümleri de var tabi başka şeyler de yiyebiliyorsun. Sütlaç haşlanmış mısır falan.. Sende durum nasıl?

bencede canım allah bilir usg de bazen hata yapıyo çok düşük ihtimal ama olabiliyo benim tanıdığımda dokuz ay kız dediler doğurdu erkek kadın bide o psikolojiyle kabul etmedi düşün hayır yanlışlığınız var benim kızım olcaktı karıştırdınız diye ama tabi öyle bişey olmıycağını anladı düşün ya s9 ayda kaç defa girdi usg ye ama olabiliyo

benim cildimdede kırmızı kırmızı sanki ısılık gibi birşeyler çıktı
bizim buralar biraz sıcak ondanda oluyor galiba.

hım benimkiyle aynı canım valla sorma canım hamileykende diyet bebişler ii olsunda ne yapçan.ama bende makarna pilavda var 6 kaşık.opuyorumnanaktan

kızlar ya kaçar kilo aldınız merak ediyorum kilolarımızı paylaşmıycazmı ben 65 le kaldım bi ara 64 oldu şuan 68 kiloyum yani 3 kilo aldım... sizlerde paylaşırmısınız ...

Afiyet şeker olsun yediklerinizde gözüm yok ama bayağı zengin ve faydalı bi diyet listesi yok yok içinde nerdeyse.Bende mi diyet yapsam sütlaç lar falan Allahhhhhhhhhhh :)))

ben hamile kalmadan önce nasılsam hala aynıyım 50 kilodayım yüzüm felan aynı şimdilik bişiy yok ama göbişim belirgin şekilde çıktı onu anlaymadım kilo almadım ama göbiş meydanda geçen kuaföre gidince kız aa hamilemisin kız tahta gibisin kuru kız dedi :)
belim felan hala ince çok şükür hayatımda hiç 50 kilonun üstüne çıkmadımda hamilikte kompleks yapıcam heralde :)
canım bide yüzün lekelenmesin die hamilelere güneşe çıkarken yüz koruyucu kremlerden kullanmalı die okumuştum sen denize felan gittin ya deniz suyu güneş yapmış olabilirmi acaba yada kızın olucak heralde annesinin güzelliğini alıyo baksana aayy
çok uzattım kuşum :)

escos gözünaydın canım.. keşke cinsiyeti de öğrenebilseydin.. neyse sağlıklı olsunlar inş...

selam kızlar a.s.
minik kuşuma isim arıyorum kız olunca bulduğum isimde suya düştü(karamurat)
şimdi letafet ;atıfet;ve afitab isimleri arasında gelgitler yasıyorum

:lepi:

canım ya kıyamam sana.. Allah yardımcın olsun...fazla da ısrar etme dediğin gibi, herşeyde vardır bi hayır. annenden sözünü alırsın ameliyat falan olursa şayet, iyileşir iyileşmez o gelir senin yanına. hasret giderirsin, içini rahatlatırsın..

:1shok: ya bu çok kötü bir durum.. düşünsenize, a'dan z'ye herşey hazır artık pembe pembe, bi çıkıyor erkek.. Allah'ım inş bizim dr'lar yanılmıyordur..

kızlar ya kaçar kilo aldınız merak ediyorum kilolarımızı paylaşmıycazmı ben 65 le kaldım bi ara 64 oldu şuan 68 kiloyum yani 3 kilo aldım... sizlerde paylaşırmısınız ...

62 ile kaldım suan 61.5 um 500 gr vermişim.ama benim dr 3 ayına kadar kilo alma demişti zaten .bulantılarım azalır gibi bende haftaya başlarım inşallah kilo almalara :icecream::icecream:

ben de yarım kilo almıştım ama 1 haftadır falan tartılmıyorum.. akşam bakayım bi ne kadar oldum acaba? pek tartıya çıkmama taraftarıyım aslında. :) . benim de yarım kilo almama rağmen, göbeğim kocaman oldu..

öğrenmeden kısa bi süre önce 72 kiloydum öğrendiğimde 69 dum ilk 2,5 ayda 8 kilo vererek 64 e düştüm şmdide 68 kiloyum

hım benimkiyle aynı canım valla sorma canım hamileykende diyet bebişler ii olsunda ne yapçan.ama bende makarna pilavda var 6 kaşık.

Nerdeee bende makarna pilav. 10 günde bir makarna günüm var sadece. Bebişimiz iyi olsun herşeye değer..

kız diete bak ya çok süper bu diet deil sağlıklı beslenme bence süpermiş bende mi yapsam çünkü hiç durmadan yiyorum mesela bi çorba içeyim hoşuma gitsin 3 tabak yiyorum doymuyom çok yiyom bu seferde tiksiniyom yediğimden ama kendimi tutamıyorum
senin dieti bende uygulayım bari tam yazdığın gibi deilmi

yok canım denizden değil12 haftalıkken gittim denize hamile kaldığım ilk andan itibaren var doğumda terimle saçımla yüzümü silersem geçermiş lohusaykende evet benim minnoş kız galiba hayırlısı.

inşallah canı valla ben zaten çok bişey almayı düşünmüyorumda son zamanlarımda alırsamda unisex mi:bbo: ne diyolar hani ikisindede giyilebilecek şeybir iki parça bişey alırım allah nasip ederse doğurunca kuzumla beraber çıkar alırız:Saruboceq:inşallah:Saruboceq:

canım bende akşam tartılıyoırum 50,5 bazende 51 çıkıyorum ama sabah tartılınca 50 kilo çıkıyorum ama göbiş çıktı :) seninde öle oluyomu

62 ile kaldım suan 61.5 um 500 gr vermişim.ama benim dr 3 ayına kadar kilo alma demişti zaten .bulantılarım azalır gibi bende haftaya başlarım inşallah kilo almalara :icecream::icecream:

öğrenmeden kısa bi süre önce 72 kiloydum öğrendiğimde 69 dum ilk 2,5 ayda 8 kilo vererek 64 e düştüm şmdide 68 kiloyum

ben 72 kiloyla hamile kaldım şu an 70 kiloyum

benden çok kilo alan olmamış yaklava: aman neyse bende artık dikkatli davranıyorum gerektiği kadar yiyorum abartmıyorum ... herşey yolunda gitsin bebiş sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…