- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
ay kızlar ben hamile olduğumu öğrendim andan ihtibaren yüzümde burnumun kenarları hep lekelendi.her kes çok erken lekelendin diyo şimdide bıyık bölgem lekeleniyo 9 aya kadar maske takar gibi olucam galiba ay çok çirkinleştim eşimede diyom olurmu aşkım diyo ama varmı aranızda böle lekelerden lekelenen yüzü.
canım bende lekelenme değil ama kuruma oldu daha doğrusu yanağımın altında ağzımın yanına doğru bi yerde cildim kurudu pul pul duruyo orası sinir oluyorum ne süriyim bilemiyorum da ...
karında bazen tutmayabiliyo benim yeni doğum yapan arkadaşım top yutmuş gibiydi sipsivri bi karın ama kızı oldu... galiba tamamen Allahın bileceği iş gerisi boş....
ay kızlar ben hamile olduğumu öğrendim andan ihtibaren yüzümde burnumun kenarları hep lekelendi.her kes çok erken lekelendin diyo şimdide bıyık bölgem lekeleniyo 9 aya kadar maske takar gibi olucam galiba ay çok çirkinleştim eşimede diyom olurmu aşkım diyo ama varmı aranızda böle lekelerden lekelenen yüzü.
Fatos cum ben her gün öğlen değişik bir et grubu yiyorum (balık köfte tavuk). Balık ve köfte haftada 2, tavuk haftada 1 gün. Et yemediğim 2 gün ise kuru bakliyat yiyorum. Bunun yanında miktarı belli ölçüde sebze, yoğurt ve salata oluyor. Sabahları bitki çayı, yarım yağlı peynir, zeytin, maydanoz, domates salatalık yiyorum. Arada meyve ve pekmezli süt var. Öğleden sonra saat 3 gibi 2 porsiyon meyvayla fndık ceviz ya da badem yiyorum. Saat 5 te leblebi ya da diyet bisküvi var. Akşam 7 de ise sebze yoğurt ya da cacık ve salata var. Ekmeği unuttum 3 öğünde de tam buğday unu ekmek var, folik asit yönünden çok zenginmiş. Her gün en az 2 lt su. Haftada 3 4 gün yumurta.. Bu şekilde 1,5 ayda 5 kilo verdim. Ama kendimi zorlamaktan dolayı yemeklere karşı ilgim çok azaldı. Yavaş yavaş mide bulantılarım geçmeye başladığından beri iyiyim. Bunların dönüşümleri de var tabi başka şeyler de yiyebiliyorsun. Sütlaç haşlanmış mısır falan.. Sende durum nasıl?
Fatos cum ben her gün öğlen değişik bir et grubu yiyorum (balık köfte tavuk). Balık ve köfte haftada 2, tavuk haftada 1 gün. Et yemediğim 2 gün ise kuru bakliyat yiyorum. Bunun yanında miktarı belli ölçüde sebze, yoğurt ve salata oluyor. Sabahları bitki çayı, yarım yağlı peynir, zeytin, maydanoz, domates salatalık yiyorum. Arada meyve ve pekmezli süt var. Öğleden sonra saat 3 gibi 2 porsiyon meyvayla fndık ceviz ya da badem yiyorum. Saat 5 te leblebi ya da diyet bisküvi var. Akşam 7 de ise sebze yoğurt ya da cacık ve salata var. Ekmeği unuttum 3 öğünde de tam buğday unu ekmek var, folik asit yönünden çok zenginmiş. Her gün en az 2 lt su. Haftada 3 4 gün yumurta.. Bu şekilde 1,5 ayda 5 kilo verdim. Ama kendimi zorlamaktan dolayı yemeklere karşı ilgim çok azaldı. Yavaş yavaş mide bulantılarım geçmeye başladığından beri iyiyim. Bunların dönüşümleri de var tabi başka şeyler de yiyebiliyorsun. Sütlaç haşlanmış mısır falan.. Sende durum nasıl?
selam kızlar a.s.
minik kuşuma isim arıyorum kız olunca bulduğum isimde suya düştü(karamurat)
şimdi letafet ;atıfet;ve afitab isimleri arasında gelgitler yasıyorum
Cnm Manisa bursa otobüsle 4,5-5 saati buluyor bana kalsa gideceğimde benimle gelebilecek kimse yok yanımda eşimin işinden izin alma imkanı yok beni yanlız yollamaz otobüsle hamile olduğum için.geçen hamileliğimde gitmiştim yolculuktan sonra kanamam başlamıştı o yüzden herkeste bir korku oldu annemde istemiyor gitmemi o yüzden eşimde arada kaldı hem yollamak istiyor kıyamıyor hemde korkuyor yani şuan bir çıkmazdayım cnm.gidicemdiye ısrar edipte sonra Allah korusun birşey olursa tüm sorumluluk ve üzüntü bende olur drla konuşucam test sonuçlarını götürdüğümde bakalım ne diyecek.
bencede canım allah bilir usg de bazen hata yapıyo çok düşük ihtimal ama olabiliyo benim tanıdığımda dokuz ay kız dediler doğurdu erkek kadın bide o psikolojiyle kabul etmedi düşün hayır yanlışlığınız var benim kızım olcaktı karıştırdınız diye ama tabi öyle bişey olmıycağını anladı düşün ya s9 ayda kaç defa girdi usg ye ama olabiliyo
kızlar ya kaçar kilo aldınız merak ediyorum kilolarımızı paylaşmıycazmı ben 65 le kaldım bi ara 64 oldu şuan 68 kiloyum yani 3 kilo aldım... sizlerde paylaşırmısınız ...
kızlar ya kaçar kilo aldınız merak ediyorum kilolarımızı paylaşmıycazmı ben 65 le kaldım bi ara 64 oldu şuan 68 kiloyum yani 3 kilo aldım... sizlerde paylaşırmısınız ...
hım benimkiyle aynı canım valla sorma canım hamileykende diyet bebişler ii olsunda ne yapçan.ama bende makarna pilavda var 6 kaşık.
ben hamile kalmadan önce nasılsam hala aynıyım 50 kilodayım yüzüm felan aynı şimdilik bişiy yok ama göbişim belirgin şekilde çıktı onu anlaymadım kilo almadım ama göbiş meydanda geçen kuaföre gidince kız aa hamilemisin kız tahta gibisin kuru kız dedi :)
belim felan hala ince çok şükür hayatımda hiç 50 kilonun üstüne çıkmadımda hamilikte kompleks yapıcam heralde :)
canım bide yüzün lekelenmesin die hamilelere güneşe çıkarken yüz koruyucu kremlerden kullanmalı die okumuştum sen denize felan gittin ya deniz suyu güneş yapmış olabilirmi acaba yada kızın olucak heralde annesinin güzelliğini alıyo baksana aayy
çok uzattım kuşum :)
escos gözünaydın canım.. keşke cinsiyeti de öğrenebilseydin.. neyse sağlıklı olsunlar inş...
:lepi:
canım ya kıyamam sana.. Allah yardımcın olsun...fazla da ısrar etme dediğin gibi, herşeyde vardır bi hayır. annenden sözünü alırsın ameliyat falan olursa şayet, iyileşir iyileşmez o gelir senin yanına. hasret giderirsin, içini rahatlatırsın..
:1shok: ya bu çok kötü bir durum.. düşünsenize, a'dan z'ye herşey hazır artık pembe pembe, bi çıkıyor erkek.. Allah'ım inş bizim dr'lar yanılmıyordur..
ben de yarım kilo almıştım ama 1 haftadır falan tartılmıyorum.. akşam bakayım bi ne kadar oldum acaba? pek tartıya çıkmama taraftarıyım aslında. :) . benim de yarım kilo almama rağmen, göbeğim kocaman oldu..
62 ile kaldım suan 61.5 um 500 gr vermişim.ama benim dr 3 ayına kadar kilo alma demişti zaten .bulantılarım azalır gibi bende haftaya başlarım inşallah kilo almalara :icecream::icecream:
ben de yarım kilo almıştım ama 1 haftadır falan tartılmıyorum.. akşam bakayım bi ne kadar oldum acaba? pek tartıya çıkmama taraftarıyım aslında. :) . benim de yarım kilo almama rağmen, göbeğim kocaman oldu..
öğrenmeden kısa bi süre önce 72 kiloydum öğrendiğimde 69 dum ilk 2,5 ayda 8 kilo vererek 64 e düştüm şmdide 68 kiloyum
ben 72 kiloyla hamile kaldım şu an 70 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?