2010 Şubat Anneleri

arkadaşlar ben çıkıyorum biraz yemek yapayım eşime
yarın sabah görüşmek üzere
saglıcakla kalın.

öyle çok içmiyorum ama 2 günde 1 bardak buluyordur bana birşeyi yasak dersekler illa üstüne gidiyorum çok uyuz bi yapım var dr yasak dedi eve geldim birşey olmaz diyip 1 bardak içtim.tabii dikkat ediyorum ama bazen meyve suyu kutusu bni çekiyor resmen

ben 53 ile hamile kaldım
şuan 52 olmuşum
çok da zayıflamak istemiyorum.

canım biraz çıkınca belli olur kimininki top yutmuş gibi başka bi yeri büyümüyo sırf karnı büyüyo erkek oluyomuş kimide karnı kalçası yanlarıda büyüyo oda kız oluyomuş ama oda tutmayabiliyo allah bilir yani

ben 63 le hamile kaldım bugün 14+5 oldum
ve 68 kiloyum doğuma kadar heralde iskele dubası gibi olurum

ay çok şükür yalnız değilimkaydirigubbakcemile5 boyun kaç ben 163

sağol canım üzülmemeye çalışıyorum hatta stres yapmayacagım diyordum
bugun yine kilo verdiğimi görünce çok moralim bozuldu
insanların tepkisine de sinir oluyorum
hepsi üstüste gelince moralim bozuluyor
ama yok söz bundan sonra problem yapmayacagım
yeme konusunu allah yavrumun yanında olsun
o sağlıklı olsun yeter bana :Saruboceq:

canım hiç birşey istemiyor
yemeye çalışınca da kusuyorum
zorlamayayım diyorum bu sefer açım
bir ortası yok
artık şunu anladım KIZ MI ERKEK Mİ BİLMEM AMA ÇOK YARAMAZ OLACAK BENİM BEBİŞİM
annesini şimdiden mahvetti

arkadaşlar ben çıkıyorum biraz yemek yapayım eşime yarın sabah görüşmek üzere saglıcakla kalın.

görüşürüz cnaım kolay gelsin

serum falan istesene dr dan halsizim yiyemiyorum da diyince ne diyor.çevremde çok kişi var 15 günde 1 gidip serum alıyorlar vucut susuz kalıyor vitaminsiz sen iyi düşüp bayılmıyorsun halsizlik çok kötü bence dr ile bi konuş çok kötüyüm de muhakkat verirler serum

yok canım ya 1.65 boyum var
bide her gören az ye diyo ya kendimi şişkonun başakanı sanmaya basladım
bide bugün bi bulantı bi kusma bişeyde yiyemedim doğru düzgün

hayatım sen kimseyi sallama sen bebiş i düşün 9 ay kusan var hayatım kilo almadan bebeği sağlıklı vede kilosu yerinde doğum yapan çok var herkesin yapısı bir deil kuzum ilk aylarda çok kilo alıp dubiş olmak istemessin demi

bence de serum almalısın böyle giderse bebek beslenemez.. Dr unla konuş lütfen

merhaba kızlar keyifler nasıl bugün? kilolardan bahsetmişsiniz ben de malesef 4 kilo faln almış durumdayım ama dikkat ediyorum artık çok hızlı kilo almamam lazım light süt light yoğurt falan yiyorum meyvenin dozunu ayarlamaya çalışıyorum. benim bulantım falan olmadığı için heralde çabuk kilo aldım

kızlar 12 haftalık bebiş nekadar baksanıza çok şekerrr

Eklentiler

• $12-week-fetus1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 24
Fatos0808, yaren_h teşekkürler teyzeleri...Size de selam söledii ufaklığım.. yan yatmış uyyordu ne garip dimi.. kolunu da altına almış aynı benim gibi yatıyordu gülmek istedim tuttum:))kaydirigubbakcemile3tipi de bence babasına benziyordu..

benim bildiğim 12 haftada 3 ay bitiyor 4 aydan gün alıyoruz.

daha bitmedi 3. ay benim bildigim ama ben dun doktora sordum pilates yapcam dedim yapmaaa dedi ama ben hamileler için olandan yumusak olandan yapsam dedim o olur dedi..ben apacam valla cok hamlaştım... aylardır malak gibi uyuyorum yiyorum yatıyor uyuyorum..:umursamaz: bacak kaslarımızı doğum için güçlendirmemiz gerekiyormuş...şakkıdı

kızlar ben doktoruma sordum 14 haftalıken şimdi üçbucuk aylık hamilemiyim diye
oda hayır dedi 3 ay 1 hafta
yani her ay son adet tarihimizin gününde yeni aya giriyoruz
mesela ben 5 mayıs sat 5 ağustosta 3 aylık oldum

ben de ilk trimester 13 hafta diye biliyorum

bacak kasların için yürüyüç yap derim doğumda da işin kolaylaşır ben hergün 1 saate yakın yürüyorum 30 dk mecburi işe gelirken işyerim ters yön mecbur yürüyorum 30 dk da iş çıkışı yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum.

ay ne güzel yaa ben de hep yürüyüş yapayım diyorum olmuyor bi türlü eşim geç geliyor burada da tanıdığım kimse yok yürüyüşe çıkayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…