2010 Şubat Anneleri

bencede normal canım
negüzel saglıklıysanda yeter.

çok ükür canım bulantılar hafifledikçe daha iyi oluyorum çok kiloda almak tabiki iyi değil ama almıycam diyede hiçbişeyden mahrum etmiyorum kendimi alırsam alırım bebeğim sağlıklı olsunda çok dert ediyosam doğumdan sonra ağzıma çekerim fermuarı veririm ama bebeğimi zarara uğratmayı göze alamam....

ben 63 le hamile kaldım bugün 14+5 oldum
ve 68 kiloyum doğuma kadar heralde iskele dubası gibi olurum

estafurullah canım hepimiz olucaz aynı şekilde sonuçta kolay değil içerde bi can yapmaya çalışıyoruz

arkadaşlar ben çıkıyorum biraz yemek yapayım eşime
yarın sabah görüşmek üzere
saglıcakla kalın.

canım dikkat et kendine kolay gelsin...

canım pofidiye de dediğim gibi kolay değil canımızdan can oluşuyo kilo alıca hepimiz ama şimdiden fazla hızlı gitmemekte fayda var çünkü ilerdeki aylarda daha fazla alınıyor kilo....

evet canım biliyorum çok aşırı da yemiyorum ama yürüyüş falan yapamıyorum evdeki hareket ne kadar olsun işte ondan da alıyorum ben

ay ne güzel yaa ben de hep yürüyüş yapayım diyorum olmuyor bi türlü eşim geç geliyor burada da tanıdığım kimse yok yürüyüşe çıkayım

biz de fırsat buldukca akşamları cıkıyoruz yuruyuse.. ama ne kadar yurumeli nasıl hızlı yavaş etkiliyordur herhalde..? ben onları tutturamıyorummafoldumben

hiç değilse evde turlasan canım atıyorum yukarı aşağı 50 tur at evde... yada fazlaysa 20 tur hiç yoktan faydası olur... maksat hareket olsun...

süpürge yap toz al vileda yap yemek yap falan hareket ediyorum ama yetmiyor demekki arada dediğini de yapıyorum canım koridorda turluyorum bazen

süpürge yap toz al vileda yap yemek yap falan hareket ediyorum ama yetmiyor demekki arada dediğini de yapıyorum canım koridorda turluyorum bazen

ev işi zaten başlı başına spor canım e yürüyosanda arada daha yapcak bişey yok walla benden çok hareket ediyosun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…