2010 Şubat Anneleri

kızlar ya kaçar kilo aldınız merak ediyorum kilolarımızı paylaşmıycazmı ben 65 le kaldım bi ara 64 oldu şuan 68 kiloyum yani 3 kilo aldım... sizlerde paylaşırmısınız ...

43 kilo ile hamile kaldım 41 e kadar düştüm şuan yine 43 kiloyum.Ama elim yüzüm daha bi güzelleşti sanki yanaklarım a renk gelmiş gibi hissediyorum.

kızlar sizinle muhabbet çok güzel ama çıkmalıyım biraz yemek yapıcam mutfak beni bekler hepinizi kocumaaaaaaaaaan öpüyoruz teyzeleri kendinize iyi bakın
kurbişcim sen de içini ferah tut zemuszemusherşey yolunda gidecek

bizde seni öptükk.kolay gelsin canım...inşallah öyle olur..

serum vermedi canım
geçen gittiğimde dediki bir dahaki geldiğinde kiloa almış olman lazım
1 ay oldu ben yine 1 kilo daha vermişim
çarşamba randevum var
soracagım birşeyler yapalım artık
3-5 kez kusan arkadaşlar bile kilo almış
ben niye veriyorum ya :kedi:

bence de serum almalısın böyle giderse bebek beslenemez.. Dr unla konuş lütfen

çarşamba konuşacagım canım
inşallah bir çözüm buluruz
bende kilo almak istiyorum
bende aşermek istiyorum
:sm_cool:

13-14 hafta olan arkadaşlar yemek yapmakla mutfakla aranız nasıl ben birdaha mutfağa giremem gibime geliyor 3 aydır annemde yemek yiyoruz.mutfak bile bana kokuyor gibi geliyor yemek yapmayı düşünemiyorum.

kızlar ben geldim
bebiş gayet sağlıklı secde pozisyonundaydı kımıldamadı bile 15 gün sonra tekrar gidicez 3 lü test yapacak dr. hemde cinsiyeti belli olur dedi bakalım çok heveslenmıştım ama göstermedi yaramaz...

hoşgeldin
gözün aydın gördün bebeğini canım
maşallah ona Allah nazardan saklasın
inş. 15 gün sonra test sonucları iyi çıkar cinsiyetinide görürsünüz

canım gozun aydın ınsallah ogrenırsın cınsıyetınıde ve 3 lu testın de temız cıkar umarım

ewet canım bu pazartesi yapılcak inşallah bi hayırlısyla atlatsak..

hayırlısıyla atlatıcan canım bu streste biticek sonrada gülerek hatırlıycaksın...

eee ama ben yine de biraz fazla kilo aldım sen ne kadar aldın

canım ben yarım kilo almıştım en son bi 10 gün oluyo tartılalı sonra tekrar tartılmadım...

canım ben istanbulluyum manisalıyım diyen bebeşim35:)))

canım iyi akşamlar dikkat et kendine kolay gelsin canım.... opuyorumnanaktan

ah canım aynen benimkide secdede duruyodu o pozisyondada tabi göremiyo dr.lar haklılar off çok merak ediyorum artık yaaaa hayırlısı tabi en başta ama elde değil işte merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…