ewet canım bu pazartesi yapılcak inşallah bi hayırlısyla atlatsak..
hıımm ben aldırmıyor sanıyordum bende hiç bişeyin dozunu ayarlayamıyorumki :)
hadi hayırlı haberler olsun inş
kaç haftalıktın sen?
ben 14+6 yım
içini ferah tut güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar ya kaçar kilo aldınız merak ediyorum kilolarımızı paylaşmıycazmı ben 65 le kaldım bi ara 64 oldu şuan 68 kiloyum yani 3 kilo aldım... sizlerde paylaşırmısınız ...
haklısın canım hamileyken çalışmanın tek avantajı bu sanırım....[/QUOTE
kendimi zorlamam lazım ama yalnız yürümek de sıkıyor bi de burası minicik bi yer
canm manisalıymısın yeni farkettim.Bende manisalıyım ilçesinden. Burası minicik bir yer yazmıssın ayıp olmazsa manisanın neresindensin canm ?
43 kilo ile hamile kaldım 41 e kadar düştüm şuan yine 43 kiloyum.Ama elim yüzüm daha bi güzelleşti sanki yanaklarım a renk gelmiş gibi hissediyorum.
canm manisalıymısın yeni farkettim.Bende manisalıyım ilçesinden. Burası minicik bir yer yazmıssın ayıp olmazsa manisanın neresindensin canm ?
yok ben izmirliyim canım eşimin işi dolayısıyla kulaya taşındık niye ayıp olsun canımkaydirigubbakcemile3
kızlar sizinle muhabbet çok güzel ama çıkmalıyım biraz yemek yapıcam mutfak beni bekler hepinizi kocumaaaaaaaaaan öpüyoruz teyzeleri kendinize iyi bakın
kurbişcim sen de içini ferah tut zemuszemusherşey yolunda gidecek
inşallah..bide 3 hafta sonuçları beklicem bu bekleme süreci çok sıktı beni..
43 kilo ile hamile kaldım 41 e kadar düştüm şuan yine 43 kiloyum.Ama elim yüzüm daha bi güzelleşti sanki yanaklarım a renk gelmiş gibi hissediyorum.
yok ben izmirliyim canım eşimin işi dolayısıyla kulaya taşındık niye ayıp olsun canımkaydirigubbakcemile3
Acaba aynı ilçedemiyiz diye düşündüm bir an zemuszemus
Güle güle canm kendine ve bebişe iyi bak .kızlar sizinle muhabbet çok güzel ama çıkmalıyım biraz yemek yapıcam mutfak beni bekler hepinizi kocumaaaaaaaaaan öpüyoruz teyzeleri kendinize iyi bakın
:a015::a015:
Alıntılarda problemmi var ? yoksa banamı öyle geliyor.
serum falan istesene dr dan halsizim yiyemiyorum da diyince ne diyor.çevremde çok kişi var 15 günde 1 gidip serum alıyorlar vucut susuz kalıyor vitaminsiz sen iyi düşüp bayılmıyorsun halsizlik çok kötü bence dr ile bi konuş çok kötüyüm de muhakkat verirler serum
bence de serum almalısın böyle giderse bebek beslenemez.. Dr unla konuş lütfen
İnşallah herşey yolunda gider 3 hafta sonrada olsun sonuçlar iyi olsunda geç olsun.
kızlar ben geldim
bebiş gayet sağlıklı secde pozisyonundaydı kımıldamadı bile 15 gün sonra tekrar gidicez 3 lü test yapacak dr. hemde cinsiyeti belli olur dedi bakalım çok heveslenmıştım ama göstermedi yaramaz...
kızlar ben geldim
bebiş gayet sağlıklı secde pozisyonundaydı kımıldamadı bile 15 gün sonra tekrar gidicez 3 lü test yapacak dr. hemde cinsiyeti belli olur dedi bakalım çok heveslenmıştım ama göstermedi yaramaz...
ewet canım bu pazartesi yapılcak inşallah bi hayırlısyla atlatsak..
eee ama ben yine de biraz fazla kilo aldım sen ne kadar aldın
kızlar sizinle muhabbet çok güzel ama çıkmalıyım biraz yemek yapıcam mutfak beni bekler hepinizi kocumaaaaaaaaaan öpüyoruz teyzeleri kendinize iyi bakın
kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?