2010 Şubat Anneleri

Sorma cnm gelicekti yarınn normalde birden bu hastalık çıktı işte şans.uzaklık çok zor ya Allaha emanet ediyorsun tüm sevdiklerini geliyorsun.saol cnm benim.

kızlar ya kaçar kilo aldınız merak ediyorum kilolarımızı paylaşmıycazmı ben 65 le kaldım bi ara 64 oldu şuan 68 kiloyum yani 3 kilo aldım... sizlerde paylaşırmısınız ...

cnm ben hamileliğimden bu yana 1kilo kaybetmiştim şimdi almaya başladım dün tartıldım 25 gr almışım.56.25 gr kilom

yarencim maşallahh 4 aya gireceksin çok kilo almamışın negüzel.
iştahın nasıl canım.

ben 53 ile hamile kaldım
şuan 52 olmuşum
çok da zayıflamak istemiyorum.

canım senin bulantıların çok oldu zayıflaman normal geçince herşey normale döner merak etme sen benim hiç bulantım filan olmadı birazda tüp bebek tedavisiyle oldu diye hareketsiz kaldım normalde çok yürürdüm ondan ben çabuk aldım seninkide çok normal canım zaten arkadaşların çoğu kilo vermişler

evet haklısın canım
hayırlısıyla şu 3 ay bitsin az az yürüyüş yapmak istiyorum
bebegede iyi geliyormuş.

Tam yazdığım gibi ama ölçüleri var. Bana uyan sana uymayabilir ama haftalık yeme planını kendin oluşturabilirsin burdan hareketle. Benim ilk testlerde açlık kan şekerim üst derecenin 2 puan üstünde çıkmıştı. O yüzden pilav makarna yok mesela. Ama zaten dr da bunu diyet olarak değil de bebek için sağlıklı beslenme olarak almalısın diye vermişti. Sonra baktım telefonda diğer hastalarına da hep diyetisyen öneriyor. Kendi başımıza kalsak herşeye her zaman dikkat edemeyebilirmişiz. Ama her ne yiyorsanız börek kek makarna pilav benim yerime de yiyinnnnnn hayali bile güzel valla...

size birde meyvesuyu ve asitli içecek olayını sorayım içiyormusunuz.

Meyve suyu mümkün mertebe içmeyin içinde çok fazla şeker barındırıyor. Biliyorsunuz bir kaç ay sonra şeker yüklemesi var.. Meyvesini yerseniz hem lifinden yararlanırsınız hem daha az kalori alırsınız..

anladım canım benim testler hep temiz normal değerlerde çıktı çok şükür ben herşeyi yiyorum valla pasta börek hamur işi inş. davul gibim olmam 1,57 boyla
kaydirigubbakcemile3
kendime bir liste yapıpda ona uyabileceğimi sanmıyorum şu aralar gözüm dönmüş gibi yiyorum canım istiyo tatlı ve hamur işi senin yerine her yerim kuzum :)

Afiyet bal şeker olsun canımm cokacimcoook

offffffffffffffffffffffffffff melisa ne güzel bunca şeyi yiyebiliyorsan inanılmaz şanslısın
gittim tartıldım ne me gerek 52ye düşmüşüm 3 ayda 5 kilo
ne olacak benim halim ya?????mafoldumben çok fena taktım
resmen bunalıma girdim
delirecem hep aglamak istiyorum
açız resmen çocukta bende
halsizim de :1shok:

bende 900 gram almışı kızlar gerçi hep ayakabısız tartardı dr. bu sefer gittiğimde başka dr. vardı ayakabıyla tarttı bi 500gr ayakabı desek bende yarım kilo gibi almışım 4 aya göre normal bence...

bende normal doğumdan kokrkanlardanım benim çevremde olumsuz şeyler yaşayanlar çevremde onlardan çok etkilendim sezeryan olsam diyorum amadediğiniz gibi daha erken bunlar için.

bende sendenim birde geçen bri video izledim yok mümkn değil doğuramam
çocuga da yazık o eziyeti çektiremem ona
zaten psikolojik olarak benim açımdan doğum mümkün değil
öyle uyuşturup yapmalarını da kaldıramam beni kestiklerini bilecem
yok yok vursunlar kafama bayıltıp götürsünler hastaneye versinler narkozu
:kedi:

tatlım bu karın olayı nasıl anlaşılıyorki
şu an o kadar küçükki benim
sivri mi geniş mi nasıl anlayacagım?
ahh yavrum bir göstersen cinsiyetini
anneni çatlatmasan meraktanopuyorumnanaktan

FıKıREVı kuzum sen nie üzülüyorsun hamilelikte ilk 4 ay kilo almamakta bir sakınca yok kaş kişi biliyorum 4 aylıkken karnı dümdüz zayıf tahta gibi iç karnın geniştir hem sen yemesende bebek senden çalıyor depondan yani hiç üzülme emi canım opuyorumnanaktan

bencede normal canım
negüzel saglıklıysanda yeter.

ya bak dr bana ne dedi biliyor musun bebek ilk 3 aya kadar besinlerini anne vücudundan, sonraki aylar da sen ne yersen ondan almaya başlarmış. Ona göre kendine kuvvet ver, bebek için bişiler yemek zorundasın bunu da fazla acıkmadan sık ve az şekilde yaparak.. Doktorun sana vitamin demir başladı mı? Ya da lütfen bir diyetisyene git böyle gidersen kendini harap edersin

sağol canım
kız senle aramızda çok az var 12+4 düm bende beraber doğurucaz nasip olursa kaydirigubbakcemile5

inşallah canım çok güzel olur erken gelmezlerse :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…