ay kızlar ben hamile olduğumu öğrendim andan ihtibaren yüzümde burnumun kenarları hep lekelendi.her kes çok erken lekelendin diyo şimdide bıyık bölgem lekeleniyo 9 aya kadar maske takar gibi olucam galiba ay çok çirkinleştim eşimede diyom olurmu aşkım diyo ama varmı aranızda böle lekelerden lekelenen yüzü.
Şimdi yine başım agrımaya başladı ilaç içmeyede korkuyorum ne yapayım kızlar en son bir hafta önce içmiştim dayanamayıp
benim yüzümdede lekeler oluştu kahve limon topiğinde yüze uygulayanlar olmuş etkili diyenler var doğumdan sonra çatlaklarada iyi geldiğini söylüyolar ama bilemicem canım:smiley-cool:
canım nasıl kahve ile limonu karıştırıp yüzümüzemi sürcez.eğer öleyse ne kadar duruak yüüzm üzde ayrıntılı yazsana canımzemuszemus
ben de duymuştum nedendir bilmiyorum ama adetmiş işteYaren evet canım ilk doğduğunda hemşire bebeğin eşyalarını almaya gelince suyuda hazırlıyorsun anne sütünden de önce veriyorsun.birşey oluyormu bilmiyorum valla ama ben inaçlarım doğrultusunda vericem canım.1 damla bil olsun verdiriricem
Çocuğun ağzı tatlı olsun, kısmetli olsun diye ağzı ya balla ya da zemzem suyu ile açılır. Sonra annesi memesini yıkayarak sütünü verir. Sütünü hemen verir ki, çabuk sütü gelsin.
corde bugün dr'a gitmeyecek miydi, az önce burdaydı, bişey yazmadan çıkmış sanırım..
a.sslm.bende siteye yeni üye oldum.inş.benimkisi de şubat sonu olacak Allahın izniyle.bu başlığı görünce çok mutlu oldum,Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
mrb bayanlar nasılsınz bende bugün kontrolüme gittim her şey yolunda çok şükür 14 haftalık bebişim doktorum kesin bir şey söyliyeyemem ama kıza benziyor dedi haırlısı olsun sağlıklı bir şekilde...
günaydın bu arada.. kimse yok ama gelince okurlar artık
amin inşallah... başka kimler kaldı ikiliyi yaptırmayan? ben tek değilim di mi ??
yok sen değilsin cnm biriki kişi daha kaldı sanıyorum.bende yaptırdım ama sonuçları salı alıcam.ikili testte ense kalınlığı ölçülürken bebişini bol bol görebiliyorsun o çok güzel bir olay benimki arkasını dönemedi neredeyse yarım saat seyrettim çok güzeldi.
oh oh süpermiş... inşallah sen de hayırlı sonuçlarla döneceksin canımcım..
amin inşallah... başka kimler kaldı ikiliyi yaptırmayan? ben tek değilim di mi ??
yok sen değilsin cnm biriki kişi daha kaldı sanıyorum.bende yaptırdım ama sonuçları salı alıcam.ikili testte ense kalınlığı ölçülürken bebişini bol bol görebiliyorsun o çok güzel bir olay benimki arkasını dönemedi neredeyse yarım saat seyrettim çok güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?