2010 Şubat Anneleri

Şimdi yine başım agrımaya başladı ilaç içmeyede korkuyorum ne yapayım kızlar en son bir hafta önce içmiştim dayanamayıp

benim yüzümdede lekeler oluştu kahve limon topiğinde yüze uygulayanlar olmuş etkili diyenler var doğumdan sonra çatlaklarada iyi geldiğini söylüyolar ama bilemicem canım:smiley-cool:

Şimdi yine başım agrımaya başladı ilaç içmeyede korkuyorum ne yapayım kızlar en son bir hafta önce içmiştim dayanamayıp

topikte söylemişlerdi başı ağrıyanın oğlu olurmuş.....
üzülme bence bu günlerle alakalı baş ağrısı herkeste olmaya başladı..

benim yüzümdede lekeler oluştu kahve limon topiğinde yüze uygulayanlar olmuş etkili diyenler var doğumdan sonra çatlaklarada iyi geldiğini söylüyolar ama bilemicem canım:smiley-cool:

canım nasıl kahve ile limonu karıştırıp yüzümüzemi sürcez.eğer öleyse ne kadar duruak yüüzm üzde ayrıntılı yazsana canımzemuszemus

canım nasıl kahve ile limonu karıştırıp yüzümüzemi sürcez.eğer öleyse ne kadar duruak yüüzm üzde ayrıntılı yazsana canımzemuszemus

3 tatlı kaşıgı kahve üzerine 1 limonun suyunu sıkıyormuşuz çekirdeği düşerse çıkarmıyormuşuz yüze masaj yaparak sürüyormuşuz sonra fazla bekletmeden ılık suyla yıkıyormuşuz ama ne kadar etkili onu bilmiyorum bir topikte okudum bendede lekelenme olduğu için bir deniyeyim diyorum sonuç ne olur bilmem CADIARZU ama ben dr umun tavsiyesi üzerine güneşe çıkmadan önce sebamed güneş koruyucusu kullanmaya başladım canımzemuszemus beyaz tenliysen buna dikkat etmeni tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

bugün ikili test için dr a gittim bebeğim oldukça sağlıklı inş delikafadulden cinsiyeti söyledi %70 erkek dedi %30 kız a.s
bende %70 mavi kıyafet %30 pembe kıyafetmi alsam ne:jeyyar:

ben de duymuştum nedendir bilmiyorum ama adetmiş işte

Çocuğun ağzı tatlı olsun, kısmetli olsun diye ağzı ya balla ya da zemzem suyu ile açılır. Sonra annesi memesini yıkayarak sütünü verir. Sütünü hemen verir ki, çabuk sütü gelsin.

başka bir topikte de hurma ile açılacağını okumuştum bunu da yapacam

a.sslm.bende siteye yeni üye oldum.inş.benimkisi de şubat sonu olacak Allahın izniyle.bu başlığı görünce çok mutlu oldum,Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin

mrb bayanlar nasılsınz bende bugün kontrolüme gittim her şey yolunda çok şükür 14 haftalık bebişim doktorum kesin bir şey söyliyeyemem ama kıza benziyor dedi haırlısı olsun sağlıklı bir şekilde...

a.sslm.bende siteye yeni üye oldum.inş.benimkisi de şubat sonu olacak Allahın izniyle.bu başlığı görünce çok mutlu oldum,Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin

günaydın bu arada.. kimse yok ama gelince okurlar artık

Günaydın şekerleropuyorumnanaktan meldacım hoşgeldin aramıza nbatur herşeyin yolunda olmasına sevindim banada öyle demişti başka dr da erkek gibi ama kesin değil dedi hiç söylemeseler daha iyiydikaydirigubbakcemile3 cordecim cumartesileri cidden öyle oluyor eşin haklı pazartesi görürsün miniğini.iyi haberlerle gel inşallah:Saruboceq:

amin inşallah... başka kimler kaldı ikiliyi yaptırmayan? ben tek değilim di mi ??

yok sen değilsin cnm biriki kişi daha kaldı sanıyorum.bende yaptırdım ama sonuçları salı alıcam.ikili testte ense kalınlığı ölçülürken bebişini bol bol görebiliyorsun o çok güzel bir olay benimki arkasını dönemedi neredeyse yarım saat seyrettim çok güzeldi.

oh oh süpermiş... inşallah sen de hayırlı sonuçlarla döneceksin canımcım..

günaydın güzel anneler:)umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür..:CüvCüv:.herkese neşeli ve tabikiii sağlıklı bir hafta sonu diliyorum...opuyorumnanaktan

aryacım ense kalınlığı ölçülürken ultrasonda okadar duruluomu normalde 5 dk anca görüos bebeğimizi eğer dediğin gibiyse ohhh ne güzel doya doya görcez meleğimizii inşallah sonuçlarımızda ii çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…