2010 Şubat Anneleri

ay bende çok severim o yapılan vişne sularını..hımmmmmmmmcokacimcoook

Sağol aryacım ense değerimiz iyi, zaten dr da 1 ay sonra gel dediyse vardır bi bildiği. ama ben dün geceden beri nette tarama yapa yapa gerginleştim. Kötü şeyleri okuya okuya korkum arttı. en iyisi araştırmamak valla..

iyiyiz voles sen napıyosun

hoş geldin canım nasılsın?

a.sslm.bende siteye yeni üye oldum.inş.benimkisi de şubat sonu olacak Allahın izniyle.bu başlığı görünce çok mutlu oldum,Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
hoş geldin canım aramıza
hadi gözün aydın canım benim
günaydın bu arada.. kimse yok ama gelince okurlar artık
günaydın canım
günaydın şeker annelere günaydın bebişlerinezemuszemus
günaydın şeker
günaydın güzel anneler:)umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür..:CüvCüv:.herkese neşeli ve tabikiii sağlıklı bir hafta sonu diliyorum...opuyorumnanaktan
günaydın canım sanaada hayırlı hafta sonları
merhabalar herkese.günaydınlar.nasılsınız
günaydın papatyam
kötü bişi çıkmaz canım üzme kendini
shinecim ,aryacım, volescim, camdan kalpçim günaydın şekerler.opuyorumnanaktan

aryacım sen kaç haftalıksın şuanda göbişin baya büyükmü yahuuu

yok cnm o kadar da değilkaydirigubbakcemile3 bende hiç yoktu dümdüzdü ama şimdi bana kocaman geliyor o yüzden.ama var yani dümdüz değil artık ve sert.13+4 haftalığım cnm ben.

günaydın canım

yok cnm o kadar da değilkaydirigubbakcemile3 bende hiç yoktu dümdüzdü ama şimdi bana kocaman geliyor o yüzden.ama var yani dümdüz değil artık ve sert.13+4 haftalığım cnm ben.

benimde daha öceden hafif göbeğim vardı hamile kalmadan önce şimdi o göbek aynen duruo..aramızda tam bir hafta var belki haftaya bendede bi deişiklik olur demekki birden büyüyolr

Günaydın sedef sende yenimi katıldın aramıza ilk defa görüyorum seni .

günYDIN Cnım yeni deilim ama herzaman giremiorum o yüzden dikkatini çekmemiştir[/QUOTE]
Bende pek girmiyorum onun için pek karsılasmadık sanırım :)

Günaydın canm

Dalıp gittim yine birşeylere bir kştap buldum seni duyuyorum anne diye .Anne karnında cocuk egitimi hakkında almak istiyorum fakat bunun fiyatı nerde yazıyor ki ?

SENİ DUYUYORUM ANNE! ANNE KARNINDA ÇOCUK EĞİTİMİ - seni duyuyorum anne! anne karnında çocuk eğitimi

kızlar bende yavaş yavaş çıkayım.biliyosunuz benim kociş artık üç haftalıgına izne çıktı.şimdi izin kagıdını almaya gitti bende bi size bakayım dedim.tatil olayınıda hallettik nihayet.
ilk birinci hafta evdeyiz.bol bol uyuyacagım diyo.hergün denize girecekmiş.evde keyif yapacak.
ikinci hafta ailesinin yanına adanaya gidiyo.ben gitmiyorum.yollar çok kvtü zaten çekemem.baba kız ikinci hafta yoklar.böylece orucun birinci haftasınıda ailesinin yanında geçirir oh ne güzel.ama evde yalnız kalacagım olsun size takılırım bende..
üçüncü haftada arkadaşlarıımız tatile geliyordu bizde onlara takılacagız burdan bir kaç saat uzakta bi otel var son haftayıda orda geçirecegiz.böylece orucun 15 gününü yemek yapmadan kurtulmuş olacagım.ohh nihayet çözdük tatil olayını

kitapyurdu: kitap - Seni Duyuyorum Anne ! - Seher Yılmaz, seni duyuyorum anne !, SENI DUYUYORUM ANNE !44157681,

gözün aydın canım bi orta yol bulanıza çok sevindim kaydirigubbakcemile3 şimdi gerkes mutlu :))) iyi hafta sonları çok görüşürüz kendine dikkat et... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…