GÜNAYDIN CANIMCIMŞeniz
canım sen nasılsın dün sıkkındı canın bugün daha iyisindir umarım... Opuyorumnanaktan
günaydın
kızlar ultrason kağıdında crl yazıyo ya onun yanından hafta da yazıyo o değilmi gebelık haftamızı gösterıyor............
Voles usg kaĞıdında ÇocuĞun boyu yazyomu yazıyosa nerde ben bulamıyorum.
Ebru bak ga(crl)robİnson bunun karŞısındakİ haftamız canım
fatoş crl dediği gibi canım baş popo mesafesi haftanda usg de yazar ama hem sata göre haftan yazar hemde ölçümlere göre bebeğin haftası çıkar yani haftasıyla uyumluda gidebilir ilerdede olabilir minikte olabilir hepsi normal....
öpüyorum canlarım benim iyi hafta sonu herkese iyi bi hafta geçirmenizi diliyorum.... Kocaman öpüldünüzzzzzzzz şeniz
kızlar bende yavaş yavaş çıkayım.biliyosunuz benim kociş artık üç haftalıgına izne çıktı.şimdi izin kagıdını almaya gitti bende bi size bakayım dedim.tatil olayınıda hallettik nihayet.
ilk birinci hafta evdeyiz.bol bol uyuyacagım diyo.hergün denize girecekmiş.evde keyif yapacak.
ikinci hafta ailesinin yanına adanaya gidiyo.ben gitmiyorum.yollar çok kvtü zaten çekemem.baba kız ikinci hafta yoklar.böylece orucun birinci haftasınıda ailesinin yanında geçirir oh ne güzel.ama evde yalnız kalacagım olsun size takılırım bende..
üçüncü haftada arkadaşlarıımız tatile geliyordu bizde onlara takılacagız burdan bir kaç saat uzakta bi otel var son haftayıda orda geçirecegiz.böylece orucun 15 gününü yemek yapmadan kurtulmuş olacagım.ohh nihayet çözdük tatil olayını
GÜNAYDIN CANIMCIMŞeniz
günaydın canım hoşgeldin... opuyorumnanaktan
slm nnasılsınız??kimse yok bugün
merhaba canım ben de bakındım hafta sonu ya kimseler kalmamış sen nasılsın?
selam kızlar geçmişi oku oku bitmiyor.herkes iyi görünüyor okuduğum kadarıyla.15 haftayı dolduran var mı aranızda.bebişini hissedenler oldumu.haberleri bekliyom.hepinize iyi hafta sonları.bazı arkadaşlar karın ağrısı çekiyorlar.bende bir kaç gün çektim ama şimdi yok.rahim pelvisten yukarı çıkıyor galiba ondan mış....
selam kızlar geçmişi oku oku bitmiyor.herkes iyi görünüyor okuduğum kadarıyla.15 haftayı dolduran var mı aranızda.bebişini hissedenler oldumu.haberleri bekliyom.hepinize iyi hafta sonları.bazı arkadaşlar karın ağrısı çekiyorlar.bende bir kaç gün çektim ama şimdi yok.rahim pelvisten yukarı çıkıyor galiba ondan mış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?