2010 Şubat Anneleri

shine canım yolladığım linke baktın mı kitabın fiyatı falan yaıyo çok uygundur o site ben sürekli alışveriş yaparım ordan piyasadakilerin içinde en ucuzlarından biri... şu an tükenmiş kitap ama gelince haber ver dersen en kısa zamanda dönerler canım sana....

canım sen nasılsın dün sıkkındı canın bugün daha iyisindir umarım... Opuyorumnanaktan

iyim tatlım saol canım benim.sende iysin dimi.kuzenim var akşam msneden onla konuştuk oda ebe ve hamile 20+4 oda hala öğrenememiş cinsiyeti sabah giriyom akşam giriyom açmadı diyo hemen aklıma sen geldin şekerim.

günaydın
kızlar ultrason kağıdında crl yazıyo ya onun yanından hafta da yazıyo o değilmi gebelık haftamızı gösterıyor............

günaydın
kızlar ultrason kağıdında crl yazıyo ya onun yanından hafta da yazıyo o değilmi gebelık haftamızı gösterıyor............

onun hafta olduğunu sanmıyorum canım çünkü benimkinde crl nin karşısında 6.23 cm yazıyo harbiden bu crl ne kızlar.

fatoş crl dediği gibi canım baş popo mesafesi haftanda usg de yazar ama hem sata göre haftan yazar hemde ölçümlere göre bebeğin haftası çıkar yani haftasıyla uyumluda gidebilir ilerdede olabilir minikte olabilir hepsi normal....

öpüyorum canlarım benim iyi hafta sonu herkese iyi bi hafta geçirmenizi diliyorum.... kocaman öpüldünüzzzzzzzz Şeniz

güle güle canım peki boyu yazıyomu yazıyosa nerde?

OY OY OY NE GÜZEL CANIM TATİL AŞERDİsırnaşık şey GÜZEL Bİ TATİL GEÇİRMENİ DİLERİM ...KARLISIN ZİRA BEN BULANTI YÜZÜNDEN NASIL YEMEK YAPACAĞIMI BİLMİYORUM... HAYIR O BU DEĞİL ADIM OTLAKÇIYA ÇIKACAK MİLLETİN EVİNDE YEMEK YİYOM DİYE:kedi:

selam kızlar geçmişi oku oku bitmiyor.herkes iyi görünüyor okuduğum kadarıyla.15 haftayı dolduran var mı aranızda.bebişini hissedenler oldumu.haberleri bekliyom.hepinize iyi hafta sonları.bazı arkadaşlar karın ağrısı çekiyorlar.bende bir kaç gün çektim ama şimdi yok.rahim pelvisten yukarı çıkıyor galiba ondan mış....

benim bugün 16.haftamın ilk günü ama bişey hissetmiyorum walla

yok canım benim haftaya dolacak inş hissedemiyorum daha erken sanırım

bazen bişeyler oluyo gibi ama internetten araştırdım bağırsak hareketleriymiş onlar bakalım gerçekten hissedince ayırd edebileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…