2010 Şubat Anneleri

benim bugün 15 hafta bitiyor yarın 16 hafta ya girecem allah izin verirse.halen tık yok.mide bulantılarıda kesildi.diye çok korkuyorum acaba nasıl bebişimin durumu.sizde de öyle şeyler oluyor mu.1 hafta sonra 4 ay bitecek 5 e gireceğim inşallah

ben hiç mide bulantısı çekmedim onun için bende hiç bi değilşiklik yok.

kızlar iki haftamız kaldı inşallah bebişylerimizi hissetmemize artık daha iyi anlıycaz hamile olduğumuzu duygularımızda daha farklı olcak.....

kurbis benimdre bugün 16. haftamın ilk günü.... kızlar neden takvim yapmıyosunuz daha kolay oluya takip etmek

kızlar benim karnımın sol tarafı daha şiş sizde de böle bi durum varmı?

son sat 2 mayısmı?takvim nasıl yapaağız bilmiyorum ki

evet canım sat 2 mayıs ben yaparım sana ama benimki gibi arkadaşlarınkini bilmiyorum onlarınki nasıl yapılıyo benimki hoşuna gitmiyosa hoşuna giden arkadaşa rica et canım mutlaka yardımcı olurlar istersen ben şimdilik hazırlayım sana başkasını beğenirsen sonrada ona yaptırırsın yada kendim beğeniyim yapıyım dersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burayı tıkla halledersin canım yapamassan gene dön bana yardımcı olurumkaydirigubbakcemile5

kızlar benim karnımın sol tarafı daha şiş sizde de böle bi durum varmı?

aynen canım benimde öyle karnım belli olduğu günden beri çoğunlukla sol taraf şiş

ben de öyle verdiğim kiloları alamadım. midem kötü gaz oluyor şişkinlik oluyor çok rahatsız oluyorum reflü de var ağzım acıyor bu yüzden pek bişi yiyemiyorum. umarım bikaç hafta sonra düzeliriz cokacimcoook

endişelenme canım bak bebeğin utrason değerleri normal çıkmış. drlar korkutmayı seviyorlar. 3lü testi de yaptırınca boş yere endişelendiğini göreceksin inşallah, 3lü sonuçların temiz çıkar. kafana takma diyeceğim ama anlıyorum seni, elinden geleni yap yinede. ünkü bebeğin etkileniyor. o miniği üzmeye ne hakkımız var di mi a.s.

sağol canım neden beğenmeyeyim..benim karnım çok belli değil ama bitek ben farkedebiliyorum dışardan anlaşılmıyo pek küçük karnım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…