bazen bişeyler oluyo gibi ama internetten araştırdım bağırsak hareketleriymiş onlar bakalım gerçekten hissedince ayırd edebileceğim
bende de aynısı ama bebek olduğunu sanmıyorum.
deneyimli anneler 16. haftada hissedebiliyorlarmış ama ilk olanlar 18-20 arası hissedebiliyormuş hayırlııs bekliyoruz bakalım
benim bugün 15 hafta bitiyor yarın 16 hafta ya girecem allah izin verirse.halen tık yok.mide bulantılarıda kesildi.diye çok korkuyorum acaba nasıl bebişimin durumu.sizde de öyle şeyler oluyor mu.1 hafta sonra 4 ay bitecek 5 e gireceğim inşallah
ben hiç mide bulantısı çekmedim onun için bende hiç bi değilşiklik yok.
kızlar iki haftamız kaldı inşallah bebişylerimizi hissetmemize artık daha iyi anlıycaz hamile olduğumuzu duygularımızda daha farklı olcak.....
kurbis benimdre bugün 16. haftamın ilk günü.... kızlar neden takvim yapmıyosunuz daha kolay oluya takip etmek
son sat 2 mayısmı?takvim nasıl yapaağız bilmiyorum ki
son sat 2 mayısmı?takvim nasıl yapaağız bilmiyorum ki
kızlar benim karnımın sol tarafı daha şiş sizde de böle bi durum varmı?
son sat ın 2 mayıs ise öyle yazıyorsun
ben de öyle verdiğim kiloları alamadım. midem kötü gaz oluyor şişkinlik oluyor çok rahatsız oluyorum reflü de var ağzım acıyor bu yüzden pek bişi yiyemiyorum. umarım bikaç hafta sonra düzeliriz cokacimcoookya ben yumurtayı bi gün yiyorsam iki gün yeyemem gerekiyo.dün yemiştim yumurtayıda eşimde hadi bugünde ye dedi.bende zorladım kendimi.senmisin zorlayan ne yediysem çıkardım.hiç iyi degilim ya ..ben yeme düzenimi oturtamadım hala o verdigim iki kiloyu bile alamadam daha..siz nasılsınız
günaydın bebiş anneleri herkes iyidir işalla.. ben bugün biraz gerginim dün ikili test sonucum yaşıma göre 1:368 çıktı, bebeğin ultrason değerlerine göre diğer ölçümler düşük ama ben çok gerginim..
evet canım sat 2 mayıs ben yaparım sana ama benimki gibi arkadaşlarınkini bilmiyorum onlarınki nasıl yapılıyo benimki hoşuna gitmiyosa hoşuna giden arkadaşa rica et canım mutlaka yardımcı olurlar istersen ben şimdilik hazırlayım sana başkasını beğenirsen sonrada ona yaptırırsın yada kendim beğeniyim yapıyım dersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burayı tıkla halledersin canım yapamassan gene dön bana yardımcı olurumkaydirigubbakcemile5
aynen canım benimde öyle karnım belli olduğu günden beri çoğunlukla sol taraf şiş
sağol canım neden beğenmeyeyim..benim karnım çok belli değil ama bitek ben farkedebiliyorum dışardan anlaşılmıyo pek küçük karnım..
kızlar ben şimdilik kaçıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum görüşmek üzerezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?