2010 Şubat Anneleri

kurbiscim senin yaptığın takvimde muhtemel doğum tarihi yazman gerekiyo 15 w 0 gün göstermesi için 6 şubat 2010 işaretle düzelt güzelmiş canım takvimin düzeltmeyide yaparsan olacak

kurbiscim senin yaptığın takvimde muhtemel doğum tarihi yazman gerekiyo 15 w 0 gün göstermesi için 6 şubat 2010 işaretle düzelt güzelmiş canım takvimin düzeltmeyide yaparsan olacak

tamam canım bende satı yazdım ondan olmadı sağolasın:)

evet canım bu sefer olmuş gle güle kullan allah sağlıcakla 40ları görmeyi nasip etsin inşallah hepimize.......

canım ya sen oyle dıyosunda ben napıyım ınankı ne yazdıysam hıc kımse bana cevap vermıyor,aklıma gelıyor vallahı cok uzuluyorum.Benle hıc kımse konusmuyooosenağlama

canım boş yere üzüyosun kendini o kadar kalabalığızki maaşallah diyelim arada kayboluyo bazen yazılanlar cevap gelmiyo böyye şeyler olabilir canım yok yere üzme kendini burda herşeyimizi paylaşıyoruz sonuçta kimse kimseyi önceden tanımıyoki ayrım yapılsın üzülme canım benimvereliniortak

sagol canım tesekkur ederım ıcım rahatladı ınankı ne bıleyım hıc bır yazdıgıma gelmeyınce ben kendımden suphe etmeye baslıyorum acaba salakcamı oldu falan kafamçokkarıştı

canım ya sen oyle dıyosunda ben napıyım ınankı ne yazdıysam hıc kımse bana cevap vermıyor,aklıma gelıyor vallahı cok uzuluyorum.Benle hıc kımse konusmuyooosenağlama

öyle düşünme canım ya kimsenin kimseye garezi yok. öyle denk gelmiştir.
bak benim son 10 mesajıma 8i cevaplanmamıştır kimse tarafından..
ya sonuçta yüzyüze konuşmuyoruz herkes kendi halinde takılıyor, okuyor, aklına birşey gelirse cevaplıyor. bi de uzun süredir birbiriyle konuşanlar var tabi, ama öyle arkadaşlık edinmek için saatlerce takılmak ve uzun süre gerekiyor.
ay bi de son zamanlarda alınganız galiba.
bazen kocamı çileden çıkartıyorum. ay bi de durduk yere kıskançlığım yok mu? hem kendi kendimi yiyip bitiriyorum hem eşimi bunaltıyorum :umursamaz:

herkese merhaba, inşallah keyifler yerindedir. biz tatili bitirdik dün evimize döndük.tatildeyken kızımız olacağını örendik. kesin olmamakla beraber kız bebek geliyor bize % 90 ihtimal. adı deniz olacak kızımızın.sağlıkla gelsin inşallah tüm bebekler.

hoş geldin canım hadi bakalım bi cimcime daha geliyo hayırlısı olsun gözün aydınkaydirigubbakcemile2

gözün aydın canım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…