ayyy ne güzel benimki kocaman oldu hele bazen 6 aylık gibi şişiyorum nolcak benim halim bilmiyorum:bbo:
kurbiscim senin yaptığın takvimde muhtemel doğum tarihi yazman gerekiyo 15 w 0 gün göstermesi için 6 şubat 2010 işaretle düzelt güzelmiş canım takvimin düzeltmeyide yaparsan olacak
canım boş yere üzüyosun kendini o kadar kalabalığızki maaşallah diyelim arada kayboluyo bazen yazılanlar cevap gelmiyo böyye şeyler olabilir canım yok yere üzme kendini burda herşeyimizi paylaşıyoruz sonuçta kimse kimseyi önceden tanımıyoki ayrım yapılsın üzülme canım benimvereliniortak
Günaydın şekerleropuyorumnanaktan meldacım hoşgeldin aramıza nbatur
hoşbuldum canım saol:sm_cool:
canım ya sen oyle dıyosunda ben napıyım ınankı ne yazdıysam hıc kımse bana cevap vermıyor,aklıma gelıyor vallahı cok uzuluyorum.Benle hıc kımse konusmuyooosenağlama
herkese merhaba, inşallah keyifler yerindedir. biz tatili bitirdik dün evimize döndük.tatildeyken kızımız olacağını örendik. kesin olmamakla beraber kız bebek geliyor bize % 90 ihtimal. adı deniz olacak kızımızın.sağlıkla gelsin inşallah tüm bebekler.
herkese merhaba, inşallah keyifler yerindedir. biz tatili bitirdik dün evimize döndük.tatildeyken kızımız olacağını örendik. kesin olmamakla beraber kız bebek geliyor bize % 90 ihtimal. adı deniz olacak kızımızın.sağlıkla gelsin inşallah tüm bebekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?