2010 Şubat Anneleri

Selam arkadaslar bende sizin gibi subat 2010 annesi olucam hayirlisiyla
simdiden sabirsizlikla bekliyorum bebisimi :CüvCüv:

yeni arkadaşlar hoş geldiniz aramıza gerçi ben geldim ama siz çıkmışsınız neyse klasik bir pazar günü

Da o ncedendr yazmistim
d.tarihi 1 Mart diye burayada yazım dedim Şubat'ta doğar muhakkak
kızlar ondeymis duydum bende pipili oğlumu kaptım geldim bugün öğrendik Salı gunü kendi Dr gidicez inşallah değişmez cici bile aldık :)

hadi bakalım bi paşa daha gözün aydın canımopuyorumnanaktan

Selam kızlar
Ben de sıpamın cinsiyetini öğrendim:)) PİPİLİ bebeğim olacak %90 ihtimal dedi. 2 hafta sonra üçlü teste gel hem cinsiyeti kesinleşir dedi dr. Yarın size pipimizin resmini göstereceğizsırnaşık şey

opuyorumnanaktan
AY AY ÇOĞALIYO NE GÜZEL CİSİYET ÖĞRENENLER HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM

mrb bayanlar bende dün gittim kontrolume hersey yolunda rabbime şükürler olsun doktorum pek cinseyetini söyleme tarfdarı olmadı 4.ayında net görebiliriz diye ama kıza benziyor dedi:)))hayırlısı bende kesinleşmeyince alışveriş fala yapma istemiyorum 14 haftalık olmuş tam hayırlısı artık diğer ay kesin öğreniriz inş...

seninde gözün aydın canım neden gebelik çizelgesi yapmıyorsun canım takip etmek kolay olur.zemuszemus

slmmm kızlar ya ne güzel bebişinin cinsiyetini öğrenenler varr:)ben daha önümüzdeki ay öğrencem nasip olursa kıskandım ben yaaa şaka bir yana RABBıM bütün evlatları korusun sağlıkla gelsinler inşaALLAH cinsiyeti ne olursa olsunopuyorumnanaktan

canım gecmısı okuyamadım 2li sonucunu almıssındır umarım ii cıkmıstır tatlım

çok şükür iyi çıktı canım benim:) ense kalınlığımız da kan tahlilinin sonuçlarıda şimdi üçlü taramayı bekliyom onun telaşı başladı yavaştan:)

çok şükür iyi çıktı canım benim:) ense kalınlığımız da kan tahlilinin sonuçlarıda şimdi üçlü taramayı bekliyom onun telaşı başladı yavaştan:)

canım benim allah hepimizin yardımcısı olsunbende 13+6 günlüğün hayırlısı bakalım umarım hersey yolunda gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…