günaydınnnnnnn
bizden başka kimse yok ikimiz kalmışız
evet sen tdağ merkezdemısın
selammmm herkese iyi pazarlar,herşey gönlünüzce olsun güzel anneler:Saruboceq:
Selam arkadaslar bende sizin gibi subat 2010 annesi olucam hayirlisiyla
simdiden sabirsizlikla bekliyorum bebisimi :CüvCüv:
Da o ncedendr yazmistim
d.tarihi 1 Mart diye burayada yazım dedim Şubat'ta doğar muhakkak
kızlar ondeymis duydum bende pipili oğlumu kaptım geldim bugün öğrendik Salı gunü kendi Dr gidicez inşallah değişmez cici bile aldık :)
Selam kızlar
Ben de sıpamın cinsiyetini öğrendim:)) PİPİLİ bebeğim olacak%90 ihtimal dedi. 2 hafta sonra üçlü teste gel hem cinsiyeti kesinleşir dedi dr. Yarın size pipimizin resmini göstereceğizsırnaşık şey
mrb bayanlar bende dün gittim kontrolume hersey yolunda rabbime şükürler olsun doktorum pek cinseyetini söyleme tarfdarı olmadı 4.ayında net görebiliriz diye ama kıza benziyor dedi:)))hayırlısı bende kesinleşmeyince alışveriş fala yapma istemiyorum 14 haftalık olmuş tam hayırlısı artık diğer ay kesin öğreniriz inş...
slmmm kızlar ya ne güzel bebişinin cinsiyetini öğrenenler varr:)ben daha önümüzdeki ay öğrencem nasip olursa kıskandım ben yaaaşaka bir yana RABBİM bütün evlatları korusun sağlıkla gelsinler inşaALLAH cinsiyeti ne olursa olsunopuyorumnanaktan
çok şükür iyi çıktı canım benim:) ense kalınlığımız da kan tahlilinin sonuçlarıda şimdi üçlü taramayı bekliyom onun telaşı başladı yavaştan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?