2010 Şubat Anneleri

selam kızlar iyi haberler var demek iki oğluşumuz daha olcak hadi hayırlı olsun bakalım darısı geride kalan arkadaşalara.........

merhaba canlarımuzun zaman oldu girmeyelı masallah cinsiyetler bellı olmus. Severim ben onları..
Benim sıkıntılı günlerim devam ediyor. Kanamalarım basladı. Raproluyum yine 15 gündür yatıyorum evde ama gecmek bılmıyor. bırakın cinsiytini göremedim bile.dua edin bol bol subat anneleri Hepınızın bebeklerini ve sizi öpuyorum.

opuyorumnanaktan
gebelik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum(bana da tarif ederseniz memnun olurum arkadaşım....
canım googleye gebelik çizelgesi yaz ordan yapabilirsin
kızlar bana dua edin lütfen.. 9 da randevumuz var...uyku tutmuyor hadi bakalım gel de uyu şimdi

hadi canım ii haberlerle gel.

kızlar bana dua edin lütfen.. 9 da randevumuz var...uyku tutmuyor hadi bakalım gel de uyu şimdi

haydi inşallah çok süper geçecek... fazla telaş yapma canım çook kolay gelsin!!gelşnce haber ver..kaydirigubbakcemile5

inşallah sen de en kısa zamanda toparlarsın canım, çoook geçmiş olsun!!yat dinlen bol bol kitap oku , uyu.. iyi olacaksın inşallah:1hug:

nbatur55;biricikmericik;gulencim... ne kadar güzel inşallah sağlıcakla kollarınıza alırsınız.. darısı bizim gibi bilmeyenlerin başına artık...ben eylülde falan öğrencem kısmet bakalim...opuyorumnanaktan

öğrenemeyenler üzülmesin bizim için heyecan devam ediyorkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

kızlar günaydın nasılsınız bugün çok erken uyandım akşamı zor edicem herhalde..

Selam arkadaslar bende sizin gibi subat 2010 annesi olucam hayirlisiyla
simdiden sabirsizlikla bekliyorum bebisimi :CüvCüv:

aykız hoşgeldin Allah tamamına erdirsin kaç haftalık bebisin?

sevilay ben de bu zamana kadar 2 kez kanama gecirdim, sonuncuda bir gece hastanede yattım. Sıkıntılı dönemler biliyorum ama sen enerjini hep yüksek tut

günaydınlar...
ne güzel haberler var öyle ...bebeğini görenlerin sonuçları temiz çıkanların gözü aydın olsun...kontrole gidenlerinde allah yardımcısı olsun hayırlı haberlerle gelsinler inş...

Hamile Kadinlar
Soya Yemesin
ABD’de bir grup araflt›rmac›, hamile kad›nlarca soya tüketiminin, do¤acak erkek çocuklar›n ilerideki cinsel yaflam›nda ciddi olumsuzluklara yol açabilece¤i uyar›s›nda bulundu. Gerçi çal›flma soya fasulyesinin bu etkiye yol açt›¤›n›n kesin kan›t› de¤il. Üstelik, soya Asya’da pek çok kiflinin temel g›dalar›ndan biri. Yine de, Johns Hopkins Üniversitesi Bloomberg Halk Sa¤-l›¤› Okulu’ndan Sabra Klein, çal›flmaya kat›lan ürologlar›n, hamile kad›nlar›n soyadan uzak durmalar› n› önerdiklerini söylüyor.Kuflkunun nedeni, soyada bulunan östrojenhormonu benzeri kimyasallar.Kad›nl›k hormonu olarak da bilinen östrojene benzer etkilere sahip olan ve kozmetik ürünlerinde,plastiklerde ve do¤um kontrol haplar›nda bulunan
sentetik kimyasallar›n, kirlenmifl derelerde bulunan bal›klar›n cinsiyetlerini de¤ifltirdi¤i, hatta
insanlarda bile sperm say›lar›n› düflürdü¤ü biliniyor. Bunlar›n yan›s›ra fitoöstrojenler olarak
adland›r›lan do¤al östrojen benzerlerinin etkileri konusunda da endifleler mevcut. Soya fasulyesinde, genistein adl› bir fitoöstrojen madde var. Genistein, bebekler için sat›lan baz› katk›l› süt ve mamalar ile, baz› kad›nlar›n
hormon yenileme tedavilerine alternatif olarak kulland›klar› katk›l› yiyeceklerde büyük miktarlarda bulunuyor. Bu maddelerin kanser yapabildi¤ ini gösteren baz› çal›flmalardan sonra bir ‹ngiliz t›bbi dan›flma kurulu soya katk›l› süt ve mamalar›n tehlikeleri konusunda ciddi kan›tlar bulundu¤u uyar›s›nda bulunmus. Şimdi de Klein’›n ekibi soya ürünlerinin endişe
verici bir baflka etkisini gözlemifller. Araflt›rmac› lar gebe fareleri Bat›’da ve Do¤u’da insanlar›
n yedi¤ine eflde¤er genistein katk›l› yiyeceklerle beslemifller. Do¤an erkek yavrular›n daha büyük prostat bezleri ve daha küçük testisleri oldu¤ u gözlenmiş. Bu farelerin sperm say›lar›n›n normal ç›kmas›na ve difli farelerle çiftleflmeye istekli
olmalar›na karfl›n, cinsel birleflme s›ras›nda spermlerini bir türlü boflaltamad›klar› gözlenmifl. Devamı:
http://www.biltek.tubitak.gov.tr/haberler/tip/S-426-6.pdf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…