canım benim allah hepimizin yardımcısı olsunbende 13+6 günlüğün hayırlısı bakalım umarım hersey yolunda gider canım
canım benim inanki hergün hepimiz için dua ediyorum RABBİM hepimizin yardımcısı olsun
slm iyi geceler canlarımopuyorumnanaktan
seninde gözün aydın canım neden gebelik çizelgesi yapmıyorsun canım takip etmek kolay olur.zemuszemus
canım googleye gebelik çizelgesi yaz ordan yapabilirsingebelik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum(bana da tarif ederseniz memnun olurum arkadaşım....
kızlar bana dua edin lütfen.. 9 da randevumuz var...uyku tutmuyor hadi bakalım gel de uyu şimdi
opuyorumnanaktan
canım googleye gebelik çizelgesi yaz ordan yapabilirsin
canım baktım ama bulduklarımdan bir şey anlamadım yapamadım galiba:bbo::bbo::bbo:
esma ne haber canım neden yazmıyon bakımkaydirigubbakcemile5
kızlar bana dua edin lütfen.. 9 da randevumuz var...uyku tutmuyor hadi bakalım gel de uyu şimdi
inşallah sen de en kısa zamanda toparlarsın canım, çoook geçmiş olsun!!yat dinlen bol bol kitap oku , uyu.. iyi olacaksın inşallah:1hug:merhaba canlarımuzun zaman oldu girmeyelı masallah cinsiyetler bellı olmus. Severim ben onları..
Benim sıkıntılı günlerim devam ediyor. Kanamalarım basladı. Raproluyum yine 15 gündür yatıyorum evde ama gecmek bılmıyor. bırakın cinsiytini göremedim bile.dua edin bol bol subat anneleri Hepınızın bebeklerini ve sizi öpuyorum.
mrb bayanlar bende dün gittim kontrolume hersey yolunda rabbime şükürler olsun doktorum pek cinseyetini söyleme tarfdarı olmadı 4.ayında net görebiliriz diye ama kıza benziyor dedi:)))hayırlısı bende kesinleşmeyince alışveriş fala yapma istemiyorum 14 haftalık olmuş tam hayırlısı artık diğer ay kesin öğreniriz inş...
Selam kızlar
Ben de sıpamın cinsiyetini öğrendim:)) PİPİLİ bebeğim olacak%90 ihtimal dedi. 2 hafta sonra üçlü teste gel hem cinsiyeti kesinleşir dedi dr. Yarın size pipimizin resmini göstereceğizsırnaşık şey
nbatur55;biricikmericik;gulencim... ne kadar güzel inşallah sağlıcakla kollarınıza alırsınız.. darısı bizim gibi bilmeyenlerin başına artık...ben eylülde falan öğrencem kısmet bakalim...opuyorumnanaktanDa o ncedendr yazmistim
d.tarihi 1 Mart diye burayada yazım dedim Şubat'ta doğar muhakkak
kızlar ondeymis duydum bende pipili oğlumu kaptım geldim bugün öğrendik Salı gunü kendi Dr gidicez inşallah değişmez cici bile aldık :)
Selam arkadaslar bende sizin gibi subat 2010 annesi olucam hayirlisiyla
simdiden sabirsizlikla bekliyorum bebisimi :CüvCüv:
merhaba canlarımuzun zaman oldu girmeyelı masallah cinsiyetler bellı olmus. Severim ben onları..
Benim sıkıntılı günlerim devam ediyor. Kanamalarım basladı. Raproluyum yine 15 gündür yatıyorum evde ama gecmek bılmıyor. bırakın cinsiytini göremedim bile.dua edin bol bol subat anneleri Hepınızın bebeklerini ve sizi öpuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?