2010 Şubat Anneleri

paylaşım için sağol canım başka bir yede okudum orda yesinler yazıyodu insan neye inanacağını şaşırıyor valla

kızlar herkes geçmiş okuyor sanırımmm herkese günaydın mutlu mesut bahtiyar olasınız inş. opuyorumnanaktan a.s.

günaydın kızlar..

Selam arkadaslar bende sizin gibi subat 2010 annesi olucam hayirlisiyla
simdiden sabirsizlikla bekliyorum bebisimi :CüvCüv:

hoşgeldin canım. hayırlı olsun bebişin.

ohh cinsiyetini öğrenmişssin ne güzel.. gözün aydın canım..

hadi hayırlı olsun canım, gözün aydın..

canım çok geçmiş olsun.. ikiz annesi olmak kolay değil.Allah kat kat yardımcın olsun güzelim. Dikkat et kendine..

kızlar bana dua edin lütfen.. 9 da randevumuz var...uyku tutmuyor hadi bakalım gel de uyu şimdi

tatlım ben bunları yazarken muhtelemen muayenen bitmiş ve yüzünde gülücükler açıyordur şu anda eminim.. Hadi gel bizimle de paylaş güzel haberlerini...

ben de cumartesi dr'a gittim,malum karın ağrısı için. dr iyice inceledi, bebek gayet iyi dedi, gaz sancısıdır dedi,bi ilaç verdi, yine çocuk ilacı.. Eğer devam ederse, dahiliyeye yönlendirelim dedi.

Birde biz diyoruz ya hep, rahim yukarı çıktığı zaman ağrır diye. Doktor dediki, eğer ağrı göbeğinin altında ise, rahim ile ilgili olabilir. Fakat 5. aydan sonra rahim yukarı çıkmaya başlar dedi..

Oğluşum yine uyuyordu,hareketini göremedim pek. Dr bu defa %100 erkek dedi.sadece bir ara elini salladı. normal muayeneden 2 hafta önce gittiğim için dr dedi ki, 1 ay sonra görüşelim. ama 1 ay sonra da 20. hafta olcak. sanırım dr 3'lü testi istemeyecek benden. benim de sormak aklıma gelmedi. ne yapayım sizce? 2'li yaptıranlar 3'lüyü yaptıracak mısınız? Dr'unuz ne dedi?

selam şubat anneleri,hepinize günaydın.iyi haber alanların gözleri aydın.darısı bizim gibi iyi haber için bekleyenlere.bende çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini.isim arayan var mı aranızda.ben şimdiden bebek isimlerine bakmaya başladım bile.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.sevgili YAREN-H ben ikili testimi yaptırdım fakat üçlüyüde yaptırmak istiyorum.bence sende yaptır.zararı yok faydası var diye düşünüyorum.

canım bebeğin iyi olması çok güzel herşeyden şüpheleniyoruz ya ufak bir ağrıda bşiymi oldu bulantı kesiliyo yada hiç ağrı bişiy olmuyo gene birşey oldu heralde dide evham yapıyoruz
bebek erkekmiş he maşallah paşamıza, herkes öğrendi nerdeyse ben daha öğrenemedim
inş. yarın kontrole gidicem gösterir benimkide
testler hakkında bilgim yok burdan kızların yazıkları kadar biliyorum bana yapıcakmı bakalım doktor

ben de yeni ikili yaptırdım ama bana üçlü ye gerek olmadığını daha yeni bir yöntem ve doğruluğu daha yüksek olan dörtlü tarama testi yapacağımızı söyledi..

günaydın kızlar çok uykum var keşke hemen akşam olsa:bbo:
hiç sevmiyorum şu pazartesi günlerini
hatta ben artık çalışmayı sevmiyorum

paylaşım için sağol canım başka bir yede okudum orda yesinler yazıyodu insan neye inanacağını şaşırıyor valla
ben de soya kıymalı patates yemeği yapacaktım.. bi de süt midemi bulandırdıgından soya sütü içsem mi diye araştırdım, bu raporu buldum. Tübitak raporu diye ciddi oldugunu düşünüyorum.. Olsun 1 şey daha yemeyiz yavrumuz için.. Çok sınırlandı ancak meyve rahat yiyorum..:):roflol:

günaydın kızlar..ooo bayagı cinsiyetler belli olmaya başlamış ne güzel.cinsiyet belli olunca daha güzel oluyo...
sevilay..bende seni merak ediyordum.geçmiş olsun bol bol dinlen biz tekle nazımızdan geçilmiyo.sende iki tane dikkat et kendine..
YARENcigim.sanada geçmiş olsun ..ee topigimizde ilk %100 cinsiyeti kesin olan ilk sen oldun.hayırlı olsun canım.dikkat et kendine..
bugun muayenesi olanlara allah yardımcıları olsun .hayırlı haberlerele gelsinler..

ben sabah bulantılarından kurtulamıyorum yaa.artık 16.haftaya girecegiz yok.hala sabah kusuyorum.bi bu kaldı bununda gitmeye niyeti yok gibi.benim kociş evde artık.pek fazla giremeyebilirim...arada girip sizlerin nasıl oldugunu ögrenirim canlarım.hepinizi öptüm.

ben soya sütünün çoko çok yararlı oldugunu biliyorum.özellekle hamileleri tavsiye ediyorlar..ama bilemeyecegim..

günaydın arkadaşlar çoktan beri yazamıyorum nişanımız vardı 2liyi yaptırdık sonuç iyi çıktı yolculuk için gittiğim kontrlde bizim oğlan bize pipisini gösterdi dr %100 oğlan dedi babası çok sevindi tabi 16 saat yolgittim ama şişlikler ddışında bir sıkıntım olmadı şükür

demir ve kalsiyumdan başka ilaç kullanan var mı ?
herkes oruç sormaya başladı bende günler uzun diye tutmayı düşünmüyorum tutan olacak mı siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

slm arkadaslar umarım herkes ıyıdır cınsıyetı öğrenen arkadaşlarında gözü aydın darısı öğrenmeyenlere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…