ben de cumartesi dr'a gittim,malum karın ağrısı için. dr iyice inceledi, bebek gayet iyi dedi, gaz sancısıdır dedi,bi ilaç verdi, yine çocuk ilacı.. Eğer devam ederse, dahiliyeye yönlendirelim dedi.
Birde biz diyoruz ya hep, rahim yukarı çıktığı zaman ağrır diye. Doktor dediki, eğer ağrı göbeğinin altında ise, rahim ile ilgili olabilir. Fakat 5. aydan sonra rahim yukarı çıkmaya başlar dedi..
Oğluşum yine uyuyordu,hareketini göremedim pek. Dr bu defa %100 erkek dedi.sadece bir ara elini salladı. normal muayeneden 2 hafta önce gittiğim için dr dedi ki, 1 ay sonra görüşelim. ama 1 ay sonra da 20. hafta olcak. sanırım dr 3'lü testi istemeyecek benden. benim de sormak aklıma gelmedi. ne yapayım sizce? 2'li yaptıranlar 3'lüyü yaptıracak mısınız? Dr'unuz ne dedi?
günaydın kızlar çok uykum var keşke hemen akşam olsa:bbo:
hiç sevmiyorum şu pazartesi günlerini
hatta ben artık çalışmayı sevmiyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm
günaydın arkadaşlar çoktan beri yazamıyorum nişanımız vardı 2liyi yaptırdık sonuç iyi çıktı yolculuk için gittiğim kontrlde bizim oğlan bize pipisini gösterdi dr %100 oğlan dedi babası çok sevindi tabi 16 saat yolgittim ama şişlikler ddışında bir sıkıntım olmadı şükür
demir ve kalsiyumdan başka ilaç kullanan var mı ?
herkes oruç sormaya başladı bende günler uzun diye tutmayı düşünmüyorum tutan olacak mı siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ay maşallah kesin görmeniz ne kadar güzel bende çok merak ediyorum testlerde iyi çıkmış gözün aydın canım
oruç bende tutamıycam sanırım çok acıkıyorum yemesem baygınlık geliyo
sabah ne çok şey yedim saat 9da şuan öle açmki hiç yemedim sanki :)
selam kızlar geçmişi oku oku bitmiyor.herkes iyi görünüyor okuduğum kadarıyla.15 haftayı dolduran var mı aranızda.bebişini hissedenler oldumu.haberleri bekliyom.hepinize iyi hafta sonları.bazı arkadaşlar karın ağrısı çekiyorlar.bende bir kaç gün çektim ama şimdi yok.rahim pelvisten yukarı çıkıyor galiba ondan mış....
herkese merhaba, inşallah keyifler yerindedir. biz tatili bitirdik dün evimize döndük.tatildeyken kızımız olacağını örendik. kesin olmamakla beraber kız bebek geliyor bize % 90 ihtimal. adı deniz olacak kızımızın.sağlıkla gelsin inşallah tüm bebekler.
Selam arkadaslar bende sizin gibi subat 2010 annesi olucam hayirlisiyla
simdiden sabirsizlikla bekliyorum bebisimi :CüvCüv:
Da o ncedendr yazmistim
d.tarihi 1 Mart diye burayada yazım dedim Şubat'ta doğar muhakkak
kızlar ondeymis duydum bende pipili oğlumu kaptım geldim bugün öğrendik Salı gunü kendi Dr gidicez inşallah değişmez cici bile aldık :)
Selam kızlar
Ben de sıpamın cinsiyetini öğrendim:)) PıPıLı bebeğim olacak%90 ihtimal dedi. 2 hafta sonra üçlü teste gel hem cinsiyeti kesinleşir dedi dr. Yarın size pipimizin resmini göstereceğizsırnaşık şey
Hamile Kadinlar
Soya Yemesin
ABD’de bir grup araflt›rmac›, hamile kad›nlarca soya tüketiminin, do¤acak erkek çocuklar›n ilerideki cinsel yaflam›nda ciddi olumsuzluklara yol açabilece¤i uyar›s›nda bulundu. Gerçi çal›flma soya fasulyesinin bu etkiye yol açt›¤›n›n kesin kan›t› de¤il. Üstelik, soya Asya’da pek çok kiflinin temel g›dalar›ndan biri. Yine de, Johns Hopkins Üniversitesi Bloomberg Halk Sa¤-l›¤› Okulu’ndan Sabra Klein, çal›flmaya kat›lan ürologlar›n, hamile kad›nlar›n soyadan uzak durmalar› n› önerdiklerini söylüyor.Kuflkunun nedeni, soyada bulunan östrojenhormonu benzeri kimyasallar.Kad›nl›k hormonu olarak da bilinen östrojene benzer etkilere sahip olan ve kozmetik ürünlerinde,plastiklerde ve do¤um kontrol haplar›nda bulunan
sentetik kimyasallar›n, kirlenmifl derelerde bulunan bal›klar›n cinsiyetlerini de¤ifltirdi¤i, hatta
insanlarda bile sperm say›lar›n› düflürdü¤ü biliniyor. Bunlar›n yan›s›ra fitoöstrojenler olarak
adland›r›lan do¤al östrojen benzerlerinin etkileri konusunda da endifleler mevcut. Soya fasulyesinde, genistein adl› bir fitoöstrojen madde var. Genistein, bebekler için sat›lan baz› katk›l› süt ve mamalar ile, baz› kad›nlar›n
hormon yenileme tedavilerine alternatif olarak kulland›klar› katk›l› yiyeceklerde büyük miktarlarda bulunuyor. Bu maddelerin kanser yapabildi¤ ini gösteren baz› çal›flmalardan sonra bir ‹ngiliz t›bbi dan›flma kurulu soya katk›l› süt ve mamalar›n tehlikeleri konusunda ciddi kan›tlar bulundu¤u uyar›s›nda bulunmus. Şimdi de Klein’›n ekibi soya ürünlerinin endişe
verici bir baflka etkisini gözlemifller. Araflt›rmac› lar gebe fareleri Bat›’da ve Do¤u’da insanlar›
n yedi¤ine eflde¤er genistein katk›l› yiyeceklerle beslemifller. Do¤an erkek yavrular›n daha büyük prostat bezleri ve daha küçük testisleri oldu¤ u gözlenmiş. Bu farelerin sperm say›lar›n›n normal ç›kmas›na ve difli farelerle çiftleflmeye istekli
olmalar›na karfl›n, cinsel birleflme s›ras›nda spermlerini bir türlü boflaltamad›klar› gözlenmifl. Devamı:
http://www.biltek.tubitak.gov.tr/haberler/tip/S-426-6.pdf
ben de cumartesi dr'a gittim,malum karın ağrısı için. dr iyice inceledi, bebek gayet iyi dedi, gaz sancısıdır dedi,bi ilaç verdi, yine çocuk ilacı.. Eğer devam ederse, dahiliyeye yönlendirelim dedi.
Birde biz diyoruz ya hep, rahim yukarı çıktığı zaman ağrır diye. Doktor dediki, eğer ağrı göbeğinin altında ise, rahim ile ilgili olabilir. Fakat 5. aydan sonra rahim yukarı çıkmaya başlar dedi..
Oğluşum yine uyuyordu,hareketini göremedim pek. Dr bu defa %100 erkek dedi.sadece bir ara elini salladı. normal muayeneden 2 hafta önce gittiğim için dr dedi ki, 1 ay sonra görüşelim. ama 1 ay sonra da 20. hafta olcak. sanırım dr 3'lü testi istemeyecek benden. benim de sormak aklıma gelmedi. ne yapayım sizce? 2'li yaptıranlar 3'lüyü yaptıracak mısınız? Dr'unuz ne dedi?
günaydın arkadaşlar çoktan beri yazamıyorum nişanımız vardı 2liyi yaptırdık sonuç iyi çıktı yolculuk için gittiğim kontrlde bizim oğlan bize pipisini gösterdi dr %100 oğlan dedi babası çok sevindi tabi 16 saat yolgittim ama şişlikler ddışında bir sıkıntım olmadı şükür
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm
tşklr kızlar..
ya az önce benim tansiyonum düştü galiba, o kadar kötü oldum ki..hemen tuzlu ayran içtim geçti, şükür. bu 2. defa oluyor. sizde de oluyor mu?
ben de aslında oruç tutmayı düşünmüyordum ama çevremdekiler tutabileceğimi düşünüyor. eşim de 1 gün dene, tutabilirsen devam edersin, dayanamazsan bırakırsın diyor. henüz kararsızım yani.. tutabilirsem tutmak istiyorum elbette..
slm kızlar oruç tutacak olan kişiler sakın niyetlenmeyin tutmayı deneyin ama niyetlenmeden deneyin zorlanacak olursanız yersiniz bişeler gulencim ah bende bişeler yiyemilsem şu an meyve yiyorum zorla kusmamak için de kendimi zor tutuyorum :S allahım nolur bir an önce düzelsin artık çok kötü oluyo yaa dayanamıyorum artık mafoldumben
kızlar fifanın durumunu sordum pasif irtibat yüzünden maili banlanmış... irtibata geçtiği anda KK ile tekrar aktif olucakmış... tatildemiydi o acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?