2010 Şubat Anneleri

canım çok sevindim bebişin iyi olmasına ağrılarında geçer inş...

günaydın kızlar çok uykum var keşke hemen akşam olsa:bbo:
hiç sevmiyorum şu pazartesi günlerini
hatta ben artık çalışmayı sevmiyorum

bendeeekafamçokkarıştı

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay maşallah kesin görmeniz ne kadar güzel bende çok merak ediyorum testlerde iyi çıkmış gözün aydın canım
oruç bende tutamıycam sanırım çok acıkıyorum yemesem baygınlık geliyo
sabah ne çok şey yedim saat 9da şuan öle açmki hiç yemedim sanki :)

demir ve kalsiyumdan başka ilaç kullanan var mı ?
herkes oruç sormaya başladı bende günler uzun diye tutmayı düşünmüyorum tutan olacak mı siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

ben Elevit adlı multivitamine başladım, oruç tutmayı düşünmüyorum canım bebek için..

ayyy ne şanslısınnnnn benim için de ye.. opuyorumnanaktan cinsiyet için henüz erken ama inşallah gösterir kendini.. benimki erkek gibi ama ben gene de bel bağlamıyorum erken diye..

günaydın canlarımmmmmm opuyorumnanaktan nasılsınız bugün bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik dediğim günler gelicek mi acaba ahh ahhhhh :umursamaz:

canım walla ben 16 yı bitiriyorum arada minik bişeyler hissediyorum ama bebek mi emin olamıyorum henüz 2. bebeği olanlar daha iyi bilirler....

ay denizcim hayırlı olsun bende daha yeni sordum hala bitmedimi tatili diye çok sevindim hayırlı olsun evde kız hakimi olucak desene kaydirigubbakcemile3

Selam arkadaslar bende sizin gibi subat 2010 annesi olucam hayirlisiyla
simdiden sabirsizlikla bekliyorum bebisimi :CüvCüv:

hayırlı olsun canımm gözün aydın kaç haftalıksın?

hayırlı olsun canım şimdide kızlar durdu galiba oğlanlar geliyo.. e bi gariplik var oğlanlar daha çabuk gösterir cinsiyeti derler ama kızlar daha çabuk öğrendi bizim topikte sanki...

ohh ohhh maşallahh maşallahh bir oğlan daha Allah nazarlardan saklasın...

yaa bu nasıl şey ya ne yiycez biz anlamadım bende soya kıyması çok kullanırım kullanmiyim mi şimdi anlamadım offffffff klava:

canım ben 3 lüyü yaptırıcam ben istiyorum dedi dr.um.. bende yaptırmayı düşünüyorum... ama bence arayıp bi sor belki atlamış olabilir dr.un..

hayırlı olsun canım oğluşun ya off bu haftaya gelip cinsiyetini öğrenemeyen bi ben kaldım mafoldumben

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm

ahh canım denk gelemedik senle neyse tekrar geldiğinde görüşürüz opuyorumnanaktan

tşklr kızlar..

ya az önce benim tansiyonum düştü galiba, o kadar kötü oldum ki..hemen tuzlu ayran içtim geçti, şükür. bu 2. defa oluyor. sizde de oluyor mu?

ben de aslında oruç tutmayı düşünmüyordum ama çevremdekiler tutabileceğimi düşünüyor. eşim de 1 gün dene, tutabilirsen devam edersin, dayanamazsan bırakırsın diyor. henüz kararsızım yani.. tutabilirsem tutmak istiyorum elbette..

kurbiş bugün kaçta gidicekti kızlar dr.a bileniniz var mı? hayırlısıyla güzel haberler duyarda bizide sevindirir inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq:

tansiyonum benim genelde düşüktür zaten canım ama beni rahatsız etmiyor.. en son dr. öltüklerinde 9 a 6 çıktı ama benim normalim bu ... hamilelikte yüksek tansiyon iyi değil canım dikkat et kendine... orucuda ben tutabileceğimi sanmıyorum canım çok uzun su içmemiz lazım bizim bol ben akşam 2 lt su içebileceğimi sanmıyorum içersemde gece uykusu kalmaz tuvalete taşınmaktan sarhoş gibi olurum... sıvıyı az tüketmek bebeğin içinde yüzdüğü sıvınında azalmasına sebep oluyor biliyorsun değil mi buda allah korusun erken doğuma kadar gidiyo... Allahım hepimizi korusun tüm bebeker vaktinde gelsin hayırlısıyla...

kıslar ben 58.30 olmuşum 53 ile gebe kalmıştım
bi türlü iştahımı kesemiyorum diyet falanda yapamam off

kızlar gunaydın nasılsınız cınsıyetını kesın ogrenneler var ne guzel gozu aydın hepsının yenı gelenlerde hosgeldıler
bende pek ıyı sayılmam mıdem sabahları cok asıt yapıyor su sıralar normalde hıc mıde bulantısı yasamadım ama 5 gundur fılan sabahları ıyı hıssetmıyorum kendımı

slm kızlar oruç tutacak olan kişiler sakın niyetlenmeyin tutmayı deneyin ama niyetlenmeden deneyin zorlanacak olursanız yersiniz bişeler gulencim ah bende bişeler yiyemilsem şu an meyve yiyorum zorla kusmamak için de kendimi zor tutuyorum :S allahım nolur bir an önce düzelsin artık çok kötü oluyo yaa dayanamıyorum artık mafoldumben

Günaydın hepinize a.s. (biraz geç oldu ama geçmişi okudum)

Hoşgeldin diyen arkadaşlarım (voles, yaren_h, camdankalp38 ve hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım) teşekkür ederim, hoşbuldum, gezdim dolaştım tekrar geldim, iyi geldi açıkçası, çok bunalmıştım dayanamıyordum

şimdi baş agrılarım ve sık acıkmalarım dışında iyiyim çok şükür.

haklısın canım nıyetlememek lazım bende tutmayı dusunmuyorum cunku hep acım dayanamıyorum aclıga

kızlar fifanın durumunu sordum pasif irtibat yüzünden maili banlanmış... irtibata geçtiği anda KK ile tekrar aktif olucakmış... tatildemiydi o acaba?

kızlar sizin de kasıklarınız da agrılarınız oluyomu bende hafifte olsa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…