kızlar bişey sorcam doğum öncesi izine kaçıncı haftada çıkılıyor
pofidi cnm izne 32. haftada çıkılıyo
Günaydın hepinize a.s. (biraz geç oldu ama geçmişi okudum)
Hoşgeldin diyen arkadaşlarım (voles, yaren_h, camdankalp38 ve hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım) teşekkür ederim, hoşbuldum, gezdim dolaştım tekrar geldim, iyi geldi açıkçası, çok bunalmıştım dayanamıyordum
şimdi baş agrılarım ve sık acıkmalarım dışında iyiyim çok şükür.
bende merka edıyordum fıfayı pasıf ırtıbat ne demek nasıl olmus yanı
kızlar sizin de kasıklarınız da agrılarınız oluyomu bende hafifte olsa var
Herkese günaydın kızlar.yeni gelenler hoşgeldiniz.benimde misafirim vardı giremedim dün.geçmişi biraz gözden geçirdim şimdi cinsiyet öğrenenlerin gözüaydın.oruç tutma konusuna gelince bende tutamam kızlar herhalde birşeyler atıştırmayınca midem bulanıyor ve tansiyonum düşüyor.zaten bebişlerimiz susuz kalır kıyamam ben ona.13 saat çok uzun bir süre.ve bu sıcaklarda zor olur.bencede niyetlenmeden deneyin ve dr danışın.ben asıl hergün değişik bir menü eşime nasıl pişiricem onu düşünüyorum malum o oruç tutucak iyi beslenmesi lazım yemekten sonra tatlıda yapmamız lazım.işin kötüsü ben et görmeye dayanamıyorum.offf nasıl pişiricem:çok üzgünüm:
canım arada KK bize mail yolluyor ya bunlar pasif adreslerden geri dönüyormuş bazen bunların klübe yük oluşturduğunu düşünüyorlar ve banlayıp irtibat için bekliyolar daha olmadı siliyorlar üyeyi....
anladım canım sagol
gunaydın aryacım bende onu dusunuyorum kara kara bırde kendım olunca kahvaltı fılanda yapamıyorum ıllakı bırı eslık edecek sabah dıyorum ramazan cok zor gececek bana yemek hazırlaması zaten zor gelıyor
Aynen cnm bende yanlız sofra hazırlamıyorum oturup yiyemiyorum sahura kalkıcaz mecburen zaten orda bizde yeriz ama akşam kurt gibi aç gelicek eşlerimiz iyi bir sofra hazırlamamız şart.Allah yardımcımız olsun Allah sabrını verir tiksinmelerimiz geçer belki.
selam kızlar
bende sanırım tutamıycam ramanda orucumu açken zaten bulantılar oluyo tuzlu bişeyler yemessem çıkarırım bide çok uzun bi süre aç susuz kalır bebiş rabbim iznimizi vermiş ben kullanmaktan yanayım
amın canım bende sahurda yerım dıyorum sonra iftara kadar atıstırırım bıseyler sureklı ıftara cagıranlar olsada gıtsek super olur kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız.ben hastaneden yeni geldim sonunda amniyosentezi yaptırdım.şimdi 3 hafta sonucu beklicem
Slm cnm zor olur gerçekten.Açlık cidden bulantıyı arttırıyor.zaten 3 ay birşey yiyemedik.benim dr 3 ay bulantıların geçeseye kadar seni zorlamayacağım ama sonra çok önemli yediklerin demişti yani bu haftalar bebeklerimizin beslenmesi önemli yediklerimize göre büyüyecekler sonuçta bizlere ihtiyaçları var onların oruç tutmak için daha çok minikler.emzirenlere ve hamilelere tutamamak günah değil zaten.
walla cnm 30 gün 30 kapı bulsak ne güzel olurkaydirigubbakcemile3
kan şekerin düşmüştür ara öğün yiyor musun?
kızlar sizin de kasıklarınız da agrılarınız oluyomu bende hafifte olsa var
slm kızlar nasılsınız.ben hastaneden yeni geldim sonunda amniyosentezi yaptırdım.şimdi 3 hafta sonucu beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?