2010 Şubat Anneleri

pofidi cnm izne 32. haftada çıkılıyo

ben şimdi tam 15 haftalık oldum 17 hafta daha mı beklicem
çokmuş be dayanamıyorum artık sevmiyorum çalışmayı
belki daha önce bırakırım işi
bütün yasal haklarım yanacak ama napayım ya tahammülüm azalıyo
zaten doğumdan sonra çalışmıcam

sevindim canım tatil yaramış ne güzel opuyorumnanaktan

bende merka edıyordum fıfayı pasıf ırtıbat ne demek nasıl olmus yanı

canım arada KK bize mail yolluyor ya bunlar pasif adreslerden geri dönüyormuş bazen bunların klübe yük oluşturduğunu düşünüyorlar ve banlayıp irtibat için bekliyolar daha olmadı siliyorlar üyeyi....

kızlar sizin de kasıklarınız da agrılarınız oluyomu bende hafifte olsa var

bendede var canım hafiften.....

Herkese günaydın kızlar.yeni gelenler hoşgeldiniz.benimde misafirim vardı giremedim dün.geçmişi biraz gözden geçirdim şimdi cinsiyet öğrenenlerin gözüaydın.oruç tutma konusuna gelince bende tutamam kızlar herhalde birşeyler atıştırmayınca midem bulanıyor ve tansiyonum düşüyor.zaten bebişlerimiz susuz kalır kıyamam ben ona.13 saat çok uzun bir süre.ve bu sıcaklarda zor olur.bencede niyetlenmeden deneyin ve dr danışın.ben asıl hergün değişik bir menü eşime nasıl pişiricem onu düşünüyorum malum o oruç tutucak iyi beslenmesi lazım yemekten sonra tatlıda yapmamız lazım.işin kötüsü ben et görmeye dayanamıyorum.offf nasıl pişiricem:çok üzgünüm:

canım arada KK bize mail yolluyor ya bunlar pasif adreslerden geri dönüyormuş bazen bunların klübe yük oluşturduğunu düşünüyorlar ve banlayıp irtibat için bekliyolar daha olmadı siliyorlar üyeyi....

anladım canım sagol

gunaydın aryacım bende onu dusunuyorum kara kara bırde kendım olunca kahvaltı fılanda yapamıyorum ıllakı bırı eslık edecek sabah dıyorum ramazan cok zor gececek bana yemek hazırlaması zaten zor gelıyor

pofidi cnm bende kısmet se 7 . ayda çıkıcam 2 qy sonra yani ama benim çıkmamın sebebi patronumla olan ilişkim o yüzden çıkıcam yoksa doguma kadar çalışmak istiyodum ama kısmet ne yapalım bende dogumdan sonra çalışmıcam kısmet olursa bebeğime bakıcam

Aynen cnm bende yanlız sofra hazırlamıyorum oturup yiyemiyorum sahura kalkıcaz mecburen zaten orda bizde yeriz ama akşam kurt gibi aç gelicek eşlerimiz iyi bir sofra hazırlamamız şart.Allah yardımcımız olsun Allah sabrını verir tiksinmelerimiz geçer belki.

selam kızlar
bende sanırım tutamıycam ramazanda orucumu açken zaten bulantılar oluyo tuzlu bişeyler yemessem çıkarırım bide çok uzun bi süre aç susuz kalır bebiş rabbim iznimizi vermiş ben kullanmaktan yanayım

Son düzenleme:

amın canım bende sahurda yerım dıyorum sonra iftara kadar atıstırırım bıseyler sureklı ıftara cagıranlar olsada gıtsek super olur kaydirigubbakcemile3

Slm cnm zor olur gerçekten.Açlık cidden bulantıyı arttırıyor.zaten 3 ay birşey yiyemedik.benim dr 3 ay bulantıların geçeseye kadar seni zorlamayacağım ama sonra çok önemli yediklerin demişti yani bu haftalar bebeklerimizin beslenmesi önemli yediklerimize göre büyüyecekler sonuçta bizlere ihtiyaçları var onların oruç tutmak için daha çok minikler.emzirenlere ve hamilelere tutamamak günah değil zaten.

amın canım bende sahurda yerım dıyorum sonra iftara kadar atıstırırım bıseyler sureklı ıftara cagıranlar olsada gıtsek super olur kaydirigubbakcemile3

walla cnm 30 gün 30 kapı bulsak ne güzel olurkaydirigubbakcemile3

kızlar naber hepinizi öpüyorumm
oruç mevzusunu konuşuyorsunuz bende tutamıcam sanırım 2 saatte birkurt gib acıkıyorum yemesem baygınlık geliyo tansiyonum düşüyo ama sonradanda 30 günü tutmakta var ramazanın ilk gününü oruçla karşılmayı çok severdim ama bebeğim için malesef tutamıycam

bende oruç tutamıcam çok uzun süre dayanamam
zaten açlığa dayanamadığım için önceki ramazanlardada tam tutamıyodum

bende oruç tutamıycam bulantım yok.yemeğe dayanabilirim ama susuzluğa kesinlikle dayanamam.eşimde izin vermiyo aslında çok tutmak istiyorum ama bilmiyorum ya içimde hiç rahat değil valla

slm kızlar nasılsınız.ben hastaneden yeni geldim sonunda amniyosentezi yaptırdım.şimdi 3 hafta sonucu beklicem

slm kızlar nasılsınız.ben hastaneden yeni geldim sonunda amniyosentezi yaptırdım.şimdi 3 hafta sonucu beklicem

kurbiş amniyosentezi neden yaptırdın cnm riskmi vardı allah korusun merak ettim çok geçmiş olsun

dikkat ettim de senin daha bebeğin 15 hflık daha 3 lü test zamanın yeni gelmiş nasıl amniyo yaptırdın yaa kafam karıştı benim

benim bulantılar yeni başladı sayılır canım ilk üç ay olmamıştı bende şimdi her türlü kokudan midem bulanıyor kokmasına gerek yok aklımada gelince midem bulanıyo öğürüyomaç olunca dayanamam yani bide dedğim gibi rabbim izin vermiş ama vermeseydi tabiki mutlaka başka çaremiz olmazdı ama şu durumda aç kalıpta bebeğe zarar verirsek oda iyi değil rabbim bir dahaki ramazanlarda tutmayı nasip etsin inşallah...

benim ense kalınlığım sınırda çıktığı için yaptırdım.ewet 3 hafta çok uzun ama napim beklicem...

kan şekerin düşmüştür ara öğün yiyor musun?

ara öğün pek olmuyor canım.. evde olsaydı belki daha sağlıklı beslenebilirdim. sabah poğaca, öğlen şirketten yemek, akşam da evde olursam ekmek arası falan bişeyler, annemlerde olursak normal sıcak yemek... şirkette de bazen aralarda bisküvi falan yiyeyorum açıktığımda..

kızlar sizin de kasıklarınız da agrılarınız oluyomu bende hafifte olsa var

evet canım hafif hafif.

hadi canım inş iyi sonuçlarla gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…