dikkat ettim de senin daha bebeğin 15 hflık daha 3 lü test zamanın yeni gelmiş nasıl amniyo yaptırdın yaa kafam karıştı benim
bu arada kızlar 59 kilo ile hamile kalmıştım, 12. haftada 59.5 dim. şimdi gittiğimdie 59.2 çıktım..aynı ayakkabılarla gidiyorum özellikle..yani hiç kilo alamamışım henüz
slm kızlar nasılsınız.ben hastaneden yeni geldim sonunda amniyosentezi yaptırdım.şimdi 3 hafta sonucu beklicem
KURBİŞ duaları mseninle canım inş ii sonuçlar alacaksın
handecim inşallah güzel sonuçlar alıcan canım benim dualarımız seninle.:Saruboceq:
kurbiş benim teyzemin hamilelliğinde 2li ve 3 lü testler hep riskli çıktı
hatta sonuçlara göre özürlü dendi ve amniyonsentez yapıldı
tahlil ankara gata ya gitti ve sonuç 1,5 sonra geldi ve tertemiz çıktı
kızı şimdi 6 yasında cin gibi 4 yasında kendi kendine okuma yazma öğrendi
kuran okumayı öğretti annesi 8. cüze geldi :)
sen gönlünü ferah tut böyle şeyler olabiliyor inşalla h ölçüm hatasıdır
ve sonucun temiz gelir :)
kurbiş canım inşaALLAH sonuçların iyi çıkar güzel düşün güzel olsun,sana dua edicem canım..
kurbişim hiç merak etme cn sınırdaymış çok fazla bişe değilki bence erken bile yapılmıuş amniyo benim düşüncem 3lü de yapılır onda da risk çıkarsa ondan sonra amniyo yapılır diye biliyorum ama hayırlısı olsun bence kötü bişeyi aklına hiç getirme çünkü benim teyzemde de sorun çıktı hem zihinsel hemde bedensel özürü var dediler alalım dediler ama teyzem de eşide hayır dedi eniştem hep bir kız olsun istiyodu rabbim bana böyle layık görmüş dedi aldırmadılar şimdi kızları 3. sınıfa geçti ve maşşallah senden bende akıllı her organıda taö yerli yerinde korkma yani dr bence acele etmiş senide boşa endişelendirmş diye düşünüyorum
ben de kararsızım ya.. ucretsiz iziin hakkını kullancam da devamını bilmiyorum devame tmem gerek.. geçinmek için şart bi kere..ben şimdi tam 15 haftalık oldum 17 hafta daha mı beklicem
çokmuş be dayanamıyorum artık sevmiyorum çalışmayı
belki daha önce bırakırım işi
bütün yasal haklarım yanacak ama napayım ya tahammülüm azalıyo
zaten doğumdan sonra çalışmıcam
Ama ben fabrikada üreitmin merkezinde çalışoyprum bugün yemek dönüşü sıcak içerden gideyim dedim de az önce öğüre öğüre tuvaleti zor buldum.. iğreençççç kokuyor.. lastik çiğ çiğ koyun gibi.. öyk..ben 32 yi geçemeyebilriim...32 yi bulduramayabilriim bile...:1no2:canım 32 haftada izne çıkmaya hak kazanıyorsun ama istersen ve dr. da uygun görürse 37. haftaya kadar çalışıp iznini doğum sonrasınada bırakabilirsin...
yok canım yok başka fasülye tipi bir de soya sütü soya kıyma sos falan var..kızlar bişi sorucam ama gülmeyin soya fasul yesi farklı dimi normal taze fasuye değil
tşklr kızlar..
ya az önce benim tansiyonum düştü galiba, o kadar kötü oldum ki..hemen tuzlu ayran içtim geçti, şükür. bu 2. defa oluyor. sizde de oluyor mu?
ben de aslında oruç tutmayı düşünmüyordum ama çevremdekiler tutabileceğimi düşünüyor. eşim de 1 gün dene, tutabilirsen devam edersin, dayanamazsan bırakırsın diyor. henüz kararsızım yani.. tutabilirsem tutmak istiyorum elbette..
voles ben de aynı şeyi düşünüyourm bir de yazmışsın.. soya kıyma ben de kullanırım hem de mide bulandırmıyordu.. artık o da gitti..kokan kıymaya devam..senağlamagünaydın canlarımmmmmm opuyorumnanaktan nasılsınız bugün bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik dediğim günler gelicek mi acaba ahh ahhhhh :umursamaz:
valla ben de artık çıldırcam araştırmadan bişii yiyemiyorum.. ancak kaşarlı tostyani daha uzmanlar kendi aralarında anlaşamamışlar..yerimsenibenben soya sütünün çoko çok yararlı oldugunu biliyorum.özellekle hamileleri tavsiye ediyorlar..ama bilemeyecegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?