2010 Şubat Anneleri

bu arada kızlar 59 kilo ile hamile kalmıştım, 12. haftada 59.5 dim. şimdi gittiğimdie 59.2 çıktım..aynı ayakkabılarla gidiyorum özellikle..yani hiç kilo alamamışım henüz

dikkat ettim de senin daha bebeğin 15 hflık daha 3 lü test zamanın yeni gelmiş nasıl amniyo yaptırdın yaa kafam karıştı benim

ebrucum nasılsın nasıl gidiyo içimizde gördüğüm kadarıyla haftası en büyük olan sensin varmı bi değişiklik hissediyomusun canım bebişiniben böyle tekme filan değilde küçük kıpırtılar hissediyo gibiyim çoğu yerde bağırsak hareketi olabilir diyolar o nedenle emin değilim tam hissedince anlıycaz neymiş:))

bu arada kızlar 59 kilo ile hamile kalmıştım, 12. haftada 59.5 dim. şimdi gittiğimdie 59.2 çıktım..aynı ayakkabılarla gidiyorum özellikle..yani hiç kilo alamamışım henüz

canım bence üzülme daha yenisin 5. aya kadar hiç kilo almayan arkadaşlarım var benim hemde riskli gebeydi ve 9 ay yatarak doğurduğu halde 5. aya kadar kilo almadı korkma canım seninki normal ama benimki normalmi onu bileycem 65 le kaldım şuan 69 oldum inşallah çok değildir bu artış daha asıl kilo alcamız günler yeni yeni geliyo çünkü

kurbiscim geçmiş olsun sanada canım inşallah sonuçların iyi çıkar ......

Son düzenleme:
caneylom cnm önceden pıtpıt hissediyodum ama şimdi hiç bişe hissetmiyom mide bulantılarım olmasa allah korusun çok korkuyorum ama ne bilim şimdi hiç bişe issetmiom mide bulantılarım da geçmiyo bir türlü bulantıı çokkk fenaa

kurbiş benim teyzemin hamilelliğinde 2li ve 3 lü testler hep riskli çıktı
hatta sonuçlara göre özürlü dendi ve amniyonsentez yapıldı
tahlil ankara gata ya gitti ve sonuç 1,5 sonra geldi ve tertemiz çıktı
kızı şimdi 6 yasında cin gibi 4 yasında kendi kendine okuma yazma öğrendi
kuran okumayı öğretti annesi 8. cüze geldi :)
sen gönlünü ferah tut böyle şeyler olabiliyor inşalla h ölçüm hatasıdır
ve sonucun temiz gelir :)

handecim inşallah güzel sonuçlar alıcan canım benim dualarımız seninle.:Saruboceq:

inşallah iyi çıkıcak ama şu beklemek olmasa..

kurbişim hiç merak etme cn sınırdaymış çok fazla bişe değilki bence erken bile yapılmıuş amniyo benim düşüncem 3lü de yapılır onda da risk çıkarsa ondan sonra amniyo yapılır diye biliyorum ama hayırlısı olsun bence kötü bişeyi aklına hiç getirme çünkü benim teyzemde de sorun çıktı hem zihinsel hemde bedensel özürü var dediler alalım dediler ama teyzem de eşide hayır dedi eniştem hep bir kız olsun istiyodu rabbim bana böyle layık görmüş dedi aldırmadılar şimdi kızları 3. sınıfa geçti ve maşşallah senden bende akıllı her organıda taö yerli yerinde korkma yani dr bence acele etmiş senide boşa endişelendirmş diye düşünüyorum

haklısın aslında üçlüden sonra yapılıyo ama ben 2 hafta önce koryon villüs yaptırcaktım oda plesentadan parça alımı onu yapamadılar bebeğin pozisyonundan dolayı onun için amniyosentez yapıldı.böyle çok örnek duyuyorum içim rahatlıyı çok sağolun moral veriyosunuz

Muhasebeci arkadaşlara bir sorum var;

kızlar benim en merak ettiğim konu şu doğum paraları ve doğum izni. Biraz bahsetmiştim işyerimde sadece öğrenci çalıştığından. Dolayısıyla ben de iyi bir iş bulur çıkarım diye düşünüyolardı. Tabi hamile kalınca beni kim yeni bi işe alır, aramadım bile... Doğum iznine çıkana kadar beni idare edin dedim. Bişey demediler çalışıyorum şimdilik bakalım. Aralık ayında, yani doğuma 8 hafta varken izne çıktığımızda, işyeri ssk mızı normal mi ödemeye devam edecek 16 boyunca. Eğer öyleyse benim işyeri o kadar da idare etmez heralde. Boşuna beklemeyim doğum parası alcam diye çıkıp dinlenmeye başlıyım biran önce. Bu arada ben de muhasebeciyima.s ama dediğim gibi burda hep öğrenci çalışıyo ki ilk hamile kalan ben oldum:kedi:

canım doğum iznine çıktığında şirketin cebinden çıkan bir para olmayacak. ssk ve doğum paranı devlet ödeyecek.. diye biliyorum..

hatırlıyorsanız bir ara benim oğlum tekme atıyor kesin eminim yazmıştım.. :) ama o bi defa oldu sadece sonra devamı gelmedi.. ama çok net bi tekme idi hatırladığım.. diyorlar ya ilk kelebek hareketi gibi hissedersiniz diye, sanki ben bugün oyle hissediyorum. bebek sürekli içerden beni gıdıklıyor gibi :) bu doğru olan mı acaba? acemi olmak ne zormuş yafkafamçokkarıştı

kurbisim ben de sua edeceğim senin için. şu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul eder inş tatlım..

ben de kararsızım ya.. ucretsiz iziin hakkını kullancam da devamını bilmiyorum devame tmem gerek.. geçinmek için şart bi kere..
canım 32 haftada izne çıkmaya hak kazanıyorsun ama istersen ve dr. da uygun görürse 37. haftaya kadar çalışıp iznini doğum sonrasınada bırakabilirsin...
Ama ben fabrikada üreitmin merkezinde çalışoyprum bugün yemek dönüşü sıcak içerden gideyim dedim de az önce öğüre öğüre tuvaleti zor buldum.. iğreençççç kokuyor.. lastik çiğ çiğ koyun gibi.. öyk..ben 32 yi geçemeyebilriim...32 yi bulduramayabilriim bile...:1no2:
kızlar bişi sorucam ama gülmeyin soya fasul yesi farklı dimi normal taze fasuye değil
yok canım yok başka fasülye tipi bir de soya sütü soya kıyma sos falan var..

günaydın canlarımmmmmm opuyorumnanaktan nasılsınız bugün bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik dediğim günler gelicek mi acaba ahh ahhhhh :umursamaz:
voles ben de aynı şeyi düşünüyourm bir de yazmışsın.. soya kıyma ben de kullanırım hem de mide bulandırmıyordu.. artık o da gitti..kokan kıymaya devam..senağlama

ben soya sütünün çoko çok yararlı oldugunu biliyorum.özellekle hamileleri tavsiye ediyorlar..ama bilemeyecegim..
valla ben de artık çıldırcam araştırmadan bişii yiyemiyorum.. ancak kaşarlı tostyani daha uzmanlar kendi aralarında anlaşamamışlar..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…