iyi düşün iyi çıksın.bana da salak acil dr u düşük riskin çok fazla dedi sonra kendi dr um yok öyle birşey dedi bazen testler bile birbirini yalanlıyor içini ferah tut sağıklı bi bebişin olacak inşallah.
Fatoş canım içini ferah tut. Allahın izniyle üçlü sonuçların iyi çıkacak. Kendini de bebeğini de strese sokmamaya çalış canım.
fatoş canım benim sıkma canını hayırlısıyla iyi çıkıcak herşey içini ferah tut O nlar Allah a emanet canım benim
inşallah canım ya allah korusun ama insan korkuyo.mafoldumben
gözün aydın senin de. ayyyy ne güzel : allah hep göz aydınlığı versin hepinize. iyi haberler alın hep. benim de 1.2 mm çıkmıştı ense ölçüsü: kan testine gerek görmedi doktor. 3 lü test yaparız dedi. korkma yani: şu durumda bile sonucun süper.
ense ölçümü kaç çıktı ki? söylediler mi?
ense ölçümüm normal 1,5 sorun yok onda iyi çıkmış ta dedi.sorun kan tahlilinde çıktı canım kesin değil ama riskli 4 lü tarama yapacak işte.
Paşamın ilk kıyafeti kızlar. dayanamadım aldım:kedi:
esmacım merhaba
yarın bende gidiyorum doktora çok heyecanlıyım
hamileliğimden bu yana çok fazla kilo kaybettim bakalım
doktorum ne diyecek?
dün bütün gün agladım
durduramıyorum kendimi
yemedikçe daha suçlu hissediyorum
bulantılar bitirdi beni
offfffffffffffffffffffff kimse de anlamıyor beni
çok mutsuzum
:gitme:
slm kızlar bugün 2li testin kan sonuçlarını aldık. biri riskli çıktı eylülün 10nunda 4lü tarama yapacaz dedi çok korktum arkadaşlar.inşallah kötü çıkmaz.mafoldumben
kızlar ben geldim hastaneden 2li test yapıldı sonunda bebeğimi gördüm kağıtta tabi ekranı göstermiyolar hastanede ama uyuyomuş bebiş ense ölçüsü 1,5 mm çıktı kan testinide yarın alıcam uyuyodu yaramaz o yüzden cinsiyeti anlaşılmadı çok şükür yaramazlık yok doktor decavit verdi opuyorumnanaktan
kızlar bunlar da bebişimin yeni resimleri. Ortadaki pipimizin resmiSağ tarafta kafasının yarısı, solda bacakları var.
Beni asıl canevimden vuransa alttaki 4 boyutlu resim. Ama doktor çıktıyı siyah-beyaz almış. Belden yukarısı var görüntüde. Sol eli başında. Ağzı açık, gülümsüyo anne babaya. Ağız, burun, gözler, kollar... Allahım sana şükürler olsun. Maşallah bebeğime
esmacım merhaba
yarın bende gidiyorum doktora çok heyecanlıyım
hamileliğimden bu yana çok fazla kilo kaybettim bakalım
doktorum ne diyecek?
dün bütün gün agladım
durduramıyorum kendimi
yemedikçe daha suçlu hissediyorum
bulantılar bitirdi beni
offfffffffffffffffffffff kimse de anlamıyor beni
çok mutsuzum
:gitme:
ayy kızlar benim karnım yine çok fena ağrıyor, izin alıp eve gideceğim sanırım..artık dayanamıyorum..2 gündür iyiydi ama şimdi ağrımaya başladı..göbek ve etrafı mafoldumben
a.s. teşekkürler canım. 4 cm açılma ne kadar zamanda gerçekleşir acaba. İkinci bebeği bekleyenler bi bilginiz va mı?Bu arada fikirevi bence senin kesin kızın olacak. Doktor söyledi çok midesi bulananın kızı oluyormuş. Ben de şaşırdım. biz tüm gün bunları tartışıyoruz bi doktordan duymak çok hoş dedim. Gerçekten öyle ama dedi. Anne çirkinleşirse de kızı oluyor dedi. Ben de dedim ki en çok karnı sivri olanın oğlu olur diyorlar. Ben ona inanmıyorum dedi.... Midesi bulananın kızı olacağını duyunca ilk aklıma sen, fikirevi, camdankalp ve voles geldiniz...
tatlım merak etme, bebeğin buna rağmen iyi besleniyordur. yarın onu iyi gördüğünde senin de moralin düzelecek emin ol.
fikirevi cnm seni en iyi ben anlıyorum cnm eşim sürekli kızıyo sen kilo alıcan yere veriyosun bişeler yesene diye elimden geldiği kadar yiyorum ama yedikten sonra tekrar çıkartıyorum malesef ama bunu eşim anlamıyo ben senin gibi hqmiş hiç görmedim sen kendini psikolojik olarak etkiliyosun diyo bende kızıyorum ben meraklımıyım kusmaya diyee bu kezde beni teselli etmeye çalışıyo ama kırıyo bir kez kalbimi((((((( bende 27 sinde gidecem kısmetse dr çok korkuyorum inş bebeğimin saglıgı yerindedir
canım benim heyecanını çok iyi anlıyorum bende çok heyecanlanadım gitmeden önce ama muayne olduktan sonra çok mutlu oldum sende böle olacaksın lütfen içini ferah tut canm yemek yiyemiyorum die söle vitamin felan verir serum da verebilr sen bukadar sıkma kendini rahat ol herşey yolunda gidicek tmm canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?