2010 Şubat Anneleri

inşallah canım. seninde gözün aydın canım.opuyorumnanaktan

sağol canım benim mutlu oldum

ense ölçümüm normal 1,5 sorun yok onda iyi çıkmış ta dedi.sorun kan tahlilinde çıktı canım kesin değil ama riskli 4 lü tarama yapacak işte.

çok normalmiş ense ölçümü. sen içini ferah tut. benim bildiğim, önemli olan ense ölçümü. sen içini ferah tut. canını da hiiiiiiiiç sıkma. yani genlerinde risk taşıyanların bile % 2-3 ü problemle karşılaşıyoken: senin gayet rahat olman gerekiyo.

İkili test (11-14 testi) nedir? - UZMAN TV

kızlar bunlar da bebişimin yeni resimleri. Ortadaki pipimizin resmi Sağ tarafta kafasının yarısı, solda bacakları var.
Beni asıl canevimden vuransa alttaki 4 boyutlu resim. Ama doktor çıktıyı siyah-beyaz almış. Belden yukarısı var görüntüde. Sol eli başında. Ağzı açık, gülümsüyo anne babaya. Ağız, burun, gözler, kollar... Allahım sana şükürler olsun. Maşallah bebeğime

Eklentiler

• $bebiş 002.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 54

tatlım merak etme, bebeğin buna rağmen iyi besleniyordur. yarın onu iyi gördüğünde senin de moralin düzelecek emin olç

slm kızlar bugün 2li testin kan sonuçlarını aldık. biri riskli çıktı eylülün 10nunda 4lü tarama yapacaz dedi çok korktum arkadaşlar.inşallah kötü çıkmaz.mafoldumben

canım sonuçları başka bir dr'a daha gösterseydin. Biliyorsun bunların biri bişey, diğeri başka bişey diyor. Sen hiiççç canını sıkma, ben sonuçların iyi çıkacağına inanıyorum..

hadi göznü aydın. test sonuçların da iyi çıkar inş. bu arada test sonuçlarını en erken alan sensin galiba.

maşallah.. ağız,burun gözler dediğin gibi ne kadar belli.. ama ben pipiyi göremedim :)

fatoşcum canını hiç sıkma benim bir bir kaç arkadaşdada öyle olmuştu ama gayet sağlıklı bebişleri oldu unutmaki doktorların ve testlerin yanılma payı var endişelenme bence kalbini ferah tut canım....

Paşamın ilk kıyafeti kızlar. dayanamadım aldım:kedi:

iyiy yapmışsın şeker. ben de öğrendiğim gün, bi tane çıtçıtlı badi almıştım..bayramdan sonra fotoğraf makinası alcam inş. o zaman tüm örgüleri falan göstercem size..

hııımm fenerbahçeliyiz anlaşılan.. bizde ben fenerbahçeli,eşim galatasaraylı.. o diyor oğluma galatasaraylı alcam.. ben de onu sinirlendirmek için fenerbahçeli alcam diyorumm...altı galatasaylı, üstü fenerbahçeli olcak bizim oğlanın :)

ayy kızlar benim karnım yine çok fena ağrıyor, izin alıp eve gideceğim sanırım..artık dayanamıyorum..2 gündür iyiydi ama şimdi ağrımaya başladı..göbek ve etrafı mafoldumben

selam kızlar biricik iyi günlerinde giysin inş paşan ben de bu gün neten bir sürü örgü modeli çıkarttım örgü bilmiyorum ama kızım için ögrenicem ona kendi ellerimle bişeler yapmak istiyorum bu pazar günü de ipini alıcam kısmet olursa başlıcam ama öncelikle bana sabırla örgü ögretecek birilerini bulmam gerekiyor ama bu heyecanı kaybetmezseme minim çok çabuk ögrenirim çok mutluyum çünkü kızım için bişeyler yapmayı planlamak bile güzel:))))))))

yaren benim de kasıklarım da batma şeklinde agrım var cnm neden se midem de bulanıyo çok fenayım kusunca kasıklarım daha çok agrıyoooo

fikirevi cnm seni en iyi ben anlıyorum cnm eşim sürekli kızıyo sen kilo alıcan yere veriyosun bişeler yesene diye elimden geldiği kadar yiyorum ama yedikten sonra tekrar çıkartıyorum malesef ama bunu eşim anlamıyo ben senin gibi hqmiş hiç görmedim sen kendini psikolojik olarak etkiliyosun diyo bende kızıyorum ben meraklımıyım kusmaya diyee bu kezde beni teselli etmeye çalışıyo ama kırıyo bir kez kalbimi ((((((( bende 27 sinde gidecem kısmetse dr çok korkuyorum inş bebeğimin saglıgı yerindedir

canım benim heyecanını çok iyi anlıyorum bende çok heyecanlanadım gitmeden önce ama muayne olduktan sonra çok mutlu oldum sende böle olacaksın lütfen içini ferah tut canm yemek yiyemiyorum die söle vitamin felan verir serum da verebilr
sen bukadar sıkma kendini rahat ol herşey yolunda gidicek tmm canım benim

ayy kızlar benim karnım yine çok fena ağrıyor, izin alıp eve gideceğim sanırım..artık dayanamıyorum..2 gündür iyiydi ama şimdi ağrımaya başladı..göbek ve etrafı mafoldumben

ay canım geçmiş olsun rapor felan vermediimi doktor dinlenmen için

sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez canım benim
moral verdiğin için sağol
yarın hayırlısıyla bir görsem şu testleri bir atlatsak çok rahatlayacagım

Paşamın ilk kıyafeti kızlar. dayanamadım aldım:kedi:

ayyyy çok tatlı bende fenerliyim
eşim beşiktaşlı
valla evde kavgası şimdiden başladı

tatlım merak etme, bebeğin buna rağmen iyi besleniyordur. yarın onu iyi gördüğünde senin de moralin düzelecek emin ol.

valla tatlım bir göreyim çok rahatlayacagım
birde testlerim hayırlısıyla sağlıklı çıksa

iyiki varsınız
o kadar üzülüyorumki
zaten ben bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyorum
birde insanlar üstüme gelince daha fena oluyorum

bakalım konuşacagım doktorumla
sürerse böyle bulantılar en azından haftada 1-2 serum versin
ben kendime değil bebegime üzülüyorum
yavrum gelişemiyor benim yüzümden
yoksa ben kilo vermişim almışım
hiç umrumda değil kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…