2010 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar buğün ilk giriyorum
hemen gireyim anne adaylarımız nasıl diye bakayım dedim

melocum çok üzüldüm umarım kötü birşey çıkmaz canım.
geçmiş olsun

yarencim sanada geçmiş olsun

benimde karnım agrıyor
hapşurunca öksürünce kasıklarım batıyor üşütmüşüm galiba
böyle bir şeyler yaşayan varmı aranızda.

çok rahat bir hamilelik geçiriyorum ,hiç mide bulantım ve hiçbir rahatsızlığım olmadı hiç anlamadım zaten eğer bebek de enfekte olmuşsa sonuçları yukarıda yazdığı gibi

canım korkma okuduğumuz kadarıyla sana bulaşsa bile bebeğe bulaşma olasılığı çok düşükmüş bence içini ferah tut iyi düşün iyi olsun tam net sonucu ne zaman öğreneceksin... O minicik yavrunun bu dünyada yiyecek lokması varsa hiç bir kuvvet onu yıkamaz merak etme sen lütfen güzel düşün güzel şeyler olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz canım....

kızlar doktor bebeğime ultrasonda bakarken sağ tarafta baktı sağ yumurtalıkta heralde öle olunca kız mı oluyodu erkekmi?

hayır bebeğe bulaşmışsa %98 sakat kör yada sağır yada ne bileyim.dedim ya hamilelikte en kötü durum dedi

inşallah sonuçların iyi çıkar Allah korusun bulaşmış ise ve bebek için sağlıksız bir durum olacak ise hayırlısı buymuş demek lazım tabii çok üzücü bir durum . ben hamile kalmadanda çok dua ettim Rabbim hayırlı ise versin hayırlı olmayacak ise hiç vermesin diye. İnşallah temiz çıkar ve gebelikten önce kapmışsındırda bebekte zarar yoktur.
Elbette canı varen Allah ama bazı durumlarda kimse sonlanmasını istemesede gebelik sonlandırılmak zorunda kalınıyor.sen içini ferah tut inşallah herşey yolunda giderde kafandaki kurgular boşa çıkar.

Cnm geçmiş olsun geçmişi çok okuyamadım henüz bu rubella testimi onu anlıyamadım?belkide bebeğe geçmemiştir hemen moralini bozma dr nasıl bir dr bilmiyorum ama acaba testi yenilesenmi?başka bir dr dahamı fikrini alsan diyorum böyle durumlarda tek drla sınırlı kalınmamasını düşünenlerdenim.ALLAH korusun:Saruboceq:eğer bebeğe geçmişsede bence aldırmadann iyi bir dr daha git cnm.Allaha emanet ol sen ve bebişin.böyle durumlarda insan eşinimi düşünsün kendini mi bebeğinimi bilemiyor seni anlıyorum ve kendini sorumlu hissediyor.sakın böyle şeyler düşünme pozitif düşünmeye çalış cnm inşallah herşey yolunda gider.

aa ölemi valla eşime sölesem delircek adam ama belli olmadn sölemem
doktor hep sağa baktı cihazı sağa bastırdı ama uyuyodu benimki :) pipi mi kukumu göremedik kaydirigubbakcemile3

benim hep solda kızlarr ama son gittiğim dr erkeğe benziyor dedi.hatta bazen resmen sola toplanıyor.dışarıdan dahi anlıyoruz o zaman.sağıma yattığım zaman batmalar oluyor illaki soluma yatayım istiyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum:1rolleyes:

merhaba kızlar.nassınız....
biz eh işte iyi sayılılırız..
FATOŞCUGUM üzülme birşey yoktur.bi şüphesi bile olsaydı amniyosentez yaptırırdı 4lü testleri hepimiz yaptıracagız.ekstra bi durumu yok yani.doktor ayrıca birşey söyledimi sana bebek hakkında...

MELOMCUGUM canım çok üzüldüm .umarım bebege birşey olmamıştır.kendini bırakma iyi düşünelim iyi olsun.perşembe güzel haberlerle gelirsin umarım.....

canlan benim bebekte sag tarafta ama kızım olaçak biliyorsunuz..hiç belli olmuyo açıkcası...
bugün nihayet saglık ocagına kayıtımı yaptırdım.20.hafta gel ilk aşını yapalım dediler.....

demek belli olmuyor yaa kimisi sağ erkek kimisi kız diyo hayırlısı artık
bu arada sen nasılsın canım ben bugün çok yoğunum geçmişi felan pek okuyamadım

Cnm bencede sakın boşu boşuna moralini bozma bu testleri 60 kişi yaptırıyorsa dikkatimi çekti 50 tanesi böyle çıkıyor ve çoğuda yanlış.benimde eşim alıcak bugün test sonuçlarımı yaptırdığım hastanedeki dr pek sevmedim ama kadın sakın yaptırma bence ense kalınlığı normal bu testler kafa karıştırmaktan başka birişe yaramıyor dedi.2 li ve 3 lü test asla birbirini tutmuyor dedi.ben benim dr istedi diye mecbur yaptırdım.:1hug:

demek belli olmuyor yaa kimisi sağ erkek kimisi kız diyo hayırlısı artık
bu arada sen nasılsın canım ben bugün çok yoğunum geçmişi felan pek okuyamadım

saol cnm bende geçmişi yeni yeni okuyorum.ama kesin erkek demedi bakalım gidicez 1 hfta sonra ne diyecek.ama bu aralar tam 5 kg turşu bitirdim ekşi kız diolar tutucakmımerak ediyorum.bu tez doğrumu yanlışmı anlıyacağımkaydirigubbakcemile3

melocum gerçekten çok üzüldüm ama anladığım kadarıyla henüz netleşmiş birşey yok.. inşallah iyi şeyler olacak ve üzüntülerin boşa çıkacak.. bu süreçte bol bol dua et canım benim.. benim dualarım seninle..

papatyacım canım iyiyiz seni sormalı ben bugün ikili test yaptırdım ense 1,5 çıktı kan tahlilide yarın alıcam inş.
aryam turşuyu bende çok yedim yeni kurdurdum bide yemek için :)
ama okadarda tatlı yedim benim arkadaşım hamile ağzına hiç tatlı sürmedi hiç istemedi kızı olucak şimdi

volecim sağol canım inşallah dediğin gibi olur.
melocum çok geçmiş olsun inşallah yavruna geçmemiştir.
papatyacım sağol canım.eğer allah korusun 4 lü taramadada risk çıkarsa ozaman amniyosentez olucak dedi inşallah ii çıkar.
aryacım saol canım.

canım sevindim.gözün aydın..bende iyim.sabah bulantılarını atlatamadım.hiç iyi uyanmıyorum.kahvaltı zoraki yapıyorum.günün ilerleyen saatlerinde toparlanıyorum.

anladım canım.ne riskli çıktı.degerlerdemi.doktor ne dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…