ayy maşallahh
senin bebek çok tatlı
cinsiyeti daha belli değildi dimi daha.
senin göbek nasıl oldu.
bende kaçar öpüldünüz
güle güle canımm
senin göbişe baktım süper canımmm
maşallahhh
günaydınlarrr...
benim doktor kesinlikle boyamak yok dedi...beyazlar aldı yürüdü...kaydirigubbakcemile epidural konusunda da yapan kişi düzgün yapamazsa sakat bile kalıyormuşsun! benim eşimin kuzeni dogumdan sonra (kadının kendisi de doktor) 5 ay ayaga kalkamamış...:bbo:senağlamakızlar dün giremedim ben o yüzden size gelişmeleri aktaramadım. zaten çok da bi gelişme yok.. 2 li test haftaya kaldı. yapan dr yıllık izindeymiş, benim dr yapmıyormuş vs vs... bu kadar bekledik bir hafta daha bekleriz ne olcak..
hareketlerini seyrettim uğurböceğimin ilk defa.. ellerini başının altına koymuş, keyif yapıyordu sıpa.. benim kociş evde yatmamı kıskanıyordu zaten, aynen anansı gibi el ense yatıyor diye bayağı bir dalga geçti bizimle..delikafadulden
makyaj meselesini sordum ve dr un cevabı beni şaşırttı aslında.. bırak makyajı boya, röfle bile yaptırabilirsin dedi.:uhm: boyanın kesinlikle yasak olduğunu sanıyordum ben..
eşimle epidural konusunda çok atışıyorduk biz.. hamilelik boyunca ağrıkesici bile içmiyorsun, vücuduna uyuşturucuyu enjekte ettireceksin, çocukta bir ahraz olur diyordu sürekli.. aynı sorunu yaşayan varsa kocasıyla, epidural kana karışmadığı için hiçbir riski yokmuşalkisalkisalkis
çok rahatladım valla..
kaydirigubbakcemilebence kesin belli olur!!!hayırlı olsun ne istiyorsunuz??var mı kafanızda biri?merhaba kızlar nasılsınız biraz okuyayım dedim ama bugün hiç giremediğim için bakamadım hepsine ben cumartesi doktora gidiyorum cinsiyeti belli olur mu acaba ?? merak ediyorum çoook
anaammm esra bu senin bebişmi çok tatlı bayılıyorum ben şimdiden bu hallerine yaa
maşallahh
saol canım güle güle evde yok herhalde bilgisayar siz izne çıkınca nasıl görüşecez bakımzemuszemus
ayy maşallahh
senin bebek çok tatlı
cinsiyeti daha belli değildi dimi daha.
senin göbek nasıl oldu.
ay yok canım ya hala belli değil 28 inde bakalım gidicez dr. a keyfi yerinde olursa gösterir belki miniğim ama geçen gittiğimizdeki pozisyonda olursa çok zor... pofidi öksür dedi bana artık öksürücem tıksırıcam ne gerekiyosa yapcam... göbekte maşallah benden önce gidiyo... yürürken önce göbeğim giriyo görüş açısına sonra beni görüyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende kaçıyorum yarın dr kontrolüm var 2 li test sonuçlarımızı alacağız.öpüldünüz teyzişler.
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizleride gelince hemen yaz opuyorumnanaktan
merhaba kızlar nasılsınız biraz okuyayım dedim ama bugün hiç giremediğim için bakamadım hepsine ben cumartesi doktora gidiyorum cinsiyeti belli olur mu acaba ?? merak ediyorum çoook
slm canım inşallah görürsün cinsiyetini böyle muallakta kalmak çok zor insan bilmek istiyo...
Günaydınlar güzel hamişler a.s.
nasılsınız bakim.... ben uykudan gözlerimi açamıyorum
günaydınlarrr...
günaydın canlarım nasılsınız bugün... fatmacım uyuyamadın mı gece ben bu ara göbeğimden pek uyuyamıyorum kızlar hiç rahat değilim sağa yatıyorum sancı giriyo sola yatıyorum sancı giriyo sırt üstü yatmak iyi değil yüz üstüde yatamıycağıma göre napim şaşırdım.... yastık alıyorum bacağımın arasına bi parça iyi geldi ama bu seferde yastığa alışık olmadığımdan çok uyanıyorum...
kızlar dün giremedim ben o yüzden size gelişmeleri aktaramadım. zaten çok da bi gelişme yok.. 2 li test haftaya kaldı. yapan dr yıllık izindeymiş, benim dr yapmıyormuş vs vs... bu kadar bekledik bir hafta daha bekleriz ne olcak..
hareketlerini seyrettim uğurböceğimin ilk defa.. ellerini başının altına koymuş, keyif yapıyordu sıpa.. benim kociş evde yatmamı kıskanıyordu zaten, aynen anansı gibi el ense yatıyor diye bayağı bir dalga geçti bizimle..delikafadulden
makyaj meselesini sordum ve dr un cevabı beni şaşırttı aslında.. bırak makyajı boya, röfle bile yaptırabilirsin dedi.:uhm: boyanın kesinlikle yasak olduğunu sanıyordum ben..
eşimle epidural konusunda çok atışıyorduk biz.. hamilelik boyunca ağrıkesici bile içmiyorsun, vücuduna uyuşturucuyu enjekte ettireceksin, çocukta bir ahraz olur diyordu sürekli.. aynı sorunu yaşayan varsa kocasıyla, epidural kana karışmadığı için hiçbir riski yokmuşalkisalkisalkis
çok rahatladım valla..
hayırlısı olsun canım hakkında 2 li testin uzamasına üzüldüm ama zaten sonuçlarda geç çıkıyo... ben epidural düşünmüyorum cesaret edemem biraz tırsağımda... beni kesip biçtiklerini bilicem ve öyle huzurlu yatıcam orda....mümkün değil... bakalım hakkımızda hepimiz için hayırlısı... :Saruboceq: :Saruboceq:
güle güle canımm
senin göbişe baktım süper canımmm
maşallahhh
bende kaçıyorum yarın dr kontrolüm var 2 li test sonuçlarımızı alacağız.öpüldünüz teyzişler.
Günaydınlar güzel hamişler a.s.
nasılsınız bakim.... ben uykudan gözlerimi açamıyorum
günaydınlarrr...
bence de bağırsak hareketi değil gibi :) zaten benim yarın 17. hafta başlıyor...ayy çok mutluyumm :teytey:
ayy ne güzel 16 haftalar maşallah . bazen keşke 2-3 ay önce hamile kalsaydım nasıl şubat akadar bekliycem diyorum zaman geçmiyor gibime geliyor.önceden aylar ne çabuk geçiyor derdim 6. haftamdan itibaren sanki her hafta 1 ay gibime geliyor son aylarda napacağız acaba zaman hiç geçmez
günaydınnn annişler nasılsınız bakalım?opuyorumnanaktan...biz iyiyiz şükür büyüyoruz:CüvCüv:
hayırlısı olsun canım hakkında 2 li testin uzamasına üzüldüm ama zaten sonuçlarda geç çıkıyo... ben epidural düşünmüyorum cesaret edemem biraz tırsağımda... beni kesip biçtiklerini bilicem ve öyle huzurlu yatıcam orda....mümkün değil... bakalım hakkımızda hepimiz için hayırlısı... :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın canlarım.ya arkadaşlar gece kaç kez tuvalete kalkıyorsunuz?ben hergece 4 kez kalkıyordum bu gece kalkmadım hayret ettim.ilkkez mışıl mışıl uyudum uzun zamandan beri tuhafıma gitti.acayip bacaklarım ağrıo bugün varis olucak galiba.herkes iyidir inşallah benimde bugün test sonuçlarım çıkıcak aama dr birkaçgün sonra götüreceğim.sağlık ocağına kayıt yaptırmadım ben henüz dr da birşey söylemedi.hepiniz yaptırdınızmı kayıt kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?