2010 Şubat Anneleri

bende kaçıyorum yarın dr kontrolüm var 2 li test sonuçlarımızı alacağız.öpüldünüz teyzişler.

merhaba kızlar nasılsınız biraz okuyayım dedim ama bugün hiç giremediğim için bakamadım hepsine ben cumartesi doktora gidiyorum cinsiyeti belli olur mu acaba ?? merak ediyorum çoook

nasılısınız kızlar.pek giremiyorum artık nete.neyse hafta sonu eşimle kızım adanaya aile ziyaretine gidecek 5-6 gün sonra.o zaman evde yalnız olacagım.daha rahat görüşürüz geçmişi okudum herşey yolunda.iyi.bizde iyiz.bulantılarım bir iki gündür beni tekrar yokluyorlar gibi geliyo.artık 16.haftaya yol alacagız artık az kaldı.bu arada ben hala saglık ocagına kayıt olmadım ayy.uzak gitmeyi istemiyordum ama artık zamanı geldi.mecburum.bu hafta içinde hatta yarın kayıt olmayı düşünüyorum.sizlerde ihmal etmiyin.hepinizi öpüyorum canlarımmmopuyorumnanaktan:CüvCüv:

Günaydınlar güzel hamişler a.s.

nasılsınız bakim.... ben uykudan gözlerimi açamıyorum

kızlar dün giremedim ben o yüzden size gelişmeleri aktaramadım. zaten çok da bi gelişme yok.. 2 li test haftaya kaldı. yapan dr yıllık izindeymiş, benim dr yapmıyormuş vs vs... bu kadar bekledik bir hafta daha bekleriz ne olcak..
hareketlerini seyrettim uğurböceğimin ilk defa.. ellerini başının altına koymuş, keyif yapıyordu sıpa.. benim kociş evde yatmamı kıskanıyordu zaten, aynen anansı gibi el ense yatıyor diye bayağı bir dalga geçti bizimle..delikafadulden
makyaj meselesini sordum ve dr un cevabı beni şaşırttı aslında.. bırak makyajı boya, röfle bile yaptırabilirsin dedi.:uhm: boyanın kesinlikle yasak olduğunu sanıyordum ben..

eşimle epidural konusunda çok atışıyorduk biz.. hamilelik boyunca ağrıkesici bile içmiyorsun, vücuduna uyuşturucuyu enjekte ettireceksin, çocukta bir ahraz olur diyordu sürekli.. aynı sorunu yaşayan varsa kocasıyla, epidural kana karışmadığı için hiçbir riski yokmuşalkisalkisalkis
çok rahatladım valla..

benim doktor kesinlikle boyamak yok dedi...beyazlar aldı yürüdü...kaydirigubbakcemile epidural konusunda da yapan kişi düzgün yapamazsa sakat bile kalıyormuşsun! benim eşimin kuzeni dogumdan sonra (kadının kendisi de doktor) 5 ay ayaga kalkamamış...:bbo:senağlama

merhaba kızlar nasılsınız biraz okuyayım dedim ama bugün hiç giremediğim için bakamadım hepsine ben cumartesi doktora gidiyorum cinsiyeti belli olur mu acaba ?? merak ediyorum çoook
kaydirigubbakcemilebence kesin belli olur!!!hayırlı olsun ne istiyorsunuz??var mı kafanızda biri?

anaammm esra bu senin bebişmi çok tatlı bayılıyorum ben şimdiden bu hallerine yaa
maşallahh

benim bebiş canım ama bu küçük hali teyzesi artık büyüdü kocaman oldu maşallah bilg. tek resim bu ondan bunu koydum ....

saol canım güle güle evde yok herhalde bilgisayar siz izne çıkınca nasıl görüşecez bakımzemuszemus

ben izin işini hallettim canım artık doğuma kadar izin yok bize... yani burda başınızdayım kurtuluş yok benden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

güle güle canımm
senin göbişe baktım süper canımmm
maşallahhh

saol canım kaydirigubbakcemile5

bende kaçıyorum yarın dr kontrolüm var 2 li test sonuçlarımızı alacağız.öpüldünüz teyzişler.

hayırlı sonuçlar alıcaksın inş canım :Saruboceq:

Günaydınlar güzel hamişler a.s.

nasılsınız bakim.... ben uykudan gözlerimi açamıyorum

günaydın abla valla ben uykusuzum bugün kocacım sabah 5 te şehir dışına gitti o gidince uyuyamadım bende :gitme: ama genel uyku halim kalmadı ya eskisi gibi

günaydınlarrr...

günaydınn fıstık yerimseniben

hepinize günaydın kızlar........

bence de bağırsak hareketi değil gibi :) zaten benim yarın 17. hafta başlıyor...ayy çok mutluyumm :teytey:

canım gözün aydın bencede bebeinin hareketleridir darısı bizlere inşallah...

aynen canım banada öyle geliyo geçmiyo günler neyse inşallah güzel haberlerle devam edelim geç olsun güç olmasın......

bu arada kızlar dünden beri girmedim sayfalar hiç çoğalmamış hayırdır tembelleştikmilmaz:

Günaydın canlarım.ya arkadaşlar gece kaç kez tuvalete kalkıyorsunuz?ben hergece 4 kez kalkıyordum bu gece kalkmadım hayret ettim.ilkkez mışıl mışıl uyudum uzun zamandan beri tuhafıma gitti.acayip bacaklarım ağrıo bugün varis olucak galiba.herkes iyidir inşallah benimde bugün test sonuçlarım çıkıcak aama dr birkaçgün sonra götüreceğim.sağlık ocağına kayıt yaptırmadım ben henüz dr da birşey söylemedi.hepiniz yaptırdınızmı kayıt kızlar?

ben epiduralle normal doğum istiyorum.. en yakın arkadaşım iki doğumunda da aynı yöntemi kullandı.. süper birşey diyor.. tek sıkıntı gerçekten işin uzmanı olması gerek..
sezaryen içinse genel anesteziden sonraki iki saat, yani ayıldıktan sonraki iki saat ağrını dindirmenin bir yolu yokmuş.. ama epiduralle 4 saat ağrını kesebiliyorlarmış.. 4 saatin sonunda ağrı kesici iğneler fayda ediyormuş artık zaten..
doğumdan fazlasıyla tırsan biri olarak, deli gibi araştırıyorum :1hug:

hadi güzel haberlere az kalmış ... ben sağlık ocağına kayıt yaptırmadım.. yaptırmalı mıyız??geceleri tuvalet sorunum yok benim ama sen benden 2 hafta kıdemlisin.. fark olabilir:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…