2010 Şubat Anneleri

canım sevindim.gözün aydın..bende iyim.sabah bulantılarını atlatamadım.hiç iyi uyanmıyorum.kahvaltı zoraki yapıyorum.günün ilerleyen saatlerinde toparlanıyorum.

sağol canım
bitürlü geçmedi bulantın ya benim çok şükür geçti 5. haftada başladı 11 hafta bitince kesildi çok şükür arada oluyor gene ama eskisi gibi ağzım yüzüm bembeyaz kesilmiyo inş. seninde geçer hamillik boyunca çekmessin

esma usg de neden ekranı göstermiyorlar sana, kafama takıldı o

canım devlet hastanesine gidiyorum kontrollerime orda doktorun odasında usg yok ayrı yerde ordada hemen bakıyo doktor ölçüyo biçiyo eline kağıdını veriyolar doktoruna çıkıyosun özel doktor gibi deil ama sırf bu yüzden özel bir polikiliğede konrole başlıcam

ekranı biraz sana doğru döndürseler görürsün.. ne bileyim ben de devlet hastanesine gittiğim zamanlarda usg hastaya doğru dönüktü.. yanlış mı hatırlıyorum yoksa :uhm:

asıl önemli olan sağlıklı olması.. şimdilerde çok küçükler zaten.. olmazsa büyüdüğünde gidersin polikliniğe... ben biraz da usg özürlü olduğum için anlayamıyorum neresi neresi a.s

ya kızlar ben 3lü testi devlet hastanesinde yaptırayım diyorum. Dünyanın parasını veriyoruz baksanıza. Benim özellikle 2li ye kafam bozulmuştu. Kağıtta sadece 2 kan değeri vardı sizin gibi risk yüzdesi yoktu. Bi de özel hastane yaptı. Şimdi yine aynı yer 3 lü istiyo. Gerek yok falan dedim ama yapalım iyi olur diye ısrarcı. Acaba devlette yaptırıp sonuçları götürsem mi diye düşünüyorum...
2li testi devlet hast. de yaptıran oldumu ne gibi sıkıntılar çektiniz acaba????

yok canım doktora dönük usg hastayı yatırıyolar bakıp çekip gönderiyolar kalabalık oluyo bide sıra bekleyen oluyo sadece sağlıklımı die bakıyolar okadar

canım ben devlete gidiyorum 2 limi yaptırdım bugün usg ile bakıp baş ölçüsü aldılar kan verdim 11de yarın 1de alıcam hiçde zorluk çekmedim sadece bugün biraz kalabalıktı hastane ramazan a giriyoruz ya ondan sanırım hemde arkadaşların çoğu sonuçlarını 1 hafta sonra aldı devlette yarın gel dediler işte sen yaptır bence şimdi devlettede çok iyi bakıyolar ben özel doktora bile gitmiyorum doktorum muaynanesi bile yok memnunum

slm annişler
fatoş canım ya hiç üzülme pozitif düşünelim ALLAH ın izniyle hiç bir problem çıkmaz inşaallah,
akpak ben doktoruma sormadım ama tutmayı düşünüyodum ama eşim izin vermiyo sanki bana tutabilirim gibi geliyo sanırım tutmıycam...

selam kızlar
melocum geçmiş olsun inşallah korktuğun9 gibi olmaz
biricik mericik canım bebişinin ilk cicisi hayırlı olsun üstüne giydirip resimlerinide çekip öyle koymak da nasip olsun inşallah hepimize

canım ben yarın sorucam bugün unuttum CADIARZU bebeği görücem die herşeyi unutuyo insan yerimseniben
canım devlet hastanelerinde ikiliyi yapmıyolar diye biliyorum bide kan tahlili sonucuda 1 güne çıkmıyo senin 3lü test olmasın.baş çevresi 3lüde ölçülüyo çünkü.

saol canım inşallah.

canım devlet hastanelerinde ikiliyi yapmıyolar diye biliyorum bide kan tahlili sonucuda 1 güne çıkmıyo senin 3lü test olmasın.baş çevresi 3lüde ölçülüyo çünkü.

saol canım inşallah.

bursa da yapıyolar canım doktor 2 li test yapılıcak bu hafta sana dedi hastane içinde burtom var orda yapılıyor burda.ense ölçüsünü sölediler bana zaten nuchal kalınlık 1,5 mm dir yazıyor kağıtta. baş ölçüsü deil yani.kan testinin üstündede down sendromu bilmem ne yazıyodu anlıcan 2li test yani devlet hastanesine kontrole giden benden başka yok sanırım topikte hem sonuçları hemen veriyolar öle bir hafta bekletmiyolar doktorumda çok iyi

Doktor trip yapar mı acaba devlete yaptırdım onun hastanesine yaptırmadım diye. Eşimle konuşayım madem ben. Sıra beklerken mızmızlanmayacağına söz verirse biz de devlete yaptıralım testimizi.

anladım canım demek orda yapıyolar bende devlet hastanesine gidiyorum ikili testi yapmadılar özel hastanede yaptırdım oyüzden sordum inşallah ii sonuçlar alırsın.

Doktor trip yapar mı acaba devlete yaptırdım onun hastanesine yaptırmadım diye. Eşimle konuşayım madem ben. Sıra beklerken mızmızlanmayacağına söz verirse biz de devlete yaptıralım testimizi.

biricik devlet hastanelerinde kadın doğum bölümüne erkek almıyorlar kocanla gidemezsin bende bi düşünmüştüm ilk kan tahlilerimi yaptırdığım zaman.gittim yaptırdımda ama bin pişman oldum 5 saatte kan verdim ve tek gitmiştim ayy halsizlık var zaten ayyakta duramıyorum birde kalabalık kaınlar doğdu doğacak ama 2 saat ayakta bekletiyorlar sıraya aradan giren mi dersin sıramı aldın diyen ayy çok fena bi tecrübe idi. zeynep kamile gittim ama zaten numune falan 2 li test yapmıyor kadın doğum hastanesine git diyor.
zaten 2 li test çok tutan 3 lü test 65 tl miş sordum ee bundan sonrada inşallah renkli dopler ve doğum kalıyor.sakin bi devlet hastanesi keşfedersen olabilir ama zeynep Kamil falan Allah gidenlerin yardımcısı olsun çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…