2010 Şubat Anneleri

Bayrampaşa devlet hst ni sakin diyorlar belki orayı bir deneriz. Ben de aradım hastanemi telde fiyat bilgisi verilmiyo dediler. Ben ikili testi özelde 50 ye yaptırdım zaten. Ama sizin anlattıklarınızın hiçbiri sorulmadı. Sigara içiyomusun, ilaç kullanıyomusun hiç sorulmadı. Sonuç da sadece iki kan değeri olarak verildi elime. Mesela sizin değer 1/ 32000 çıkmış benim yok öyle bişey...

canlarım ben çıkıyorum öpüldünüz kocciiiiimaaannnnnn iyi akşamlar hepinize yarın bol muhabbetli bi gün olur umarım.... dikkat edin kendinize.... opuyorumnanaktan

ama sonuçta dr un istediği degerler varmiş bak ben 95 e yaptırdım kağıtta paso doğum tarihim yazıyo bilseydim bu parayı doğum tarihimi yazmak için aldıklarını ben el yazımla yazar dururdum.bendede birşey yazmıyor ama dr iyi temiz çıkmış dedi 2-3 sonuçta dr için yeterli olan bilgi var demekki.bi dene devlet hastanesini doğum devlettemi düşünüyorsun.

hatta hep derler benim çevremdekiler özelde yaptır tüm muayenelerini doğum a gelince' devlet hastanesi acilden gir doğur çık' diye devletteki dr hiç biryerde yok diyorlar ama ben yine korkuyorum gitmem.

canlarım ben çıkıyorum öpüldünüz kocciiiiimaaannnnnn iyi akşamlar hepinize yarın bol muhabbetli bi gün olur umarım.... dikkat edin kendinize.... opuyorumnanaktan

sanada iyi akşamlar ama anlamadığım bazen sana Esra bazen Şeniz deniyor 2 ismin mi var :uhm:

canım bende yakınım bayrampaşaya ama devlet hastanesine hiç gitmedim
bakalım ikiliyi küçükköy duyguda hayırlısıysa yarın yaptıracağım
60 dediler ama süprizi herkese yapmış özel hastaneler
fazla fiyat isterlerse giderim bende devlete ne yapalım
çocuklarımız için katlanacagız artık sıraya da yerimseniben
çünkü birinin 1 dediğine diğeri 10 diyor neden fazla vereyim ki?
yazık çocuguma neler alırım ben onunla gamyoncuiremsu

Slm fıstıklar nasılsınız ?
Kış hazırlıkları yapıyorum turşu , yufka , salça derken epey bi yoruldum .onun için pek siteye giremiyorum. Sizler neler yapıyosunuz?Bebişler nasıl ? Ben allahın izni ile 26- 27 agustos gibi balıkesire kayınvalidemlere gidicem oradan da kontrole doktora .3 lü test yapılacak . Hiç üçlü test yaptıranınız var mı ? Fiyatı konusunda bilgisi olan varmı ? Bu üçlü test nasıl yapılıyor ya korkuyorum . Karından su falan alınacak falan bişeyler duydum dogrumu ki acep ?
Bulantılarım dan cok sükür kurtuldum . Sizin bulantılar gectimi ?

bizimde bulantılarımız geçsin lütfen çatlıyana kadar yemek yemek istiyorum .Turşu-salça mı yaptın maşallah ben bu yorgunluk uykusuzluk hali ile bayılır düserim herhalde bidonların içine ellerine sağlık bereketli olsun inşallah.

başım çoook ağrıyor bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar.öpüldünüz

Amin canm bir anönce gecer inşallah.Size bir ipucu vereyim karnınızı ac bırakmamaya calısın ac bıraktınızmı agzınızda acı bir tat migde bulantıları baslıyor ve birşey yiyemiyorsunuz. Sabah cok önemli sabah kahvaltıda görmeye yemeye dayanabildiğiniz seyleri sofrada bulundurun.Az ama sık yiyin.Ben bu şekilde çare buldum bulantılara.

tursuyu salcayı hepsini bir günde yapmadım dinlene dinlene zamanla yaptım.Bir yerden başlamazsam bu işleri kim yapacak . Hem cok severim ben kendim yapmayı hazır alma taraftarı değilimdir.

kızlar teşekkür ederim moral verdiniz umarım dediğiniz gibi olur Allah hepimize burda birlikte büyütme fırsatıversin

kızlar izinde olduğum için giremiyorum geçmişi okudum biraz güzel haberler gördüm çok güzel testi iyi çıkan arkadaşlarda gözleri aydın olsun cinsiyetlerde artık belli olmaya başlamış darısı bize bakalım gerçi siz bizi merak etmemiişinizdir ama olsun sevgiyle kalın :))))) bizi unutmayın

akpak ben doktoruma sormadım ama tutmayı düşünüyodum ama eşim izin vermiyo sanki bana tutabilirim gibi geliyo sanırım tutmıycam...[/COLOR][/QUOTE]

iyi geceler canım görünce yazıyım dedim.oruç tutmayı önermiyolar.kaç aylık hamile olursanız olun tutmayın diyolar. ben öyle duymuştum.bebiş için beslenmesi açısındanmış.ben de 3 aylık hamileyim tutmucam sonra bi çaresine bakıcaz artık

bişey sorcam benim hala bulantılarım geçmedi.aksine arttı.başlarda iyiydi ama şimdi hiç kalkasım olmuyo halsizlik cansıkıntısı hep yatıyorum.hamilelik 12 haftalık.sizde durumlar nasıl kızlar

günaydın serapçım nasılsın.benim ikili testin sonucu biri riskli çıktı.4lü tarama yapacaz dedi. sen nasılsın bebiş nasıl canım.zemuszemus

Öncelikle Günaydın kızlaaar!! Benim de depresyon halim geçmiyor, bulantılar hafifledi, iştahım da bir hayli iyi akşam mamzana yapıp yedim bol limonlu!!

günaydın serapçım nasılsın.benim ikili testin sonucu biri riskli çıktı.4lü tarama yapacaz dedi. sen nasılsın bebiş nasıl canım.zemuszemus
günaydın canım, ikli tetsin biri nasıl riskli çıkıyor nasıl oluyormuş anlattı mı doktor?? ben de kan testi sonuçlarını daha almadım... cuma alıcam.. çok geçmiş olsun dörtlü test ne bilmiyorum ama bence bişiciik çıkmıcak.. içini ferah tut canım.. az az bol meyve iyi geliyor, üzüm, şeftali,domates, salatalık,elma,erik ne bulursam yiyorum iyi geliyor..

shine elllerine sağlık, o güzel turşu ve salçalardan bizde alabilrimiyiz ki yaa... ne güzel ne maarifetlisin ben hiç anlamıyorum.. belki turşuyu deneyebilirim valla canım istedi!!kaydirigubbakcemile3
canım devlet hastanelerinde ikiliyi yapmıyolar diye biliyorum bide kan tahlili sonucuda 1 güne çıkmıyo senin 3lü test olmasın.baş çevresi 3lüde ölçülüyo çünkü.
saol canım inşallah.
üçlü test dörtlü test nasıl ooluyor bunlar ne bilgisi olan var mı fiyatları gittikçe artıyor diye duydum ama içerikleri ne bilen varmı?? dur ben bia raştırıyım..kaydirigubbakcemile2

escos cum kan tahlilinin sonucunda 4 tane grafik var 3ü düşük risk biri yüksek risk çıktı.kesin değil ama çok korkuyorum.4lü tarama yapacaz dedi doktor.fiyatıda 100 liraymış.devlet hastanesi yapıyomu bilmiyorum.

Doktor trip yapar mı acaba devlete yaptırdım onun hastanesine yaptırmadım diye. Eşimle konuşayım madem ben. Sıra beklerken mızmızlanmayacağına söz verirse biz de devlete yaptıralım testimizi.

canım doktor tirip nie yapıcak ben sskda yaptırdım dersin sizin ordaki hastane iyise git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…