biricik devlet hastanelerinde kadın doğum bölümüne erkek almıyorlar kocanla gidemezsin bende bi düşünmüştüm ilk kan tahlilerimi yaptırdığım zaman.gittim yaptırdımda ama bin pişman oldum 5 saatte kan verdim ve tek gitmiştim ayy halsizlık var zaten ayyakta duramıyorum birde kalabalık kaınlar doğdu doğacak ama 2 saat ayakta bekletiyorlar sıraya aradan giren mi dersin sıramı aldın diyen ayy çok fena bi tecrübe idi. zeynep kamile gittim ama zaten numune falan 2 li test yapmıyor kadın doğum hastanesine git diyor.
zaten 2 li test çok tutan 3 lü test 65 tl miş sordum ee bundan sonrada inşallah renkli dopler ve doğum kalıyor.sakin bi devlet hastanesi keşfedersen olabilir ama zeynep Kamil falan Allah gidenlerin yardımcısı olsun çok zor.
canlarım ben çıkıyorum öpüldünüz kocciiiiimaaannnnnn iyi akşamlar hepinize yarın bol muhabbetli bi gün olur umarım.... dikkat edin kendinize.... opuyorumnanaktan
Bayrampaşa devlet hst ni sakin diyorlar belki orayı bir deneriz. Ben de aradım hastanemi telde fiyat bilgisi verilmiyo dediler. Ben ikili testi özelde 50 ye yaptırdım zaten. Ama sizin anlattıklarınızın hiçbiri sorulmadı. Sigara içiyomusun, ilaç kullanıyomusun hiç sorulmadı. Sonuç da sadece iki kan değeri olarak verildi elime. Mesela sizin değer 1/ 32000 çıkmış benim yok öyle bişey...
bizimde bulantılarımız geçsin lütfen çatlıyana kadar yemek yemek istiyorum .Turşu-salça mı yaptın maşallah ben bu yorgunluk uykusuzluk hali ile bayılır düserim herhalde bidonların içine ellerine sağlık bereketli olsun inşallah.
kızlar izinde olduğum için giremiyorum geçmişi okudum biraz güzel haberler gördüm çok güzel testi iyi çıkan arkadaşlarda gözleri aydın olsun cinsiyetlerde artık belli olmaya başlamış darısı bize bakalım gerçi siz bizi merak etmemiişinizdir ama olsun sevgiyle kalın :))))) bizi unutmayın
günaydın canım, ikli tetsin biri nasıl riskli çıkıyor nasıl oluyormuş anlattı mı doktor?? ben de kan testi sonuçlarını daha almadım... cuma alıcam.. çok geçmiş olsun dörtlü test ne bilmiyorum ama bence bişiciik çıkmıcak.. içini ferah tut canım..günaydın serapçım nasılsın.benim ikili testin sonucu biri riskli çıktı.4lü tarama yapacaz dedi. sen nasılsın bebiş nasıl canım.zemuszemus
az az bol meyve iyi geliyor, üzüm, şeftali,domates, salatalık,elma,erik ne bulursam yiyorum iyi geliyor..Amin canm bir anönce gecer inşallah.Size bir ipucu vereyim karnınızı ac bırakmamaya calısın ac bıraktınızmı agzınızda acı bir tat migde bulantıları baslıyor ve birşey yiyemiyorsunuz. Sabah cok önemli sabah kahvaltıda görmeye yemeye dayanabildiğiniz seyleri sofrada bulundurun.Az ama sık yiyin.Ben bu şekilde çare buldum bulantılara.
tursuyu salcayı hepsini bir günde yapmadım dinlene dinlene zamanla yaptım.Bir yerden başlamazsam bu işleri kim yapacak . Hem cok severim ben kendim yapmayı hazır alma taraftarı değilimdir.
shine elllerine sağlık, o güzel turşu ve salçalardan bizde alabilrimiyiz ki yaa... ne güzel ne maarifetlisin ben hiç anlamıyorum.. belki turşuyu deneyebilirim valla canım istedi!!kaydirigubbakcemile3Slm fıstıklar nasılsınız ?
Kış hazırlıkları yapıyorum turşu , yufka , salça derken epey bi yoruldum .onun için pek siteye giremiyorum. Sizler neler yapıyosunuz?Bebişler nasıl ? Ben allahın izni ile 26- 27 agustos gibi balıkesire kayınvalidemlere gidicem oradan da kontrole doktora .3 lü test yapılacak . Hiç üçlü test yaptıranınız var mı ? Fiyatı konusunda bilgisi olan varmı ? Bu üçlü test nasıl yapılıyor ya korkuyorum . Karından su falan alınacak falan bişeyler duydum dogrumu ki acep ?
Bulantılarım dan cok sükür kurtuldum . Sizin bulantılar gectimi ?
üçlü test dörtlü test nasıl ooluyor bunlar ne bilgisi olan var mı fiyatları gittikçe artıyor diye duydum ama içerikleri ne bilen varmı?? dur ben bia raştırıyım..kaydirigubbakcemile2canım devlet hastanelerinde ikiliyi yapmıyolar diye biliyorum bide kan tahlili sonucuda 1 güne çıkmıyo senin 3lü test olmasın.baş çevresi 3lüde ölçülüyo çünkü.
saol canım inşallah.
Doktor trip yapar mı acaba devlete yaptırdım onun hastanesine yaptırmadım diye. Eşimle konuşayım madem ben. Sıra beklerken mızmızlanmayacağına söz verirse biz de devlete yaptıralım testimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?