biricik devlet hastanelerinde kadın doğum bölümüne erkek almıyorlar kocanla gidemezsin bende bi düşünmüştüm ilk kan tahlilerimi yaptırdığım zaman.gittim yaptırdımda ama bin pişman oldum 5 saatte kan verdim ve tek gitmiştim ayy halsizlık var zaten ayyakta duramıyorum birde kalabalık kaınlar doğdu doğacak ama 2 saat ayakta bekletiyorlar sıraya aradan giren mi dersin sıramı aldın diyen ayy çok fena bi tecrübe idi. zeynep kamile gittim ama zaten numune falan 2 li test yapmıyor kadın doğum hastanesine git diyor.
zaten 2 li test çok tutan 3 lü test 65 tl miş sordum ee bundan sonrada inşallah renkli dopler ve doğum kalıyor.sakin bi devlet hastanesi keşfedersen olabilir ama zeynep Kamil falan Allah gidenlerin yardımcısı olsun çok zor.
canım bursadaki hastane iyi ben memnunum sıra bekliyorsun ama çok deil hem sonuçları özelden daha çabuk veriyor bazı hastaneler gelişmiş deil sanırım bazı şehirlerimizde
benim gittiğim hastene ii aslında yanmıştı kaç ay önce tv de görmüşsünüzdür o kadar abrtıldığı gibi kötü bir hastene deil aslında göz muayneside oldum bu gittiğimde o doktorda çok ii ilgilendi
günaydın canlarım güzel birgün olsun inşallah.opuyorumnanaktan
Günaydın güzel anne adayları a.s.
bişey sorcam benim hala bulantılarım geçmedi.aksine arttı.başlarda iyiydi ama şimdi hiç kalkasım olmuyo halsizlik cansıkıntısı hep yatıyorum.hamilelik 12 haftalık.sizde durumlar nasıl kızlar
canım bursadaki hastane iyi ben memnunum sıra bekliyorsun ama çok deil hem sonuçları özelden daha çabuk veriyor bazı hastaneler gelişmiş deil sanırım bazı şehirlerimizde
benim gittiğim hastene ii aslında yanmıştı kaç ay önce tv de görmüşsünüzdür o kadar abrtıldığı gibi kötü bir hastene deil aslında göz muayneside oldum bu gittiğimde o doktorda çok ii ilgilendi
sanada iyi akşamlar ama anlamadığım bazen sana Esra bazen Şeniz deniyor 2 ismin mi var :uhm:
Slm fıstıklar nasılsınız ?
Kış hazırlıkları yapıyorum turşu , yufka , salça derken epey bi yoruldum .onun için pek siteye giremiyorum. Sizler neler yapıyosunuz?Bebişler nasıl ? Ben allahın izni ile 26- 27 agustos gibi balıkesire kayınvalidemlere gidicem oradan da kontrole doktora .3 lü test yapılacak . Hiç üçlü test yaptıranınız var mı ? Fiyatı konusunda bilgisi olan varmı ? Bu üçlü test nasıl yapılıyor ya korkuyorum . Karından su falan alınacak falan bişeyler duydum dogrumu ki acep ?
Bulantılarım dan cok sükür kurtuldum . Sizin bulantılar gectimi ?
kızlar teşekkür ederim moral verdiniz umarım dediğiniz gibi olur Allah hepimize burda birlikte büyütme fırsatıversin
kızlar izinde olduğum için giremiyorum geçmişi okudum biraz güzel haberler gördüm çok güzel testi iyi çıkan arkadaşlarda gözleri aydın olsun cinsiyetlerde artık belli olmaya başlamış darısı bize bakalım gerçi siz bizi merak etmemiişinizdir ama olsun sevgiyle kalın :))))) bizi unutmayın
bişey sorcam benim hala bulantılarım geçmedi.aksine arttı.başlarda iyiydi ama şimdi hiç kalkasım olmuyo halsizlik cansıkıntısı hep yatıyorum.hamilelik 12 haftalık.sizde durumlar nasıl kızlar
bu arada herkese günaydın hayırlı günler
Günaydın güzel anne adayları a.s.
günaydın kızlar nasılsınız bebekler nasıl
cnm 12.haftada benimde daha kötü olmuştu ama şimdi sadece ara ara oluyor o da gece ve aç kaldığımda bazen.geçicek inşallah seninkide.biraz daha dayan cnm.:teselli:
aryaaa günaydınnn sana da...Günaydın şekerler escoscum günaydın ve herkese iyi güzel huzurlu günler diliyorum inşallah bugün haberler hep güzel olur.:Saruboceq:
escos cum kan tahlilinin sonucunda 4 tane grafik var 3ü düşük risk biri yüksek risk çıktı.kesin değil ama çok korkuyorum.4lü tarama yapacaz dedi doktor.fiyatıda 100 liraymış.devlet hastanesi yapıyomu bilmiyorum.
günaydın arya bende öyle düşünüyorum bu çoçuğun garazi var bana bulantılar geçeceğine iyice şiddetlendi diye bide dün kontrolum vardı usg de bide baktık bebişim ayakta bekliyor inanamadım kara verdim gerçekten beni üzmek istiyorlmaz: bu sefer dr ilaç verdi dayanılır gibi değil sadece bulantıda değil sonrası miğde yanması boğazım acıyor artık bu sabah ilaç a başladım inşallah iyi gelecek.ilaç almama konusunda çok kararlıydım ama olacağı yok hiçbir yan etkisi yok diyince dr başladım yapacak birşey kalmadı .
günaydın kızlar
dünden beri sol tarafımda tek bi doğrultuda karnımda batma ve sancı oluyo
bazende aynı hizada kasığıma iniyo
korkmaya başladımCADIARZU
günaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydın canlaaar..nasılsınız.benim bulantılar yok gibi.sadece sabahları kalkınca bulantım hafif oluyo.ondada o safra denileni boşboş çıkarıyorum.istinasız.oda geçer umarım.degilse igiyim.
kızlar bende kızımı meraktan yarına başka bi doktordan randevu aldım sabah 11.30 da gidecegim.ya bir ay çook uzun ben 1 eylülü nasıl bekleyeyim.neyse aldık artık şöyle bi seyredeyim degilmi....
evet dr da şaşırdı aa sımarığa bak ayakta hazır bekliyor dedi babası ile bana saygı duruşuna geçti.bu kadar hırpaladı anneyi saygıda kusur etmiyor ama
günaydın cnm o batma bazen bende de oluyor.sızlama gibimi seninkiside?bazen aniden tüm karnım kasılıyor ama bunlar normal sanırım ya.:uhm:
Hoşgeldin volescim.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?