2010 Şubat Anneleri

canım bursadaki hastane iyi ben memnunum sıra bekliyorsun ama çok deil hem sonuçları özelden daha çabuk veriyor bazı hastaneler gelişmiş deil sanırım bazı şehirlerimizde
benim gittiğim hastene ii aslında yanmıştı kaç ay önce tv de görmüşsünüzdür o kadar abrtıldığı gibi kötü bir hastene deil aslında göz muayneside oldum bu gittiğimde o doktorda çok ii ilgilendi

Günaydın cnm.şevket yılmazdan bahsediyorsun sanırım drları iyidir belki uzman drlarda geliyor oraaya ama hijyen için aynı şeyi söylüyemiyeceğim eşimin kuzeni orada doğum yaptı bebek enfeksiyon kaptı.ölücek die çok korktuk.halende sürekli drlarda.enfeksiyonu tam atlatmış değil.seni korkutmak istemem ama bana güven vermiyor o hastane.

günaydın canlarım güzel birgün olsun inşallah.opuyorumnanaktan

Günaydın güzel anne adayları a.s.

Günaydın şekerler escoscum günaydın ve herkese iyi güzel huzurlu günler diliyorum inşallah bugün haberler hep güzel olur.:Saruboceq:

bişey sorcam benim hala bulantılarım geçmedi.aksine arttı.başlarda iyiydi ama şimdi hiç kalkasım olmuyo halsizlik cansıkıntısı hep yatıyorum.hamilelik 12 haftalık.sizde durumlar nasıl kızlar

cnm 12.haftada benimde daha kötü olmuştu ama şimdi sadece ara ara oluyor o da gece ve aç kaldığımda bazen.geçicek inşallah seninkide.biraz daha dayan cnm.:teselli:

günaydın güzel anne adayları.
senin gittiğin hastane iyi olabilir ben bizim burda Zeynep Kamil hastanesinden bahsediyorum hem çook sıra bekliyorsun hem sinirler geriliyor.2 kişi gelmenede izin vermiyorlar hani sırada beraber sırası ile beklesen falan.Çok yorucu ve hırpalayıcı oluyor.Ve her devlet hastaneside yapmıyor bu testleri kadın doğum olanlara yönlendiriyorlar haliylede izdiham oluyor nerdeyse.

canikolar günaydınn nasılsınız bakalım bugün maşallahınız var.... maşallah hepinizeee

sanada iyi akşamlar ama anlamadığım bazen sana Esra bazen Şeniz deniyor 2 ismin mi var :uhm:

canım ismim Esra başka ne diye sesleniyolar anlamadım şeniz mi? ben denk gelmedim canım ama diyolarsada mahsuru yok... kaydirigubbakcemile3 ama tek adım var kaydirigubbakcemile3

maşallah canım maşallah hamarat gördüm seni 3 lü testte sadece kan alınıyor başka bişey yok canım... karından su alınıyor dediğin Amniyosentez testtlerinde risk görülen anne adaylarına dr. isteği doğrultusunda yapılıyor bizden farklı bi durum o Kurbiş yaptırdı onu maalesef inşallah test sonuçları iyi çıkar onunda hayırlısıyla... 3 lü testten korkmana gerek yok yani sadece kan alıcaklar....

kızlar teşekkür ederim moral verdiniz umarım dediğiniz gibi olur Allah hepimize burda birlikte büyütme fırsatıversin

amin canım aminnn hep birlikte inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla... :Saruboceq:

canım aşkolsun ya niye merak etmiyelim burda hepimiz birbirimizi merak ediyoruz hepimizin yaşadığı deneyimler önemli bilmek istiyoruz... hadi tatilini bitir gelde (eminim sen bitsin istemiyosundur gerçi ama) kaldığımız yerden muhabbete aynen devam.... opuyorumnanaktan

bişey sorcam benim hala bulantılarım geçmedi.aksine arttı.başlarda iyiydi ama şimdi hiç kalkasım olmuyo halsizlik cansıkıntısı hep yatıyorum.hamilelik 12 haftalık.sizde durumlar nasıl kızlar

canım ben bugün 17. haftama giriyorum ama o dediklerini 10 gün öncesine kadar yaşadım umarım sende en kısa zamanda atlatırsın.....

bu arada herkese günaydın hayırlı günler

Günaydın güzel anne adayları a.s.

günaydın canlarım hayırlı sabahlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cnm 12.haftada benimde daha kötü olmuştu ama şimdi sadece ara ara oluyor o da gece ve aç kaldığımda bazen.geçicek inşallah seninkide.biraz daha dayan cnm.:teselli:

günaydın arya bende öyle düşünüyorum bu çoçuğun garazi var bana bulantılar geçeceğine iyice şiddetlendi diye bide dün kontrolum vardı usg de bide baktık bebişim ayakta bekliyor inanamadım kara verdim gerçekten beni üzmek istiyor lmaz: bu sefer dr ilaç verdi dayanılır gibi değil sadece bulantıda değil sonrası miğde yanması boğazım acıyor artık bu sabah ilaç a başladım inşallah iyi gelecek.ilaç almama konusunda çok kararlıydım ama olacağı yok hiçbir yan etkisi yok diyince dr başladım yapacak birşey kalmadı .

Günaydın şekerler escoscum günaydın ve herkese iyi güzel huzurlu günler diliyorum inşallah bugün haberler hep güzel olur.:Saruboceq:
aryaaa günaydınnn sana da...

çok pahalıymış ama.. o grafiklerde tek tek oranlar yazıyor ornekte okudum.. inşallah iyii çıkar.. ssk ile daha ucuz oluyor benim bildigim.. yaptırabilecegin bi yer var mı??

günaydın kızlar
dünden beri sol tarafımda tek bi doğrultuda karnımda batma ve sancı oluyo
bazende aynı hizada kasığıma iniyo
korkmaya başladımCADIARZU

3 Aydan sonra ilaçların o kadar yan etkisi olmuyormuş cnm korkma ama inşallah işe yarar.senin ufaklık yerinde duramıyacak galibakaydirigubbakcemile3 benirmkide hep keyifte zor uyandırıyoruz.ama hiç ayakta duran olmamıştı aramızda galiba.kaydirigubbakcemile3

voless benim daha geçmedi cnm kafayı yiyecem herkesin yavaş yavaş geçiyo benim hada geçmedi allahtan hayırlısı artık ne yapalım

günaydın canlaaar..nasılsınız.benim bulantılar yok gibi.sadece sabahları kalkınca bulantım hafif oluyo.ondada o safra denileni boşboş çıkarıyorum.istinasız.oda geçer umarım.degilse igiyim.
kızlar bende kızımı meraktan yarına başka bi doktordan randevu aldım sabah 11.30 da gidecegim.ya bir ay çook uzun ben 1 eylülü nasıl bekleyeyim.neyse aldık artık şöyle bi seyredeyim degilmi....

evet dr da şaşırdı aa sımarığa bak ayakta hazır bekliyor dedi babası ile bana saygı duruşuna geçti.bu kadar hırpaladı anneyi saygıda kusur etmiyor ama

günaydın kızlar

günaydın cnm o batma bazen bende de oluyor.sızlama gibimi seninkiside?bazen aniden tüm karnım kasılıyor ama bunlar normal sanırım ya.:uhm:

Hoşgeldin volescim.Şeniz

günaydın kızlar

ben dün sordum canım dr a bunları kasığımda ağrı oluyor bazen sancı diye hepsi normal rahim büyüyor dedi karap - batma ağrı bunlar olacak şeyler korkulacak birşey yok dedi

günaydın kızlar

Hoşgeldin cnm.iyi yapmışsın 1 eylüle var cidden daha.o safra oluyor ama bulantılar hafifledi ya ben şükrediyorum en azından doyuyorum artık.darısı tüm bulantıları olanların başına.

evet dr da şaşırdı aa sımarığa bak ayakta hazır bekliyor dedi babası ile bana saygı duruşuna geçti.bu kadar hırpaladı anneyi saygıda kusur etmiyor ama

evet bizimki edepsiz annenin babanın önünde bacak üstüne atıp uyuyor yeni nesil iştekaydirigubbakcemile3 cnm Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin şaka bir yana karakter analizi yapmak çok hoş oluyor böyle.

günaydın cnm o batma bazen bende de oluyor.sızlama gibimi seninkiside?bazen aniden tüm karnım kasılıyor ama bunlar normal sanırım ya.:uhm:

Hoşgeldin volescim.Şeniz

evet sızlama gibi batar gibi saplanıyo ama hep aynı yerde kasılma oluyo
doktorumu aradım az önce korktum
oda magnezyum içmemi söyledi sabah akşam zaman zaman olcak bunlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…