günaydın canlaaar..nasılsınız.benim bulantılar yok gibi.sadece sabahları kalkınca bulantım hafif oluyo.ondada o safra denileni boşboş çıkarıyorum.istinasız.oda geçer umarım.degilse igiyim.
kızlar bende kızımı meraktan yarına başka bi doktordan randevu aldım sabah 11.30 da gidecegim.ya bir ay çook uzun ben 1 eylülü nasıl bekleyeyim.neyse aldık artık şöyle bi seyredeyim degilmi....
ben dün sordum canım dr a bunları kasığımda ağrı oluyor bazen sancı diye hepsi normal rahim büyüyor dedi karap - batma ağrı bunlar olacak şeyler korkulacak birşey yok dedi
günaydın kızlarrr
yeni gün hepimize mutluluk sağlık ve iyi haberler getirsin inşallah
günaydın Papatya safradan gelen yeşil suyu çıkartmakta ayrı bi izdrap yataktan kalkınca hemen ekmek yemeği denesene benim sabah bulantılarıma iyi geliyor bak kuru ekmek yemek.
voless benim daha geçmedi cnm kafayı yiyecem herkesin yavaş yavaş geçiyo benim hada geçmedi allahtan hayırlısı artık ne yapalım
günaydın canlaaar..nasılsınız.benim bulantılar yok gibi.sadece sabahları kalkınca bulantım hafif oluyo.ondada o safra denileni boşboş çıkarıyorum.istinasız.oda geçer umarım.degilse igiyim.
kızlar bende kızımı meraktan yarına başka bi doktordan randevu aldım sabah 11.30 da gidecegim.ya bir ay çook uzun ben 1 eylülü nasıl bekleyeyim.neyse aldık artık şöyle bi seyredeyim degilmi....
günaydın cnm o batma bazen bende de oluyor.sızlama gibimi seninkiside?bazen aniden tüm karnım kasılıyor ama bunlar normal sanırım ya.:uhm:
Hoşgeldin volescim.Şeniz
günaydın kızlarrr
yeni gün hepimize mutluluk sağlık ve iyi haberler getirsin inşallah
ay canım ya aynen bende ayın 28 ini bekliyorum.... bekleki gelsin offf bugün bende biraz huzursuzum karnımda sancım olurdu hep bugün hiçbişey yok sanki hamile değilim... din bi ark konuştum esra sakın yükseğe uzanma kordon kopuyomuş dedi kafama bi takıldı gerinirken bile aklıma geliyo bugünde böyle çıt çıkmıyo bebişten bi huzursuzum ya...
Evet yükseğe sakın uzanmayın bu çok eskiden gelen birşey ben ilk hamileyim dedim herkez bana sakın evde biryerlere uzanma perde falan sakın takma dedi kordon bağı koparmış .kolunuzu koltuk altından itibaren germeyin yani
Voles merak edilecek birşey değildir bugün 17. haftam başlıyor demişsin bak artık keyif verecek zamanları gelmiş bebeğinin anneyi bunaltmıyorda o yerine alıştı huzurlu ondan sesi çıkmıyordur.
POFİDİ senin meslek bölümünde emekli yazıyor ne zamandır merak ediyorum ilk hamilelik mi?
allahım inş bende ne bulursa yiyen hamişler gibi iştehım açılır bulantılarım geçer tabi bu dua yalnızca bana değil tüm bulanlar için olsun nolurrr
günaydın kızlar..
bir hayli geçmiş birikmiş maşallahh..
meloşcum geçmiş olsun öncelikle.. İnş korkuğun gibi bişey çıkmaz.Rabbim ve bebeğine sağlık versin..
kızlar ben de dün karın ağrısına dayanamadım ve eve gittim.. bi ara geçmiş gibiydi ama sonra daha bi arttı. kendi dr'um bebek ile ilgili bir durum yok, eğer devam ederse dahiliyeye git demişti. 5'den sonra dahiliyeci bulamadım ama acile gittim. acildeki salak dr da ben bişey yapamam dedi..ya kadın doğumcu ya dahiliyeci görecek dedi..öylece çıktım geldim..sonra da kendi kendine geçti şükür..cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim..öpüldünüz..
ay canım ya aynen bende ayın 28 ini bekliyorum.... bekleki gelsin offf bugün bende biraz huzursuzum karnımda sancım olurdu hep bugün hiçbişey yok sanki hamile değilim... din bi ark konuştum esra sakın yükseğe uzanma kordon kopuyomuş dedi kafama bi takıldı gerinirken bile aklıma geliyo bugünde böyle çıt çıkmıyo bebişten bi huzursuzum ya...
Evet yükseğe sakın uzanmayın bu çok eskiden gelen birşey ben ilk hamileyim dedim herkez bana sakın evde biryerlere uzanma perde falan sakın takma dedi kordon bağı koparmış .kolunuzu koltuk altından itibaren germeyin yani
Voles merak edilecek birşey değildir bugün 17. haftam başlıyor demişsin bak artık keyif verecek zamanları gelmiş bebeğinin anneyi bunaltmıyorda o yerine alıştı huzurlu ondan sesi çıkmıyordur.
volescim sanmıyorum ki kordon o kadar narin birşey olsun da bir uzanmayla kopsun.. farketmeden gün içinde nerelere uzanıyoruz, kaç kere eğilip kalkıyoruz.. her eğildiğimizde de ezilmesi lazım o zaman bu sıpaların
korkma şekerim sen keyif yapıyordur o, nerde bulcak dışardaki hayatında bu kadar keyifi.. rahat ol şekerim
amin canlarım inşallah şimdiye kadar hiç böyle bişey yoktu içimde hareketini zaten sürekli hissetmiyorum ara ara bazen ama bugün o kordon olayınıda duyunca sabah banyo yapıyorum saçımı sabunlamak için kolumu kaldırmaya korktum resmen öyle bi yıkadım ki gülmekten ölürdünüz ama napim içime bi kurt düştü bi kere ... 2 depik atarsa benim miniğim rahatlıycam sabahtan beni karnımı dinliyorum tık yok ...
volescim sanmıyorum ki kordon o kadar narin birşey olsun da bir uzanmayla kopsun.. farketmeden gün içinde nerelere uzanıyoruz, kaç kere eğilip kalkıyoruz.. her eğildiğimizde de ezilmesi lazım o zaman bu sıpaların
korkma şekerim sen keyif yapıyordur o, nerde bulcak dışardaki hayatında bu kadar keyifi.. rahat ol şekerim
amin canlarım inşallah şimdiye kadar hiç böyle bişey yoktu içimde hareketini zaten sürekli hissetmiyorum ara ara bazen ama bugün o kordon olayınıda duyunca sabah banyo yapıyorum saçımı sabunlamak için kolumu kaldırmaya korktum resmen öyle bi yıkadım ki gülmekten ölürdünüz ama napim içime bi kurt düştü bi kere ... 2 depik atarsa benim miniğim rahatlıycam sabahtan beni karnımı dinliyorum tık yok ...
nescafe iç çikolata ye kıpır kıpır olsun sonrada bi rahat durda çalışayım dersin.
başında eksi işareti var kız - emekli
yani emekliliğe çok varkaydirigubbakcemile3
benim ilk hamileliğim 27 yasındayım:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?