2010 Şubat Anneleri

günaydın Papatya safradan gelen yeşil suyu çıkartmakta ayrı bi izdrap yataktan kalkınca hemen ekmek yemeği denesene benim sabah bulantılarıma iyi geliyor bak kuru ekmek yemek.

kızlar bu batmalar olacak telaşlanmayın.bendede oluyo sonra geçiyo.kısa oluyo benimki

POFıDı senin meslek bölümünde emekli yazıyor ne zamandır merak ediyorum ilk hamilelik mi?

günaydın kızlarrr
yeni gün hepimize mutluluk sağlık ve iyi haberler getirsin inşallah

günaydın canım...

günaydın Papatya safradan gelen yeşil suyu çıkartmakta ayrı bi izdrap yataktan kalkınca hemen ekmek yemeği denesene benim sabah bulantılarıma iyi geliyor bak kuru ekmek yemek.

ayy ben ekmek kokusunu sevmiyorum.ayrıca sabah ekmek kullanamıyorum.bilmiyorum.ilk kızımda böyle degildim.ama bu kızda ekmekten hoşlanmıyorum genelde pohaça.simit falan böyle şeylenle geçiştiriyorum..bu safra kusmasıa öyle alışmışımki artık zor gelmiyo.valla çıkarınca rahatlıyor daha iyi kahvaltı yapıyorum.inşallah hepimizin şöyle iştahlı günlerimiz gelir inşallah

voless benim daha geçmedi cnm kafayı yiyecem herkesin yavaş yavaş geçiyo benim hada geçmedi allahtan hayırlısı artık ne yapalım

inşallah geçer canım ya walla benim son zamanlarda artık tahammülüm kalmamıştı seni düşünemiyorum allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda sende atlatırsın.... :Saruboceq:

ay canım ya aynen bende ayın 28 ini bekliyorum.... bekleki gelsin offf bugün bende biraz huzursuzum karnımda sancım olurdu hep bugün hiçbişey yok sanki hamile değilim... din bi ark konuştum esra sakın yükseğe uzanma kordon kopuyomuş dedi kafama bi takıldı gerinirken bile aklıma geliyo bugünde böyle çıt çıkmıyo bebişten bi huzursuzum ya...

günaydın cnm o batma bazen bende de oluyor.sızlama gibimi seninkiside?bazen aniden tüm karnım kasılıyor ama bunlar normal sanırım ya.:uhm:

Hoşgeldin volescim.Şeniz

günaydın canım hoşbulduk opuyorumnanaktan Şeniz

günaydın kızlarrr
yeni gün hepimize mutluluk sağlık ve iyi haberler getirsin inşallah

amin canım inşallah hayırlısıyla.... :Saruboceq:

allahım inş bende ne bulursa yiyen hamişler gibi iştehım açılır bulantılarım geçer tabi bu dua yalnızca bana değil tüm bulanlar için olsun nolurrr

ahh voles hiç sorma cnm benim da dayanacak gücüm kalamdı ama isyan da etmek istemiyorum sabretmeye çalışıyorum allahım yardım eder inş

günaydın kızlar..

bir hayli geçmiş birikmiş maşallahh..

meloşcum geçmiş olsun öncelikle.. ınş korkuğun gibi bişey çıkmaz.Rabbim ve bebeğine sağlık versin..

kızlar ben de dün karın ağrısına dayanamadım ve eve gittim.. bi ara geçmiş gibiydi ama sonra daha bi arttı. kendi dr'um bebek ile ilgili bir durum yok, eğer devam ederse dahiliyeye git demişti. 5'den sonra dahiliyeci bulamadım ama acile gittim. acildeki salak dr da ben bişey yapamam dedi..ya kadın doğumcu ya dahiliyeci görecek dedi..öylece çıktım geldim..sonra da kendi kendine geçti şükür..cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim..öpüldünüz..

volescim sanmıyorum ki kordon o kadar narin birşey olsun da bir uzanmayla kopsun.. farketmeden gün içinde nerelere uzanıyoruz, kaç kere eğilip kalkıyoruz.. her eğildiğimizde de ezilmesi lazım o zaman bu sıpaların
korkma şekerim sen keyif yapıyordur o, nerde bulcak dışardaki hayatında bu kadar keyifi.. rahat ol şekerim

allahım inş bende ne bulursa yiyen hamişler gibi iştehım açılır bulantılarım geçer tabi bu dua yalnızca bana değil tüm bulanlar için olsun nolurrr

amin canım aminnnn bide bakmışsın aramızda en çok kiloyu sen almışsın kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana insan bulantıları atlatınca herşeyi yemek istiyo şimdide ne bulsam yiyorum geçmişin acısı çıkıyo bu ay tartınca beni dr walla ne olcak durum bilmiyorum...

geçmiş olsun yaren.ciddi oldugunu düşünüyorsan başka bi hastaneye git.öyle acilde olmadı eve gittim yapma.ama olabiliyor bildigim kadarıyla.dünürüm kendine iyi bak...:Saruboceq:

voles eskiden kiloyu çok dert ederdim canım ama inan şimdi hiç takmıyorum çünkü çevremdeki herkes kustugum için bu bebek çelimsiz hastalıklı zayıf bi,şe olacak diyolar ve korkuyorum açıkcadsı rabbim bebeğime saglık versinde kilo alayım hiç mühim değil bu şekilde olunca daha çok korkuyorum

bu çok eski bir inanışmış bilimselliği varmı bilmiyorum bende ama parmak ucundan kalbe giden bi damar var ise koltuk altından karına giden bi damarda vardır herhalde.
ben çok inanırım böyle şeylere o yüzdende mümkün olduğunca kaçınırım yapmaktan ama voles inki bencede keyif yapıyordur.hem cinsiye göstermez hem anneyi meraklandırır.çok şükür 17. hafta onun keyfi yerindedir voles sende keyif sürmeye başla 6. ayından sonra yine başlar atağa kalkmaya.

başında eksi işareti var kız - emekli
yani emekliliğe çok varkaydirigubbakcemile3
benim ilk hamileliğim 27 yasındayım:CüvCüv:

- ye dikkat etmedim 50 de hamile kaldı herhalde diyorumbende . az önce profiline baktım 27 gördüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…