günaydın güzel anne adayları.
senin gittiğin hastane iyi olabilir ben bizim burda Zeynep Kamil hastanesinden bahsediyorum hem çook sıra bekliyorsun hem sinirler geriliyor.2 kişi gelmenede izin vermiyorlar hani sırada beraber sırası ile beklesen falan.Çok yorucu ve hırpalayıcı oluyor.Ve her devlet hastaneside yapmıyor bu testleri kadın doğum olanlara yönlendiriyorlar haliylede izdiham oluyor nerdeyse.
canım ben seni anladım ordaki hastaneden bahsettiğini her şehirde farklı demek ki ben memun kaldım dedim.
günaydın kızlar..
bir hayli geçmiş birikmiş maşallahh..
meloşcum geçmiş olsun öncelikle.. İnş korkuğun gibi bişey çıkmaz.Rabbim ve bebeğine sağlık versin..
kızlar ben de dün karın ağrısına dayanamadım ve eve gittim.. bi ara geçmiş gibiydi ama sonra daha bi arttı. kendi dr'um bebek ile ilgili bir durum yok, eğer devam ederse dahiliyeye git demişti. 5'den sonra dahiliyeci bulamadım ama acile gittim. acildeki salak dr da ben bişey yapamam dedi..ya kadın doğumcu ya dahiliyeci görecek dedi..öylece çıktım geldim..sonra da kendi kendine geçti şükür..cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim..öpüldünüz..
bu çok eski bir inanışmış bilimselliği varmı bilmiyorum bende ama parmak ucundan kalbe giden bi damar var ise koltuk altından karına giden bi damarda vardır herhalde.
ben çok inanırım böyle şeylere o yüzdende mümkün olduğunca kaçınırım yapmaktan ama voles inki bencede keyif yapıyordur.hem cinsiye göstermez hem anneyi meraklandırır.çok şükür 17. hafta onun keyfi yerindedir voles sende keyif sürmeye başla 6. ayından sonra yine başlar atağa kalkmaya.
Kızlar sabah benim de karnıma kramp girmişti normal diye düşünürken tuvalette kahverengi küçük bir leke gördüm...bu ay benim adet zamanı ya tam şimdi acaba ondan mıdır yoksa...mafoldumben
Kızlar sabah benim de karnıma kramp girmişti normal diye düşünürken tuvalette kahverengi küçük bir leke gördüm...bu ay benim adet zamanı ya tam şimdi acaba ondan mıdır yoksa...mafoldumben
inşallah bişi olmaz canım.Merhaba 16. Haftanin icindeyim. Doktorum bazi
degerlerin yuksek ciktigini soyledi. Cmts. 3 lu ultrasona
giricem. Gerekirse amniyosentez dedi. Sizce kotu bisey
yoktur dimi bebisimde
evet senin hastanen güzelmiş hem ücretsiz hemde çok sıra beklemiyorsun biz özelde bile sıra bekliyoruz nerdeyse.öyle bi imkan olsa burdaki hastanelerde bende devlet taraftarıyım aslında ama burdaki devlet has. işkence.
özelin en güzel tarafı hele benim gittiğim dr un uzun uzun usg de inceliyor gösteriyor.
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum by
Öncelikle Günaydın kızlaaar!! Benim de depresyon halim geçmiyor, bulantılar hafifledi, iştahım da bir hayli iyi akşam mamzana yapıp yedim bol limonlu!!
günaydın canım, ikli tetsin biri nasıl riskli çıkıyor nasıl oluyormuş anlattı mı doktor?? ben de kan testi sonuçlarını daha almadım... cuma alıcam.. çok geçmiş olsun dörtlü test ne bilmiyorum ama bence bişiciik çıkmıcak.. içini ferah tut canım.. az az bol meyve iyi geliyor, üzüm, şeftali,domates, salatalık,elma,erik ne bulursam yiyorum iyi geliyor..
shine elllerine sağlık, o güzel turşu ve salçalardan bizde alabilrimiyiz ki yaa... ne güzel ne maarifetlisin ben hiç anlamıyorum.. belki turşuyu deneyebilirim valla canım istedi!!kaydirigubbakcemile3
üçlü test dörtlü test nasıl ooluyor bunlar ne bilgisi olan var mı fiyatları gittikçe artıyor diye duydum ama içerikleri ne bilen varmı?? dur ben bia raştırıyım..kaydirigubbakcemile2
canikolar günaydınn nasılsınız bakalım bugün maşallahınız var.... maşallah hepinizeee
canım ismim Esra başka ne diye sesleniyolar anlamadım şeniz mi? ben denk gelmedim canım ama diyolarsada mahsuru yok... kaydirigubbakcemile3 ama tek adım var kaydirigubbakcemile3
maşallah canım maşallah hamarat gördüm seni3 lü testte sadece kan alınıyor başka bişey yok canım... karından su alınıyor dediğin Amniyosentez testtlerinde risk görülen anne adaylarına dr. isteği doğrultusunda yapılıyor bizden farklı bi durum o Kurbiş yaptırdı onu maalesef inşallah test sonuçları iyi çıkar onunda hayırlısıyla... 3 lü testten korkmana gerek yok yani sadece kan alıcaklar....
amin canım aminnn hep birlikte inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla... :Saruboceq:
canım aşkolsun ya niye merak etmiyelim burda hepimiz birbirimizi merak ediyoruz hepimizin yaşadığı deneyimler önemli bilmek istiyoruz... hadi tatilini bitir gelde (eminim sen bitsin istemiyosundur gerçi ama) kaldığımız yerden muhabbete aynen devam.... opuyorumnanaktan
canım ben bugün 17. haftama giriyorum ama o dediklerini 10 gün öncesine kadar yaşadım umarım sende en kısa zamanda atlatırsın.....
günaydın canlarım hayırlı sabahlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canm aynı sikayetler bende de oluyor .Buraya hamileler için bir kitap eklemiştim içinde herşey var orada da yazıyor batmalar sancılar normal diye.günaydın kızlar
dünden beri sol tarafımda tek bi doğrultuda karnımda batma ve sancı oluyo
bazende aynı hizada kasığıma iniyo
korkmaya başladımCADIARZU
günaydın kızlar..
bir hayli geçmiş birikmiş maşallahh..
meloşcum geçmiş olsun öncelikle.. İnş korkuğun gibi bişey çıkmaz.Rabbim ve bebeğine sağlık versin..
kızlar ben de dün karın ağrısına dayanamadım ve eve gittim.. bi ara geçmiş gibiydi ama sonra daha bi arttı. kendi dr'um bebek ile ilgili bir durum yok, eğer devam ederse dahiliyeye git demişti. 5'den sonra dahiliyeci bulamadım ama acile gittim. acildeki salak dr da ben bişey yapamam dedi..ya kadın doğumcu ya dahiliyeci görecek dedi..öylece çıktım geldim..sonra da kendi kendine geçti şükür..cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim..öpüldünüz..
amin canım aminnnn bide bakmışsın aramızda en çok kiloyu sen almışsın kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana insan bulantıları atlatınca herşeyi yemek istiyo şimdide ne bulsam yiyorum geçmişin acısı çıkıyo bu ay tartınca beni dr walla ne olcak durum bilmiyorum...
COLOR="Red"]aryaa [/COLOR]arkadaşım gittiğim hastnede iyi tecrube yaşamayan yakının varmış malesef oluyor işte ablamla kuzenim orda doğum yaptı çok memnun kaldı bizim komşunun gelini özelde doğurdu bebek doğarkan kolunu çıkarmışlar şimdi görsen kolu yamuk halam ebe hemşire sezeryanla doğum yaptı bebeğin yüzünü kesmişler ya Allah korusun RAbbim hayırlısıyla doğum yaptırsın sağlıkla kucağımıza versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?