2010 Şubat Anneleri

Merhaba 16. Haftanin icindeyim. Doktorum bazi
degerlerin yuksek ciktigini soyledi. Cmts. 3 lu ultrasona
giricem. Gerekirse amniyosentez dedi. Sizce kotu bisey
yoktur dimi bebisimde

canım ben seni anladım ordaki hastaneden bahsettiğini her şehirde farklı demek ki ben memun kaldım dedim.

Kızlar sabah benim de karnıma kramp girmişti normal diye düşünürken tuvalette kahverengi küçük bir leke gördüm...bu ay benim adet zamanı ya tam şimdi acaba ondan mıdır yoksa...mafoldumben

canım ben seni anladım ordaki hastaneden bahsettiğini her şehirde farklı demek ki ben memun kaldım dedim.

evet senin hastanen güzelmiş hem ücretsiz hemde çok sıra beklemiyorsun biz özelde bile sıra bekliyoruz nerdeyse.öyle bi imkan olsa burdaki hastanelerde bende devlet taraftarıyım aslında ama burdaki devlet has. işkence.
özelin en güzel tarafı hele benim gittiğim dr un uzun uzun usg de inceliyor gösteriyor.

canım geçmiş olsun inşallah dünkü sondur tekrarlamaz sancılar şu keyifli döneme bi başlasaydık artık topikçene....

inşallah canım bekliyorum bakalım şurda 3 hafta sonra 20. haftaya giricem 5 . ayımızı tamamlamış olucaz artık tekmeleri hissetmek istiyorum gerçi sonrada tekmeler uyutmuyomuş ama ben razıyım yeterki hissediyim onu.. her ay dr. yolu gözlemekten sıkıldım iyimi değil mi? kendi varlığıyla hareketleriyle hissettirsin bana anne bak ben burdayım iyiyim hemde ne kadar kuvvetlendim bakk bu tekmeyi hissettin mi? hissettim canım hisettim sen iyi olda gerisi boşşşş

Kızlar sabah benim de karnıma kramp girmişti normal diye düşünürken tuvalette kahverengi küçük bir leke gördüm...bu ay benim adet zamanı ya tam şimdi acaba ondan mıdır yoksa...mafoldumben

koyu akıntı gelmiştir canım bide tam adet zamanın ondandır.

canım üzülme.arada bi kısa akıntılar olabiliyormuş.hatta doguma kadar olan oluyo.sen takip et.bakalım ne kadar sürecek.agrın varmı

Merhaba kızlar günaydınn. Kaç gündür internet sorunum vardı. Daha yeni yapıldı. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?yerimseniben

Merhaba 16. Haftanin icindeyim. Doktorum bazi
degerlerin yuksek ciktigini soyledi. Cmts. 3 lu ultrasona
giricem. Gerekirse amniyosentez dedi. Sizce kotu bisey
yoktur dimi bebisimde
inşallah bişi olmaz canım.

bence adet zamanın olduğu içindir canım.opuyorumnanaktan

evet canım özelde uzun uzun usg ye bakıyosun ama devlette o yok bakıp ölçüp eline kağıt veriyolar doktora çıkıyosun. bizim burda kadın doğum hastenesi var orasıda işkence muayne sırası için gece gidip sıraya giriyolar

canım dr. unu ara hemen bi git görün bence ben olsam beklemem ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum ama yinede imkanın varsa git derim ben.. usg de bi baksın rahatla sende e tabi bizde...

COLOR="Red"]aryaa [/COLOR]arkadaşım gittiğim hastnede iyi tecrube yaşamayan yakının varmış malesef oluyor işte ablamla kuzenim orda doğum yaptı çok memnun kaldı bizim komşunun gelini özelde doğurdu bebek doğarkan kolunu çıkarmışlar şimdi görsen kolu yamuk halam ebe hemşire sezeryanla doğum yaptı bebeğin yüzünü kesmişler ya Allah korusun RAbbim hayırlısıyla doğum yaptırsın sağlıkla kucağımıza versin

canım aynısı benim başma geldi adet günm gelince kahverengi lekelenme oldu iki sonra biraz yoğunlaştı sonra gene azaldı 4 5 gün sürdü bebeğimde bi problem yoktu usg ye girdim felan çok şükür

Tabi canm :) yolluyayım sana ne istersen :)

Saol canm içimi rahatlattın.Çok zaman oldu bebeğimi görmeyeli cok merak ediyorum acaba nasıl oldu büyüdümü ki ?
günaydın kızlar
dünden beri sol tarafımda tek bi doğrultuda karnımda batma ve sancı oluyo
bazende aynı hizada kasığıma iniyo
korkmaya başladımCADIARZU
Canm aynı sikayetler bende de oluyor .Buraya hamileler için bir kitap eklemiştim içinde herşey var orada da yazıyor batmalar sancılar normal diye.

Geçmiş olsun canm .

Kilo demeyin bana 2- 3 günde 44 buçuk oldum yaa inanamıyorum.42 buçuklardan bir anda 44 buçuklara geçiş yaptım.Göbişimde cıktı.Ayyy doguma kadar topak patlıcan gibi bişey olurum 1.60 boyla kaydirigubbakcemile3

Bebeğin yüzünü mü kesmişlerÇok üzgünüm çoook Ne saçma şey bu ya..Doğum esnasında bebekte oluşabilecek bir çok aksaklık duydum ama sezeryanda ilk defa duyuyorum. Bebeğin yüzünü kesen doktorun bebeğine başka bir doktor tarafından aynısı yapılsaydı nasıl tepki verirdi bilemiyorum. Başkalarının hayatlarına karşı dikkatsiz olma lüksümüz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…