2010 Şubat Anneleri

volescim sağol tatlım
bi bizler kalmışız ilklerden hemen hemen herkez öğrenmiş cinsiyetleri sıra bizde hadi hayırlısı
ama 10günüm var daha öğrenmeye oda göstercekmi acab:ecrin_bebek:

sorma canım ya çok dertliyim bu konuda banada 8 gün kaldı heyecanla bekliyorum ama dediğin gibi gösterirse bizim minişler kaydirigubbakcemile3

saol cnm içim rahatladı biraz ikili testte önemli olan bunlarmıydı yani bende başka şeylerde yazıcak sanıyordum.volescim senin kızın olucak bak görürsün içime öyle doğuyor:)))

Slm kızlar ben geldim
Herkezin keyfi yerindedir umarım.Geçmişi okuyayım dedim ooo bir sürü sey yazmıssınız okumaya kalksam vaktimi cok alacak neyse vazgectim.
Kızlar birşeye aşerdimki sormayın yemek sitelerini dolanrıken insanın ister istemez canı bişi ler istio allahtan yapılamıyacak zor bişi deil .Birazdan kolları sıvayıp işe koyulacagım :)
Ama önce bebiş ve anneleri neler yapıo bakalım ? Doktora gidenler varmı ? haftaya çarşamba bende balıkesire gitcem ordanda doktoruma bebeğimi görmeye cok özledim yaramazı görmeyeli cok oldu.
Bakalım büyümüşmü sıpa :) Testlerim de hayırlısı ile inşallah iyi cıkar.

Fatolina gecmiş olsun canm.Verilmiş sadakanız varmış.

Kızlar geçengün sitede dolaşırken dkkatimi cekti lohusa yatagı hazırlanıyormus .Böyle bir adet varmı yaa sizlerde . Annemde söyledi evet bizde yapacagız die .Dantelli nevresimler falan serilecekmiş kafamçokkarıştı

hepinize selam kızlar ramazanınız mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin miniklerimizi korusun bizlere bağışlasın güzel rabbim

canım demir ve elevit diyosun ya elevit bende kullanıyorumda ayriyeten demir hapının adı ne söylermisin ben elevitin demir olduğunu biliyodum ikisi demir olamaz diğer ilacın adınıda yazarmısın canım

birde arkadaşlar herkes takvim yapsa takip etmek daha kolay olur yeni gelen arkadaşlar için burada ayrıntılı şekilde anlatılıyo herhangibir sorun çıkarsa burdan sorsunlar yardımcı oluruz arkadaşlarla birlikte hadi kolay gelsin

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

evet bizde de var. çeyizimdeki dantelli çarşafı yastıklarını yorganını kullanacağım inşallah Allah o günleri görmeyi nasip etsin.
hatta annem gelmişken evdeki diğer dantelleri de yıkadı kaldırdı doğumunda tertemiz açalım dedi :roflol:
sanki gelen giden olacak da..

Caneylom hoşgeldin . Demir hapının adı FERAMAT
ELEVıT de 12 vitamin barıınıyor doktorlar onun için veriyor .

Amin canm.Ben pek anlamam öyle şeylerden.Hiç dikkatimi çekmemiştrir.Yakın zamanda da biri dogum yapmadıki gidip görsem :)
Şerbet falan veriliyormuş ohh ohh ne adetler varya.

sağol canım

Fatolına geÇmıŞ olsun canım.allah bıdaha yaŞatmasın.
Escoscum ınŞallah bı daha yaŞamazsın canım.

Caneylom hoşgeldin . Demir hapının adı FERAMAT
ELEVİT de 12 vitamin barıınıyor doktorlar onun için veriyor .

hoşbulduk canım sağol benim doktor yazmadı başka bi hap elevit kullanıyorum kan hapı verilir diye duymuştum 4. ayda bakalım bu kontrolde vercekmi ama çok mide bulandırıcı bi hap arkadaşlardan biliyorum yazarsa eğer inşallah kullanabiliriz

Son düzenleme:
yeşilşehir yaseminpark cnm osmangazi.as merkez taraflarında.aman sorma pişman oldum buraya taşındığıma heryere uzak.servisi var o da sadece bir kaç yere götürüyor belli saatlerde.

canım uzak merkeze evet ama merkez yaşancak halde deil artık gürültü ses kirlilik berbat üzülme oralara taşındım die kuzum
çarşılara felan gitmek istersen bigün çıkarız senle ramazandan sonra gezdiririm sana çarşı pazar geçen gün 10 lira hamile pantalonu aldım :) bana takıl opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5

Selam Kızlar. Bana da dr.um şimdi demir hapı ve kalsiyum verdi. Ben eleviti sordum ama, genelde tüm gebeler kullanıyo dedim. Faydasından çok zararı var, içinde bir sürü sentetik vitaminler var. Yazan dr içeriğini incelese yazmaz gibi şeyler dedi. Kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama bi araştırın isterseniz.

kızlar şimdi doktorum aradı ikili test sonucum çıkmış 1/110000miş ben şimdiye kadar böyle bir sonuç görmedim dedi sayının artması iyiymiş ama yinede bana aşırı geldi bir anormallik olabirmi doktoruma güveniyorum ikili testi yaptığım doktorda prof ama yiende huzursuz oldum 3. bir doktora göstersemmi.ben bu kadar doktorluk hayatımda bu rakamı görmedim dedi ya neden bende böyle oldu şimdi içime kurt düştü

canım benimde aynı böle çıktı kağıt yanımda deil ama böle değerler vardı işte doktor harika sonuçalrın dedi

canım banada oooo çok iyi dedi ama doktorluk hayatımda ben bu rakamı görmedim diyince içime kurt düştü çok yüksek olması ters tepki yapmasın sorun olmasın dedim hayır rakamın büyümesi çok iyi dedi ama bu doktor 35 yıllık doktor 35 yılda neden sadece bende gördü bu rakamı diye canım sıkıldı ama çok şükür düşük çıkmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…