2010 Şubat Anneleri

ya kızlar ben puan vermek istiyorum size
yok başka kullanıcı değerlendirmedi falan birşeyler yaoyor izin vermiyor
niye????

canım birine daha önce rep verdiysen aynı kişiye bir daha vermek için 20 kişiye rep vermen gerekir yani 20 kişiye rep vermeden daha önce verdiğin kişiye veremiyorsun

ama kızlar madem kk üyesiyiz ve puanların kk da önemi var ve büyük vaktimizi burada harcıyoruz hepimiz birbirimize rep verelim

oo negüzel almaya başlamışın almaya
ben daha hiç birşey almadım
ama cinsiyetini öğrendim ya
olurya birşey hoşuma giderse
alırım yavaş yavaş
ama genelde son aylarda almayı düşünüyom
bakalım dayanabilirsemm

ay şimdiden odasını yatacagı yatagı düşünmeye başladım.
ay bir görseniz öylece sakin sakin yatıyodu oğluşumm.
maşallahh bebişime.

saol cnm içim rahatladı biraz ikili testte önemli olan bunlarmıydı yani bende başka şeylerde yazıcak sanıyordum.volescim senin kızın olucak bak görürsün içime öyle doğuyor:)))

inşallah canım hayırlısıyla walla çok merak ediyorum öğrenenler oldukça bende iyice merak etmeye başladım ya off Rabbim sağlıklı sıhatli versin tabi önce... :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah güzel çıkar canım sonuçların ben inanıyorum güzel çıkacağına hayırlısı olsun inşallah...

aaa bende bilmiyodum bunu ama yapsınlar tabi ya benim hiç öyle süslü püslü yatağım olmadı (evlenincede süslüyolar ama oda bana özel değil malum ortak kullanım için kaydirigubbakcemile3 ) kardeşimin sünnet yatağınıda çok kıskanmıştım zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım demir ve elevit diyosun ya elevit bende kullanıyorumda ayriyeten demir hapının adı ne söylermisin ben elevitin demir olduğunu biliyodum ikisi demir olamaz diğer ilacın adınıda yazarmısın canım

canım elevit demir değil vitamin hapı ben demir hapı olarak Ferrum Forte kullanıyorum... sabah aç demiri akşam tok vitamini içiyorum...

gözün aydın canımmm hayırlı olsun oğluşun.. sağlıklı sıhatli doğurmayı nasip etsin Rabbim... :Saruboceq: bizim topikte ters oldu hep kızlar çabucak gösterdi kendini erkekler sonradan gösterdi cinsiyetleri

hayırlısı olsun canım oğluşun şaka yapmış sana:))

cnm hoşgeldin bizde merakettik seni kaydirigubbakcemile3 demek pipisini gösterdi senin kızın var ama oğluşun olacağına sevindim ben.:teytey:

teşekür ederim canım.
haklısın valla kız çoçuk anneleri daha çabuk öğrendi
hayırlısı inş.

kıyamam ben ona maşallah görmüşsün hasret gidermiş oğluşunla ne güzel

canım ben dayanamayacağımı biliyordum çünkü bebeğim olmuyordu az bebek mağazalarını dolaşıp ağlamadım yakınlarımın bile herşeyini ben almıştım o kadar meraklıyım bebek kıyafetlerine bıraksalar orda yatarım hiç çıkmam çok nile dayandım çevrendekiler bile sen nasıl bu kadar dayandın diye şaşırıyorlar.
hep iyi değil diyorlar ama sordum bu konuyu dini bilgisi olan birine herşey ALLAHtan sen kıyafet aldın diyemi bişey olucak batıl bunlaredi.ALLAH korusun bişey olursa kıyafet almazsan üzülmicen alırsanmı üzülücen dedi yada sen aldın diyemi bişey olucak rabbim onun kaderini en baştan yazıyor zaten dedi sen içini rahat tut öyle bişey yok dedi tabi kim tutar benikaydirigubbakcemile3

çok saol canım

çok saol canım doktur benimkini uyandırdı sanırsam
karnıma falan vurdu maşalah hemen hareketlendi.
ellerini falan kaldırdı sanki
maşallahh bebişime.
çakırgözlüü ooo hadi hayırlı olsun bakalım bebişin... :) sonuçların da iyi çıkar inşallah da doktor niye karnına vuruyo be..aa kızdım ona..klava:

kızlar ben de konuşup duuryorum ama yarın ben de sonuç almaya gitcem.. çooook korkuyorum!!mafoldumben

volescim sağol canım benim doktor neden demir yazmadı bana o zaman(

şok şok şokkkkkkkkkk inanmıyorum yaaa ama bişey söyliyim mi ben senin adına çok sevindim canım ya iki duyguyuda tadıcaksın hem kız annesi hem erkek annesi hayırlı olsun hayatım maşallah maşallah oğluşuna....

BOMBA haber senden geldi ayy Papatya valla çok sevindimm 1 kız 1 erkek ohh tam tuturdun valla.tamam 2 kızda çok güzel ama 2 cinsiyetten de çoçuğun olması ayrı güzeldir.valla seni bilmem ama ben senin adına çok sevindim.zemuszemus

ayy ne güzel bi haber gözün aydın canım...kaydirigubbakcemile2
teşekür ederim canım

teşekürler canımmm

bak ya çok şaşırdım
ay biizmkide değişirmi acepp
negüzel oldu papatya senin bir kızın vardı
birde erkek olacak inş.
hayırlı uğurlu olsun.

belki vücudundaki eksiğe göre veriyodur canım sonuçta bilinçsizce hareket etmezler sıkma canını ... bi sonraki gittiğinde yazar belki... yada kullanmana hiç gerek kalmıycak belkide senin....

aaaaaaaaaaaaaa patatya çok şaşrıdım canım ama sevindimde hayırlısı olsun tabi sizde şok oluşsunuzdur tam süpriz oldu bu ya

canım geçmiş olsun allah korumuş sizleri.bende seni merak ediyordum.buna şükür

ayy canım çook sevindim herşeyin yolunda gittigine.ohh sende hemen ögrendin cinsiyetini.hadi hayırlı olsun..

hayırlısı olsun canım oğluşun şaka yapmış sana:))

sorma yaaa bizde şaşırdık.

cnm hoşgeldin bizde merakettik seni kaydirigubbakcemile3 demek pipisini gösterdi senin kızın var ama oğluşun olacağına sevindim ben.:teytey:

doktora eminmisin diyorum başka doktor kıza benzetmişti dedim.neoldu sevinmedinmi bak bi kızın varmış şimdide oglun olacak sevin sevin dedi.ben öyle bi şaşırdımki.yok dedim tabi iyi oldu dedimyerimseniben

yerimseniben
haklısın canım birinin dediği diğerini tutmuyor
biri ciger kan yapar yeyin diyor diğeri aman skaın leke yapar diyor
ben en çok bu ciger konusuna taktım
çok seviyorum ya
dayanamıyorum valla arada 3-5 atıyorum agzıma
zaten onca zaman aç kaldım
zemuszemus

ben genelde iki mesajım arasındaki herkese vermeye çalışıyroum
günde 20den fazla veriyorumdur :)
sanırım beceriksizlik bende
yada hep aynı kişiler konuşuyor
ben aynı kişileri deneyinde olmuyorkaydirigubbakcemile5

genelde 12. haftadan sonra demir veriyorlar canım
ama her bünyeye göre değişiyor
mesela benim 6 haftalık arkadaşım var ona elevit vermiş doktor gün aşırı iç demiş
bana 13. haftamda verdi
doktora ve bünyeye göre ilaç alımları değişiklik gösteriyor
rahat ol
yerimseniben

evet ikisinide tatacagız nasip olursa..kızlar ben bişey diyeyimmi benim gibi cinsiyeti degişen olabilir bak ben söyleyeyim.kendinizi kaptırmayın.kesin dememişse..

PAPATYA seninde gözün aydınn hahaha ay ne güzel ya kesin sonuçlar belli oluyo artık

anacım başta hep sen aklıma geliyosun.bence seninkide kız degil.ya öyle bi anlatmışki adam sanki söyleyecek bişey bulamamışta.birşeyler söylemek için atmış kafadan gibi.sende kaptırma kız diye kendini...

evet biz alışmıştık iki kıza ama böyle olması tabi ayrı bi güzel oldu.sagol..

aaaaaaaaaaaaaa patatya çok şaşrıdım canım ama sevindimde hayırlısı olsun tabi sizde şok oluşsunuzdur tam süpriz oldu bu ya

evet ya hemde ne şaşırma oldu...sagolun arkadaşlar.teşekkürler...

şuna anladımki anca 15.16 haftalarda kesinleşiyo.şimdi doktorumunda günahını almayayım.çok küçük göremiyorum.dedi zaten kesin degil ama kıza benziyo emin degilim demişti.benim doktoruma gitmem 1 eylülde kızlar bide o erkek derse tamam o zaman kesinleştirecegim.ama bayagıda gördüm pipisini.ne bileyim yine kaptırmamayım diyom.sizede gönderiyim resmi.bakalım ne diyeceksiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…