ya kızlar ben puan vermek istiyorum size
yok başka kullanıcı değerlendirmedi falan birşeyler yaoyor izin vermiyor
niye????
çakırgözlü benimki kız hayatım kızlar geç gösteriri derler ama benimki edepsiz açmış bacaklarını.iki doktorumda kız dedi bende başladım alışverişe bazen aklıma takılıyor daha çok erken cinsiyet için ya yanıldılarsa ben ne yaparım bu kayafetleri diye ama yinede kendime söz geçiremiyorum
saol cnm içim rahatladı biraz ikili testte önemli olan bunlarmıydı yani bende başka şeylerde yazıcak sanıyordum.volescim senin kızın olucak bak görürsün içime öyle doğuyor:)))
Slm kızlar ben geldim
Herkezin keyfi yerindedir umarım.Geçmişi okuyayım dedim ooo bir sürü sey yazmıssınız okumaya kalksam vaktimi cok alacak neyse vazgectim.
Kızlar birşeye aşerdimki sormayın yemek sitelerini dolanrıken insanın ister istemez canı bişi ler istio allahtan yapılamıyacak zor bişi deil .Birazdan kolları sıvayıp işe koyulacagım :)
Ama önce bebiş ve anneleri neler yapıo bakalım ? Doktora gidenler varmı ? haftaya çarşamba bende balıkesire gitcem ordanda doktoruma bebeğimi görmeye cok özledim yaramazı görmeyeli cok oldu.
Bakalım büyümüşmü sıpa :) Testlerim de hayırlısı ile inşallah iyi cıkar.
Fatolina gecmiş olsun canm.Verilmiş sadakanız varmış.
Kızlar geçengün sitede dolaşırken dkkatimi cekti lohusa yatagı hazırlanıyormus .Böyle bir adet varmı yaa sizlerde . Annemde söyledi evet bizde yapacagız die .Dantelli nevresimler falan serilecekmiş kafamçokkarıştı
canım demir ve elevit diyosun ya elevit bende kullanıyorumda ayriyeten demir hapının adı ne söylermisin ben elevitin demir olduğunu biliyodum ikisi demir olamaz diğer ilacın adınıda yazarmısın canım
mrb arkadaşlar nasılsınız
ben buğün doktura gittim geldim.
çok şükür test iyi dedi kanımı aldı sonuçta inş. güzel çıkar dedi.
cinsiyetide erkek dedi
şaşırdım buğün söylemesini beklemiyordum
çok şükür arkadaşlar umarım herkesin haberleri güzeldir.
geçmişi bir okuyayım.
merhaba kızlar.bende anca açtım neti.nasılsınız birazdan geçmişi okuyarak gelecegim.ama size bi haberim var 20 gündür çocuguma mefaret mefaret deyip durdur ama benim bebek megerse erkekmiş.bayagı gördük pipisini.doktora kesinmi dedim kesin dedi yaa:1shok:
merhaba kızlar.bende anca açtım neti.nasılsınız birazdan geçmişi okuyarak gelecegim.ama size bi haberim var 20 gündür çocuguma mefaret mefaret deyip durdur ama benim bebek megerse erkekmiş.bayagı gördük pipisini.doktora kesinmi dedim kesin dedi yaa:1shok:
inşallah canım hayırlısıyla walla çok merak ediyorum öğrenenler oldukça bende iyice merak etmeye başladım ya off Rabbim sağlıklı sıhatli versin tabi önce... :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah güzel çıkar canım sonuçların ben inanıyorum güzel çıkacağına hayırlısı olsun inşallah...
aaa bende bilmiyodum bunu ama yapsınlar tabi ya benim hiç öyle süslü püslü yatağım olmadı (evlenincede süslüyolar ama oda bana özel değil malum ortak kullanım için kaydirigubbakcemile3 ) kardeşimin sünnet yatağınıda çok kıskanmıştım zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım elevit demir değil vitamin hapı ben demir hapı olarak Ferrum Forte kullanıyorum... sabah aç demiri akşam tok vitamini içiyorum...
gözün aydın canımmm hayırlı olsun oğluşun..sağlıklı sıhatli doğurmayı nasip etsin Rabbim... :Saruboceq: bizim topikte ters oldu hep kızlar çabucak gösterdi kendini erkekler sonradan gösterdi cinsiyetleri
oo negüzel almaya başlamışın almaya
ben daha hiç birşey almadım
ama cinsiyetini öğrendim ya
olurya birşey hoşuma giderse
alırım yavaş yavaş
ama genelde son aylarda almayı düşünüyom
bakalım dayanabilirsemm
ay şimdiden odasını yatacagı yatagı düşünmeye başladım.
ay bir görseniz öylece sakin sakin yatıyodu oğluşumm.
maşallahh bebişime.
çakırgözlüü ooo hadi hayırlı olsun bakalım bebişin... :) sonuçların da iyi çıkar inşallah da doktor niye karnına vuruyo be..aa kızdım ona..çok saol canım
çok saol canım doktur benimkini uyandırdı sanırsam
karnıma falan vurdu maşalah hemen hareketlendi.
ellerini falan kaldırdı sanki
maşallahh bebişime.
teşekür ederim canımayy ne güzel bi haber gözün aydın canım...kaydirigubbakcemile2
teşekürler canımmmcnm banada dr elevit için aynı şeyleri söyledi ve vermedi.
ya benim testimde niye böyle bir sonuç yok bende böyle bir değer hiç yok sinirim bozuluo bu nasıl test ya offff
ÇAKIRGÖZLÜ oğluşun gelio demek maşallah cnm.zaten erkek hemen gösterir diolar.
volescim sağol canım benim doktor neden demir yazmadı bana o zaman(
hiç sorma canım ya trafik kazası atlattık evde yatıyorum dinleniyorum ne zamandır
çok şükür ki burnumuz kanamadan sağ sağlim çıktık
bebişimiz korudu bizi
sizler ne yapıyosunuz cinsiyetlşer öğrenildimi
mrb arkadaşlar nasılsınız
ben buğün doktura gittim geldim.
çok şükür test iyi dedi kanımı aldı sonuçta inş. güzel çıkar dedi.
cinsiyetide erkek dedi
şaşırdım buğün söylemesini beklemiyordum
çok şükür arkadaşlar umarım herkesin haberleri güzeldir.
geçmişi bir okuyayım.
hayırlısı olsun canım oğluşun şaka yapmış sana:))
cnm hoşgeldin bizde merakettik seni kaydirigubbakcemile3 demek pipisini gösterdi senin kızın var ama oğluşun olacağına sevindim ben.:teytey:
fikirevi belki de haklı olabilirsin canım. Ben de hep elevit kullanıldığını duyuyorum ama, dr.um da öyle deyince size söylemeden de içim rahat etmedi doğrusu. Allaha emanet yavrularımız. Herkes farklı bişeyler söylüyo maalesef.
canım birine daha önce rep verdiysen aynı kişiye bir daha vermek için 20 kişiye rep vermen gerekir yani 20 kişiye rep vermeden daha önce verdiğin kişiye veremiyorsun
ama kızlar madem kk üyesiyiz ve puanların kk da önemi var ve büyük vaktimizi burada harcıyoruz hepimiz birbirimize rep verelim
volescim sağol canım benim doktor neden demir yazmadı bana o zaman(
şok şok şokkkkkkkkkk inanmıyorum yaaa ama bişey söyliyim mi ben senin adına çok sevindim canım ya iki duyguyuda tadıcaksın hem kız annesi hem erkek annesi hayırlı olsun hayatım maşallah maşallah oğluşuna....
PAPATYA seninde gözün aydınn hahaha ay ne güzel ya kesin sonuçlar belli oluyo artık
BOMBA haber senden geldi ayy Papatya valla çok sevindimm 1 kız 1 erkek ohh tam tuturdun valla.tamam 2 kızda çok güzel ama 2 cinsiyetten de çoçuğun olması ayrı güzeldir.valla seni bilmem ama ben senin adına çok sevindim.zemuszemus
teşekür ederim canım
teşekürler canımmm
bak ya çok şaşırdım
ay biizmkide değişirmi acepp
negüzel oldu papatya senin bir kızın vardı
birde erkek olacak inş.
hayırlı uğurlu olsun.
aaaaaaaaaaaaaa patatya çok şaşrıdım canım ama sevindimde hayırlısı olsun tabi sizde şok oluşsunuzdur tam süpriz oldu bu ya
PAPATYACIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA Bİ KIZIN BİDE OĞLUŞUN OLUYO NE GÜZEL MAŞALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?