fatoscumm inşallah canım hepimiz şu dönemi bi atlatsak... bebişler kucağımızda konussak :)) size de hayırlı ramazanlar...Fatolİna geÇmİŞ olsun canım.allah bİdaha yaŞatmasın.
Escoscum İnŞallah bİ daha yaŞamazsın canım.
mrb arkadaşlar nasılsınız
ben buğün doktura gittim geldim.
çok şükür test iyi dedi kanımı aldı sonuçta inş. güzel çıkar dedi.
cinsiyetide erkek dedi
şaşırdım buğün söylemesini beklemiyordum
çok şükür arkadaşlar umarım herkesin haberleri güzeldir.
geçmişi bir okuyayım.
cinsiyetide erkek dedi
geçmişi bir okuyayım.
/Önemli değil cnm ben bu testten hiçbirşey anlamadım biryerinde bir sonuçta yazmıyor dr da hemen gitmek istemiyorum çünkü herhafta herhafta ultrasyona girdim çok ultrasyona girmekte iyi değil 16.haftamda giderim die düşündüm hem cinsiyetinide kesin öğrenirim dedim ama test iyimi kötümü anlıyamadımki mecbur gidicem herhalde.
Doğrudur cnm sabah kasıklarıma kramp girdi çok korktum gerginim biraz galiba kusura bakmayın arkadaşlar.malum ailemide görmedim uzun zamandır kendimi yanlız hissediyorum bir sizler varsınız bütün gün yanımda ondan nazım kaprisim size oluyor galiba.cnm testte sonuç diye birşey yok grafik bir tuhaf bak ben sana yazayım değerleri bakalım anlıcakmısın.:uhm:
CONCENTRATİON MEDİAN MOM CORRETED MOM
HCGb 74.58 ng/mL 41.20 1.81 1.69
NT 1.90 MM 1.32 1.44 1.44
PAPP-A 13714.97 mU/L 2371.13 5.78 5.71 (Truncated to 5 in risk calculation)
Cnm yazan yazı bu kadar grafik var birde ama grafikte hiç birşey yazmıyor sonucum kaç anlıyamadığım içinde onu yorumlayamıyorum netteki grafiklerden farkılı.keşke tarayıcı olsaydı tarasaydım sana ama yok evde.saol cnm ilgin için bakalım sen anlıyabilecekmisin birşey./Valla canım ben doktor falan değilim,kimya müh.üm ama araştırmalardan bulduğum şu ve benim anladığım bu:
CONCENTRATİON(sonuc) MEDİAN MOMCORRETED MOM(senin sonuc oran)
HCGb 74.58 ng/mL 41.20 1.81 1.69-à normale göre dolayısıyla normal
NT 1.90 MM 1.32 1.44 1.44 --à Fetal Ense Kalınlığı 1.90 MM normal
PAPP-A 13714.97 mU/L 2371.13 5.78 5.71 (Truncated to 5 in risk calculation)-à bu biraz yüksek demiş normal olması gerekene göre 5 kat fazla demiş....(risk hesabında 5 e denk geliyor)
ama canım bu testler kesin şu kesin bu demiyor.. canınısıkma hiç bence kötü bişii çıkmıcak...ara sıra deneysel hatalar olabilir.. bence içini ferah tutmalısın...şutarafagitti
cnm benim ense kalınlığını farklı söyledi bu kadın kağıda farklı yazmış ultrasyon kağıdında da bana söylediği yazıyor.0.99 hani hepsini bir programa yazıp riski öyle buluyorlarmış ya bu etkilermi acaba of ben en iyisi cumartesi için randevu alayım.ben bu jimere hiç güvenmedim zaten.
canım uzak merkeze evet ama merkez yaşancak halde deil artık gürültü ses kirlilik berbat üzülme oralara taşındım die kuzum
çarşılara felan gitmek istersen bigün çıkarız senle ramazandan sonra gezdiririm sana çarşı pazar geçen gün 10 lira hamile pantalonu aldım :) bana takılopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
süper olur cnm çıkalım alışverişe bencede.buluşalım muhakkakyerimseniben
kızlar şimdi doktorum aradı ikili test sonucum çıkmış 1/110000miş ben şimdiye kadar böyle bir sonuç görmedim dedi sayının artması iyiymiş ama yinede bana aşırı geldi bir anormallik olabirmi doktoruma güveniyorum ikili testi yaptığım doktorda prof ama yiende huzursuz oldum 3. bir doktora göstersemmi.ben bu kadar doktorluk hayatımda bu rakamı görmedim dedi ya neden bende böyle oldu şimdi içime kurt düştü
bende çok merak ediyorum ya bi öğremsemde cicilerğini almaya başlasam hayırlısylabiz son öğrenenler olcaz herlade bu arada biz 16+4 olduk
cnm son gittiğimde banada 4gün önde gidiyoruz dedi sürekli değişiyor demekki.hangisini takip edeceğini şaşırıyor insan bakalım bu sefer ne diyecek.
Selam Kızlar. Bana da dr.um şimdi demir hapı ve kalsiyum verdi. Ben eleviti sordum ama, genelde tüm gebeler kullanıyo dedim. Faydasından çok zararı var, içinde bir sürü sentetik vitaminler var. Yazan dr içeriğini incelese yazmaz gibi şeyler dedi. Kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama bi araştırın isterseniz.
çok saol canımçakırgözlü hayırlı olsun canım testlerinde iyi çıkıcak inşallah bende cinsiyetini 11+3 öğrenmiştim ama kesin değildi 12+3 te kesinleşti oğluşun hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin hepimizinkini inşallah
çakırgözlü hayırlı olsun arkadaşım allah kucağınada almak nasip etsin oğluşunu
çok saol canım.GÖZÜN AYDIN CANIM.
gözün aydın canım cinsiyeti belli olmuş benim belli deil daha benimki uyuyodu o yüzden
cinsiyetide erkek dedi
geçmişi bir okuyayım.
Selam Kızlar. Bana da dr.um şimdi demir hapı ve kalsiyum verdi. Ben eleviti sordum ama, genelde tüm gebeler kullanıyo dedim. Faydasından çok zararı var, içinde bir sürü sentetik vitaminler var. Yazan dr içeriğini incelese yazmaz gibi şeyler dedi. Kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama bi araştırın isterseniz.
kızlar şimdi doktorum aradı ikili test sonucum çıkmış 1/110000miş ben şimdiye kadar böyle bir sonuç görmedim dedi sayının artması iyiymiş ama yinede bana aşırı geldi bir anormallik olabirmi doktoruma güveniyorum ikili testi yaptığım doktorda prof ama yiende huzursuz oldum 3. bir doktora göstersemmi.ben bu kadar doktorluk hayatımda bu rakamı görmedim dedi ya neden bende böyle oldu şimdi içime kurt düştü
çakırgözlü benimki kız hayatım kızlar geç gösteriri derler ama benimki edepsiz açmış bacaklarını.iki doktorumda kız dedi bende başladım alışverişe bazen aklıma takılıyor daha çok erken cinsiyet için ya yanıldılarsa ben ne yaparım bu kayafetleri diye ama yinede kendime söz geçiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?