2010 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar nasılsınız
ben buğün doktura gittim geldim.
çok şükür test iyi dedi kanımı aldı sonuçta inş. güzel çıkar dedi.

cinsiyetide erkek dedi
şaşırdım buğün söylemesini beklemiyordum

çok şükür arkadaşlar umarım herkesin haberleri güzeldir.
geçmişi bir okuyayım.

çakırgözlü hayırlı olsun canım testlerinde iyi çıkıcak inşallah bende cinsiyetini 11+3 öğrenmiştim ama kesin değildi 12+3 te kesinleşti oğluşun hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin hepimizinkini inşallah

çakırgözlü hayırlı olsun arkadaşım allah kucağınada almak nasip etsin oğluşunu

GÖZÜN AYDIN CANIM.

gözün aydın canım cinsiyeti belli olmuş benim belli deil daha benimki uyuyodu o yüzden

hayırlı olsun çakırgözlü gözün aydın sonuçlarında temiz. ama erkek bebişleri galiba daha erken söylüyorlar ben 13 te tam gittim yok dedi belli değil.saklıyanlar kızmı acep ? paranoyak oldum iyice

:roflol::roflol::roflol: çok komiksin ya. bu ne demek biliyor musun= eğer 110000 yani yüzonbin tane gebeliğin olsa sadece bir tanesi riskli demek.
daha açıkcası yüzonbinde bir risk var...
bi de proftan sonra başka kime gösterebilirsin ki? profun üstü yok. alanında en bilgili rütbe profluk.
:roflol: :1hug:
hiç endişe etme hatta sevin :dance:

bende çok merak ediyorum ya bi öğremsemde cicilerğini almaya başlasam hayırlısylabiz son öğrenenler olcaz herlade bu arada biz 16+4 olduk

çok hevesliyim bende alacagım kıyafetlerini diye ama nerde?
1 ay daha bekleyecegiz mecbur
randevu taaaaaaaaaaaaaaaaa 16 eylülde

cnm son gittiğimde banada 4gün önde gidiyoruz dedi sürekli değişiyor demekki.hangisini takip edeceğini şaşırıyor insan bakalım bu sefer ne diyecek.

evet nasıl takip edecegiz benim iyice karıştı kafam gerçi önden gitmesi işime geliyor opuyorumnanaktan
daha çabuk kavuşacagım yavruma daha bir mutluyum valla

ama canım tüm doktorlar eleviti veriyor
buradaki on kişiden dokuzu elevit kullanıyor
hepside başka hastanelerde başka doktorlara gidiyor
muhtemel senin doktorunun arası elevitin ilaç temsilcisiyle iyi değildir
yada promosyonlarını begenmemiştir
yoksa bu ilaçların hepsi aynı sadece isim farkı var

a.s

çok saol canım
inş. canım
seninki kızmıydı erkekmiydi

çakırgözlü hayırlı olsun arkadaşım allah kucağınada almak nasip etsin oğluşunu

inş. canım çok saol.inş. herkes bebegi sağlıklı olur.
GÖZÜN AYDIN CANIM.
çok saol canım.

gözün aydın canım cinsiyeti belli olmuş benim belli deil daha benimki uyuyodu o yüzden

çok saol canım doktur benimkini uyandırdı sanırsam
karnıma falan vurdu maşalah hemen hareketlendi.
ellerini falan kaldırdı sanki
maşallahh bebişime.

çakırgözlü benimki kız hayatım kızlar geç gösteriri derler ama benimki edepsiz açmış bacaklarını.iki doktorumda kız dedi bende başladım alışverişe bazen aklıma takılıyor daha çok erken cinsiyet için ya yanıldılarsa ben ne yaparım bu kayafetleri diye ama yinede kendime söz geçiremiyorum

ya kızlar ben puan vermek istiyorum size
yok başka kullanıcı değerlendirmedi falan birşeyler yaoyor izin vermiyor
niye????

ayy ne güzel bi haber gözün aydın canım...kaydirigubbakcemile2

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum hayırlı ramazanlar diliyorum bol iftara çağıran olur inş. cokacimcoook hihoyyyt a.s.

cnm banada dr elevit için aynı şeyleri söyledi ve vermedi.

ya benim testimde niye böyle bir sonuç yok bende böyle bir değer hiç yok sinirim bozuluo bu nasıl test ya offff

ÇAKIRGÖZLÜ oğluşun gelio demek maşallah cnm.zaten erkek hemen gösterir diolar.

merhaba kızlar.bende anca açtım neti.nasılsınız birazdan geçmişi okuyarak gelecegim.ama size bi haberim var 20 gündür çocuguma mefaret mefaret deyip durdur ama benim bebek megerse erkekmiş.bayagı gördük pipisini.doktora kesinmi dedim kesin dedi yaa:1shok:

Merhaba kızlarr...
nasıllarsınız?

kim var kim yok bakamadım şu anda burada ... geçmişi de okuyamadım açıkçası.. son 1 aydır yoktum ortalarda.. neler oldu kimbilir..

bu arada cinsiyetimizi öğrendik.. kızımız olacak nasipse.

12+ hafta cinsiyet için çok erken değil mi maviyeşil? biz 16. haftanın sonunda baktık, ki kesin değil dedi doktorlarımızın ikisi de.. inmemiş testisler de olabilirmiş o boşluğun sebebi.

fikirevi belki de haklı olabilirsin canım. Ben de hep elevit kullanıldığını duyuyorum ama, dr.um da öyle deyince size söylemeden de içim rahat etmedi doğrusu. Allaha emanet yavrularımız. Herkes farklı bişeyler söylüyo maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…