doktora eminmisin diyorum başka doktor kıza benzetmişti dedim.neoldu sevinmedinmi bak bi kızın varmış şimdide oglun olacak sevin sevin dedi.ben öyle bi şaşırdımki.yok dedim tabi iyi oldu dedimyerimseniben
canım hoşgeldin sabahtan sordumdu nerelerde bu kız diemerhaba kızlar.bende anca açtım neti.nasılsınız birazdan geçmişi okuyarak gelecegim.ama size bi haberim var 20 gündür çocuguma mefaret mefaret deyip durdur ama benim bebek megerse erkekmiş.bayagı gördük pipisini.doktora kesinmi dedim kesin dedi yaa:1shok:
sagol canım.seninde herşey yolunda gidecek inan...zemuszemus
kaydirigubbakcemile3selam kızlar, ne çok yazmışsınız anacım, oku oku bitmedi.. hıımm kimlere cevap yazacağımı da unuttum iyi mi..:bbo:
hahaaayyyytt ilahi papatya, ne komik oldu yaf..demek oğlun olacak..ben de sevindim senin adına ama kendi adıma üzüldüm, görüyon mu gitti benim gelin..2-3 sene içinde bana bir kgelin doğurur musun :teytey: ya da senin büyük kızı alayım ben, zengin olurlar bak:dance:
bizde de lohusa yatağı yapılır,ablam yaparız diyo ama ben istemiyorum. burda akraba falan yok, kim gelecek sanki..
çakırgözlüm gözün aydın anacım, çok sevindim valla oğluşunun olacağına. Rabbim hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin..
yalelcim senin de gözün aydın, kızın olacakmış,senin göbüşden erkek gibi duruyordu ama. ee bitti mi artık tatil, döndün mü tamamen. ee dön artık, kocana da yazık anacım..
fatolina çok geçmiş olsun canım. rabbim korumuş..rabbim bi daha göstermesin..
ayy başka varmıydı acaba yazacağım.. neyse canlarım kusura bakmayın..artık unuttuğum olduysa..
ben şu listeyi bi daha yazayım. 15 -15 kız erkek sayısı :))
ahh canım çok sevindim
allah analı babalı büyütsün
inşallah herkese nasip eder bu güzel duyguyu hem erkek hem kız
ne güzel valla
çok şanslısın
bu yanılma ilk aylardaki tahminlerde hep oluyormuş
yigenim prof.a gidiyordu kesin kız demiş 13. haftada
18. haftada kim kız dedi erkek demiş
harbiden de erkek
hayırlısıyla doğacak 2 hafta içinde
canım hoşgeldin sabahtan sordumdu nerelerde bu kız die
hadi gözün aydın ne güzel ya erkek demek maşallah paşamızaa
anacım başta hep sen aklıma geliyosun.bence seninkide kız degil.ya öyle bi anlatmışki adam sanki söyleyecek bişey bulamamışta.birşeyler söylemek için atmış kafadan gibi.sende kaptırma kız diye kendini...
papatyacım kız ismi hazırmış sizde
erkek içinde bir isim düşününmüşmüydünüz.
kızlar bebeklerinizin ismi belli ise onlarıda söyleyin.. listeye yazayım.. biricik senin utku olacak heralde oğlunun adı.. ticker'ına utku yazmışsın..
yook yoook.biz erkek rafını çoktan kaldırmıştık.doktorumuz yanılmaz dedik hiç düşünmedik...ben rüzgar ismini çok seviyorum.ama onuda eşim sevmiyordu.kız deyince zaten kafamızdan silinmişti..
ayy 07papatya hadi hayırlı olsun canım!!! çok sevindim darısı biz öğrenemeyenlerin başına:))
anladım canım
ilk söylediğinde kesin demedi galiba size
ben yattım ultrasondan bakmaya başladı
ilk söylediği erkek dedi
inş. bizimkideğiştirmez
genelde dediği çıkıyor diyorlar gittiğim doktura ama bakalım hayırlısı.
Kızlar sağlıcakla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallahh..Yarenim en son listeyiii ilk sayfaya ekledim güncelledim tamamdırryerimsenibenopuyorumnanaktan
Kızlar sağlıcakla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallahh..Yarenim en son listeyiii ilk sayfaya ekledim güncelledim tamamdırryerimsenibenopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?