2010 Şubat Anneleri

anacım diş gibi duran iki bacagıkaydirigubbakcemile3ortadada pipiymiş bilmem valla

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

kızlar ahamda sözde ogluşum.bakın bakalım erkege benziyormu.doktor bu iki bacagı ortada pıpısı duruyo diyo siz ne dersiniz

anacım diş gibi duran iki bacagıkaydirigubbakcemile3ortadada pipiymiş bilmem valla

aşkolsun görmüyosunuz kızlar kocaman pipiyi kaydirigubbakcemile3 canım Allah bağışlasın walla erkek kız bende bilmek istiyorum artık tak etti canıma gariiiii kafamçokkarıştı

evet benziyor papatyacım ya

valla senin oğlanın pipisini biz gördük yaniii:):)

biizmki öyle yatıyordu nasıl anladı doktur anlamadım ben.

kızlar bebeklerinizin ismi belli ise onlarıda söyleyin.. listeye yazayım.. biricik senin utku olacak heralde oğlunun adı.. ticker'ına utku yazmışsın..

bende istiyorum isim ama cinsiyeti belli değilki
onca takla attı bir açmadı bacaklarını
ama boyu 6 cm olmuş teyzesi
geçen ay 2.2 idi doktor maaşşallah dedi
allahım büyğyecekte adam olacak gamyoncuiremsu
dayısı var ya bayıldı bayıldı
10 yaşında kardeşim diyorki abla kalbim duracak Şeniz
inşallah dayısına benzer
yaramazlıkta benzemesin aama opuyorumnanaktan

ayyy allahım pipisine bak ya
bu mucize bana agır geliyor valla opuyorumnanaktan

papatyaa gördüm gördüm burcu berru cnm beyaz parlak olan yerler bebeğin bacak kemikleri altaki parlak yer kol kemşisi (sol) pipibi de bacak arasında hafif bir parlaklık varrr orasııı maşşallah paşayaa kaldırmış bacakları açmış pipiyi keretaaa

ANNECİM BU POPOSUNU DÖNMÜŞ TEYZELERİNE VAY EDEPSİZ.kaydirigubbakcemile3

valla tebrik ederim bunu bi sen anladın sanırım.evet arkası dönük.

aşkolsun görmüyosunuz kızlar kocaman pipiyi kaydirigubbakcemile3 canım Allah bağışlasın walla erkek kız bende bilmek istiyorum artık tak etti canıma gariiiii kafamçokkarıştı

inanırmısın topigin en merak edilen bebegi senin bebek oldu sanırım.çünkü artık bizde merak ediyoruzzzzz.

seninde göbeğin sivrimi papatya??

ay evet ya yarın göbişimin resmini çekeyimde göndereyim bakalım.ama seninkine berziyoo.

bu sefer degişmisindeee.bizimkide hareketliydi ama bakacları kapalıydı.(tabi bu arada çikolata yiyip gittim)doktor kibar kibar göbegimi iki üç kez salladı hemen açtı bacaklarıkaydirigubbakcemile3

ben hiçbirşey anlamadım bebek nerde ?:uhm:

canım hem arkası dönük.hem sadece bacaklarını çekti doktor hanı cinsiyetini gör diye.sadece iki bacak gözüküyü.bide popo tabiikaydirigubbakcemile3

ben mi yanlış görüyorum yaa anlamadım bacakları hava değilmi bu bebeğin eger bacakları benim dediğim gibi havada ise çok nettkafamçokkarıştı

papatyaa kızz seninki kız değilmiydii değiştimi şimdii ayy benimkide değişirseeee ayy ben hira diye seviyom bide erkek çıkarsa

evet netmiş.doktora eminmisiniz diyorum.kadın pipiyi gösteriyo daha ne diyeyem sencee.dedi bana bende tamam dedim..

papatyaa kızz seninki kız değilmiydii değiştimi şimdii ayy benimkide değişirseeee ayy ben hira diye seviyom bide erkek çıkarsa

eve kızdı ama bana % 20 demişti.ben doktorumun yanılacagını düşünmemiştim.o deddiyse kesin kızdır diyodum ama yanıldı.bakalım kendi doktoruma gidince o ne diyecek ....ama kızlar dedimya kaptırmayın yinede ikinci kez cinsiyeti tastik olsun öylee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…