- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=22696&stc=1&d=1250775350
kızlar ahamda sözde ogluşum.bakın bakalım erkege benziyormu.doktor bu iki bacagı ortada pıpısı duruyo diyo siz ne dersiniz
anacım diş gibi duran iki bacagıkaydirigubbakcemile3ortadada pipiymiş bilmem valla
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar ahamda sözde ogluşum.bakın bakalım erkege benziyormu.doktor bu iki bacagı ortada pıpısı duruyo diyo siz ne dersiniz
anacım diş gibi duran iki bacagıkaydirigubbakcemile3ortadada pipiymiş bilmem valla
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=22696&stc=1&d=1250775350
kızlar bebeklerinizin ismi belli ise onlarıda söyleyin.. listeye yazayım.. biricik senin utku olacak heralde oğlunun adı.. ticker'ına utku yazmışsın..
ANNECİM BU POPOSUNU DÖNMÜŞ TEYZELERİNE VAY EDEPSİZ.kaydirigubbakcemile3
aşkolsun görmüyosunuz kızlar kocaman pipiyi kaydirigubbakcemile3 canım Allah bağışlasın walla erkek kız bende bilmek istiyorum artık tak etti canıma gariiiii kafamçokkarıştı
seninde göbeğin sivrimi papatya??
evet benziyor papatyacım ya
valla senin oğlanın pipisini biz gördük yaniii:):)
biizmki öyle yatıyordu nasıl anladı doktur anlamadım ben.
ben hiçbirşey anlamadım bebek nerde ?:uhm:
evet benziyor papatyacım ya
valla senin oğlanın pipisini biz gördük yaniii:):)
biizmki öyle yatıyordu nasıl anladı doktur anlamadım ben.
papatyaa gördüm gördüm burcu berru cnm beyaz parlak olan yerler bebeğin bacak kemikleri altaki parlak yer kol kemşisi (sol) pipibi de bacak arasında hafif bir parlaklık varrr orasııı maşşallah paşayaa kaldırmış bacakları açmış pipiyi keretaaa
papatyaa kızz seninki kız değilmiydii değiştimi şimdii ayy benimkide değişirseeee ayy ben hira diye seviyom bide erkek çıkarsa
bende şubat annesiyim
bende şubat annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?