- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
papatyaa kızz seninki kız değilmiydii değiştimi şimdii ayy benimkide değişirseeee ayy ben hira diye seviyom bide erkek çıkarsa
evet netmiş.doktora eminmisiniz diyorum.kadın pipiyi gösteriyo daha ne diyeyem sencee.dedi bana bende tamam dedim..
bende şubat annesiyim
kızlar söylemeyi unuttum.ben bebegimin hareketlerini dün hissettim.sa taraftan sol tarafa yavaşça geçti ..hoşuma gitti..
ayrıcı hatırlıyormusunuz hep yok çin takvimi.hesaplayıcılır falan baktırıyodukta benim hep erkek çıkıyordu.bende bana hiç kız çıkına rastlamadım hep erkek çıkıyo diyodum.bide benim bebekte sag tarafta valla bütün belirtiler varmış meger bendee.
kız dur iyice kafam karıştı sırnaşık şeysırnaşık şey
benimkide sağda dün resmen kelebek gibi uçtu pır pır...
çin takvimi dahil bütün testler erkek gösteriyo
:uhm::uhm:
kız belirtisi olarakda bu ara biraz çirkinlştim senağlama
evet netmiş.doktora eminmisiniz diyorum.kadın pipiyi gösteriyo daha ne diyeyem sencee.dedi bana bende tamam dedim..
inanırmısın topigin en merak edilen bebegi senin bebek oldu sanırım.çünkü artık bizde merak ediyoruzzzzz.
bende şubat annesiyim
aramıza hoşgeldin canım burada çok keyifli vakit geçireceksin
arkadaşlar çok iyi
bir sorun olursa herkes yardımcı olmaya çalışıyor
iyiki varsınız CANLARIM BENİM :içelim:
kızlar söylemeyi unuttum.ben bebegimin hareketlerini dün hissettim.sa taraftan sol tarafa yavaşça geçti ..hoşuma gitti..
ayrıcı hatırlıyormusunuz hep yok çin takvimi.hesaplayıcılır falan baktırıyodukta benim hep erkek çıkıyordu.bende bana hiç kız çıkına rastlamadım hep erkek çıkıyo diyodum.bide benim bebekte sag tarafta valla bütün belirtiler varmış meger bendee.
PAPATYAA göbek resmini bekliyorum
kız papatya, önceki resmi koyduğunda ben demiştim sana bu kıza benzemiyo diye.. anacım fikri bile kötüymüş, duyunca kötü oldum sanki..dedin ya kız doğur oğluma alayım diyee... benim kızım olsa veremem heralde kimselere :1no2: ama oğluma alırım herkesi...:)) şimdi daha iyi anlıyorum annelerimizi..
bende şubat annesiyim
canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar herkeseee canımsınızzzzzzzz Şeniz
ben çıkıyorum kızlar
görüşürüz inş yarın
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın...
canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar herkeseee canımsınızzzzzzzz Şeniz
ben çıkıyorum kızlar
görüşürüz inş yarın
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?