2010 Şubat Anneleri

papatyaa kızz seninki kız değilmiydii değiştimi şimdii ayy benimkide değişirseeee ayy ben hira diye seviyom bide erkek çıkarsa

hahaha ay ebru çok güldüm kaydirigubbakcemile3 hepimiz paranoyak olduk dimi ya cinsiyetler değişirse sırnaşık şey

evet netmiş.doktora eminmisiniz diyorum.kadın pipiyi gösteriyo daha ne diyeyem sencee.dedi bana bende tamam dedim..

demekki neymiş benziyo menziyo demeleri boşmuş kesin konuşucaklar doktorlar

bende şubat annesiyim

hoşgeldin hayırlı olsun

kızlar söylemeyi unuttum.ben bebegimin hareketlerini dün hissettim.sa taraftan sol tarafa yavaşça geçti ..hoşuma gitti..

ayrıcı hatırlıyormusunuz hep yok çin takvimi.hesaplayıcılır falan baktırıyodukta benim hep erkek çıkıyordu.bende bana hiç kız çıkına rastlamadım hep erkek çıkıyo diyodum.bide benim bebekte sag tarafta valla bütün belirtiler varmış meger bendee.

kız dur iyice kafam karıştı sırnaşık şeysırnaşık şey
benimkide sağda dün resmen kelebek gibi uçtu pır pır...
çin takvimi dahil bütün testler erkek gösteriyo
:uhm::uhm:
kız belirtisi olarakda bu ara biraz çirkinlştim senağlama

elitu ve gezgor hoşgeldiniz.. gezgor sen listede varsın zaten canım. 2. kez hoşgeldin :)) nasıl gidiyor hamilelik? öyle cee diyip kaçmak yok, takıl bize..

kız papatya, önceki resmi koyduğunda ben demiştim sana bu kıza benzemiyo diye.. anacım fikri bile kötüymüş, duyunca kötü oldum sanki..dedin ya kız doğur oğluma alayım diyee... benim kızım olsa veremem heralde kimselere :1no2: ama oğluma alırım herkesi...:)) şimdi daha iyi anlıyorum annelerimizi..

yok anacım benim bildigim erkekte çirkinleşirmişsin.valla belli olmaz ama .sanki kaderin benim gibi olacak diyo içimden

evet netmiş.doktora eminmisiniz diyorum.kadın pipiyi gösteriyo daha ne diyeyem sencee.dedi bana bende tamam dedim..

papatya bu bize ne biçim poz veriyor gözümüze sokar gibi alll pipime bak diyo edepsize bak :roflol: bide dönmüş popoyu wc pozisyonunda

inanırmısın topigin en merak edilen bebegi senin bebek oldu sanırım.çünkü artık bizde merak ediyoruzzzzz.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 walla canım bide beni bi bilsen ayın 28 ini iple çekiyorummmmmmmmmmm oda öğrenebilirsek tabi.... miniş huysuzluk yapmaz gününde olur inşallah :Saruboceq: çikolata, öksürük ,tıksırık, parende, amud ne gerekiyosa yapıcam artıkın...

bende şubat annesiyim

hayırlı olsun canım maşallah maşallahhh hoşgeldin aramıza umarım hamileliğimizin sonuna kadar burda birlikte oluruz

aramıza hoşgeldin canım burada çok keyifli vakit geçireceksin
arkadaşlar çok iyi
bir sorun olursa herkes yardımcı olmaya çalışıyor
iyiki varsınız CANLARIM BENİM :içelim:

canım benim bende öyle düşünüyorum iyiki varsınızzzzzzzzz Şeniz Şeniz Şeniz

biz o dr. a güvenmekle hata ettik deliller ortada demek lazımdı sağlık olsun napalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

PAPATYAA göbek resmini bekliyorum

tamam canım en kısa sürede inşallah,

evet bi sen pek inanmadın kız olduguna .tebrikler valla.ayrıca ikimizde işte sen diyosun çin takviminde tuttu.ben diyom benimde tuttu.işte sag tarafta diyon benimde.benimde aynı diye diye meger aynıymış.

evet benim eşimde diyo ben kızımı nasıl verecegim elalemin ogluna.kıyamamdiyo.ee napcaz diyom.ben veremem çok istiyosa o gelsin bizle yaşasın diyo.iç güveysi olacakmışşşkaydirigubbakcemile3

güle güle kızlar hayırlı ramazanlar sizeeee oruç tutmasanızda:))))))

listede 101 kişiyiz hala. gezgör vardı zaten..

ben de çıkıyorum kızlar...hepinize hayırlı ramazanlar.. birbirimize bol bol dua edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…