2010 Şubat Anneleri

ayyy bende çıkım barriiii kimse kalmadı herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar teravihe giden olursa aranızda kızlar bizede duasında yer verirse sevinirim öptüm hepinizi çifter çifter

hadi ya üzüldüm canım ama sıkma canını hiç korkulcak bişey değilmiş.ben bütün gece rüyamda iğneler gördüm durdum ama hiçde umduğum gibi değil iğnenin girdiğini bile hissetmedim.korkma canım.peki 3lü tarama yapılmıcakmı önce..

KIZLAR BENDE KAÇARRR ÖPÜYORUM SıZLERı YARIN GÖRÜŞÜRÜZ

VALLA BENıMDE O TAKVıMLER KIZ DEDı SOLDA HıSSEDıYORUM SÜREKLı
ÇıRKıNLEŞTıM DE SıVıLCELERDE BASTI VÜCUDUMU
VALLA DAHA BELıRTı VAR MI BıLMEM AMA MERKATAN ÖLECEM
YANIZ O TAKLALARI KIZ ATIYORSA VAYYYY BABAMIZIN HALıNE
BIRAK GıTMEYı BıZıM KIZ TOPLAR GETıRıR MıLLETı
BEN ONDAN KORKUYORUM yerimseniben

benim de sol tarafım daha şişkin.çin takviminde de erkek çıkıyo doktorda erkek dedi

canım valla 3 lü demedi 4 lü yapacaz dedi bilmiyorum karından su aldırmamnın tehlikeli olduğunu duymuştum o yüzden korkuyorum.

geçmiş olsun canım.
umarım hiç bir sorun çıkmaz canım
üzme kendini neolur.

walla canım yüzde 1risk var ama o riski aldım ben böle stresle yaşamaktansa

hayırlı ramazanlar herkese!Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin,bebeklerimizi sağlıçakla kuçaklarımıza almayı nasip etsin!

merhaba arkadaslar nasilsiniz
bende Allah nasip ederse subat annesi olucam
bugun 14haftalik olduk:CüvCüv:
bende katilabilir miyim sohbetlerinize
herkes saglicakla kavussun insallah bebislerine

benden başka ikili yaptırmayan var mı?
drum ense kalınlığına baktı gerek yok dedi. 3lü önemli, 3lüde plesenta yetmezliği anlaşılıyormuş. benim ilk gebeliğim plesenta yetmezliği olduğu için buna gerek yok dedi drum.
bakalım 3lü ne zman yapılıyor kızlar?
dr gün dedi belki ama ben hibirşey hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3

cnm ben 16 ve 20. haftalar arası die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…