merhaba arkadaslar nasilsiniz
bende Allah nasip ederse subat annesi olucam
bugun 14haftalik olduk:CüvCüv:
bende katilabilir miyim sohbetlerinize
herkes saglicakla kavussun insallah bebislerine
benden başka ikili yaptırmayan var mı?
drum ense kalınlığına baktı gerek yok dedi. 3lü önemli, 3lüde plesenta yetmezliği anlaşılıyormuş. benim ilk gebeliğim plesenta yetmezliği olduğu için buna gerek yok dedi drum.
bakalım 3lü ne zman yapılıyor kızlar?
dr gün dedi belki ama ben hibirşey hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar.bende anca açtım neti.nasılsınız birazdan geçmişi okuyarak gelecegim.ama size bi haberim var 20 gündür çocuguma mefaret mefaret deyip durdur ama benim bebek megerse erkekmiş.bayagı gördük pipisini.doktora kesinmi dedim kesin dedi yaa:1shok:
merhaba arkadaslar nasilsiniz
bende Allah nasip ederse subat annesi olucam
bugun 14haftalik olduk:CüvCüv:
bende katilabilir miyim sohbetlerinize
herkes saglicakla kavussun insallah bebislerine
Voles nasılsın canım, bugün ikimizden başka kimse yok buralarda, bizim kızlar sahurdan sonra kalkamadılar herhalde....
günaydın canlarım, hayırlı cumalar olsun..
turkuaz hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.
günaydın hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar dilerim
yeni gelenler var hoşgelmişler liste çoğaldı maşallah
gece sahura zor kalktım gözlerim batıyo çok uykum var bide sahurda eşimden çok yedim genede açım şimdi poğaça yedim meyve yedim of gene açım bu ne yaa ben gibim olan varmı kızlar ..
voles kız alıcaz tabi kilo napalım bebiş taşıyoruz :)
bende ilk zamanlar almadım ama sanırım 1 yada 2 kilo aldım şuaralar 50 idi 51,5 gibi çıkıyo hayatımda hiç kilo almadım hep 36 bedendim :) bakalım nietçizz zemuszemus
cnm ya ben dr hiç yanlız gitmedim eşimin işi çoksıkılaştı dr benimle gelemiyor türkcelde çalışyor hergün toplantıda yanında da hep müdürleri oluyor.beni götürecek vakti yok bende bursalı değilim zaten 3 kez görümcem götürdü saolsun ama artık onada utanıyorum söylemeye laf etmeye başladılar sanki gibi geliyor bu kadar dr a gidilirmiymiş falan filan işte belki ben alınganlıkyapıyorumdur ama insan kimseye yük olmak istemiyor.dr da çok uzak sitede oturuyorum minibüse ordan metroya binmem gerekiyor kesin kaybolurum eşimi beklemek zorundayım ya da biraz zaman geçsin yine görümceme söylüyeceğim mecburen.karışık yani onunda stresi var üstümde.kendi ailem yanımda olsa hiç böyle sorunlarım olmuyacak.
hiç sorma canım ya trafik kazası atlattık evde yatıyorum dinleniyorum ne zamandır
çok şükür ki burnumuz kanamadan sağ sağlim çıktık
bebişimiz korudu bizi
sizler ne yapıyosunuz cinsiyetlşer öğrenildimi
merhaba kızlar.bende anca açtım neti.nasılsınız birazdan geçmişi okuyarak gelecegim.ama size bi haberim var 20 gündür çocuguma mefaret mefaret deyip durdur ama benim bebek megerse erkekmiş.bayagı gördük pipisini.doktora kesinmi dedim kesin dedi yaa:1shok:
günaydın hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar dilerim
yeni gelenler var hoşgelmişler liste çoğaldı maşallah
gece sahura zor kalktım gözlerim batıyo çok uykum var bide sahurda eşimden çok yedim genede açım şimdi poğaça yedim meyve yedim of gene açım bu ne yaa ben gibim olan varmı kızlar ..
walla bende hiç dert etmiyorum napim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğsunda girerim bi rejime takır takır veririm napim yaaa amann sositososito
cümleten günaydın herkese hayırlı ramazanlar essemayit ah ahh ben bekarken 36 bedendim evlendim 38-40 oldum doguma kadar kaç olurum bilmiyom bende evlendikten sonra ayarım bozuldu hiç bu kadar kilolu olmamıştım
yeme kız sonra pıt pıt yağ yapar yerimseniben hem sen hamile pantalonunu nerden aldın bakiim
canım yemeden duramıyorum az aç aklim gözüm dönüyo kaydirigubbakcemile3
hamile pantalonunu nerden aldım oben varya iskenderin orda caminin karşısındaki oben orda hamile giyimciler var caminin altında hemen kuruyemişçinin yanında bi hamile giyim var dışarıya askıya asmış 10 lira 15 lira die baktım bi tane siyah renk var gayettte güzel aldım eşimde beğendi aynında bitane daha vardı beyaz ve mavi renkler vardı bide .Anlatabildinmi canım yerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?