2010 Şubat Anneleri

ii geceler annişler ramazan ayımız mübarek dualarımız kabul olsun bebişlerimiz sağlıkla kucağımızda olsun inşaALLAH...opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar nasilsiniz
bende Allah nasip ederse subat annesi olucam
bugun 14haftalik olduk:CüvCüv:
bende katilabilir miyim sohbetlerinize
herkes saglicakla kavussun insallah bebislerine

canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına hayırlı olsun

canım 16-18. haftalar arasında yapılıyor üçlü test...

Gözünaydın canım, hayırlı olsun oğluşun ...benim doktorda kesin konuşmamıştı, biraz kıza benziyor demişti, salı günü randevum var kesinleşir herhalde benim bebişte ,ama bana da sanki erkek diyecek gibi geliyor hadi bakalım hakkımızda hayırlısı...:teytey:

Voles nasılsın canım, bugün ikimizden başka kimse yok buralarda, bizim kızlar sahurdan sonra kalkamadılar herhalde....

günaydın canlarım, hayırlı cumalar olsun..

turkuaz hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.

günaydın hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar dilerim
yeni gelenler var hoşgelmişler liste çoğaldı maşallah
gece sahura zor kalktım gözlerim batıyo çok uykum var bide sahurda eşimden çok yedim genede açım şimdi poğaça yedim meyve yedim of gene açım bu ne yaa ben gibim olan varmı kızlar ..

Voles nasılsın canım, bugün ikimizden başka kimse yok buralarda, bizim kızlar sahurdan sonra kalkamadılar herhalde....

günaydın canım iyiyim sen nasılsın... bende aynısını düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım, hayırlı cumalar olsun..

turkuaz hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.

günaydın canım hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar bu sene ramazan mübarek bi günde başladı inşallah tüm dua edenlerin duaları kabul olur... bizimde özellikle yavrularımız için ettiğimiz dualar kabul olur.... hayırlı evlatlar olsunlar hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğsunlar inşallah...

maşallah canım benimde maşallahım var canım ama tutmaya çalışıyorum kendimi dr. 4 ay boyunca kilo alamadın ama maşallah 3 haftada 4 aylık kilo almışın demesin diye korkumdan... kaydirigubbakcemile3

voles kız alıcaz tabi kilo napalım bebiş taşıyoruz :)
bende ilk zamanlar almadım ama sanırım 1 yada 2 kilo aldım şuaralar 50 idi 51,5 gibi çıkıyo hayatımda hiç kilo almadım hep 36 bedendim :) bakalım nietçizz zemuszemus

walla bende hiç dert etmiyorum napim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğsunda girerim bi rejime takır takır veririm napim yaaa amann sositososito

Kızlar hepinize günaydın bizim için iyi niyetlerde bulunan herkese çok teşekkür ederiz. Valla iyi ki varsınız çok sağolun. Bugün daha iyi bir moralle kalktım akşama kocişe iftar yemeği hazırlıcam onun dışında elimi hiçbir işe süremiyorum..

cümleten günaydın herkese hayırlı ramazanlar essemayit ah ahh ben bekarken 36 bedendim evlendim 38-40 oldum doguma kadar kaç olurum bilmiyom bende evlendikten sonra ayarım bozuldu hiç bu kadar kilolu olmamıştım

aryaa cım sen acıbademe mi gidiyordun yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum istersen hast. de yanında olabilirim ben de oraya gidiyorum çünki..

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah..

Çok sevindim cnm hadi gözün aydın

yeme kız sonra pıt pıt yağ yapar yerimseniben hem sen hamile pantalonunu nerden aldın bakiim

walla bende hiç dert etmiyorum napim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğsunda girerim bi rejime takır takır veririm napim yaaa amann sositososito

voles cim biz yakın kilolardayız galiba kaçtın sen? benim 2 aydır canım sıkıyo rejimle de.. 6 kiloya girdim.. sakın fazla yeme

Kızlar doğumdan bir hafta sonra tartıldığımda 9 kilo vermiştim, ama önemli olan kiloları verdikten sonra bir daha almamak, ama nerde sen emziriyorsun yemen lazım diyenlere bir durun diyemedim, kilolar aldı başını gitti tabi.....

cümleten günaydın herkese hayırlı ramazanlar essemayit ah ahh ben bekarken 36 bedendim evlendim 38-40 oldum doguma kadar kaç olurum bilmiyom bende evlendikten sonra ayarım bozuldu hiç bu kadar kilolu olmamıştım

ben evlenince 46 kiloydum sonrada normal kiloma çıktım ama hamilelikte ne hale gelicem bilmem anam gibi olursam yandım tombalak olurum boyum kısa bide :) amann boşverr

fotolinaa çok geçmiş olsun cnm şimdi gördüm kaza geçirdiğinizi rabbim korkumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…