Kızlar hepinize günaydın bizim için iyi niyetlerde bulunan herkese çok teşekkür ederiz. Valla iyi ki varsınız çok sağolun. Bugün daha iyi bir moralle kalktım akşama kocişe iftar yemeği hazırlıcam onun dışında elimi hiçbir işe süremiyorum..
cümleten günaydın herkese hayırlı ramazanlar essemayit ah ahh ben bekarken 36 bedendim evlendim 38-40 oldum doguma kadar kaç olurum bilmiyom bende evlendikten sonra ayarım bozuldu hiç bu kadar kilolu olmamıştım
voles cim biz yakın kilolardayız galiba kaçtın sen? benim 2 aydır canım sıkıyo rejimle de.. 6 kiloya girdim.. sakın fazla yeme
essemayit hiç sorma cnm benimde boyum kısa annemde 90 kilo allah korusun bende onun gibi olursam çok korkuyom ama bebeğimin sağlıgı daha önemli sürekl,i çıkartıyorum ben ve bebeğim eminim içimde acı çekiyor o daha çok acı veriyo bana
essemayit hiç sorma cnm benimde boyum kısa annemde 90 kilo allah korusun bende onun gibi olursam çok korkuyom ama bebeğimin sağlıgı daha önemli sürekl,i çıkartıyorum ben ve bebeğim eminim içimde acı çekiyor o daha çok acı veriyo bana
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan
anladım canım söylediğin yeri orda böyle mağazalar olduğunu bilmiyordum müsait olduğumda bakarım şu pzt yi bir atlatıyım da. Kumaş mıydı senin aldıkların? ben CA dan aldım iki tane kot 39 a düşmüş fiyatları. biri şimdiki bedenim için, diğeri de kışa iyice kilo aldığım zamanlar için
günaydın canlarım yaw bu kilo konusu hepimizin derdi demek kaydirigubbakcemile3
canım ben 72 kiloyun 1.70 boy 72 kilo maşallahım var hehehhee bende evlendiğimde iyiydim de bu kocişler mi bize kilo aldıran ben anlamadım ... benim kocişte kilolandı evlendikten sonra göbekleri yarıştırıyoruz gerçi bu ara benimki ona biraz fark attı ama kaydirigubbakcemile3
kumaş aldım ben canım çalışıyoruz ya iyi oluyo ben bide kapalıyım kotlar nasıl darmı oluyo rahat giyemem kışın giyilirde ay kışın bize vide kaban lazım benmki bele oturmalaı hayatta olmaz ayyy alışveriş yapmaya bayılıyorumm yaa kaydirigubbakcemile2
volescim bence gerek yok 2 li ye temiz dediler çok şükür bir surun olmadıgı için 3li 4lü lüzümu yok diye düşündüm dr bencede gerek yok dedi o yüzden yaptırmayacagım
günaydın canlar ne o akşam herkes sahura mı kalktı nerdesinizz kaydirigubbakcemile3
günaydın, hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar herkese.......
günaydın canlarım, hayırlı cumalar olsun..
turkuaz hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan
ayyy canınız istemesin ben ilk hamiş kaldıgım sıralarda lişmon yiyodum goruk yiyodum sonradan tatlıya döndüm şimdi ikisinide yiyemiyom yiyince bulanıyom benim gibi olan varmı hem ekşi hem tatlı
merhaba arkadaslar nasilsiniz
bende Allah nasip ederse subat annesi olucam
bugun 14haftalik olduk:CüvCüv:
bende katilabilir miyim sohbetlerinize
herkes saglicakla kavussun insallah bebislerine
benden başka ikili yaptırmayan var mı?
drum ense kalınlığına baktı gerek yok dedi. 3lü önemli, 3lüde plesenta yetmezliği anlaşılıyormuş. benim ilk gebeliğim plesenta yetmezliği olduğu için buna gerek yok dedi drum.
bakalım 3lü ne zman yapılıyor kızlar?
dr gün dedi belki ama ben hibirşey hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
Gözünaydın canım, hayırlı olsun oğluşun ...benim doktorda kesin konuşmamıştı, biraz kıza benziyor demişti, salı günü randevum var kesinleşir herhalde benim bebişte ,ama bana da sanki erkek diyecek gibi geliyor hadi bakalım hakkımızda hayırlısı...:teytey:
günaydın hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar dilerim
yeni gelenler var hoşgelmişler liste çoğaldı maşallah
gece sahura zor kalktım gözlerim batıyo çok uykum var bide sahurda eşimden çok yedim genede açım şimdi poğaça yedim meyve yedim of gene açım bu ne yaa ben gibim olan varmı kızlar ..
volescim bence gerek yok 2 li ye temiz dediler çok şükür bir surun olmadıgı için 3li 4lü lüzümu yok diye düşündüm dr bencede gerek yok dedi o yüzden yaptırmayacagım
ben evlendiğimde 48 kiloydum 1.60 boy. 81.5 kiloyla hamile kaldım şu an 75.5 a indim ama gene de rekor bende :lepi: biz de kocişle beraber kilo aldık bizi ticketlar yaktı bizim bi suçumuz yok aslında :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?