2010 Şubat Anneleri

essemayit hiç sorma cnm benimde boyum kısa annemde 90 kilo allah korusun bende onun gibi olursam çok korkuyom ama bebeğimin sağlıgı daha önemli sürekl,i çıkartıyorum ben ve bebeğim eminim içimde acı çekiyor o daha çok acı veriyo bana

cümleten günaydın herkese hayırlı ramazanlar essemayit ah ahh ben bekarken 36 bedendim evlendim 38-40 oldum doguma kadar kaç olurum bilmiyom bende evlendikten sonra ayarım bozuldu hiç bu kadar kilolu olmamıştım

günaydın canlarım yaw bu kilo konusu hepimizin derdi demek kaydirigubbakcemile3

voles cim biz yakın kilolardayız galiba kaçtın sen? benim 2 aydır canım sıkıyo rejimle de.. 6 kiloya girdim.. sakın fazla yeme

canım ben 72 kiloyun 1.70 boy 72 kilo maşallahım var hehehhee bende evlendiğimde iyiydim de bu kocişler mi bize kilo aldıran ben anlamadım ... benim kocişte kilolandı evlendikten sonra göbekleri yarıştırıyoruz gerçi bu ara benimki ona biraz fark attı ama kaydirigubbakcemile3

kızlar dün bana bi tane abi kızın olucsk senin içime öle geldi dedi çıkıyoda dediklerim dedi CADIARZU
eğer kızsa tatlı benim kdar yiyen yoktur heralde ye tatlıyı ye hakkıyı muhabbetine leke sürecez kaydirigubbakcemile3

inş. ölr olmazsın ben annein tipindeyim aynı ama annem hamileilkte kocamn bir karnı oluyo kardeşimde gördüm öle olucam sanırım ama sonrada kiloları kalmadı 65 kilo en fazla oda 50 yaşında artık bizi doğurunca zayılamış gene inş. bizde almayız:)

ayyy canınız istemesin ben ilk hamiş kaldıgım sıralarda lişmon yiyodum goruk yiyodum sonradan tatlıya döndüm şimdi ikisinide yiyemiyom yiyince bulanıyom benim gibi olan varmı hem ekşi hem tatlı

ebrucum canım aramızda en ilerde olan sensin aramızda 4 gün var 3 lü yaptırıcakmıydın sen yaptırıyosanda ne zaman yaptırıyosun... 18. haftana başlıyosun...?

anladım canım söylediğin yeri orda böyle mağazalar olduğunu bilmiyordum müsait olduğumda bakarım şu pzt yi bir atlatıyım da. Kumaş mıydı senin aldıkların? ben CA dan aldım iki tane kot 39 a düşmüş fiyatları. biri şimdiki bedenim için, diğeri de kışa iyice kilo aldığım zamanlar için

kumaş aldım ben canım çalışıyoruz ya iyi oluyo ben bide kapalıyım kotlar nasıl darmı oluyo rahat giyemem kışın giyilirde ay kışın bize vide kaban lazım benmki bele oturmalaı hayatta olmaz ayyy alışveriş yapmaya bayılıyorumm yaa kaydirigubbakcemile2

ben evlendiğimde 48 kiloydum 1.60 boy. 81.5 kiloyla hamile kaldım şu an 75.5 a indim ama gene de rekor bende :lepi: biz de kocişle beraber kilo aldık bizi ticketlar yaktı bizim bi suçumuz yok aslında :dance:

volescim bence gerek yok 2 li ye temiz dediler çok şükür bir surun olmadıgı için 3li 4lü lüzümu yok diye düşündüm dr bencede gerek yok dedi o yüzden yaptırmayacagım

Kot tabi biraz dar oluyo ama üstüne uzun gömlek, tunik gibi şeyler giyersin çok şık olur. Deneyip bakmak lazım. Bir de kumaşları çok esnek çok rahat ediyorsun. Belde kocaman lastikleri var giyince tam 6 aylıklar gibi oldum çok güldük eşimle

volescim bence gerek yok 2 li ye temiz dediler çok şükür bir surun olmadıgı için 3li 4lü lüzümu yok diye düşündüm dr bencede gerek yok dedi o yüzden yaptırmayacagım

evet ya 2li yapılınca diğerlerine gerek yok bencede bakalım benim doktor napıcak

günaydın canlar ne o akşam herkes sahura mı kalktı nerdesinizz kaydirigubbakcemile3

ben kalktım valla 3 de hemde delikafadulden sonrada uyuyamadım şimdi gözlerimi zor açıyorum mirmirmirmir

günaydın, hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar herkese.......

günaydın hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar sanada canım

günaydın canlarım, hayırlı cumalar olsun..

turkuaz hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.

günaydın cnaım hayırlı cumalar

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan

günaydınnn a.s.

ayyy canınız istemesin ben ilk hamiş kaldıgım sıralarda lişmon yiyodum goruk yiyodum sonradan tatlıya döndüm şimdi ikisinide yiyemiyom yiyince bulanıyom benim gibi olan varmı hem ekşi hem tatlı

bende karışık takılıyorum ama en çok acı istiyo canım

merhaba arkadaslar nasilsiniz
bende Allah nasip ederse subat annesi olucam
bugun 14haftalik olduk:CüvCüv:
bende katilabilir miyim sohbetlerinize
herkes saglicakla kavussun insallah bebislerine

aramıza hoşgeldin canım.maşallah sanki herkes şubatta hamile kalmış gibi.çok var dimi.benim akrabamda hamile şubat annesi olacak bir hafta var aramızda.hadi bakalım ugurlu ay diyelim..

üçlü 17.ve 20 hafta arası yapılıyo.bende 1 eylülde randevum o zaman 17 haftalık olacagım üçlüyü yapacagız....

aman aman.sana demesin anacım iki oglan var..kız çok füzel bişey o duyguyu yaşamanı isterim.tabi hayırlısı olsun ama umarım kız olurkaydirigubbakcemile2

allaaah ne güzel banada yemek nasip olsun.yok anacım bir kilo almayı bırak.verdigim iki kiloyu alamadım.dün doktora hepsini anlattım .süt ürünleri.et ürünleri hiç birini yiyemiyorum dedim hala.oda su içiyormusun dedi.bende anca bi litre dedim.tamam zorlama ama ilaçlarını düzenli al dedi.hiç eçemezsen arasından tercih yapman gerekiyorsa muhakkak ferro sanalı iç dedi.süt içemiyorsan dondurma ye dedi.bana kızlar.artık bende yemek istiyorum.ye kız afiyet olsun yarasın minigeee.

bende ikilinin hepsinin yaptırmadım.birkaçını yaptırsak yeter demişti.bebek iyi duruyo dedi bir kaç tanesini olmuştum.bizi şimdi asıl üçlü bekliyo.inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız...

kızlar bu arada herkese günaydıııııınopuyorumnanaktan

ben evlendiğimde 48 kiloydum 1.60 boy. 81.5 kiloyla hamile kaldım şu an 75.5 a indim ama gene de rekor bende :lepi: biz de kocişle beraber kilo aldık bizi ticketlar yaktı bizim bi suçumuz yok aslında :dance:

kız naptında okadar kilo aldın maşallah 48 den 81 e çıkmışsın

anacım anlatmadım iki üç gün oluyo.kimdi bilmiyorum.turşudan bahsettiniz.işte kurdum yedim falan.fazla turşuyu sevmeyen ben gittim turşu aldım.bu sıcakta bi kuru fasulye yaptım.bi güzel yemiştim .kızlar canımı istetmiştiniz yani.

ben ilk haftalarda genelde midemi rahatlatması için hep ekşi şeyler yedim.şimdi agzıma alamıyorum ekşi.ama tatlıyada geçmedim.ortaya karışık benimki...

bende tahlillerin hepsini yaptırmadım cnm guatır sarılık kan şeker gibi önemli gördüğü şeyler yapıldı sadece banada iyi duruyo dedi allaha kalmış aertık çekecek çilemiz varsa yaptırsakta yaptırmasakta çekeriz ha bizimkiler erken tehşis olurda bir faydası olurmu diye rabbime kaldı gerisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…