2010 Şubat Anneleri

benim de göğsüme baskı yapıyo kızım... ben ayakları ile itiyo diye düşünüyorum ama?:sm_confused:
özellikle sevdiği bir şeyler yiyince falan bayaa gerile gerile yiyo hanım:icecream:
bizim kız biraz da garip tatlı yiyince de oynuyo ama yoğurt ve balığı daha çook seviyo... tabii farklı zamanlarda yiyoruz...
göbeğim sanki yere düşecekmiş gibi, özellikle biraz yürürsem falan bayaa ağrıo, normaldir heralde...

kızlar herkese mrbbb iyi haftalar olsun inş.hepimize herkes iyi mi geçmişe bakamadım henüz var mı doğuranımızzzz:))

Kızlar ayaktayken göbek deliğini görebilen var mı???Kocakarı inancına göre göremiyorsan ve göğüs altında boşluk varsa doğuma çok az kalmış, öyle diyorlar.Bu da değişik bir taktik.Ben biraz zorlayınca boynumu, görüyorum.Hiç görememek gerekmiş.Denesenize bi sizde....

Son düzenleme:

İlginçmiş ben de görüyorum dahafisfisfis

Sağol canım çok teşekkür ederim. Büyüyebilen karyola aldık dolabını ve yatağını uzun süre kullansın diyede beyaz tercih ettik.. İnşallah en kısa sürede gelir mobilyanız sende yerleştirirsin canım..opuyorumnanaktan
Bir odanın temizlenmesi, kıyafetlerin ütülenmesi ve yerleştirilmesi bu kadarmı tatlı olur. Her parçasını ayrı ayrı severek yerleştirdim valla..senağlama
Allah evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin..:Saruboceq:

Yoğurt ve balık ha.Sizin kız formunu koruyor.Bizim ki tatlılara düşkün.Muz ve sarelle de çıldırıyor mesela.Ama ben onun o çıldırışına bayılıyorum,bana enerji veriyor o tekmeler tabi acıtmayınca.

Çok güzel olmuş canım. Güle güle kullansın inşallah. Benimki de bu Cumartesi gelecek çok heyecanlıyımmm:sm_cool:

Sağol inşallah canım.. Sizinde en kısa sürede gelir inşallah odanız..opuyorumnanaktan

31+4 iken 1.900gramdı bilmem ki formunu koruyo mu?:)
üstüne bi de bir tablet çikolatası var,
sırf kızım için yiyorum ama:))kaydirigubbakcemile3

Sence bebişler gelince de o dolapları öyle düzenli tutabilecek miyiz??Ben şimdilik kendi dolabımın bi tarafını boşalttım kızımın kıyafetlerini koydum.Orası bile düzenli.Düzeni çok severim.Bana diyorlar ki, görürüm seni kızın doğunca.Bakalım böyle düzenli duracak mı dolaplar diyorlar.
En dikkat ettiğim şeydir aldığımı yerine koymak ama ne olur nasıl olur ben de bilmiyorum.Fazla mesai yaparım artık heralde.

Elimizden geleni yaparız ama zorlanacağımız kesin. Benim çevremde herkeste yapamazsın diyor bebeği hiç bırakamıyormuşsun.. Yaşamadan bilemeyiz ama fazla mesai yaparız dediğin gibi canım..kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende elanın odasını koyacaktım ama site şu an yoıgun sanırım britülü beceremedim

kKzlar ben çıkıyorum izninizle.. Dışarıda harika bir hava var biraz yürüyüş yapalım oğluşumla hala tam dönmedi bebeğim çarşamba doktordayız bakalım ne diyecek..
Kendinize iyi bakın.. Öpüyoruma.s.

herkese tünaydın... 12 de ancak uyanabildim bugun, ama nasıl uyanma, karnım kaskatı, gobegim acıyor sanki yırtılacak gibi, ustune bir de kaşıntımız başladı, 40 dk dır suyun altına girdim oyle geçmesini bekliyorum, ancak kahvaltı hazırlamaya başladım... gün bitti bile sayılır, uff...
benim oğlan mandalina veya portakal yiyince taklalar atıyor, onun dışında özel olarak tepki verdiği bir şeye rastlamadım daha, sağlıklı beslenecek demektir ileride, yani umarım sabah kalktıgımda sağ gogsumun altında yumru şeklinde (muhtemelen ayacıklarıydı) bir çıkıntı, herhalde nefes aldırmayıp uyutmayan oydu, birazcık aşağı kaysa rahat edeceğim de, olmuyor işte, yarın doktor kontrolümüz var bu arada, herkes haberlerini aldı, bakalım ben ne haberler alacağım ...

herkese güzel bir gün diliyorum...

Selamlar kızlar nasılsınızzz ,ne varne yokk bizde doktordaydık bugünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…