07papatya, biricik mericik, canbahar, DUYGUSUZduygu, ebruli_59, essemayit, fikirevi, HavvaEsen, maksimen, maviyeshill, sevilirem, srpp, Zehra_s
tünaydın, hayırlı günler herkese...
Tünaydın canım sanada hayırlı günleeer..opuyorumnanaktan
Kızlar oğluşumun odasının resimlerini ekledim bakalım beğenecekmisiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...nnesi-bebisinin-odasini-hazirlayan-var-2.html
kızlar herkese mrbbb iyi haftalar olsun inş.hepimize herkes iyi mi geçmişe bakamadım henüz var mı doğuranımızzzz:))
Kızlar ayaktayken göbek deliğini görebilen var mı???Kocakarı inancına göre göremiyorsan ve göğüs altında boşluk varsa doğuma çok az kalmış, öyle diyorlar.Bu da değişik bir taktik.Ben biraz zorlayınca boynumu görüyorum.Hiç görememek gerekmiş.Denesenize bi sizde....
zehra'cım çok iç açıcı olmuş renkler.Sağlık,sıhhatle kullanın inşallah.Ben de mobilyayı beyaz yaptırıyorum kardeşim yapıyor.Ama henüz gelmedi.Sabırsızlıkla bekliyorum yerleştirmeyi.Herşeyi ütülendi kızımın hazır bekliyorlar.
benim de göğsüme baskı yapıyo kızım... ben ayakları ile itiyo diye düşünüyorum ama?:sm_confused:
özellikle sevdiği bir şeyler yiyince falan bayaa gerile gerile yiyo hanım:icecream:
bizim kız biraz da garip tatlı yiyince de oynuyo ama yoğurt ve balığı daha çook seviyo...tabii farklı zamanlarda yiyoruz...
göbeğim sanki yere düşecekmiş gibi, özellikle biraz yürürsem falan bayaa ağrıo, normaldir heralde...
Çok güzel olmuş canım. Güle güle kullansın inşallah. Benimki de bu Cumartesi gelecek çok heyecanlıyımmm:sm_cool:
Sağol canım çok teşekkür ederim. Büyüyebilen karyola aldık dolabını ve yatağını uzun süre kullansın diyede beyaz tercih ettik.. İnşallah en kısa sürede gelir mobilyanız sende yerleştirirsin canım..opuyorumnanaktan
Bir odanın temizlenmesi, kıyafetlerin ütülenmesi ve yerleştirilmesi bu kadarmı tatlı olur. Her parçasını ayrı ayrı severek yerleştirdim valla..senağlama
Allah evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin..:Saruboceq:
Sence bebişler gelince de o dolapları öyle düzenli tutabilecek miyiz??Ben şimdilik kendi dolabımın bi tarafını boşalttım kızımın kıyafetlerini koydum.Orası bile düzenli.Düzeni çok severim.Bana diyorlar ki, görürüm seni kızın doğunca.Bakalım böyle düzenli duracak mı dolaplar diyorlar.
En dikkat ettiğim şeydir aldığımı yerine koymak ama ne olur nasıl olur ben de bilmiyorum.Fazla mesai yaparım artık heralde.
Selamlar kızlar nasılsınızzz ,ne varne yokk bizde doktordaydık bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?