herkese tünaydın... 12 de ancak uyanabildim bugun, ama nasıl uyanma, karnım kaskatı, gobegim acıyor sanki yırtılacak gibi, ustune bir de kaşıntımız başladı, 40 dk dır suyun altına girdim oyle geçmesini bekliyorum, ancak kahvaltı hazırlamaya başladım... gün bitti bile sayılır, uff...
benim oğlan mandalina veya portakal yiyince taklalar atıyor, onun dışında özel olarak tepki verdiği bir şeye rastlamadım daha, sağlıklı beslenecek demektir ileride, yani umarımsabah kalktıgımda sağ gogsumun altında yumru şeklinde (muhtemelen ayacıklarıydı) bir çıkıntı, herhalde nefes aldırmayıp uyutmayan oydu, birazcık aşağı kaysa rahat edeceğim de, olmuyor işte, yarın doktor kontrolümüz var bu arada, herkes haberlerini aldı, bakalım ben ne haberler alacağım ...
herkese güzel bir gün diliyorum...
Selamlar kızlar nasılsınızzz ,ne varne yokk bizde doktordaydık bugünn
Tünaydın canım sanada hayırlı günleeer..opuyorumnanaktan
Kızlar oğluşumun odasının resimlerini ekledim bakalım beğenecekmisiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...nnesi-bebisinin-odasini-hazirlayan-var-2.html
Kızlar ayaktayken göbek deliğini görebilen var mı???Kocakarı inancına göre göremiyorsan ve göğüs altında boşluk varsa doğuma çok az kalmış, öyle diyorlar.Bu da değişik bir taktik.Ben biraz zorlayınca boynumu, görüyorum.Hiç görememek gerekmiş.Denesenize bi sizde....
herkese tünaydın... 12 de ancak uyanabildim bugun, ama nasıl uyanma, karnım kaskatı, gobegim acıyor sanki yırtılacak gibi, ustune bir de kaşıntımız başladı, 40 dk dır suyun altına girdim oyle geçmesini bekliyorum, ancak kahvaltı hazırlamaya başladım... gün bitti bile sayılır, uff...
benim oğlan mandalina veya portakal yiyince taklalar atıyor, onun dışında özel olarak tepki verdiği bir şeye rastlamadım daha, sağlıklı beslenecek demektir ileride, yani umarımsabah kalktıgımda sağ gogsumun altında yumru şeklinde (muhtemelen ayacıklarıydı) bir çıkıntı, herhalde nefes aldırmayıp uyutmayan oydu, birazcık aşağı kaysa rahat edeceğim de, olmuyor işte, yarın doktor kontrolümüz var bu arada, herkes haberlerini aldı, bakalım ben ne haberler alacağım ...
Henüz 3 kişi.Başka yok bildiğim kadarıyla.Sen nasılsın Gencer'cim nasıl???üzüyor mu annesini??
Sağol canım çok teşekkür ederim. Büyüyebilen karyola aldık dolabını ve yatağını uzun süre kullansın diyede beyaz tercih ettik.. İnşallah en kısa sürede gelir mobilyanız sende yerleştirirsin canım..opuyorumnanaktan
Bir odanın temizlenmesi, kıyafetlerin ütülenmesi ve yerleştirilmesi bu kadarmı tatlı olur. Her parçasını ayrı ayrı severek yerleştirdim valla..senağlama
Allah evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin..:Saruboceq:
Beri cim yok ya... gece uyuyamıyorum ondan bu saatte uyandımkeşke bu saate kadar doya doya uyudum desem, gece karnım kaskatı reflü bir yandan, nefes almakta zorlandım, 2 de yataga girdim, kaçta uyuyakaldığımı bilmiyorum, sabah da tam biraz dinleniyor gibi iken kaşıntı ile uyandım, haftaya nasıl güzel bir başlangıç yapmışım ama değil mi
Beris, papatya yok canım ya... gece uyuyamıyorum ondan bu saatte uyandımkeşke bu saate kadar doya doya uyudum desem, gece karnım kaskatı reflü bir yandan, nefes almakta zorlandım, 2 de yataga girdim, sabah karşı ancak dalabildim, kaçta uyuyakaldığımı bilmiyorum, sabah da tam biraz dinleniyor gibi iken kaşıntı ile uyandım, haftaya nasıl güzel bir başlangıç yapmışım ama değil mi
canım bizim seninle sat ta aynı şikayetlerde aynı bendede şuan iyice azmış b reflüm var geceleri beni bitiriyo bu dr çok fazla rajatsız olduğunda elma ye dedi ve başını yüksek tut bu şekilde uyumayı dene dedi.seni çok ii anlıyabiliyorum ben uykusuzluk çok kötü uykun varken bide sağa sola dönmek zorunda kalmak daha kötü allah yardımıcmı olsun artık..
aslında vücudumuz kendini doğum sonrası uykusuzluğa alıştırıyormuş kızlar
malum bebişlere sık sık uyanacağız ya o sebep yanı...
kızlar size özel birşey sorucam
ya bu ağda işini nasıl ayarlıycaz
benim çarşamba randevum çatı muayenesi yaparsa diye ağda yapmam lazım sonra doğuma 1 ay var beklerse tabı o zaman alıncak gibi olurmu bilmem yada acıl bir durum olursa ay bu bile stres konusu ne zormuş bu annelik.......
ebruli benim kişisel görüşüm hamileliğin son ayında komple bir temizlige girişmemek lazım, biliyorsun her ne kadar bizi rahatsız etse de o bölgedeki tüylerin de bir vazifesi var, enfeksiyon kapma riskini arttırır yoklukları, tüy kökü kanaması vb gibi ufak çatlamalardan da mikrop kapma riski oluyor,allah göstermesin sonuna kadar gelmişiz tedbirli olmak lazım,
dediğim gibi kendi görüşüm, bence genel bir kısaltma yapman yeterli hem stres de yapmamış olursun, doktorlar sonuçta herşeyi biliyor görüyorlar, bir de çektiğimiz yetmez mi zaten şu hamilelikte, bir de bunun acısı :)
amma illa yapacağım diyorsan bu randevu için yaptırırsan 1 ay sonrası (ki 1 ay bekleyeceğimiz de kesin değil) çok da kötü olmaz herhalde,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?