2010 Şubat Anneleri

ooooooooo.burası kalabalık bugün ama herkes geçmişi okuyor heralde. ben şimdi çıkıyorum kızlar görüşürüz.

celwecim sen bizim yerimize de uyuyorsun galiba maşallah :ecrin_bebek: benim kuzum da çıkıntılar yapıyor ama okşayınca ya da kaşıyınca çekiyor sen de dene
Selamlar kızlar nasılsınızzz ,ne varne yokk bizde doktordaydık bugünn

serapcım ne dedi doktor nasılmış kızımız doğumu konustunuz mu ?

oglun güle güle kullansın canım.güzelmiş.

ya ben daha görüyorum göbek deligimi..

ooooh 12 lere kadar yatmalar.ah ne güzel.valla iyi degerlindir canım.sonra arayacagız nede olsa.şimdi senin yerinde olmak isterdim.12 lere kadar yatmayı...

ee anlat bakalım kızçeni..

Henüz 3 kişi.Başka yok bildiğim kadarıyla.Sen nasılsın Gencer'cim nasıl???üzüyor mu annesini??

evet canım 3 kişiyi biliyorum zehra doğurmadıysa demekki daha gelen bebişimiz yok:))) gencer imde iyi teyzesi bazen bize topuk ve yumruk savaşı yaşatsada alıştık artık bi gelsin o topuklar ısırıklara boğulcak zaten:))

zehracım bütün eşyalrıyla odanız süper bayıldım oğluşunda çok beenicek eminim huzur içinde uyusun büyüsün inş.bu evden çıkınca alıcaz bizde oğluşuma bi oda bende beyaz sade istiyorum çok şık duruyooo güle güle kullanın

canım çok geçmiş olsun bu kasılmalar kramplar anlaşılan hepimizde var bendede çok sık oluyor karnım üçgen bi hal alıyo resmen yerimden kıpırdıyaıyorum geçicek inş.

slm canım ee güzel haberlerle geldin inşallah

Beris, papatya yok canım ya... gece uyuyamıyorum ondan bu saatte uyandım keşke bu saate kadar doya doya uyudum desem, gece karnım kaskatı reflü bir yandan, nefes almakta zorlandım, 2 de yataga girdim, sabah karşı ancak dalabildim, kaçta uyuyakaldığımı bilmiyorum, sabah da tam biraz dinleniyor gibi iken kaşıntı ile uyandım, haftaya nasıl güzel bir başlangıç yapmışım ama değil mi

canım bizim seninle sat ta aynı şikayetlerde aynı bendede şuan iyice azmış b reflüm var geceleri beni bitiriyo bu dr çok fazla rajatsız olduğunda elma ye dedi ve başını yüksek tut bu şekilde uyumayı dene dedi.seni çok ii anlıyabiliyorum ben uykusuzluk çok kötü uykun varken bide sağa sola dönmek zorunda kalmak daha kötü allah yardımıcmı olsun artık..

aslında vücudumuz kendini doğum sonrası uykusuzluğa alıştırıyormuş kızlar
malum bebişlere sık sık uyanacağız ya o sebep yanı...

işte o uyku problemi bended var canım.ama ister uyuyalım istersem hiç uyumayayım.benim alternatifim olmadıgı için yine erkenden kalkıyorum.o yüzden öglene kadarda olsa telafi ediyosun ne güzel ben taaaa akşamı bekleyecegim uyumak için.malum evde zeyno var.nereye uyuyorum,o yüzden imreniyorum ya ..uyuyun kızlar oh dinlenin valla..

serap bi doktora gittim dedim ses çımkadı senden.ee adaş de bakalım kilosu falannasıl.bende cuma günü gideceim

canım ben biliyorum yatmadan 3 saat önce kessem iyi uyuyorum ama her zaman da söz geçiremiyorum kendime, bir de artık iyice azalttım yemeği iyi gelmişti, ama daha azaltamam artık yoksa aç kalacağız, ben yedikçe oğlan ayakları ile karıştırıyor mideyi,

elma portakal hamilelikte ben de çok yemeye başladım elmayı oldum olası severim zaten, gerçekten iyi geliyor, bulantı döneminde bile elmaya hayır diyemedim hiç,

senin bir sonraki kontrol ne zaman bu arada?

aslında vücudumuz kendini doğum sonrası uykusuzluğa alıştırıyormuş kızlar
malum bebişlere sık sık uyanacağız ya o sebep yanı...

ilk zamanlar cin gibi oluyosun hmen kalkıyosun amam aradan zaman geçtikçe vücut uyku istiyo.hemde nasıl istiyo.ama mecburen katlanıyosun işte.öyle böyle sonra alışıyorsun uykusuzluga...

kızlar size özel birşey sorucam
ya bu ağda işini nasıl ayarlıycaz
benim çarşamba randevum çatı muayenesi yaparsa diye ağda yapmam lazım sonra doğuma 1 ay var beklerse tabı o zaman alıncak gibi olurmu bilmem yada acıl bir durum olursa ay bu bile stres konusu ne zormuş bu annelik.......

arkıdışler lütfen cevap verin.....bilmiyorumkismile

ebruli benim kişisel görüşüm hamileliğin son ayında komple bir temizlige girişmemek lazım, biliyorsun her ne kadar bizi rahatsız etse de o bölgedeki tüylerin de bir vazifesi var, enfeksiyon kapma riskini arttırır yoklukları, tüy kökü kanaması vb gibi ufak çatlamalardan da mikrop kapma riski oluyor,allah göstermesin sonuna kadar gelmişiz tedbirli olmak lazım,
dediğim gibi kendi görüşüm, bence genel bir kısaltma yapman yeterli hem stres de yapmamış olursun, doktorlar sonuçta herşeyi biliyor görüyorlar, bir de çektiğimiz yetmez mi zaten şu hamilelikte, bir de bunun acısı :)

amma illa yapacağım diyorsan bu randevu için yaptırırsan 1 ay sonrası (ki 1 ay bekleyeceğimiz de kesin değil ) çok da kötü olmaz herhalde,

haklısın ama zaten kendi başımıza birşey yapmamız artık çok zor yardıma ihtiyacımız var kesmekte neredeyse hergün lazım baş etmez off ya diyorum ya bu iş bile stres..

kızlar doktor bana amoklavin diye bi ilaç verdi içinizde kulanan varmı ? yada ne işe yaradıgını bilenCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…