2010 Şubat Anneleri

kızlar doktor bana amoklavin diye bi ilaç verdi içinizde kulanan varmı ? yada ne işe yaradıgını bilenCADIARZU

amoklavin antibiyotik olması lazım canım ben öyle biliyorum grip falanmısın yada bir enfeksiyon falan varsa onun için veriyolar yinede yanlış yönlendirmiş olmiyim eşim kullanmıştı ordan biliyorum

ebruli bu agda olayı benimde kafama takılıyor. amerikanda dogum yapan bir arkadaşım dogum sirasında hemsirelerin o bolgeyi temizledigini söyledi. Onun dışında fazlada kafaya takma kılların normal dogumu kolaylaştırdığını bile soyledi. ama ben yinede elimden geldigince her banyoda ayna yardımıyla falan temizlemeye calışıyorum.

selam kızlar nasılsınız , ben bugun çok halsizim ya öğlen kalkdım uyusuk uyusuk oturuyorum başım çatlıyor...

Kızlar anlatıp anlatmamakta çok kararrsız kaldım ama paylaşmak vazife diye düşünüyorum. Komşumuz doğum için hastanede olduğu sırada acil bir doğum getirmişler. Kadın günleri yaklaştı diye ağda yapmaya kalkmış. Kendisini sıktığı, kastığı için bebeğin kordonu çıkmış. Acile getirmişler. Sonuç ne olmuş komşumuz da öğrenemeden taburcu olmuş.

Ağda konusunda benim nacizane fikrim eğer bünyeniz ağdaya çok da alışık değilse yani çok canınız yanıyor ve kendinizi sıkıyorsanız vazgeçin. Ben ağdada oldum olası çok ter dökerim. Kendimi sıkmamam imkansız. O yüzden hamileliğimin başından beri oraya ağda sürmüyorum. Çok utanç verici biliyorum ama iki defadır beni eşim temizliyor. Aynayla banyoda saatlerce uğraşırdım. Her defasında da hasta olurdum. Allah ondan razı olsun iki dakikada temizliyor çok rahat oluyor utancımdan yerin dibine girmem dışında.

Oo herkes burada..Ağda olayı benimde çok kafama takılan bir mevzuu.. Kuaföre gidebilen arkadaşlar şanslı onlar o şekilde halllerde benim gibi gidemeyenler mecbur kısa çözümler uygulayacaklar.. jilet gibi:)

biricik canım hiç yerin dibine geçme hayat arkadaşından utanır mı insan hiç :), herşey beraber sonuçta, onun hastalığı olur sen onunla ilgilenirsin o zaman da, şanslısın ki eşin böyle bir yardımı yapıyor, ben de zaman zaman ayna ve zaman zaman eşim yardımıyla idare ediyorum,
ya ben de söylemek istemedim ama ağda hakikaten kendini kasma ihtimali olduğu için riskli geliyor bana, sonuçta fazla öksürmek vs bile soru işareti yaratıyorken,

hastanede alıyorlarsa hem ne diye uğraşacaksın ki zaten, almıyorlarsa da onlar umursamıyorsa sen niye umursayacaksın, bence rahat bırakın, olduğu kadar temizleyin, çok da yormayın kendinizi...

bu arada ben biraz daha uyudum (ay utanıyorum) ancak kendime geldim, neyse bugun boyle ise yarınım iyi geçer büyük ihtimal, bu umutla avunuyorum

kızlar ağda konusunda haklısınız bende çok geriliyorum eminim kuaföre de gitsem çok kasıcam kendimi
yinede temiz gitmek lazım bazı hastanelerde rezil ediyorlarmış ebeler..

Kızlar ben ipi ağdadan yakalayabildim. Benim de sorunum bu yaaa. kara kara düşünüyom. Ama çok haklısıız söylediklerinizde. Jiletle idare etmek en iyisi

kızlar bende agdadan vazgecemeyenlerdenım... hem temız hem rahat kendımızı kasmadıgımız surece problem olmaz gıbı gelıyo bana.

kızlar ocak annelerine baktım da sadece 3 kişi normal doğum yapmış o da biri epiduralle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…