2010 Şubat Anneleri

aynen ebru herkes kesilip biçiliyo
bakalım bize hangi yol nasip olucak
Allah hayırlı doğumlar versin hepimize

kizlar almanyadada herkes öyle! ama cok rahat ya olan arkadaslarim. belden igne vuruluyo yani epidural sezeryan oluyolar 5 dk sonra bebisi kucaginda! sezeryan olmasa bile epidural normal dogum doktorlarin bile tercihi!

kızlar bende agdadan vazgecemeyenlerdenım... hem temız hem rahat kendımızı kasmadıgımız surece problem olmaz gıbı gelıyo bana.

cnm sana katılıyorum ben ilk 3 ay yaptırmamıştım sonradan doktoruma sordum yaptır diyince 4. aydan bu yana her ay yaptırıyorum çok şükür bi zararını görmedim ama ben sürekli yaptıranlardanım bünye alışkın yani alışkın olmayanlar yaptırmasın benim eşimin yeğeni so ayında yaptırdı doğumuna 20 gün vardı ama hiç yaptırmamış tüylerde jiletten sert oluyo o zaman o gün yaptırdı ertesi gün doğum yaptı kasmaktanmış öyle dediler daha önce yaptırmayanlar dikkat etsin bence

kızlar ya su dogumdan sonra kırmızı kurdalye takıyolar ya ben hazırını bulamadım bulan yada evde yapan varsa nasıl yaptınızbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…