ben kendim yaptım kurdaleden canım
fiyonk yapıp taca monte ettim
Selam kızlar
CR20012006 ben kırmızı fiyonklu taç aldım canım
Kızlar bebeklere doğunca mutlaka tiroid testi yapılmalıymış. Çok ucuz bir testmiş. Zeka geriliğinden tutun da bir çok hastalığa neden oluyormuş. Star haberde verdi şimdi. Testin maliyet 1,5 tl imiş
fotosunu koyabilirmisin ay ben cok beceriksizim beceremedim bi türlü:kedi:
çok kolay canım tac vardı kırmızı üstüne kurdaleden fiyonk yaptım sadece
canım cok tesekkür ederim senide yordum vallah ha ama cok hos olmus bende bi taç ayarlayımda yapayım tekrar tesekkür ederiolumunekankayizsmilem
çok kolay canım tac vardı kırmızı üstüne kurdaleden fiyonk yaptım sadece
canım cok tesekkür ederim senide yordum vallah ha ama cok hos olmus bende bi taç ayarlayımda yapayım tekrar tesekkür ederiolumunekankayizsmilem
bişey değil canım
kolay gelsin sanada yaparsın inş.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/130105-hamilelikte-kasinti-3.html
kızlar son sayfayı bi okuyun çok korktum ya yarın hemen dr.a gidicem
Canbahar sen nasılsın. Senin yöntemini bren de deniyorum ve işe yarıyor bazen :))
İyiyim canım sağol.Kesinlikle yarıyor.Geçen sene gittiğim psikiyatr bana hamile kalmamalısın dedi panik atak varmış bende güya.Hemen teşhis koydu ilaç verdi.Zaten kim gitse panik atak diyorlar.1 sene içecekmişim.Önceleri içtim baktım beni uyuşturuyor bıraktım.Bir ilaç mı hayatıma hükmedecek dedim.İnancımla ve düşünce gücümle yendim o duygumu.Hayatımı erteleyecektim bir de.Kendimle gurur duyuyorum başardığım ve yendiğim için.Bak hamileliğim son aylarındayım ve bir kez bile kötü hissetmedim kendimi.Vücuttaki mikrobu atamazsın belki ama beyindekileri atarsın iyi .düşünceyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?