2010 Şubat Anneleri

Kebap diyeti
Ek gıdaya geçtikten sonra huzursuzluk ve döküntü şikayetleri başlayan 7 aylık bebeklerini hastaneye getiren aileye, ek gıda olarak ne verdiklerini sordum. Lahmacun ve künefe yedirdiklerini söylediklerinde yaşadığım şokla, çocuğun bunları yiyemeyeceğini anlattım. "Sizin yediğiniz yiyeceklerden yiyebilir dediniz, biz de yedirdik." deyip bir de beni haksız çıkarmaya çalışan aileyi, huzurlarınızda magmanın en derinine kebap yemeye gönderiyorum. Yuh be!

Kızlar bir okıuyun ya itiraf sitesinden. Koptum resmen

Kızlar bebeklere doğunca mutlaka tiroid testi yapılmalıymış. Çok ucuz bir testmiş. Zeka geriliğinden tutun da bir çok hastalığa neden oluyormuş. Star haberde verdi şimdi. Testin maliyet 1,5 tl imiş

Kızlar bebeklere doğunca mutlaka tiroid testi yapılmalıymış. Çok ucuz bir testmiş. Zeka geriliğinden tutun da bir çok hastalığa neden oluyormuş. Star haberde verdi şimdi. Testin maliyet 1,5 tl imiş

onu hastanede dok yapmıyolar mıki ay herseyide biz mi düşünecez :uhm:

ya ben epudural normal dogum yaptıracam ama dok ayak üstü konustuk bebegimi enson gecen ay gördüm 2200 dü acaba kac kg olmus bi gitsem mi?

neyse kızlar ben kaçtım biraz uzanacam yeter bu kadar internet kendinize bebişlere ii bakın öptümŞeniz

Canım öncelikle her duyduğumuz hikayenin bizi etkilemesine izin vermeyelim.Nasıl her ilaca her vücut aynı tepkiyi vermiyorsa bu da benzer bir şey.Herkeste aynı şey yaşanacak diye bir şey yok.Sakin olmalısın,panikleme canım.Doktoruna bir daha görün iyice öğren.Belki seninki sıradan bir kaşıntıdır.Doğumla geçecek belki.
Milyonlarca insan doğum yapıyor hangisinin doğum şekli bir diğeriyle aynı.Bence bu doğum hikayelerini de okuyup geçelim,takmayalım kafamıza.
Derdi veren Allah çaresini de verir.Sakın üzülme canım.İyi düşün.

Ben şu an antibiyotik kullanıyorum mecburen.O ilacı daha ağzıma atarken komik ama ilaçla konuşuyorum sanki.Şimdi gidiyorsun ve kızıma zarar vermeden beni iyileştiriyorsun diyorum.Bazı arkadaşlar buna gülebilir ama ben bu düşünce tarzımla birçok kötü olayı alt ettim.
ınanç herşeydir.Ben böyle iyi olacağıma inanıyorum.

Canbahar sen nasılsın. Senin yöntemini bren de deniyorum ve işe yarıyor bazen :))

ıyiyim canım sağol.Kesinlikle yarıyor.Geçen sene gittiğim psikiyatr bana hamile kalmamalısın dedi panik atak varmış bende güya.Hemen teşhis koydu ilaç verdi.Zaten kim gitse panik atak diyorlar.1 sene içecekmişim.Önceleri içtim baktım beni uyuşturuyor bıraktım.Bir ilaç mı hayatıma hükmedecek dedim.ınancımla ve düşünce gücümle yendim o duygumu.Hayatımı erteleyecektim bir de.Kendimle gurur duyuyorum başardığım ve yendiğim için.Bak hamileliğim son aylarındayım ve bir kez bile kötü hissetmedim kendimi.Vücuttaki mikrobu atamazsın belki ama beyindekileri atarsın iyi düşünceyle.

Son düzenleme:
fatolina canım belki aynı şey değil ama hamileliğimin başında yaşadığımı anlatayım sana,
4-4.5 aylık hamile iken sabahları kaşıntı başladı, bacaklarımda ve bazen de kollarımda, 40-45 dk suruyordu, hiç bir dokuntu kızarıklık vs yoktu sadee kaşınıyordu, losyon yag ilac vs yaramıyordu ancak sinirlerim bozulmasın diye duşa girip suyun altında sakinleşmeye çalışıyordum,
düzenli olarak istisnasız her sabah uyanmamla beraber başlıyordu, her sabah oyle uyanmayı bir duşun, resmen depresyona girdim eşim de çok mutsuz olmuştu, bende her gun surat beş karış, doktora gittim tüm kan testleri yapıldı hiç bir şey çıkmadı, karaciğer, tiroid vs bir suru sebep elendi,
sonuçta ne mi çıktı? hiçbir şey... çözüm çıkmadı, bi gece acile gittim aynı gün 3 kaşıntı krizi geçirince ben de sinir hortlaması yaşayınca eşim aldı beni acile goturdu, tabi hiç bir şey yapamadılar alerji için ve sakinleşmem için bir şeyler bağladılar, sonra 3 saat sonra eve donduk,

hiç bir şey çıkmayınca ben hamilelikle duzenli yapmaya başladığım şeyleri değiştirdim, sonuçta aldığım vitaminleri ve artı hamileyim diye hergun yediğim bazı şeyleri kesince (hangileri etkiledi bilmiyorum tam) düzeldi, demir hapımın ve vitamin kompleksimin markasını değiştirdim, her gün süt içmekten vazgeçtim(bunu hamile olmadığım zaman da yapıyordum aslında ama sanırım dokunuyor daha seyrek içiyorum artık), şeftali yemiyorum ahh ahh, sonuçta kaşıntılarım geçti,

yani demem o ki kötüsünü düşünme hamilelikte neyin niye olduğunu anlamak çok zor, sen tabi yine testlerini yaptır ihmal etme en azından için rahat olsun...

allah sabır versin, ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum...

herkese merhaba tekrar..

hamileliğinin en iyi şekilde geçmesine çok sevindim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…