Canım öncelikle her duyduğumuz hikayenin bizi etkilemesine izin vermeyelim.Nasıl her ilaca her vücut aynı tepkiyi vermiyorsa bu da benzer bir şey.Herkeste aynı şey yaşanacak diye bir şey yok.Sakin olmalısın,panikleme canım.Doktoruna bir daha görün iyice öğren.Belki seninki sıradan bir kaşıntıdır.Doğumla geçecek belki.
Milyonlarca insan doğum yapıyor hangisinin doğum şekli bir diğeriyle aynı.Bence bu doğum hikayelerini de okuyup geçelim,takmayalım kafamıza.
Derdi veren Allah çaresini de verir.Sakın üzülme canım.İyi düşün.
fatolina canım belki aynı şey değil ama hamileliğimin başında yaşadığımı anlatayım sana,
4-4.5 aylık hamile iken sabahları kaşıntı başladı, bacaklarımda ve bazen de kollarımda, 40-45 dk suruyordu, hiç bir dokuntu kızarıklık vs yoktu sadee kaşınıyordu, losyon yag ilac vs yaramıyordu ancak sinirlerim bozulmasın diye duşa girip suyun altında sakinleşmeye çalışıyordum,
düzenli olarak istisnasız her sabah uyanmamla beraber başlıyordu, her sabah oyle uyanmayı bir duşun, resmen depresyona girdim eşim de çok mutsuz olmuştu, bende her gun surat beş karış, doktora gittim tüm kan testleri yapıldı hiç bir şey çıkmadı, karaciğer, tiroid vs bir suru sebep elendi,
sonuçta ne mi çıktı? hiçbir şey... çözüm çıkmadı, bi gece acile gittim aynı gün 3 kaşıntı krizi geçirince ben de sinir hortlaması yaşayınca eşim aldı beni acile goturdu, tabi hiç bir şey yapamadılar alerji için ve sakinleşmem için bir şeyler bağladılar, sonra 3 saat sonra eve donduk,
hiç bir şey çıkmayınca ben hamilelikle duzenli yapmaya başladığım şeyleri değiştirdim, sonuçta aldığım vitaminleri ve artı hamileyim diye hergun yediğim bazı şeyleri kesince (hangileri etkiledi bilmiyorum tam) düzeldi, demir hapımın ve vitamin kompleksimin markasını değiştirdim, her gün süt içmekten vazgeçtim(bunu hamile olmadığım zaman da yapıyordum aslında ama sanırım dokunuyor daha seyrek içiyorum artık), şeftali yemiyorumahh ahh, sonuçta kaşıntılarım geçti,
yani demem o ki kötüsünü düşünme hamilelikte neyin niye olduğunu anlamak çok zor, sen tabi yine testlerini yaptır ihmal etme en azından için rahat olsun...
allah sabır versin, ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum...
canım ben biliyorum yatmadan 3 saat önce kessem iyi uyuyorum ama her zaman da söz geçiremiyorum kendime, bir de artık iyice azalttım yemeği iyi gelmişti, ama daha azaltamam artık yoksa aç kalacağız, ben yedikçe oğlan ayakları ile karıştırıyor mideyi,
elma portakal hamilelikte ben de çok yemeye başladım elmayı oldum olası severim zaten, gerçekten iyi geliyor, bulantı döneminde bile elmaya hayır diyemedim hiç,
aynen banada saat 10 dan sonra yeme dedi ama napıyım aç aç ta yatamamki canım demi ama
senin bir sonraki kontrol ne zaman bu arada?
kızlar size özel birşey sorucam
ya bu ağda işini nasıl ayarlıycaz
benim çarşamba randevum çatı muayenesi yaparsa diye ağda yapmam lazım sonra doğuma 1 ay var beklerse tabı o zaman alıncak gibi olurmu bilmem yada acıl bir durum olursa ay bu bile stres konusu ne zormuş bu annelik.......
Kızlar anlatıp anlatmamakta çok kararrsız kaldım ama paylaşmak vazife diye düşünüyorum. Komşumuz doğum için hastanede olduğu sırada acil bir doğum getirmişler. Kadın günleri yaklaştı diye ağda yapmaya kalkmış. Kendisini sıktığı, kastığı için bebeğin kordonu çıkmış. Acile getirmişler. Sonuç ne olmuş komşumuz da öğrenemeden taburcu olmuş.
arkadaşım kuaförüm benim daha geçen aylarda birisine ağda yapmış bikini bölgesine tabki 2 gün sonra doğuma gitmiş tertemiz yani çok süper olmuş benimde öyle olucağını bilsem devam ederdim ama tısrtımm
Ağda konusunda benim nacizane fikrim eğer bünyeniz ağdaya çok da alışık değilse yani çok canınız yanıyor ve kendinizi sıkıyorsanız vazgeçin. Ben ağdada oldum olası çok ter dökerim. Kendimi sıkmamam imkansız. O yüzden hamileliğimin başından beri oraya ağda sürmüyorum. Çok utanç verici biliyorum ama iki defadır beni eşim temizliyor. Aynayla banyoda saatlerce uğraşırdım. Her defasında da hasta olurdum. Allah ondan razı olsun iki dakikada temizliyor çok rahat oluyor utancımdan yerin dibine girmem dışında.
Kızlar,zeytinyağı hakkında bi bilgisi olan var mı?
kuzenim pişik kremi bile kullanma gül suyu ile temizle zeytnyağını hafifçe sür pişik bile olmuyor dedi dünn
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/268687-normal-dogumda-zeytinyagi.html
Iyiyim saol canim sen nasilsin
slmmm arkeoscummmm nerelerdesin bacimmmm hic görünmüonn? bu arada celw cim sende hosgeldinzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?