2010 Şubat Anneleri

canbahar, iyiyis teyzesi, gece uyutmadık, gunu yedirdik anneye ama şimdi gayet iyi kıpır kıpırız, gececi olacak benim oğlan, off

sağolun kızlar yorumlarınız için
insan rahatlıyo
olumsuz bişey okuyunca görünnce ne yapıcağımı şaşırıyorum valla
artık iyice girdim hamile psikolojisine
ama yarın genede gidip bi baktırıcam dr.a içim rahat etsin en azından

21 ocak canım randevumuz

kızlar ben geçen aya kadar hep kuaföre gidiodum bunun için ama bu ay eşim sayesinde o acıyı çekmedim bundan sonra o yapıcak wala 2 dk da halletti sağolsunn

canım bence eşinin böyle bişeyi yapıo olması utanç değil gurur verici bişiy olması lazım benim fikrim öyle en azından yardımcı olan bizi düşünen eşimiz var ne güzell

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bugün bi türlü giremedim tam giriyorum int kesiliyo
deli etti beni bugün

eh iste agrilar bi geliyo bi gidiyo bugün ebeyle görüstüm doguma hazirlik kurslarina gidiyorum olur öyle agrilar dedi yalanci dogum sancilariymis

slmm canlarimmmm! bende simdi kimsecikler yoktum diyodum eyvahedigeldismile megersem herkes buradaymis! anlasilan sizide uyku tutmadi galiba! bende sabah 10 dan beri camasir yikiyorum! e maglum kanepelerimin örtüsü beyaz olunca bu saat oldu hala yikiyorum! bilmiyorumkismile daha bi yikamlik daha atcam offff!

iyi aksamlar Duygucum nasilsin
bugün bende bütün gün çamasirla ugrastim daha bi makinede serilmeyi bekliyo

ıyı geceler kızlar nasılsınız?bu aralar hıc bakamıyorum ne var ne yok?ohaoldumsmile

slmmm arkeoscummmm nerelerdesin bacimmmm hic görünmüonn? bu arada celw cim sende hosgeldinzemuszemus

yaa duygucum ben gezmelerdeyım oyle hergun hıc gıremıyorum cok bunalıyorum evde atıyorum kendımı gezmelere,dalga gecıyolar benle gezmede dogurcan dıye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…