2010 Şubat Anneleri

saol cnm ınsallah,okudun dımı ne kadar guzel bı dogum yaaaaa:lepi::lepi:

kızlar civilde çok güzel hastane çıkışları var ben daha önce almıştım çok güzel çıktı penyeleri ihtiyacı olan varsa alın derim fiyatıda 17 ytl ye düşmüş

kızlar ben kızımla görüşmeye gidiyorum bakalım döndümü yumurcak
ne alemde merak ediyorum hoşçakalın..

ya kızlar çok moralim bozuldu doktorum aradı nasıl oldun diye çok ağrım var sanki miyomdada büyüme var dedim yarım renkli dobler yapılıcakmış ve miyomda kanama varsa bebeği alıcakmış ama daha kızım çok küçük çok kötüyüm yaaaa dua edin b,şey olmasın

dualarımız sweninle iyi düşün iyi olsun iyi haberlerle dönersin inşallah ne zaman gideceksin

allah analı babalı büyütsün inşallah bizlerde böyle kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız.
canım hangi hastane ve doktor

kanama falan yok,gidince göreceksin sen de, üzülme.Dualarım ve iyi dileklerim seninle canım.

moralini bozma canım dualarımız seninle

dualarımız senınle cnm korkma hakkına hayırlısı olsun
allah analı babalı büyütsün inşallah bizlerde böyle kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız.
canım hangi hastane ve doktor

ozel fatıh hastanesı doktorumda saıde karaagaclıoglu cnm o kadar tecrubelı ve ıyı bı doktorkı mecbur kalmadan asla sezeryan yapmam dıyen bı doktor,arkadasımın bebeklerı ıcın herkes sezeryan dedı bu doktor normal bı sekılde dogurttu valla helal olsun kadına masallah

maviyeşil canım üzülme dur bakalım yarınki sonucun nolcak....kısmet ne ise o olur korkma çok daha küçükleri bile doğurtuyolar moralli gitki kızında annesinden moral bulsun güselim

zeynepçim tel no yok kimsede

yine görüştüm doktorumla başka bir doktorla daha görüşmüş ağrılı olması miyomun nekroz olduğunu gösteriyormuş miyomda ya kanama yada enfeksiyon oluşmuş bu iki ihtimal varmış kanama olduysa ciğer geliştirici iğne vurup bebeğimi alıcakmış ama enfeksiyon olduysa dayanabilirsem 36.haftaya kadar beklicekmişiz dayanamazsam yine hamileliğimi sonlandırıcakmışız.

Escos maşallah canım sana da tosuncuğuna da... Allah nazardan saklasın

maşşallah tosununa hadi gözün aydın iyice dinlenirsin artık darısı bize inşallah

canım hadi gözün aydın doktordan ilk gelen sen olmuşssun maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun babasına çekmemiş belli tombik inşallah herkes iyi haberlerle gelir doktordan

ay kızlaaarr hepinize cok teşekkürler.. darısı ogrenemeyenlerin basına.. doktor olmuş artık sezeranla şimdi aliimmi dedi amann aman dedim mumkunse zor durum olmadıkca no sezeryan dedim.. normal yapıcaksın? dedi evet dedim...mafoldumbennormal istiyorum ve korkuyorum ama caktırmadım...

ayyy canım cok gecmiş olsun da miyom konusunu ben hiç bilmiourm nasıl bir sorun teskil ediyor cocuk icin?? hamileliğin basınd amiyomu alamıyormuydu simdi mi aklına gelmiş?? bir d ebundan onceki kontrold eyokmuydu hemen mi buyumus bu acaba?? baska doktora mı gdiyordun?? ama hic dert etme uzulme hersey iyi olacak.. her durumda benim doktorumda dedi 34 hasta itibariyle saglam bebek oluyormuslar.. alıyım mı diye bana da ondan dedi...sıkma canını hersey yoluda olucak..yine de haberdar et bizi..kaydirigubbakcemile5

escos canım miyom vardı ama çok küçüktü 2 günde birden büyüme yaptı 2 gün önce sabah ağrıyla uyandım karnım mandalina kadar dışarı fırlamış ve bugün 1 kat daha büyümüş gözüküyor yani çok çabuk büyüyüyor buna anlam veremedi doktorum o yüzden kanama yapıyor heralde dedi yada enfeksiyon yarın belli olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…