2010 Şubat Anneleri

valla ben daha hiç çıkmadım..

anladım canım ozaman bu gelen sıvı ne motor sumu kaçırıyo delikafadulden delikafadulden delikafadulden
neyse bakalım devamı gelicekmi :CüvCüv:

allah iyiliğini vermesin..naniknanik

fatolina,seni telaşlandırmak istemem ama bence doktoa bi git sen.Neden dersen,benim alt komşumda aynıydı çamaşırı ıslanmıştı üstünde durmadı meğer azar azar su akıyormuş.Her zaman su birden boşalmıyor.bebek kesesini delmişti.Doktoru da ona kızdı.Neden aramıyorsun diye.Endişelenme canım sakın sadece bilgin olsun diye söylüyorum.

tamam canım arıyım zaten içim pek rahat değil
yoldada kasıklarıma sancı girdi durdu zaten haber veirim sizede opuyorumnanaktan

hadi canim gözün aydinnn! insallah sag salim alirsin bitanem yavrunu kucagina!

Senin dogum tarihi nezaman bellimi ?
Bak ben pazartesi gidiyorum allah nasip ederse biraz hastanede kalıcam tahliller falan olacak sonra uygun bir zamandada oglumu alacagım.Benim spinal sezeryan olacak ama ben normal istiyordum doktor normal olamayacagını catımın dar oldugunu söyledi .Normal daha iyi hele epidural normal daha iyi oldugunu düşünüyorum.

oyyy masallah oglusuna esracım

ne guzel yazmıssın

canım korkma 34.hafta kotu bı hafta degıl saglıkla dogar bebegın 2-3 hafta daha dursa cok ıyı olur tabı ama uzme kendını kısa surede toparlar bebegın bak gorursun. yarın ıns ıyı haberlerle gelırsın.

valla ben daha hiç çıkmadım..

allah iyiliğini vermesin..naniknanik

canım su degıldır o su olsa ole az gelmez bırden bosalır. akıntı olabılırrr

ayyyy cok heyecanlı sagsaglım kavusursunuz ınsallah bebısınle kaydirigubbakcemile2

Ya duygu sen beni öldürücen gülmekten:roflol::roflol:.Çatıya çıkmıyoruz.Ne işimiz var çatıda.Çatal'a çıkıyoruz çatı muayenesi için.

shine sadece sende mi heyecan dorukta..
hepimiz yanındayız heyecanını paylaşıyoruz
allah yardımcınız olsun...

hay maşallaaaaahhhh...........

bende düşünüyorum nasıl bir terlik alsam diye..

kime benzeyecek bilmem ama çok yakışıklı olacağı kesin ))
sağol canım ya oğluşum yüzünü ondan gizliyor bence de nazar değmesin çok yakışıklı ya ondan :)

yurtdışında öyleymiş bende belgeselde izledim..çok nadir ultrason varmış ultrasonda paralıymış...

oyyy masallah oglusuna esracım

teşekkürler zeynepcim.. acayip heyecan sarıyor her gün dimi...

eyvahedigeldismile

merhabalar kızlar, ben ocak annelerindeyim...
bizim topikte pek kimsecikler kalmadı :) doğuran kaçıyor, bebeler epeyce zamanlarını alıyor sanırım.
ben henüz doğuramadım, daha 19 günümüz var nasipse... bekliyoruz bakalım.

sizler nasılsınız?
erkenciler vardır muhakkak, erkenden doğum yapanlarınız olmuştur.. allah onlara da minik bebelerine de kolaylıklar versin... yardımcıları olsun inşallah.

bekleyenlere de bol sabır temenni ediyorum.
son haftalar gelince, sabırlar tükenmeye başlıyor sanırım, bebekten ayrılma sendromuna kapılma durumları olabiliyor..

ben mesela şimdi, kasılmalarım oldukça, sancım geldikçe...
kızımdan ayrılacağımı düşünüyorum, içiçe olmayacağız artık... sinirlerim bozuluyor nedense..
ama tabi mutlu sona yaklaştıkça heyecan da doruklara çıkıyor..

sizler nasılsınız?

ayy sorma adet sancısı gibi oluyor arada ve benim çok hoşuma gidiyor
böyle güzel güzel sancı oluyor
şimdi diyeceksin doğumda görürüm ben senin güzel sancını ))
ama ben yalancı doğum sancılarım oldukça keyifleniyorum..
oğlum gelecek oğlummmmmm
:dance:

Yalel uzuuuun bir aradan sonra seni burda görmek ne güzel... Bizim şimdilik bir ikiz olmak üzere üç meleğimiz var.Ben bir an önce kollarıma almak ve kızımı koklamak için sabırsızlanıyorum. Son haftalara doğru ne olur bilmiyorum ama kıpırtılarını hissedemeyeceğim için şimdiden üzülüyorum.

bizde öyleyiz yaaaaaaaa
şubat annesi oldumuza bakma çoğumuz dökülcez ocakta canımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…