FOTOLİNA çatıdan sontra bendde çok akıntı olmuştu canım telaş etme tmm
ayyyy bilmiyorumki nedir bu? ya kizlar bu catiya cikma ne ? ben her doktora gittigimde bi masaya cikiyorum alttan muayene ediyor hani masaya cikip bacaklarini iki tarafa aciyorsun o mu ? ya eger oysa ben herdefasinda cikiyorum! ama siz sanki ilk defa cikiyormussunuz gibi yazmissiniz CADIARZU
anladım canım ozaman bu gelen sıvı ne motor sumu kaçırıyo delikafadulden delikafadulden delikafadulden
neyse bakalım devamı gelicekmi :CüvCüv:
fatolina,seni telaşlandırmak istemem ama bence doktoa bi git sen.Neden dersen,benim alt komşumda aynıydı çamaşırı ıslanmıştı üstünde durmadı meğer azar azar su akıyormuş.Her zaman su birden boşalmıyor.bebek kesesini delmişti.Doktoru da ona kızdı.Neden aramıyorsun diye.Endişelenme canım sakın sadece bilgin olsun diye söylüyorum.
hadi canim gözün aydinnn! insallah sag salim alirsin bitanem yavrunu kucagina!
ne bilim canım ilk defa böyle bişey olunca su mu geliyo noluyo dedim
devamı gelicekmi bakalım
evet normal dedi dr. ama ben sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum karma karışığım yani hepten sardı beni doğum korkusu anlicağın
oyyy masallah oglusuna esracımkızlar doktordan geldim yemek yedik benim ömerim acıkınca beni tepikliyor yemek yiyorum susuyor 1 saat sonra bi daa başlıyor.. tosun olcak tosun gene dokjtorumuz onde gidiyor dedi.. 35 lik olmuş:)) boyu 47cm kilosuda 2500 gram... ayaaşallah.. ama her zamanki gibi yüzünü göremedik.. resim de veremedi.. 1 ayak 1 elle kapatıyor yuzunu başka taraflarını acmıs gene istemem o fotodan vardı zaten :)))bilmiyorumkismile
neyse dogunca gorucem ilk defa yuzunu anlaşıldı bunca ay goremedik...
ama saglıklı ya yeter bize kızlar.. allaha sukurler olsun iyi beslemişiz...
eleviti içme yeter demiri iç dedi.. coraspini bırakıyourz.. calsium 2 gunde 1 magnesiumu da oyle dedi ama ben dedim magnezyumu hergun içerim çünkü 1 gun içmedim bacağıma ilk defa kramp girdi gecen hafta.. içerim deidm ok dedi..Yani teyzoşları oğlumuz tosun gibi olucak kısmetse.. ben 4300 doğmuşum babası 2250.. o daha simdiden 2500 gramda.. sizce kime benzicek..???aklinialirimsmile
bu arada artık İŞGÖREMEZ im.. raporumu aldım yarın fabrikaya götürcem!!yaşasın!!
ne guzel yazmıssınBugün düşündüm de Allah kendi için tek tek özel olan kullarını bir de bu dünyada anne babalıkla özelleştiriyor.
Hepsi çok kıymetli sıfatlar tabii ki fakat insanın birden fazla çocuğu, teyzesi, amcası, dayısı, arkadaşı hatta eşi bile olabilir ama bir insanın yalnızca tek anne ve tek babası var değişmez!
Ne kadar kızsak, darılsak da biz de anne babamızdan vazgeçemiyoruz, daha kolay affediyoruz, tabii biz de onlardan kat kat merhamet görüyoruz... 4 aylık bebeği olan bir arkadaşım var; çocuğu olduktan sonra "artık cennete gireceğime dair umudum daha fazla!" diyor...
Kişinin kendini özel, değerli hissetmesi, günümüzde depresyon sebeplerinin çoğunluğunu oluşturan 'aidiyet' yoksunluğunu da azaltıyor diye düşünüyorm...
Neyse işte bööle, kendi kendime düşünüyodum da sizinle de paylaşayım dedim... :))
canım korkma 34.hafta kotu bı hafta degıl saglıkla dogar bebegın 2-3 hafta daha dursa cok ıyı olur tabı ama uzme kendını kısa surede toparlar bebegın bak gorursun. yarın ıns ıyı haberlerle gelırsın.ya kızlar çok moralim bozuldu doktorum aradı nasıl oldun diye çok ağrım var sanki miyomdada büyüme var dedim yarım renkli dobler yapılıcakmış ve miyomda kanama varsa bebeği alıcakmış ama daha kızım çok küçük çok kötüyüm yaaaa dua edin b,şey olmasın
ne bilim canım ilk defa böyle bişey olunca su mu geliyo noluyo dedim
devamı gelicekmi bakalım
evet normal dedi dr. ama ben sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum karma karışığım yani hepten sardı beni doğum korkusu anlicağın
valla ben daha hiç çıkmadım..
allah iyiliğini vermesin..naniknanik
tamam canım arıyım zaten içim pek rahat değil
yoldada kasıklarıma sancı girdi durdu zaten haber veirim sizede opuyorumnanaktan
Slm kızlar cok fazla giremiyorum malum ev tasıyınca yeni evimde internet yok . Gelecek ama biraz zaman alacak. Onun için işyerine geldiğimde girmeye calısıyorum.
Hafta sonu pazar günü balıkesire gidiyorum.Pazartesi hastaneye yatacagım.Allah nasip ederse tahlillerim kontrolüm olduktan sonrada uygun bir zamanda bebeğimi kollarıma alacagım benim için dua edin ne olur
inşallah sag salim bebeğimi kucagıma alırım.Çok az kaldı ve bende heyecan dorukta. Uyuyamıyorum.Dogumdan sonra size bi şekilde haber veririm.Resmimizi bile yolllarız inşallah teyzeleri.
ayyyy bilmiyorumki nedir bu? ya kizlar bu catiya cikma ne ? ben her doktora gittigimde bi masaya cikiyorum alttan muayene ediyor hani masaya cikip bacaklarini iki tarafa aciyorsun o mu ? ya eger oysa ben herdefasinda cikiyorum! ama siz sanki ilk defa cikiyormussunuz gibi yazmissiniz CADIARZU
sağol canım ya oğluşum yüzünü ondan gizliyor bence de nazar değmesin çok yakışıklı ya ondan :)hay maşallaaaaahhhh...........
bende düşünüyorum nasıl bir terlik alsam diye..
kime benzeyecek bilmem ama çok yakışıklı olacağı kesin))
yurtdışında öyleymiş bende belgeselde izledim..çok nadir ultrason varmış ultrasonda paralıymış...ayyyy bilmiyorumki nedir bu? ya kizlar bu catiya cikma ne ? ben her doktora gittigimde bi masaya cikiyorum alttan muayene ediyor hani masaya cikip bacaklarini iki tarafa aciyorsun o mu ? ya eger oysa ben herdefasinda cikiyorum! ama siz sanki ilk defa cikiyormussunuz gibi yazmissiniz CADIARZU
oyyy masallah oglusuna esracım
ben mesela şimdi, kasılmalarım oldukça, sancım geldikçe...
kızımdan ayrılacağımı düşünüyorum, içiçe olmayacağız artık... sinirlerim bozuluyor nedense..
ama tabi mutlu sona yaklaştıkça heyecan da doruklara çıkıyor..
sizler nasılsınız?
ben mesela şimdi, kasılmalarım oldukça, sancım geldikçe...
kızımdan ayrılacağımı düşünüyorum, içiçe olmayacağız artık... sinirlerim bozuluyor nedense..
ama tabi mutlu sona yaklaştıkça heyecan da doruklara çıkıyor..
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?