tamam lutfen sakin ol her iste bir hayır vardır havvaesen n de dediği gibi doktoruna guven canım bebeişin de cok saglıklı olucak merak etme hiç.. sen telaş yaparsan herşey daha zor olur.. içini ferah tut..biz varız!escos canım miyom vardı ama çok küçüktü 2 günde birden büyüme yaptı 2 gün önce sabah ağrıyla uyandım karnım mandalina kadar dışarı fırlamış ve bugün 1 kat daha büyümüş gözüküyor yani çok çabuk büyüyüyor buna anlam veremedi doktorum o yüzden kanama yapıyor heralde dedi yada enfeksiyon yarın belli olucak
slm kızlar
ISTE BEN DOGUM HIKAYESI DIYE BUNA DERIM
SIMDI HASTANEDEN GELDIM VE hemen sızınle paylasmak ıcın bılgısayarın basına oturdum
benımle son adet tarıhlerımız bıle aynı olan bı arkadasım vardı,sabah onun dogum haberını aldım hemde benım dogum yapmayı dusundugum hastanede ve benım doktorumla dogum yapmıs taksıye atladım ve zıyaretıne gıttım hem daha yakından bılgı almak hemde hastaneyı odayı daha ıyı gorebılmek ıcın
neyse,,,arkadasım ıkızlere hamıleydı,ıkısıde kızdı,,kac tane doktora gıttıyse hepsıde sezeryan demıstı kızın sancısı gelmıs hemen hastaneye getırmısler,geldıgınde 7 cm acıklık varmıs,sunı sancı vermısler serumla ve yarım saatte ıkızlerını normal dogumla dunyaya getırmıs
duyunca sok oldum
nasıl normal olur dıye,ınanırmısınız cokta kolay olmus,bebekler altlı ustlu yatıyolarmıs,once alttakı normal olarak kafadan gelmıs allttakı bebek 2,5 kıloymus o normal dogmus
10 dk sonra ıkıncı bebek gelmıs fakat o ters gelmıs ayagından dogmus yanı bırde onun sokunu yasadım
ayagından tutup cekmısler vallahı,o da 3 kıloymus,bebeklerı gordum cok saglıklı cok sırınler masallah hıc bı sorunları yok cok sukur,anneye gelınce o da cok ıyı gayet neselı ve mutlu cunku arkadasımda bı tane bıle dıkıs yokmus bır gıttım rahat rahat oturmus cocuk emzırıyo
rabbım ınsallah hayırlısıyla banada tum ısteyenlerede boyle kolay bı dogum nasıp eder
herkese selamm..
az önce annemle pazardan geldik, hastanede giymeye sabo terlik aldım varya hani hemşireler giyiyor, çıtçıtlı badi aldım az geldi gözüme evdekiler 3 tane daha aldım kaka yapınca ilk etapta çok sızıyormuş dışarı, bulunsun.
bebişi yıkamaya plastik kova, maşrapa ve küvet aldık. loğusalık giymeye çorap aldım bi kaç tane uzun böle diz altı. onlarda aradan çıkmış oldu. herşey lazım ya düşüncek olursak. haa bide plastik, kapaklı, küçük yuvarlak tas aldım bebişimin altını ılık su yapıp pamukla silicem ıslak mendil sürmeyi pek düşünmüyorum alcam genede ama mecbur kalırsam silicem. öyle daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. nede olsa fabrikasyon içinde kimyevi bişey olmaması mümkün değil. sizede tavsiye ederim. görüşürz kızlar. hepinizi öptüm. ara ara girerim..
kızlar doktordan geldim yemek yedik benim ömerim acıkınca beni tepikliyor yemek yiyorum susuyor 1 saat sonra bi daa başlıyor.. tosun olcak tosun gene dokjtorumuz onde gidiyor dedi.. 35 lik olmuş:)) boyu 47cm kilosuda 2500 gram... ayaaşallah.. ama her zamanki gibi yüzünü göremedik.. resim de veremedi.. 1 ayak 1 elle kapatıyor yuzunu başka taraflarını acmıs gene istemem o fotodan vardı zaten :)))bilmiyorumkismile
neyse dogunca gorucem ilk defa yuzunu anlaşıldı bunca ay goremedik...
ama saglıklı ya yeter bize kızlar.. allaha sukurler olsun iyi beslemişiz...
eleviti içme yeter demiri iç dedi.. coraspini bırakıyourz.. calsium 2 gunde 1 magnesiumu da oyle dedi ama ben dedim magnezyumu hergun içerim çünkü 1 gun içmedim bacağıma ilk defa kramp girdi gecen hafta.. içerim deidm ok dedi..Yani teyzoşları oğlumuz tosun gibi olucak kısmetse.. ben 4300 doğmuşum babası 2250.. o daha simdiden 2500 gramda.. sizce kime benzicek..???aklinialirimsmile
bu arada artık İŞGÖREMEZ im.. raporumu aldım yarın fabrikaya götürcem!!yaşasın!!
Bugün düşündüm de Allah kendi için tek tek özel olan kullarını bir de bu dünyada anne babalıkla özelleştiriyor.
Hepsi çok kıymetli sıfatlar tabii ki fakat insanın birden fazla çocuğu, teyzesi, amcası, dayısı, arkadaşı hatta eşi bile olabilir ama bir insanın yalnızca tek anne ve tek babası var değişmez!
Ne kadar kızsak, darılsak da biz de anne babamızdan vazgeçemiyoruz, daha kolay affediyoruz, tabii biz de onlardan kat kat merhamet görüyoruz... 4 aylık bebeği olan bir arkadaşım var; çocuğu olduktan sonra "artık cennete gireceğime dair umudum daha fazla!" diyor...
Kişinin kendini özel, değerli hissetmesi, günümüzde depresyon sebeplerinin çoğunluğunu oluşturan 'aidiyet' yoksunluğunu da azaltıyor diye düşünüyorm...
Neyse işte bööle, kendi kendime düşünüyodum da sizinle de paylaşayım dedim... :))
Dün gece uyuyamadığımda ben de bir sürü şey düşündüm her zamanki gibi.Düşündüm ki içimdeki mucizenin bir tek annesi var ve o da benim.Eşimde ben de bir gün başkasıyla
olsak da (ki Allah göstermesin)o bebeğin bir tek anne ve babası var.O an ne kadar özel olduğumu hissettim,kendimi önemli hissettim.Düşündüm, bana bir şey olsa elbette kızım bir şekilde büyür hatta emziren bile bulunur gerekirse ama onun annesi benim.Ve bu duygunun beni hayata nasıl bağladığını, hatta ölmemek için bir şey yapılabilse sonuna kadar yapardım diye de düşündüm.Sırf onun için.Cennete girermiyim bilmem ama kızım bu dünyada bana cenneti(mecazi anlamda) yaşatacak buna eminim.
ya kızlar çok moralim bozuldu doktorum aradı nasıl oldun diye çok ağrım var sanki miyomdada büyüme var dedim yarım renkli dobler yapılıcakmış ve miyomda kanama varsa bebeği alıcakmış ama daha kızım çok küçük çok kötüyüm yaaaa dua edin b,şey olmasın
selam kızlar ben fatolina :CüvCüv:
ablamdayım şifresini unutmuş o yüzden ondan yazıyorum
bugün dr. kontrolümüz vardı çatıya çıktık mirmirmirmir dr bebişin aşağı baskı yaptığını ve normal doğum olucağını söyledi kaşıntı için cildiyey yönlendirdi oda karaciğerlerle ilgili test istedi oda temiz çıktı herşey yolunda
ama az önce wc ye girdim çamaşırım ve pantolonumda su gibi baya ıslaklık vardı acaba çatı muaynesiylemi ilgil, paniklemek istemiyorum da ne yapıyım ben şimdi
Fatocum gözünaydın... Panikleme bu sabah bende de oldu. Pembemsi olmadığı sürece sorun yok. Suyun gelmiş olsa durmadan gelir canım.
Slm kızlar cok fazla giremiyorum malum ev tasıyınca yeni evimde internet yok . Gelecek ama biraz zaman alacak. Onun için işyerine geldiğimde girmeye calısıyorum.
Hafta sonu pazar günü balıkesire gidiyorum.Pazartesi hastaneye yatacagım.Allah nasip ederse tahlillerim kontrolüm olduktan sonrada uygun bir zamanda bebeğimi kollarıma alacagım benim için dua edin ne olur
inşallah sag salim bebeğimi kucagıma alırım.Çok az kaldı ve bende heyecan dorukta. Uyuyamıyorum.Dogumdan sonra size bi şekilde haber veririm.Resmimizi bile yolllarız inşallah teyzeleri.
anladım canım ozaman bu gelen sıvı ne motor sumu kaçırıyo delikafadulden delikafadulden delikafaduldenhoşgelin fatocum..
bence de paniğe gerek yok suyun gelmiş olsa sürekli gelir ve kesinlikle anlarsın bi yerde okumuştum çünkü suyunuz geliyor olsa başka birşeyle karıştırmanıza imkan yok o kendini belli eder diye yazıyordu ...
ayyyy bilmiyorumki nedir bu? ya kizlar bu catiya cikma ne ? ben her doktora gittigimde bi masaya cikiyorum alttan muayene ediyor hani masaya cikip bacaklarini iki tarafa aciyorsun o mu ? ya eger oysa ben herdefasinda cikiyorum! ama siz sanki ilk defa cikiyormussunuz gibi yazmissiniz CADIARZU
hadi canim gözün aydinnn! insallah sag salim alirsin bitanem yavrunu kucagina!
Fatocum su değildir akıntı dır o .Malum dogum yaklaştıkça su gibi akıntı fazlalasıyor. Yani benim öyle .
Normal dogum yapacakmıssın ne güzel senin adına sevindim.Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?