2010 Şubat Anneleri

ayy kızlar ben bugün doktora ağlayarak gittim ağlayarak geldim
çok streslıydım zaman azaldıkça korku heyecan bütün duygularım karıştı

yeterkı sağlıklı olsunlar kg önemlı dğil ama genelde kılolu doğan bebeklerde ilerde şeker hastalığı rıskı falan daha fazla oluyor
ben bunlardan çekınıyorum yoksa kg hiç önemlı değil

aynen tabiki kilosu falan hiç sorun değil ama öylede düşünüp sıkma canını hastalıklar için filan dahaaa çok erken rabim bütün bebişleri korusun hastalık onlardan uzak olsun hiç uğramasın inşallah

aynı korku tedirginlik heyecan telaş hepsi bendede kat kat arttı.durudk yere ağlamak geliyo içimden doğumu düşündükçe elleriim titriyo herşey yolunda gitse baride sağ salim kurtulsak allah ın izniyle

aminn canım yaaa allahım hepsini korusun..

Canım maşallah büyümüş kızın. Ne güzel kilo almış öyle nazar değmesin..

ebrulicim ve zehracım hadi gözünüz aydın güzel haberlerle geldiniz allaha şükür maaşallah kuzucuklarınıza kızlar... artık darısı yarın gideceklere ... yani banada yarın biz ne haberler getirecez bakalım doktor amcamızdan....

umarım sende iyi haberler getirirsin ...olumunekankayizsmile

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı
sabah herşey yolunda giderken akşam herşey değişti
su geldi demişti aradım dr.umu hastaneye gidip nst çektir ve baktır dedi nstde sancım çıktı ve 1cm açılman var dedi :1shok:,
sonra eve yolladılar suyum yada kanaman olursa gel dedi ebe
eve geldik bu seferde banyoya bi girdim çamaşırımda kan :1shok:
hemen apar topar gene hastaneye gittik alttan baktı ebe açılma hala 1cm nstde gene sancım çıktı
ve tansiyonum yüksek çıktı yatıralım dediler ben istemedim
bişey olursa gene gelirim dedim
yarın sabah gene gel dediler
çok korkuyorum ya ne yapıcam ben mafoldumben

tatlim ya niye yatmadin hastaneye icin rahat olurdu allah seninle olsun guzelim ya uzulme ha bugun ha yarin hepimiz dogurcaz panik yapip sikma canini insalah hersey istedigin gibi olur

tatlim ya niye yatmadin hastaneye icin rahat olurdu allah seninle olsun guzelim ya uzulme ha bugun ha yarin hepimiz dogurcaz panik yapip sikma canini insalah hersey istedigin gibi olur

ay canım hastanede kalmak beni hepten delirtirdi
oyüzden döndüm acil bişey olursa yakın zaten hastane
çok sağol desteğin için öpüyoruz seizi kızımla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…