ya kızlar çok moralim bozuldu doktorum aradı nasıl oldun diye çok ağrım var sanki miyomdada büyüme var dedim yarım renkli dobler yapılıcakmış ve miyomda kanama varsa bebeği alıcakmış ama daha kızım çok küçük çok kötüyüm yaaaa dua edin b,şey olmasın
Slm kızlar cok fazla giremiyorum malum ev tasıyınca yeni evimde internet yok . Gelecek ama biraz zaman alacak. Onun için işyerine geldiğimde girmeye calısıyorum.
Hafta sonu pazar günü balıkesire gidiyorum.Pazartesi hastaneye yatacagım.Allah nasip ederse tahlillerim kontrolüm olduktan sonrada uygun bir zamanda bebeğimi kollarıma alacagım benim için dua edin ne olur
inşallah sag salim bebeğimi kucagıma alırım.Çok az kaldı ve bende heyecan dorukta. Uyuyamıyorum.Dogumdan sonra size bi şekilde haber veririm.Resmimizi bile yolllarız inşallah teyzeleri.
Kızlar bizde doktor amcamızdan geldik..
2950 gr olmuş oğlumTahlillerimizde güzel çıktı çok şükür..:Saruboceq:
Yanlız suyum azalmaya başlamış şu an zararlı değilmiş ama 15 gün sonra alabiliriz dedi doktor..eyvahedigeldismile
Bende 2 şubatta olmasını istedim bari 39. haftamız olsun diye
Her hafta kontrolümüz olacak, mümkün olduğunca çok anne karnında tutmaya çalışacağım dedi doktor.
Birde hala tam dönmemiş oğluşum.. :çok üzgünüm: Allah hakkımızda hayırlısını göstersin..
masallah kuzucuguna canım... 37.haftana gırmıssın bıle endıselenme artık dogsada hayırlısıyla kendı kendıne yeter duruma gelmıstır canım.
heyecanlanırsınız tabı kolaymı sırnaşık şeyİnşallah Zeynep teyzesi kilosuda iyi çok şükür.Allah hayırlısını göstersin.
Yanlız eşimde bende çok heyecanlandık.. :dance:
kızlar biz geldik doktordan
kızım 48 cm ve 3500 kg şimdilik bir sorun yok nst ye de bağlandık 10 gün sonra gidicez tekrar çatı muayenesine bakalım doğum şeklıne karar vericez bu arada kızım doğum pozısyonu almış
çok şükür maşallahı var
heyecanlanırsınız tabı kolaymı sırnaşık şey
masallah canım senın bebısıne de tosuncuk olmus mınıklıgı kalmamıs kocaman olmus :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile yarasın mınık kuşaevet yaa 3 haftada 1 kg almış daha 1 ay var sanırım 1 kg daha alır.......eyvahedigeldismile
merhaba kızlar iyisiniz inşallah biz bu gece de hastanedeyiz kasılmalar geçti bu sefer de tansiyonum 19 lara fırladı hapa başladılar 48 saatte etki edermiş bebişe zararı yokmuş bizden haberler böyle allah hepinize sağlık sıhhat versin burda beklemek çok zor
kaydirigubbakcemile yarasın mınık kuşa
canım ya ınsallah tansıyonunda kısa surede normale doner. zaten bugun 35.haftaya gırdın 1-2 hafta daha sıksın dısını ıpek hanım. bu ıpeklerın acelelerı ne anlamadım bende kasılmalar ıcın ılac kullanıorum su an. ısıralım totoşlarını zıllılerın dogunca. ıyı haberlele gel ınsallah berrıncım.
kızz yarasında bu gidşle 4.5 kg falan olacak ben nasıl çıkarıcam onueyvahedigeldismileohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?