2010 Şubat Anneleri

canim insallah hersey yolunda gider sabah allah ercin bebeyi kucagina acisiz saglikla almayi nasip etsin bizi habersiz birakma

ay canım ya çok şaşırdım.
şaka maka derken valla......
rabim hayırlara getirsin..
dur hemen telaş yapma
sen çok güclüsün doğu olsada emnim kolay olacak .
çok dua edicem
sende duaet bizlere kabul olur..
bebeğin için böylesi daha hayırlı olur belki
lütfen üzülme olurmu bitanem.
belliki meleğinin sabrı kalmadı
geçmişolsuna.s.

kııııııızzzzzz ne oldu sana beni geçtin canım stres yapma herşey yolunda gider inşallah... bendede bi ilerleme yok şimdilik iyki yok çünkü bu halde nasıl doğum yapardım bilmiyom nefesim çıkmıyo tıkanıyom yatamıyom dua et atlatım.

ben varım canım naberrrrr

Uykusuz işte nolsun canım ya...

Bigün kayınvalideme gideyim dedim neler olmuş neler kaç kişi doğumun eşiğine gelmişakannehiropuyorumnanaktan

Sen nasılsın canım ağrıdan sızıdan mı yoksa benim gibi gündüz uyumaktan mı bu saatte burdasınkaydirigubbakcemile3

gündüzde uyudum evet ..
ağrıları sorma ya artıyo hergün..
ayy valla bnde korkuyom sancısı gelen gelene baksana
ZEEHRA GEÇMİŞOLSUN CANIM YAA

bende bugün doktora gittim herşey iyi dedi açılmam ilerlememiş kasılmalarım şimdilik normalmiş yani düzensiz heralde öle anladım kızım 3.360 olmuş keyfide iyimiş.. çok şükürr.....

Zehra ne güzel maşallah ya ilk doğumun dimi senin herşey ne güzel normal gidiyorr açılmanda varmış düzensiz sancılarında ooooh bi düzenlenince iş tamamdır.zemuszemus

Hep böyle normal seyrinde giden bi doğum diliyorum Allahımdan:Saruboceq::Saruboceq:
36.haftamız bitiyor bakalım benim beyiminde keyfi yerinde gibi maşallah

Ama açılmam olmaz diye korkuyorum en içemafoldumben

ZEYL canım bnde çok imreniyorum yaa
normal doğumu çok istememe rağmen sıpam yüzündn sezaryan olucam
ay bn ters doğuma bile razıyım ama..nerde öle cesaretli dr.

Maksimen senin sıpa dönmemiş galiba asi bu gençlik asikaydirigubbakcemile3

Ya ağrı sancı nasıl ayırt ediyonuz ya ağrılar oluyor elbetteki baskı yapıyor veletler vajinada filan..Ama sancı başka bişey ya anladığım kadarıyla böyle belden giren bişey öle değil mi

Sanada iyi geceler Melekcim naber

iyidir cnm ne olsun bogsuyoz hamilelikle allah bize meleklerimizi gondersin bekliyoruz da yata girmedim ayaklarim cok agriyo

ZEHRA bak herşey yolundaymış canım
kafana takma bişiy de uyu gariii
inş.şöyle deliksizce uyursun ..Allah şifa versinnnnnnn:Saruboceq:

ay evet dönmüyo ya delü çoçuk....

ZEYL canım bnde çok imreniyorum yaa

normal doğumu çok istememe rağmen sıpam yüzündn sezaryan olucam
ay bn ters doğuma bile razıyım ama..nerde öle cesaretli dr.

Ya güzelim pozitif doğum hikayelerinden okudun mu hiç ya ne cesur doktorlar var doğum anında bi manevrayla çevirmiş bitanesi çocuğuakannehir

iyidir cnm ne olsun bogsuyoz hamilelikle allah bize meleklerimizi gondersin bekliyoruz da yata girmedim ayaklarim cok agriyo

Geçmiş olsun canım
Ben girdim uyuyamadım yani öyle ağrıdan filan değil çakı gibiyimsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…