Ya güzelim pozitif doğum hikayelerinden okudun mu hiç ya ne cesur doktorlar var doğum anında bi manevrayla çevirmiş bitanesi çocuğuakannehir
canım geçmiş olsun herşey yoluna girer sen yeterki stres yapmaselam kızlar bugün kontrolümüz vardı
sabah herşey yolunda giderken akşam herşey değişti
su geldi demişti aradım dr.umu hastaneye gidip nst çektir ve baktır dedi nstde sancım çıktı ve 1cm açılman var dedi :1shok:,
sonra eve yolladılar suyum yada kanaman olursa gel dedi ebe
eve geldik bu seferde banyoya bi girdim çamaşırımda kan :1shok:
hemen apar topar gene hastaneye gittik alttan baktı ebe açılma hala 1cm nstde gene sancım çıktı
ve tansiyonum yüksek çıktı yatıralım dediler ben istemedim
bişey olursa gene gelirim dedim
yarın sabah gene gel dediler
çok korkuyorum ya ne yapıcam ben mafoldumben
"cennet anaların ayakları altındadır." belki de bu söz dünyadayken tecelli etmeye başlıyodur... sositosositocanbahar kullanıcısından alıntı
Dün gece uyuyamadığımda ben de bir sürü şey düşündüm her zamanki gibi.Düşündüm ki içimdeki mucizenin bir tek annesi var ve o da benim.Eşimde ben de bir gün başkasıyla
olsak da (ki Allah göstermesin)o bebeğin bir tek anne ve babası var.O an ne kadar özel olduğumu hissettim,kendimi önemli hissettim.Düşündüm, bana bir şey olsa elbette kızım bir şekilde büyür hatta emziren bile bulunur gerekirse ama onun annesi benim.Ve bu duygunun beni hayata nasıl bağladığını, hatta ölmemek için bir şey yapılabilse sonuna kadar yapardım diye de düşündüm.Sırf onun için.Cennete girermiyim bilmem ama kızım bu dünyada bana cenneti(mecazi anlamda) yaşatacak buna eminim.
yalel kullanıcısından alıntı
ben mesela şimdi, kasılmalarım oldukça, sancım geldikçe...
kızımdan ayrılacağımı düşünüyorum, içiçe olmayacağız artık... sinirlerim bozuluyor nedense..
ama tabi mutlu sona yaklaştıkça heyecan da doruklara çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?