günaydın kızlar.
ben bi kaç gündür giremiyordum kk ne.
merak eden arkadaşlarım olmuş sağolsunlar.kötü bi durum yok kayınvalidemde kaldık 2 gün sonrada dün dr kontrolüne gittik.
oğlum hala ters dönmemişlmaz:
nts ye bağlandık biraz heyecanlanıyor insan başlarda ama çok hareketliydi maşallah oğlum gayet normal çıktı herşey.
2,800 gr 48 cm olmuş.39.haftaya kadar bekleriz dedi drum eğer hala dönmezse sezeryan yaparız dedi ama ben de normal olsun istiyorum.
iki büylük duruyordu içerde ayakları ile kafası yanyana.ters olduğu için nefes daralmalarımın çok normal olduğunu söyledi baskı yapıyormuş bana aşağı inse rahat edersin dedi ama nerdeeee.
doğum bölümüne çıktım kat hemşireleriyle görüştüm.önden düğmeli pijama yeterli dediler eğer sezeryan olursa altını giydirmiyoruz sonda takıp hasta bezi ile bağlıyoruz dedi zaten akşamındada kaldırıp yürütüyorlarmış.biberon ve emzik istemiyoruz biz burada bebeği anne memesi ile besliyoruz eğer emmez yada süt gelmezse o zamanda kaşıkla veririz dedi.bende almamıştım zaten kaydirigubbakcemile3
bizden şimdilik bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun teyzoşları.
MAŞALLAH canım gözünaydın hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar boşver sanki normal doğum herkesin kolay olmuyoki canları çıkyo boşver .........sezeryanda zor oda zor sen Allaha dua et ben ölesırnaşık şeysırnaşık şey yapıyorum artık şu fıstıkımı bi sağlıkla elime alıp bi eve gitsem Allahım ne mutlu olcam işallah hepimiz için
Günaydın papatya.....anacım nerde bu kızlar heralde doğum yapınca artık burası kapanır şimdi böleyse
günaydın kızlar.
ben bi kaç gündür giremiyordum kk ne.
merak eden arkadaşlarım olmuş sağolsunlar.kötü bi durum yok kayınvalidemde kaldık 2 gün sonrada dün dr kontrolüne gittik.
oğlum hala ters dönmemişlmaz:
nts ye bağlandık biraz heyecanlanıyor insan başlarda ama çok hareketliydi maşallah oğlum gayet normal çıktı herşey.
2,800 gr 48 cm olmuş.39.haftaya kadar bekleriz dedi drum eğer hala dönmezse sezeryan yaparız dedi ama ben de normal olsun istiyorum.
iki büylük duruyordu içerde ayakları ile kafası yanyana.ters olduğu için nefes daralmalarımın çok normal olduğunu söyledi baskı yapıyormuş bana aşağı inse rahat edersin dedi ama nerdeeee.
doğum bölümüne çıktım kat hemşireleriyle görüştüm.önden düğmeli pijama yeterli dediler eğer sezeryan olursa altını giydirmiyoruz sonda takıp hasta bezi ile bağlıyoruz dedi zaten akşamındada kaldırıp yürütüyorlarmış.biberon ve emzik istemiyoruz biz burada bebeği anne memesi ile besliyoruz eğer emmez yada süt gelmezse o zamanda kaşıkla veririz dedi.bende almamıştım zaten kaydirigubbakcemile3
bizden şimdilik bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun teyzoşları.
amin canım zaten önce sağlık onu diliyorum Allah'dan.
bi doğum olsada rahat rahat bebeğimizle evimize dönsek değilmi.
valla dedigin dogru.neyse kim kalınsa yazışırız artık.
canım maşalah ogluna.benim kızda geçen hafta 2.700 dü.bakalım yarın benimkide seninkine yakın olur gibi geliyo.ama bana kiloları az gibi geldi sen nedersin.anca 3 kilo doganlar gibi geliyo..
bende pijama takımı aldım.vardı zaten ama o kısa kolluydu.malum zeyno agustosta dogdugu için giysilerim uyuşmuyodu.aynen alta bişey yok kız..üstüna çarşaf okadar.kalkınca giyiniyosun elbise.ertesi günüde çıkıyosun zaten.hastanede vermem emzik ama ben vermeyi düşünüyorum emzik.zeynoda vermedim.çok çektim.yani sürekli emzik gibi seni kullanıyorlur kızlar emin olun emzik mecbru.sürekli agzında durmaz ama geceleri olabilir.
Kızlar bizde doktor amcamızdan geldik..
2950 gr olmuş oğlumTahlillerimizde güzel çıktı çok şükür..:Saruboceq:
Yanlız suyum azalmaya başlamış şu an zararlı değilmiş ama 15 gün sonra alabiliriz dedi doktor..eyvahedigeldismile
Bende 2 şubatta olmasını istedim bari 39. haftamız olsun diye
Her hafta kontrolümüz olacak, mümkün olduğunca çok anne karnında tutmaya çalışacağım dedi doktor.
Birde hala tam dönmemiş oğluşum.. :çok üzgünüm: Allah hakkımızda hayırlısını göstersin..
Plajcı m aramadım 37+0kadara ÇalıŞılıyormuŞ havva saolsun sÖyledİ bende o kadara kadar ÇaılıŞp bırakıcam zaten kızın Şubat taİlİde baŞlıyor bİraz onunl İlgİlenİrİm evde
07papatya+, cansam, dineva, essemayit, maksimen, plaj, sumifer+herkese günaydın.nasılsınız kızlar,herşey yolunda mı???
07papatya+, cansam, dineva, essemayit, maksimen, plaj, sumifer+herkese günaydın.Nasılsınız kızlar,herşey yolunda mı???
07papatya+, cansam, dineva, essemayit, maksimen, plaj, sumifer+herkese günaydın.Nasılsınız kızlar,herşey yolunda mı???
Merak etmeİn ben bu gİdİŞle herkesİ doĞurtut sonuna kadar kaslırım burda ben kendİmİ hazırladım martta doĞurcam sİz doĞum tecrÜbelerİnİzİ anlatırsınız artık
ben emzİk konusunda ayŞegÜle katılımıyorum bnem neva'da kullanmadım bu kuzucuĞumda da kullanmıycam İnŞallah damak yapısını daha sonra dİŞ gelİŞİmİnİ bozuyor bİde kızmın okulunda gÖrÜyorum 5 yaŞında koaman Çocuklar emzİklİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?