2010 Şubat Anneleri

Günaydın papatya.....anacım nerde bu kızlar heralde doğum yapınca artık burası kapanır şimdi böleyse

dınevacanım ne yuaptın aradınmı mıllı eĞıtımı ne dedıler

günaydın kızlar.
ben bi kaç gündür giremiyordum kk ne.
merak eden arkadaşlarım olmuş sağolsunlar.kötü bi durum yok kayınvalidemde kaldık 2 gün sonrada dün dr kontrolüne gittik.
oğlum hala ters dönmemiş lmaz:
nts ye bağlandık biraz heyecanlanıyor insan başlarda ama çok hareketliydi maşallah oğlum gayet normal çıktı herşey.
2,800 gr 48 cm olmuş.39.haftaya kadar bekleriz dedi drum eğer hala dönmezse sezeryan yaparız dedi ama ben de normal olsun istiyorum.
iki büylük duruyordu içerde ayakları ile kafası yanyana.ters olduğu için nefes daralmalarımın çok normal olduğunu söyledi baskı yapıyormuş bana aşağı inse rahat edersin dedi ama nerdeeee.
doğum bölümüne çıktım kat hemşireleriyle görüştüm.önden düğmeli pijama yeterli dediler eğer sezeryan olursa altını giydirmiyoruz sonda takıp hasta bezi ile bağlıyoruz dedi zaten akşamındada kaldırıp yürütüyorlarmış.biberon ve emzik istemiyoruz biz burada bebeği anne memesi ile besliyoruz eğer emmez yada süt gelmezse o zamanda kaşıkla veririz dedi.bende almamıştım zaten kaydirigubbakcemile3
bizden şimdilik bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun teyzoşları.

MAŞALLAH canım gözünaydın hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar boşver sanki normal doğum herkesin kolay olmuyoki canları çıkyo boşver .........sezeryanda zor oda zor sen Allaha dua et ben ölesırnaşık şeysırnaşık şey yapıyorum artık şu fıstıkımı bi sağlıkla elime alıp bi eve gitsem Allahım ne mutlu olcam işallah hepimiz için

amin canım zaten önce sağlık onu diliyorum Allah'dan.
bi doğum olsada rahat rahat bebeğimizle evimize dönsek değilmi.

Günaydın papatya.....anacım nerde bu kızlar heralde doğum yapınca artık burası kapanır şimdi böleyse

valla dedigin dogru.neyse kim kalınsa yazışırız artık.

canım maşalah ogluna.benim kızda geçen hafta 2.700 dü.bakalım yarın benimkide seninkine yakın olur gibi geliyo.ama bana kiloları az gibi geldi sen nedersin.anca 3 kilo doganlar gibi geliyo..
bende pijama takımı aldım.vardı zaten ama o kısa kolluydu.malum zeyno agustosta dogdugu için giysilerim uyuşmuyodu.aynen alta bişey yok kız..üstüna çarşaf okadar.kalkınca giyiniyosun elbise.ertesi günüde çıkıyosun zaten.hastanede vermem emzik ama ben vermeyi düşünüyorum emzik.zeynoda vermedim.çok çektim.yani sürekli emzik gibi seni kullanıyorlur kızlar emin olun emzik mecbru.sürekli agzında durmaz ama geceleri olabilir.

amin canım zaten önce sağlık onu diliyorum Allah'dan.
bi doğum olsada rahat rahat bebeğimizle evimize dönsek değilmi.

tabi yaa sezeryanse sezeryan üzme kendini......önemli olan bebiş...valla ben böle ebeler dirseğiyle bastırıyolarmış çocuk çıksın die anaaam çıldırırım ben kıs o hareket o kadar zararlıymışki aslında ama babanın kızı deilki şımartsın seni ... bebeğin kaburgalarının kırılma riski varmış öle bastırırlarken Allah korusun.....bizim gelin yabancı ülkede ingilterede doğurdu ama bebek 21000 gr doğdu hep telkin etmişler yanağını okşamışlar korkma bitecek die Türkiyede ölemi hakaret bi yandan zaten kadın zor durumda anam nerdeyse bu çocuğu niye peydahladın diye doğuırturken dövcek ebeler.........benim ablamda ebe hemşire((((ama çok yumuşaktır o)))))) ona kalsa normal yap dio....ama ebeliği bırakalı 15 yıl oldu o zamanlar ben hamile kalsam sezeryan olurum falan diodu unutmuş doğurtmayı heralde saf....kaydirigubbakcemile3

gidenlere güle güle kalan sağlar bizimdir......gerçi doğumdan sonra bizde giremeyiz mümkün deil.....

Plajcı m aramadım 37+0kadara ÇalıŞılıyormuŞ havva saolsun sÖyledı bende o kadara kadar ÇaılıŞp bırakıcam zaten kızın Şubat taılıde baŞlıyor bıraz onunl ılgılenırım evde

Okuyunca ben de heyecanlanıyorum.Hayırlı haberlerle inşallah...:Saruboceq:

07papatya+, cansam, dineva, essemayit, maksimen, plaj, sumifer+herkese günaydın.Nasılsınız kızlar,herşey yolunda mı???

Merak etmeın ben bu gıdıŞle herkesı doĞurtut sonuna kadar kaslırım burda ben kendımı hazırladım martta doĞurcam sız doĞum tecrÜbelerınızı anlatırsınız artık
ben emzık konusunda ayŞegÜle katılımıyorum bnem neva'da kullanmadım bu kuzucuĞumda da kullanmıycam ınŞallah damak yapısını daha sonra dıŞ gelıŞımını bozuyor bıde kızmın okulunda gÖrÜyorum 5 yaŞında koaman Çocuklar emzıklı

tamam canım olsun 37+ 0 iyi dediğingibi kızınla tatil yaparsın

07papatya+, cansam, dineva, essemayit, maksimen, plaj, sumifer+herkese günaydın.Nasılsınız kızlar,herşey yolunda mı???

iyiz canım sagol

bilmiyorum.artık emzikler çok farklı diş doktorları bile tavsiye ediyo.o çocuga göre degişir elbet.bir çok tanıdıgım var daha bir şayına bile girmeden emzigi bıraktılar.o emzikli okula gelenleride çocuga degil anne ve babasını suçlamak gerekiyıo.okadar kullanmasına izin verilirmi.tabiki onca yıl kullanırsa damak şekili degişir.bende ilk kızımda kullanmadım.banada kullan dediler ama ısrarla kullandırmadım.ama bunda kullanmayı düşünüyorum.zaten amacım.agladıgında susması için veririm.bide geceliri uyuyup dalana kadar veririm.emzik deyince sürekli agzında durmayacak elbet.ama bilemiyorum dogunca belki fikrem degişebilir ama şimdilik verme taraftarıyım

herkese günaydın..
fatolina merak ettim cnm, gelince iyi olursan yaz hemen. ama telaşlanma nasıl olsa zamanı geldi artık hayırlısıyla gelir hiç merak etme.. ayyy heyecanlandım ..

maşallah ebrucum kızına.Çok mu meyve yiyorsun.Meyve güzel beslermiş çocuğu.Hareketleri nasıl??Artık döncek,oynuyacak fazla yeri kalmamıştır kızımızın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…