slm herkese
papatya bı tanesı canbahar plaj srpp zeh
heınız ıyısınız ıns
selam kızlar .
selam canım iyiyimde midem yanıyo sadece sen nasılsın
bende ıyıyım saol hatta bugun dune gore daha ıyıyım,kızım ewde onunla ılgılenıyorum,gazyagı+kwell seansı yapıcaz yıne,
hanı bahsetmıstım okuldan bıt geldı dıye,tukettım az kaldı ama ıcım rahat etmıyo seanslara devam edıyoruz,kafa derısı asındı yıkanmaktan cocugumun yaa
oglusumda karnımda ordan oraya savruluyo valla,ablasıyla ılgılenıyorum ya kımıl kımıl valla:lepi:
Bugün bi baş dönmesi var ben de.Dur bi tansiyonumu ölçeyim.
kızzz yazık ne gazyağı Allah canını almıya senin şe varya bu sprey şeklinde çocuklar için bit spreyi bak aklımada gelmedi zararsız bişe hemde.........
slm herkese
papatya bı tanesı canbahar plaj srpp zeh
heınız ıyısınız ıns
ben de emzik verme taraftarıyım.Sınırını anne ayarlayabilir diye düşünüyorum.
selam kızlar .
bende abartmadan emzik verme taraftarıyım. Hem anneyi dinlendiren birşeymis hemde cocuga ilk aylarda güven ve huzur veren birseymis. Biryerlerde okuduğum kadarıyla.... 6 ay sonra düzeni oturunca yavas yavas bıraktırılır nasıl olsa... fazla vermicem deyip ısrar edip hem kendimize hem cocuga stres yapmamak lazım.... her konu icin aynı aslında.
bende ıyıyım saol hatta bugun dune gore daha ıyıyım,kızım ewde onunla ılgılenıyorum,gazyagı+kwell seansı yapıcaz yıne,
hanı bahsetmıstım okuldan bıt geldı dıye,tukettım az kaldı ama ıcım rahat etmıyo seanslara devam edıyoruz,kafa derısı asındı yıkanmaktan cocugumun yaa
oglusumda karnımda ordan oraya savruluyo valla,ablasıyla ılgılenıyorum ya kımıl kımıl valla:lepi:
eczanede bunların şampuanı var canım onu al bence..
maşallah ebrucum kızına.Çok mu meyve yiyorsun.Meyve güzel beslermiş çocuğu.Hareketleri nasıl??Artık döncek,oynuyacak fazla yeri kalmamıştır kızımızın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?