2010 Şubat Anneleri

sağol canım bak bu meyve olayını bilmiyordum haklı olabilirsin çünkü doğru düzgün beslenemedim ama kiloyla meyve yiyorum birde babamız hergün mutlaka portakal nar karışımı sıkıyor bize...

tamamdır kesinlikle meyve.Hem de portakal çok besleyici.Benim teyzem kilo ile portkal yermiş her gün.Oğlu 4.750 doğdu.
Ben de ancak suyunu içiyorum her akşam bir bardak .Eşim bana karışım yapıyor,kandırıyor bazen sırf portakal diye.Anlamicam ya ben.Tadına bir bakıyorum içine havuç atmış,elma atmış,limon atmış getirmiş.Mecbur içiyoruz.Ama bu kadar vitamine yine niye grip oluyoruz anlamıyorum.
Meyvelerde gerçek lezzet yok ki,heralde ondan.Bizim hormonların değiştiği yetmiyor bir de hormonlu meyve ye tam olsun.

herkese tunaydın kızlar. soyle bı gecmıse baktım da cok anormal bı durum yok sanırım herkes ıyı. mavıyeshıll ne yaptı acaba haberı olan warmı???

ay canım hastanede kalmak beni hepten delirtirdi
oyüzden döndüm acil bişey olursa yakın zaten hastane
çok sağol desteğin için öpüyoruz seizi kızımla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım korkma neden korkuyosun bak kızına kavusucaksın ıste ah bı 37 olsam da benımde sancım olsa bebegım gelse walla zıl takıp oynarım heralde sevıncımden kaydirigubbakcemile3

pınarcım hosgeldın canım masallah mınık erkegıne artık donermı bılmıyorum yerı de baya daralmıs Allah tan umut kesılmez yınede ıns ıstedıgın gıbı olur

hulyacım senın bebısıne de kocaman bı masallah... patronuna da soyle yanı hakkaten artık dogdu dogacak ılerkı haftada olanların bebıslerı ınsaf ya bu kadar yuklenılırmı!!!

zeynepb, aycinperdahci, bilgen82, canbahar, dineva, ebruli_59, gokceber, HavvaEsen+, maksimen+, selmakerem, SHıNE, sumifer+, uslu, yaren_h+

amaaann yıne baya doluymus burası aman nazar degmesın

y akızlar eskiden fıldırfıldır dönerdi içimde bebişim şimdi gümgüm vuruyo sadece içinizde öle olan varmıya doguracam mı ne?

canım ya bende seni merak ediyordum.iyi olmana sevindim.maşalh damadıma.eh sanada maşallah bide epiduralsız dogurmayı düşünüyon öylemi.inşallah kolaylıkla atlatırsın.istediin gibi olsun dogum.evet artık az kaldı.önden sizler buyrun arkanızdan hemen biz..

Herkese merhaba kızlarrr
Fatocum ne güzel bebişine kavuşacaksın. Korkma. Kız insan yavrusundan korkar mı :)))
Pınarcım maşallah bebişne... Aman nazar değmesin...
Hülyacım canım bu haftada seni kanunen çalıştıramaz. Buna hakkı yok yani. ıstemezsen gitmezsin ve neden gelmedin diyemez....

Okuyunca ben de heyecanlanıyorum.Hayırlı haberlerle inşallah...:Saruboceq:

İnşallah canım sabah sağlık ocağına gittik tahliller, tansiyon herşey normal ama bebeğin kalp atışları 170 çıktı ebede kalp atışı hızlı nst ye bağlan içimiz rahat etsin dedi. Doktorumuzu aradık oda korkma dün herşey yolundaydı akşamüstü tekrar gel dedi bugün tekrar gideceğiz.. Sancımda yok ama Allah hayırlısını göstersin..:Saruboceq:

Canım Allah hayırlısını göstersin inşallah herşey yolunda gider senin için hayırlı haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:

inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım..opuyorumnanaktan

Maşallah canım oğluna herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..
Normal doğum istiyormuşsun ne kadar güzel bende çok istiyorum ama dönmedi hala oğlum..
Patronuna da insaf yani bencede yasal olarak çalışmak zorunda değilsin canım..

y akızlar eskiden fıldırfıldır dönerdi içimde bebişim şimdi gümgüm vuruyo sadece içinizde öle olan varmıya doguracam mı ne?

Canım bebeğin büyüdü ya tabi artık daha sert vurcak normal.........benimkide böbreğime bi indiryo sağa yattımı feci olyo valla

korkma cnm sürekli değişiyor hareket şekilleri benimki bazen titretio bazen bir sağa bir sola popo sallıo bazende güm güm vuruyor.kasılman düzenli olmadıkça neden doğurasınki şeker.

dr giden kızlar maşallah miniklerinize. fotalinacım hadi hayırlısı dualarımız seninle.:Saruboceq: geçmişi tam okuyamadım henüz herkesi opuyorumnanaktan

kız sende doğurcakmıyım diyip diyip fatoline gibi amaaaan olma

arkadaşlar bu hastaneye gelenlere yada eve gelenlere nasıl bir çikolata alıcaksınız ben netten şöyle bi baktım uçmuş fiyatlar kilosu 100 falan diyo değişik bişey olsun dedim ama çok pahalı dimi sizce?

canım ıns aksam ıı haberlerle gelırsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…