sağol canım bak bu meyve olayını bilmiyordum haklı olabilirsin çünkü doğru düzgün beslenemedim ama kiloyla meyve yiyorum birde babamız hergün mutlaka portakal nar karışımı sıkıyor bize...
hepinize selam kızlar biz sabah gittik doktora ama ameliyattaymış onun için öğleden sonraya kaldık bakalım hayırlısı geç olsunda güç olmasın shaberle iyi olsunda
hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.
canım korkma neden korkuyosun bak kızına kavusucaksın ıste ah bı 37 olsam da benımde sancım olsa bebegım gelse walla zıl takıp oynarım heralde sevıncımden kaydirigubbakcemile3ay canım hastanede kalmak beni hepten delirtirdi
oyüzden döndüm acil bişey olursa yakın zaten hastane
çok sağol desteğin için öpüyoruz seizi kızımla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
pınarcım hosgeldın canım masallah mınık erkegıne artık donermı bılmıyorum yerı de baya daralmıs Allah tan umut kesılmez yınede ıns ıstedıgın gıbı olurgünaydın kızlar.
ben bi kaç gündür giremiyordum kk ne.
merak eden arkadaşlarım olmuş sağolsunlar.kötü bi durum yok kayınvalidemde kaldık 2 gün sonrada dün dr kontrolüne gittik.
oğlum hala ters dönmemişlmaz:
nts ye bağlandık biraz heyecanlanıyor insan başlarda ama çok hareketliydi maşallah oğlum gayet normal çıktı herşey.
2,800 gr 48 cm olmuş.39.haftaya kadar bekleriz dedi drum eğer hala dönmezse sezeryan yaparız dedi ama ben de normal olsun istiyorum.
iki büylük duruyordu içerde ayakları ile kafası yanyana.ters olduğu için nefes daralmalarımın çok normal olduğunu söyledi baskı yapıyormuş bana aşağı inse rahat edersin dedi ama nerdeeee.
doğum bölümüne çıktım kat hemşireleriyle görüştüm.önden düğmeli pijama yeterli dediler eğer sezeryan olursa altını giydirmiyoruz sonda takıp hasta bezi ile bağlıyoruz dedi zaten akşamındada kaldırıp yürütüyorlarmış.biberon ve emzik istemiyoruz biz burada bebeği anne memesi ile besliyoruz eğer emmez yada süt gelmezse o zamanda kaşıkla veririz dedi.bende almamıştım zaten kaydirigubbakcemile3
bizden şimdilik bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun teyzoşları.
selam kızlar, ben geldim, 5 gün aradan sonra :) şirketteyim bugün. evde de büyük ihtimalle net açılır bugün. baktım da doğuran olmamış bu 5 günde. inş kötü bi durum yoktur kimsede.
fatoş dönmüş, melekler topiğinde gördüm. hoşgeldin canım. bebiş nasıl? sen nasılsın,toparlandın mı?
sabahtan doktordaydım, 3 kilo olmuş oğlumnst'de sancı çıktı,ama çok sık olmadığı için önemli değil dedi doktor. anastezi uzm. ile görüştük. sanırım normal doğum yapıcam ben. epidural mi olsa acaba diye düşünüyordum, ama vazgeçtim.
herkes iyidir umarım, 2 haftam kaldı doğuma ama patronum sağolsun haftaya salıya toplantı ayarlamış :) bu gidişle burda doğurcam ben :)
hepinizi öpüyorum canlarım, görüşmek üzere.
selam kızlar, ben geldim, 5 gün aradan sonra :) şirketteyim bugün. evde de büyük ihtimalle net açılır bugün. baktım da doğuran olmamış bu 5 günde. inş kötü bi durum yoktur kimsede.
fatoş dönmüş, melekler topiğinde gördüm. hoşgeldin canım. bebiş nasıl? sen nasılsın,toparlandın mı?
sabahtan doktordaydım, 3 kilo olmuş oğlumnst'de sancı çıktı,ama çok sık olmadığı için önemli değil dedi doktor. anastezi uzm. ile görüştük. sanırım normal doğum yapıcam ben. epidural mi olsa acaba diye düşünüyordum, ama vazgeçtim.
herkes iyidir umarım, 2 haftam kaldı doğuma ama patronum sağolsun haftaya salıya toplantı ayarlamış :) bu gidişle burda doğurcam ben :)
Okuyunca ben de heyecanlanıyorum.Hayırlı haberlerle inşallah...:Saruboceq:
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı
sabah herşey yolunda giderken akşam herşey değişti
su geldi demişti aradım dr.umu hastaneye gidip nst çektir ve baktır dedi nstde sancım çıktı ve 1cm açılman var dedi :1shok:,
sonra eve yolladılar suyum yada kanaman olursa gel dedi ebe
eve geldik bu seferde banyoya bi girdim çamaşırımda kan :1shok:
hemen apar topar gene hastaneye gittik alttan baktı ebe açılma hala 1cm nstde gene sancım çıktı
ve tansiyonum yüksek çıktı yatıralım dediler ben istemedim
bişey olursa gene gelirim dedim
yarın sabah gene gel dediler
çok korkuyorum ya ne yapıcam ben mafoldumben
ebrulicim ve zehracım hadi gözünüz aydın güzel haberlerle geldiniz allaha şükür maaşallah kuzucuklarınıza kızlar... artık darısı yarın gideceklere ... yani banada yarın biz ne haberler getirecez bakalım doktor amcamızdan....
y akızlar eskiden fıldırfıldır dönerdi içimde bebişim şimdi gümgüm vuruyo sadece içinizde öle olan varmıya doguracam mı ne?
y akızlar eskiden fıldırfıldır dönerdi içimde bebişim şimdi gümgüm vuruyo sadece içinizde öle olan varmıya doguracam mı ne?
İnşallah canım sabah sağlık ocağına gittik tahliller, tansiyon herşey normal ama bebeğin kalp atışları 170 çıktı ebede kalp atışı hızlı nst ye bağlan içimiz rahat etsin dedi. Doktorumuzu aradık oda korkma dün herşey yolundaydı akşamüstü tekrar gel dedi bugün tekrar gideceğiz.. Sancımda yok ama Allah hayırlısını göstersin..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?