2010 Şubat Anneleri

ben burda euroflora var ordan alıcam bi akislik olmazsa kilosu 85 lira 60 atne giriyormuş içine oda YETER ZATEN

Selam kızlar nasılsınız? biz oğluşumla doktor amcamıza kontrole gittik pek fıkır fıkırdı yüzünüde gösterdi çok tatlı olmuş paşam benım 2900 olmuş kilosu suyumuz herşeyimiz normalmiş Allah izin verirse normal doğum olacak bundan sonrakı sancılarımı takip edicem artık bundan sonra doğumu bekliyoruz dedi doktorumuz normalde 14 şubat spgum tarıhımız fakat öncede olabılır sancın bebeğin kafası aşağıda kanal yoluna girmiş artık yani moralimiz yüksek geldik teyzeleri inşallah hayırlısı olur hepimiz için 30 ocakda tekrar çağırdı doktor amcamız bizden bukadar teyzeleri şimdi biraz yemek yiyelim acıktık :)

masallah kuzuya artık geldı gelıyo yanı hadı bakalım

hay allah akıntıdır dedik olur böyle dedik ama demekki artık daha dikkatli olmamız gerekiyor..

canım geçmiş olsun herşey yoluna girer sen yeterki stres yapma

Herkese günaydın.

Dün doktora gidenler güzel haberlerle gelmiş maşallah

Fatocum güzel haberlerini bekliyoruz. Sıkma sakın kendini vakti geldiyse gelecek kuzucuğun.

fato hayırlısıyla kurtulursun inş. canım artık zamanın gelmiş

ebru maşallah bebeğin iyi gidio gözün aydın

herkese günaydın
fatolina seninde iyi haberlerini bekliyoruz
ebru maşallah senin bebek tosuncuk olmuş annesi iyi bakmış

herkese günaydın,,,,dün doktora giden arkadaşlar hepinizin gözüaydın maşallah bebişlere...
fatolina canım korkma, hakkında hayırlısı inş.sağlıkla kavuşursun meleğine dualarımız seninle..

gunaydın kızlar masallah bebıslere kocaman olmuslar fatocum butun dualarım senınle tatlım ınş.hersey yolunda gıder

Günaydın kızlar..................

maviyeşil,,,, fatoline
korkmayın kızlar Allah yardım eder işallah....güzel haberlrinizi bekliyoruz

herkese günaydın..
fatolina merak ettim cnm, gelince iyi olursan yaz hemen. ama telaşlanma nasıl olsa zamanı geldi artık hayırlısıyla gelir hiç merak etme.. ayyy heyecanlandım ..

Canım Allah hayırlısını göstersin inşallah herşey yolunda gider senin için hayırlı haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:

hay allah akıntıdır dedik olur böyle dedik ama demekki artık daha dikkatli olmamız gerekiyor..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar dualarınız ve destekleriniz için
bugünde dr.daydık açılmam hala var dr. eve yolladı nişan gelmiş artık doğumu sancını bekliceksin dedi eğer bebeğin hareketlerinde yada herhangi acil bi durumda hemen gel dedi bizde bekliyoruz kızımız yola çıktı ilk sinyalini verdi inş. yolu kolay bulur oylanmazda gelir dünyamıza heran beklemedeyim yani

Canım Allah kolay doğum nasip etsin inşallah. Sağ salim kucağınıza alın kızınızı inşallah:Saruboceq: Dualarımız sizinle.

hadı bakalım :teytey:

bende iş güçten bakamıyorum. sadece okuyorum arada. kusura bakmayın.
şimdide eve gidiyorum. yarın görüşürüz. kendinize cok cok iyi bakın.....

allah kolay doğum nasip etsin canım
sen hiç kendini yorma sürekli yat doktor demiştir zaten
senin kaç haftalık olmuştu canım

aaaa fatolina hayırlısı olsun canım ya RABBıM sağ sağlim kolaycacık kucağına almanı nasip etsin kuzucuğunu

sağolun kızlar Allah hepimizi bi nefeste kurtarsın inş.
ben 38. haftamdayım canım

cnm hadi hayırlısı doğum anında pozitif düşünmeyi unutma çok sancı çekicem dersen çekersin.herşey çok kolay olucak de bu bilimsel olarak kanıtlanmış vücut ona göre hormon salgılıyormuş.bizlere güzel doğum hikayesi ile gel inşallah cnm:Saruboceq:

FATOSCUM Canim hosgeldin özledik valla seni insallah iyisindir ve tez zamanda oglusunda yaninda olur tekrar gözün aydin ve Allah anali babali büyütsün bebisini
Fatocum Hadi gözün aydin canim ECRINDILA miz yola çikmis ayy çok servindim benide bi heyecan sardi simdi. Allah hayirli dogumlar nasip etsin canim bizi habersiz birakma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…