Selam kızlar nasılsınız? biz oğluşumla doktor amcamıza kontrole gittik pek fıkır fıkırdı yüzünüde gösterdi çok tatlı olmuş paşam benım 2900 olmuş kilosu suyumuz herşeyimiz normalmiş Allah izin verirse normal doğum olacak bundan sonrakı sancılarımı takip edicem artık bundan sonra doğumu bekliyoruz dedi doktorumuz normalde 14 şubat spgum tarıhımız fakat öncede olabılır sancın bebeğin kafası aşağıda kanal yoluna girmiş artık yani moralimiz yüksek geldik teyzeleri inşallah hayırlısı olur hepimiz için 30 ocakda tekrar çağırdı doktor amcamız bizden bukadar teyzeleri şimdi biraz yemek yiyelim acıktık :)
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı
sabah herşey yolunda giderken akşam herşey değişti
su geldi demişti aradım dr.umu hastaneye gidip nst çektir ve baktır dedi nstde sancım çıktı ve 1cm açılman var dedi :1shok:,
sonra eve yolladılar suyum yada kanaman olursa gel dedi ebe
eve geldik bu seferde banyoya bi girdim çamaşırımda kan :1shok:
hemen apar topar gene hastaneye gittik alttan baktı ebe açılma hala 1cm nstde gene sancım çıktı
ve tansiyonum yüksek çıktı yatıralım dediler ben istemedim
bişey olursa gene gelirim dedim
yarın sabah gene gel dediler
çok korkuyorum ya ne yapıcam ben mafoldumben
Selam kızlar nasılsınız? biz oğluşumla doktor amcamıza kontrole gittik pek fıkır fıkırdı yüzünüde gösterdi çok tatlı olmuş paşam benım 2900 olmuş kilosu suyumuz herşeyimiz normalmiş Allah izin verirse normal doğum olacak bundan sonrakı sancılarımı takip edicem artık bundan sonra doğumu bekliyoruz dedi doktorumuz normalde 14 şubat spgum tarıhımız fakat öncede olabılır sancın bebeğin kafası aşağıda kanal yoluna girmiş artık yani moralimiz yüksek geldik teyzeleri inşallah hayırlısı olur hepimiz için 30 ocakda tekrar çağırdı doktor amcamız bizden bukadar teyzeleri şimdi biraz yemek yiyelim acıktık :)
ya uyuyor ya yemek yapıyor ya da hastanedeler canım ...:)ee kimse yokkk nerde bu millet:uhm:
ay canım ya çok şaşırdım.
şaka maka derken valla......
rabim hayırlara getirsin..
dur hemen telaş yapma
sen çok güclüsün doğu olsada emnim kolay olacak .
çok dua edicem
sende duaet bizlere kabul olur..
bebeğin için böylesi daha hayırlı olur belki
lütfen üzülme olurmu bitanem.
belliki meleğinin sabrı kalmadı
geçmişolsuna.s.
kııııııızzzzzz ne oldu sana beni geçtin canım stres yapma herşey yolunda gider inşallah... bendede bi ilerleme yok şimdilik iyki yok çünkü bu halde nasıl doğum yapardım bilmiyom nefesim çıkmıyo tıkanıyom yatamıyom dua et atlatım.
Günaydınnn kızlaaaR!!! Ayy gece gece herkes ayaktaymış valla ben uyudum gunduz cok uykum geldi ama tutmuştum gece uyuyamam diye gunduz uykusu gece uyutmaz.. Özelile de kocaeli ayaktaymış baksanıza.. fatolina hayırlısı olsun canım sen nuri bey e mi gidiyordun??
canım geçmiş olsun herşey yoluna girer sen yeterki stres yapma
Herkese günaydın.
Dün doktora gidenler güzel haberlerle gelmiş maşallah
Fatocum güzel haberlerini bekliyoruz. Sıkma sakın kendini vakti geldiyse gelecek kuzucuğun.
fato hayırlısıyla kurtulursun inş. canım artık zamanın gelmiş
ebru maşallah bebeğin iyi gidio gözün aydın
herkese günaydın
fatolina seninde iyi haberlerini bekliyoruz
ebru maşallah senin bebek tosuncuk olmuş annesi iyi bakmış
herkese günaydın,,,,dün doktora giden arkadaşlar hepinizin gözüaydın maşallah bebişlere...
fatolina canım korkma, hakkında hayırlısı inş.sağlıkla kavuşursun meleğine dualarımız seninle..
gunaydın kızlar masallah bebıslere kocaman olmuslar fatocum butun dualarım senınle tatlım ınş.hersey yolunda gıder
Günaydın kızlar..................
maviyeşil,,,, fatoline korkmayın kızlar Allah yardım eder işallah....güzel haberlrinizi bekliyoruz
günaydın hanımlar..
herkes gibi bende uyumadım ama kasık agrısından.artı iş yapıkça yoruluyor yoruldukçada agrım oluyo.dinlenmem lagzım biliyorum ama olmuyo işte.ev işi bide kız var.çook yoruluyorum .
neyse yarın kontrol var umarım dogum tarihimizi alırız.sorunlarıda anlatırım bakalım ne diyecek.
doktordan gelen arkadaşlar maşallah bebeklerinize kocaman yapmışsın.
fatolina kız diye diye doguracasın bu gidişle.telaş yok.sankim az kaldı sana gibi geldi.herşeyin hayırlısı olsun.saglıkla gelsinlerde.sanki benimkide rken gelecekmiş gibi geliyo.agrıların artıyo artık.şubatı göremeyecegiz sanırım.
herkese günaydın..
fatolina merak ettim cnm, gelince iyi olursan yaz hemen. ama telaşlanma nasıl olsa zamanı geldi artık hayırlısıyla gelir hiç merak etme.. ayyy heyecanlandım ..
herkese tunaydın kızlar. soyle bı gecmıse baktım da cok anormal bı durum yok sanırım herkes ıyı. mavıyeshıll ne yaptı acaba haberı olan warmı???
canım korkma neden korkuyosun bak kızına kavusucaksın ıste ah bı 37 olsam da benımde sancım olsa bebegım gelse walla zıl takıp oynarım heralde sevıncımden kaydirigubbakcemile3
pınarcım hosgeldın canım masallah mınık erkegıne artık donermı bılmıyorum yerı de baya daralmıs Allah tan umut kesılmez yınede ıns ıstedıgın gıbı olur
hulyacım senın bebısıne de kocaman bı masallah... patronuna da soyle yanı hakkaten artık dogdu dogacak ılerkı haftada olanların bebıslerı ınsaf ya bu kadar yuklenılırmı!!!
Herkese merhaba kızlarrr
Fatocum ne güzel bebişine kavuşacaksın. Korkma. Kız insan yavrusundan korkar mı :)))
Pınarcım maşallah bebişne... Aman nazar değmesin...
Hülyacım canım bu haftada seni kanunen çalıştıramaz. Buna hakkı yok yani. İstemezsen gitmezsin ve neden gelmedin diyemez....
Canım Allah hayırlısını göstersin inşallah herşey yolunda gider senin için hayırlı haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:
hay allah akıntıdır dedik olur böyle dedik ama demekki artık daha dikkatli olmamız gerekiyor..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar dualarınız ve destekleriniz için
bugünde dr.daydık açılmam hala var dr. eve yolladı nişan gelmiş artık doğumu sancını bekliceksin dedi eğer bebeğin hareketlerinde yada herhangi acil bi durumda hemen gel dedi bizde bekliyoruz kızımız yola çıktı ilk sinyalini verdi inş. yolu kolay bulur oylanmazda gelir dünyamıza heran beklemedeyim yani
bugünde dr.daydık açılmam hala var dr. eve yolladı nişan gelmiş artık doğumu sancını bekliceksin dedi eğer bebeğin hareketlerinde yada herhangi acil bi durumda hemen gel dedi bizde bekliyoruz kızımız yola çıktı ilk sinyalini verdi inş. yolu kolay bulur oylanmazda gelir dünyamıza heran beklemedeyim yani
Canım Allah kolay doğum nasip etsin inşallah. Sağ salim kucağınıza alın kızınızı inşallah:Saruboceq: Dualarımız sizinle.
hadı bakalım :teytey:
allah kolay doğum nasip etsin canım
sen hiç kendini yorma sürekli yat doktor demiştir zaten
senin kaç haftalık olmuştu canım
aaaa fatolina hayırlısı olsun canım ya RABBİM sağ sağlim kolaycacık kucağına almanı nasip etsin kuzucuğunu
Fatolİnacım allah kurtarsın saĞlıkla canım
sağolun kızlar Allah hepimizi bi nefeste kurtarsın inş.
ben 38. haftamdayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?